ITHEAL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ITHEAL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.986.569

Publication

11/08/2014
ÿþmati 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



n_e--eenele-reeditate.r slifE.!.-ven de akte 7--

Luike,t

11111111,1.1j1,1.11111111iff111

rtechtbank van koophandel

Antwerpen

31.101.120fit

ardelingdpirigen

. .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr 5 5 6 " 9 8 Benaming (voluit): iTHEAL 569

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakefijkheid

Zetel: Koralenhoeve 36

2160 Wommelgem

Onderwerp akte :OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, notaris met standplaats te Vosselaar op

28 juli 2014.

Dat tussen:

1. "Pominn, naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2440 Geel, Stationsstraat 17, ondernemingsnummer 0432.215.964 RPR Turnhout, vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de heer Liekens, Carl Maria Frans, geboren te Geel op 17 september 1960 (rijksregistemummer 60.09.17-113.21), wonende te 2440 Geel, Stationsstraat 13.

2. "Paraiso", gewone commanditaire vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2160 Wommelgem, Koralenhoeve 35, ondernemingsnummer 0837.275.393 RPR Antwerpen, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Van Osta, Erwin André Mathilda, geboren te Essen op 25 juif 1963 (rijksregisternummer 63.07.25-323.08), wonende te 8300 Knokke-Heist, Magere Schorre 67.

3. Mevrouw Van Gorp, Bie Josephus Constantia, geboren te Turnhout op 15 oktober 1984

' (rijksregisternummer 84,10.15-108.15), wonende te 2460 Kasteriee (Tielen), Kazernestraat 1 A. een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht. Haar naam luidt "ITHEAL".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2160 Wommelgem, Koralenhoeve 35.

M'un De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

Doel.

. De vennootschap heeft tot doel:

Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in

deelneming met derden, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op: het ontwikkelen van managementprojecten en diensten in aile industriële, commerciële en dienstensectoren; het verschaffen, zowel aan individuele personen als aan vennootschappen van aile prestaties, diensten en adviezen inzake management; het uitvoeren en waarnemen van managementactiviteiten in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van het waarnemen van bestuursmandaten of andere vennootschapsrechteiijke mandaten.

- het verlenen van dienstprestaties van juridische en economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, daartoe behoren technoconsult, assistentie op het gebied van management, engineering, consuiting en franchising, technisch, commercieel en administratief beheer en advies, alsook het ter beschikking stellen en het huren en verhuren van personeel. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -

" ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de

" vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- het aanleggen, het oordeelkundig uit bouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

moc111,1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

aan- en verkoop, de 'huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en. de valorisatié van -aile » verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

- het aanleggen, het oordeelkundig uit bouwen en beheren van een onroerend vermogen; elle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en verfraaiing, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Deze opsomming is niet beperkend en dient geïnterpreteerd te worden in de ruimste zin.

Behoudens voor deze activiteiten waarvoor een wettelijke vergunning vereist is, zal de vennootschap haar maatschappelijk doel mogen uitoefenen voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden.

De vennootschap mag aile burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staat met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze,

rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak/het volledig eigen vermogen. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de regels gesteld in het Wetboek van Vennootschappen.

Kapitaal - Omschrijving van de inbreng.

Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). het wordt gevormd door een inbreng in geld en is verdeeld in 18.600 aandelen met een nominale waarde van één euro (¬ 1,00) per aandeel.

Op deze aandelen werd ingeschreven in geld tegen de prijs van één euro per aandeel als volgt:

- door de vennootschap "Paraiso" voormeld op twaalfduizend driehonderd

" negenennegentig aandelen 12,399

- door mevrouw Van Gorp Bie voormeld op zesduizend tweehonderd aandelen 6.200

- door de vennootschap "Pomin" voormeld op één aandeel 1

Totaal: achttienduizend zeshonderd aandelen 18.600

Het is volledig volgestort en is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij BNP Paribas Fortis.

Winstverdeling - Reserves Vereffening.

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste twintig ten honderd voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien ten honderd van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bereikt Deze voorafneming wordt hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt verminderd.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die de bestemming ervan bepaalt. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in nature, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten leste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Boeklaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot 31 december 2015.

Algemene vergadering.

De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde dienst van mei van elk jaar om 19 uur.

Indien deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden.

Tenzij anders vermeld in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

Elk aandeel geeft recht op één stem voorzover het aandeel volstort werd.

Bestuur - Controle.

Samenstelling van de raad van bestuur

Op de laatete blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11,1

Voor-

behouden aan het

Belgisch

. .

-zraammacr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

. . .

; De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur sm

aengesteld uit tenminste drie leden,

natuurlijke of rechtspprsoneh, al of niet vennoten. _

 Wanneereeri rechtspersoon-eingewëzën-Wordt/Eibéituarderidéedeze-onderZijii-venrioten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten voor een termijn die zes jaar niet mag overschrijden, zij mag hen te allen tijde afzetten. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De functies van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en kan één of meer ondervoorzitters " verkiezen. Indien er geen voorzitter wordt gekozen, wordt het oudste lid van de raad van bestuur beschouwd als de voorzitter.

Vacature

Als één of meerdere plaatsen van bestuurder openvallen, kunnen de overblijvende bestuurders voorlopig in deze vacature(s) voorzien. De volgende algemene vergadering van aandeelhouders zal definitief de nieuwe bestuurders benoemen.

Een bestuurder die wordt benoemd ter vervanging van een bestuurder wiens opdracht niet was voltooid, beëindigt deze opdracht.

Aansprakelijkheid

De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar ze zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van hun opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten, overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van Vennootschappen.

Vergadering van de raad van bestuur

De raad van bestuur komt samen telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen en telkens als de voorzitter van de raad of tenminste twee bestuurders erom vragen.

De oproepingen worden minstens vijftien dagen voor de vergadering verstuurd, behalve in geval van hoogdringendheid, waarvoor verantwoording moet worden afgelegd in de notulen van de vergadering. Deze oproepingen bevatten de agenda, datum, plaats en uur van de vergadering, en worden gedaan per brief, luchtpost, telegram, telex, fax, e-mail of op een andere schriftelijke wijze. De oproepingen worden geacht gedaan te zijn bij hun verzending. Wanneer aile leden van de raad aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn, moet geen bewijs worden geleverd van een voorafgaandelijke oproeping.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen, in België of - uitzonderlijk - in het buitenland.

Zij worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij ontstentenis en indien verkozen, door de ondervoorzitter, of, bij ontstentenis van beiden, door een door de andere leden aangeduide bestuurder.

Indien in dit laatste geval geen overeenstemming kan worden bereikt, wordt de raad voorgezeten door de oudste bestuurder in jaren, die aanwezig

Besluitvorming - Vertegenwoordiging van afwezige leden

Overmacht ten gevolge van oorlog, opstand of andere onheilen uitgezonderd, kan de raad slechts beraadslagen en besluiten nemen indien tenminste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Iedere bestuurder kan, per brief, telex, telegram, fax, e-mail of op een andere schriftelijke wijze, een ander lid van de raad van bestuur volmacht geven om hem op één vergadering van de raad te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

De besluiten van de raad van bestuur worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen. Indien in een raadszitting, geldig samengesteld, één of meerdere bestuurders of hun gevolmachtigden zich van stemming onthouden, worden de besluiten op geldige wijze getroffen bij meerderheid van de stemmen van de overige, aanwezige of vertegenwoordigde leden van de raad. , Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Belangenconflicten

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders vác5r de beraadslaging van de raad van bestuur een besluit neemt

Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang, moeten worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur die de beslissing moet nemen. Ingeval de vennootschap één of meer commissarissen heeft benoemd, moet de betrokken bestuurder tevens deze laatste van het strijdig belang op de hoogte brengen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

m'ad 11.1

Voor-

behouden

aan het . Bestuur

Belgisch . Algemeen

Staatsblad ' De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de

\y verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor

volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

. Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en

toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen,

Adviescomité

De raad van bestuur kan onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités ("advisory

boards") oprichten waarvan de leden geen lid van de raad van bestuur behoeven te zijn. Hij

omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten in het Huishoudelijk Reglement van de

vennootschap.

, De raad van bestuur bepaalt de bevoegdheden van dergelijke comités en regelt de werking ervan in

het Huishoudelijk Reglement van de vennootschap.

Dagelijks intern bestuur

De raad van bestuur kan aan een of meer personen, al dan niet lid van de raad van bestuur, het

, dagelijks intern bestuur van de vennootschap opdragen. Zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel .

; als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

' Het raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid.

; Dergelijke beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen,

Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, net als degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen,

eveneens in het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of

meerdere personen van hun keuze, al dan niet lid van de raad van bestuur.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, .

onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht.

Verteoenwoordioino

De raad van bestuur vertegenwoordigt, in voorkomend geval ais college, de vennootschap in aile

handelingen in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, in voorkomend

' geval ais college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen

een openbaar ambtenaar (onder meer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd

. door de gedelegeerd bestuurder, zijnde een bestuurder aangesteld dcor de vennoten en hiertoe

benoemd door de raad van bestuur, aan wie de vertegenwoordigingsmacht werd overgedragen,

. alleen handelend.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen

de grenzen van hun opdracht.

Notulen

De besluiten van de raad van bestuur worden in notulen opgenomen, ondertekend door de

meerderheid van de aanwezige leden.

De volmachten, net als andere schriftelijke adviezen, worden daaraan gehecht.

De afschriften van of de uittreksels uit deze notulen, die in rechte of elders dienen te worden

voorgelegd, worden ondertekend door één bestuurder.

Controle

Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen en besluit om er

geen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid

van een commissaris.

In de mate dat de wet deze verplichting oplegt, wordt de controle op de financiële toestand, op de

jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van het Wetboek van Vennootschappen en

de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, opgedragen aan één of meer

. commissarissen die worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het

, Instituut van de Bedrijfsrevisoren en die de titel van commissaris dragen.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast.

De commissarissen worden benoemd overeenkomstig de wettelijk vastgelegde procedure.

' Taak van de commissarissen

, De commissarissen hebben, gezamenlijk of afzonderlijk, een onbeperkt recht van controle over alle

verrichtingen van de vennootschap. Zij mogen ter plaatse inzage nemen van de boeken, de

briefwisseling, de notulen en in het algemeen van aile geschriften van de vennootschap.

De commissarissen kunnen zich bij de uitoefening van hun taak, op hun kosten, doen bijstaan door

aangestelden of andere personen voor wie zij instaan.

. Benoemingen.

Het aantal bestuurders wordt bepaald op drie en tot bestuurders worden benoemd voor een periode

van zes jaar, tot aan de jaarvergadering van het jaar 2020:

" ..... .. ....

Op de laatste brz. van Luik B vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)rgen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

.Beloisch__

--Sraatsbiaci

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

moc111.1

 De heer Liekens Carl voormeld;

heer Van.Osta Erwin voormeld;

-MevrotieVan corp Bid iooringr---

De aldus benoemde bestuurders, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, hebben uitdrukkelijk verklaard het hen toegekende mandaat te aanvaarden.

Vervolgens hebben de aldus benoemde bestuurders beslist dat de heer Liekens Carl voormeld werd benoemd tot gedelegeerd bestuurder.

Volmacht.

De neer Liekens Carl voormeld, handelend in zijn hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), heeft verklaard volmacht te verlenen aan mevrouw Véronique Ryckaert, de heer Roeland Vereecken, mevrouw Catherine Wailly, evenals aan de bedienden, aangestelden en lasthebbers van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid utiilazars Legai Services", met maatschappelijke zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Bellevue 5 bus 1001 en ondernerningsnummer 0454.253.374, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van aile overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap aile documenten te ondertekenen

De lastgever heeft bovendien verklaard dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte,

wn.ei«m«irme." " " " " 1,." " -"

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.05.2016, NGL 02.09.2016 16572-0288-012

Coordonnées
ITHEAL

Adresse
KORALENHOEVE 35 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande