ITIDEMCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ITIDEMCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.877.506

Publication

03/02/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14301157*

Neergelegd

30-01-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0544877506

Benaming (voluit): Itidemco

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2400 Mol, St.-Theresiastraat 72

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: bvba Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Van Ermengem, geassocieerde notaris te Meerhout op 21 januari 2014, welke spoedig zal worden neergelegd ter registratie, dat door de heer DOUWEN Marc en mevrouw VOCHTEN Anne Marie , samenwonende te 2400 Mol, St.-Theresiastraat 72., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht die de volgende kenmerken vertoont:

NAAM. Itidemco.

VORM. Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

ZETEL. 2400 Mol, Sint-Theresiastraat 72.

DUUR. Onbepaalde duur.

DOEL. De vennootschap heeft tot doel in België en het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

 Het leveren van diensten van alle aard: consulting, (interim) management, marketing, projectmanagement, headhunting en human recourcesadvies, adviezen op het vlak van het welzijn op het werk (veiligheid, gezondheid, milieu, ergonomie, industriële hygiëne, psychosociaal), dit alles in de meest ruime zin.

 Het uitbaten van concessies, licenties en andere immateriële rechten en activa.

 Verhuur van roerende goederen. Aan- en verkoop, verhuur en beheer van kantoor en residentiële gebouwen en gronden.

 Het uitoefenen van de professionele activiteiten inzake tandheelkunde, waaronder het verlenen van tandheelkundige adviezen;

 De nodige middelen ter beschikking te stellen en diensten te verlenen om de uitoefening van de activiteiten te vergemakkelijken en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren;

 Het geven van opleidingen en trainingen in de meest ruime zin, waaronder het opleiden van stagiairs en assistenten. Het verlenen van administratieve ondersteuning aan derden.

 De verwezenlijking van professionele bijscholing, het bijwonen van binnen- en buitenlandse congressen en studiedagen en in het algemeen alle initiatieven welke bijdragen tot een verbetering en vervolmaking inzake de voormelde activiteiten;

 De aanleg van reserves teneinde alle apparatuur en gebouwen aan te schaffen of te vernieuwen, die noodzakelijk zijn voor de uitoefening van de diverse activiteiten;

 Het verwerven, beheren en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen.

 Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met het doel van de vennootschap of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of helpen uitbreiden.

 Zij mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

 De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren en activiteiten uitoefenen in verband met haar doel, en dit zowel in België als in het buitenland.

 Voorgaande opsomming is slechts exemplatief en niet limitatief.

KAPITAAL. achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

AANDELEN. Het kapitaal is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste van het kapitaal.

WINSTVERDELING. Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

BOEKJAAR. Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het volgende burgerlijke jaar.

ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op 1 maart om tien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van de bijeenroeping. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

BESTUUR-CONTROLE. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd; nochtans kan aan de zaakvoerder(s), onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. De vennootschap kan verder geldig worden vertegenwoordigd door bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht. Er wordt geen commissaris benoemd omdat zij er als kleine onderneming niet toe gehouden is.

SLOT-EN OVERGANGSBEPALINGEN

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger: Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur: de heer Marc Douwen, voormeld; mevrouw Anne Marie Vochten, voormeld. Wordt benoemd tot vaste vertegenwoordiger: De heer Douwen, voormeld. Beiden aanwezig die hun mandaat aanvaarden. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Overname van verbintenissen: De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 januari 2014. Deze overname zal maar effect sorteren, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar: Het eerste boekjaar neemt een aanvang op het moment dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal worden afgesloten op 30 september 2015.

Eerste gewone algemene vergadering: De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

Volmacht: De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan het accountancykantoor Accounting & Tax Partners, Industrieweg 4 bus 5, 3001 Leuven (Heverlee), evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de neerlegging en/of publicatie die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders, van de algemene vergadering, of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, en de aanvraag van een B.T.W.-nummer, en de neerlegging van de documenten op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Jan Van Ermengem.

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

10/06/2015
ÿþ{111111111f1 111j1111111111

~---='  ~-- ~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1~Jnnr~Jr~;a,wir< ie;F van de

RECHTEW.f  e lv ',nOPi-1kNDEL

U 1 JUNI 2015

ANTWE42P1~.tv wiueung TURNHOUT

B~C.r"rsr

mod 11.1

Ondernemingsar : 0544877506

Benaming (voluit) : Itidemco

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Theresiastraat 72

2400 Mol

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalverhoging

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Van Ermengem, notaris te Meerhout op 12 mei 2015, dat de, buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "1TIDEMCO" onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste besluit : Kapitaalverhoctinq (1) De algemene vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te; verhogen met honderdeenenveertigduizend vierhonderd euro (¬ 141.400,00), zodat het kapitaal verhoogd zal; worden van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) tot honderdzestigduizend euro (¬ 160.000,00). (2)! De algemene vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden dcor inbreng in geld en; dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van duizend vierhonderdveertien (1.414) kapitaalaandelen van dezelfde! :; aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten; zullen delen pro rata temporis vanaf de insohrijving. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden; op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per kapitaalaandeel en ieder; ;; kapitaalaandeel zal onmiddellijk volledig volgestort worden. (3) Alle vennoten, elk individueel, hebben verklaard; gebruik te willen maken van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien! ;; in het Wetboek van Vennootschappen. (4) Vervolgens hebben de heer Douwen en mevrouw Vochten,; vennoten, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de! vennootschap Itidemco, en in te schrijven op de duizend vierhonderdveertien (1.414) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per kapitaalaandeel, en onder de hoger; ;; gestelde voorwaarden, te weten: de heer Douwen, vennoot, ten belope van zevenhonderdenzeven (707)! ;i kapitaalaandelen; mevrouw Vochten, vennoot, ten belope van zevenhonderdenzeven (707) kapitaalaandelen.: (5) De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd; ingeschreven, volledig volgestort is. De kapitaal verhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van; honderdeenenveertigduizend vierhonderd euro (¬ 141,400,00). (6) De inbrengen in geld werden; overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer 13E471: 6528 4200 8380 op naam van de vennootschap bij de Record bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door; deze financiële instelling op 5 mei 2015. (7) De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen; lï van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderdeenenveertigduizend vierhonderd euro (¬ 141.400,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op; honderdzestigduizend euro (¬ 160.000,00), vertegenwoordigd door duizend zeshonderd (1.600), kapitaalaandelen zonder nominale waarde. (8) Om de statuten in overeenstemming te brengen met de; beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering:- artikel 6a van de statuten te vervangen! ;; door de volgende tekst: "Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdzestigduizend euro {¬ ; 160.000,00)." - artikel 7a van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Het kapitaal is verdeeld in; duizend zeshonderd (1.600) aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van! één/duizend zeshonderdste van het kapitaal"

Tweede besluit: Volmacht tot coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten! ;; van de vennootschap op te stellen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,; overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Derde besluit: Volmacht.

De algemene vergadering en de zaakvoerders geven bij deze bijzondere volmacht aan het accountancykantoor;

Accounting & Tax Partners, Industrieweg 4 bus 5, 3001 Leuven (Heverlee), evenals aan haar bedienden,;

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voort behouden aan het f Belgisch "

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge



aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke administratieve formaliteiten te vervullen die voorvloeien uit de op heden genomen besluiten.

Notaris Jan Van Ermengem

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en gecoördineerde statuten.

Coordonnées
ITIDEMCO

Adresse
ST.-THERESIASTRAAT 72 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande