IVO HAEST ELEKTRICITEITSWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IVO HAEST ELEKTRICITEITSWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.907.659

Publication

13/09/2013
ÿþ uod ware 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 it 5e, 2013

KOOPHANDE&ri~RNHOUT

griffier

111 1I 11I 1111 III 111 1ll 11

+13190378

ei

Ondernemingsnr :

Benaming rJ1.

(voluit) : ivo Haesf Elektriciteitswerken

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapelstraat 27, 2235 Hulshout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Vonnicq Vermeulen, te Hulshout, op 02 september 2013, neergelegd voor, registratie, blijkt dat de heer HAEST Ivo José Marie en zijn echtgenote, mevrouw VRANCKX Sabine Maria Isidoor, beiden wonende te 2235 Hulshout, Kapelstraat, 27, mij, notaris, verzocht hebben de authentieke akte te: verlijden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij hebben opgericht onder de naam= "Ivo Haest Elektriciteitswerken", met maatschappelijke zetel te 2235 Hulshout, Kapelstraat, 27, en waarvan heti geplaatst kapitaal achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro bedraagt, verdeeld in duizend achthonderd: zestig (1.860) aandelen zonder nominale waarde met elk een fractiewaarde van éénlduizend achthonderd zestigste (1/1.860) van het kapitaal.

Aile aandelen werden door de comparanten in geld onderschreven.

De aandelen zijn volgestort tot beloop van één/derde.

Als vergoeding vaar deze inbreng warden aan de vennoten duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen; toegekend, te weten :

- aan voornoemde heer Ivo Haest : negenhonderd dertig (930) aandelen; aan voornoemde mevrouw Sabine Haest : negenhonderd dertig (930) aandelen.

ARTIKEL 1 : Vorm - Naam.

De vennootschap heeft de juridische vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Ivo Haest Elektriciteitswerken".

ARTIKEL 2 : Zetel.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 2235 Hulshout, Kapelstraat, 27.

Deze zetel kan zonder statutenwijziging naar iedere andere plaats in het Nederlandstalig deel van België of in het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest worden overgebracht bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad.

De vennootschap kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), zowel in België als in het buitenland, administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen alsmede kantoren en agentschappen oprichten.

ARTIKEL 3 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Daartoe mag zij aile onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, ordenen,. valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen en doen verbouwen, en aile mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing, het vestigen en beheren van vruchtgebruikconstructies, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen.

De deelname onder welke vorm ook aan de oprichting, uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook, kortom het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen. en ondernemingen.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Alle werkzaamheden in verband met projectontwikkeling.

De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in 6elglë als in het buitenland. Zij zal doos alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

DHet beheren van vermogens, zowel voor eigen rekening als voor derden, onder meer door het verwerven en valoriseren van alle patrimoniumbestanddelen, zo roerende als onroerende, materiële als immateriële, het nemen van participaties in ondernemingen en bezittingen, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het veilig beheer, de opbrengst en de groei van een patrimonium kan ten goede komen;

Dalle beheersverrichtingen en alle verrichtingen in verband met onroerende goederen, zoals onder meer het bouwen, laten bouwen, verbouwen, inrichten, valoriseren, huren, verhuren, onderverhuren, kopen, verkopen, verworven, in onroerende leasing geven of nemen, en onder alle mogelijke vormen exploiteren, ontwikkelen, valoriseren van alle mogelijke onbebouwde en bebouwde, ongebouwde en gebouwde onroerende goederen; het verwerven en beheren van vruchtgebruik op onroerend goed, het verstrekken van leningen en financieringen onder alle mogelijk vormen aan derden binnen het kader van de wettelijke bepalingen en de bestuurlijke voorschriften; het verrichten van schattingen en expertises inzake alle mogelijke onroerende goederen; het verhandelen van alle bouwmaterialen; dit alles in binnen- en buitenland, als hoofdaannemer of ais onderaannemer, als hoofdhandelaar of concessionaris of als depositaris, zowel voor eigen rekening als voor derden, hetzij rechtstreeks of onrechtstreeks, en dit alles in de meest ruime zin, zodat alles kan gedaan worden dat het bezit, de beveiliging, de opbrengst en de waardevermeerdering van een onroerend patrimonium kan ten goede komen.

Projectontwikkeling voor nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken.

projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen.

projectontwikkeling voor kantoorbouw,

Projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van: commerciële, en industriële centra, hotels,

industriezones en markten, jachthavens, autowegen, wintersportcentra enzovoort.

Projectontwikkeling voor de aanleg of renovatie van stadswijken grondverkavelingen.

Ruilverkavelingen.

De verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen.

De verhuur van appartementen in hotels.

Verhuur van sociale woningen.

De verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden,

tentoonstellingsruimtes, enzovoort.

De verhuur per jaar van garageboxen en staanplaatsen voor auto's.

De verhuur van handelszaken (in een stelsel van vrije geranten).

De verhuur van grond en terreinen, ook indien bebouwd, voor landbouwdoeleinden.

De verhuur van staanplaatsen voor caravans voor een periode van een jaar of meer.

Bemiddeling bij de aankoop, verkoop.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen,

verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van

aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag onder andere alle industriële, commerciële, burgerlijke en financiële bewerkingen doen, versmelten

met andere vennootschappen, het maatschappelijk bezit geheel of gedeeltelijk in andere vennootschappen,

reeds opgericht of nog op te richten, inbrengen.

In het algemeen zal zij alles mogen doen wat bijdraagt tot vrijwaring van haar rechten en zal zij alle wel

danige verrichtingen ook mogen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks en nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van haar doel, en dit zowel in België als in het buitenland.

Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als

vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, het uitbaten van groot- en kleinhandel in, aan- en verkoop,

in- en uitvoer van en het vervaardigen van en in diverse producten.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis deze woorden.

De vennootschap kan alle om het even welke verrichtingen uitvoeren nodig of nuttig voor verwezenlijking

van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen, de aankoop, de verkoop, arbitrage van dergelijke waarden.

Het verstrekken van adviezen op vlak van informatica-toepassingen , zowel met betrekking tot software als hardware, creatie en onderhoud van websites, webdesign.

h

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen, trainingen en coaching bij middel van alle

mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in

het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk

doel van de vennootschap.

De vennootschap kan voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle commerciële, financiële, en

industriële verrichtingen doen die de verwezenlijking of uitbreiding van haar doel vergemakkelijken.

De vennootschap kan al deze handelingen zowel in België als in het buitenland verrichten.

Tussenhandelaar in de handel, als makelaar in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordiging en

het werken als corr missionaris, het organiseren van de verkoop op commissie.

Elektriciteitswerken en domoticatoepassingen in het algemeen.

Reparatie van elektrische apparatuur.

De aanleg van leidingen voor het vervoer en de distributie van elektrische energie.

De aanleg van telecommunicatielijnen en netten.

Onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren.

Onderneming voor de installatie van hulpvoedingssytemen.

Onderneming voor de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen.

Onderneming voor de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties.

Onderneming voor de reparatie en het onderhoud van verwarmingsinstallaties.

Handelsbemiddeling in elektrische en elektronische materialen, inclusief installatiemateriaal voor industrieel

gebruik.

Handelsbemiddeling in loodgietersmateriaal, elektrisch installatiemateriaal voor huishoudelijk gebruik en

verwarmingsinstallaties.

De groothandel in elektrisch installatiemateriaal voor huishoudelijk gebruik.

Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en delen daarvan.

Groothandel in elektrisch materiaal, inclusief installatiemateriaal.

De kleinhandel in elektrische huishoudapparaten.

De kleinhandel in verlichtingsartikelen.

De reparatie van audio- en videoapparatuur.

De reparatie van elektrische huishoudapparaten.

Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname

van deze of als tussenpersoon, alle verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben

op ; de algemene bouwonderneming en coördinatie van bouwwerven met inbegrip van onderaannemingen,

zowel in de private ais in de openbare sector, onderneming voor alle ruwbouwwerken, metsel- en betonwerken,

onderneming voor alle plafonnerings- en cementeringswerken, onderneming voor alle voeg- , vloer- en

feiencewerken, onderneming voor chapewerken en industriële vloeren, groot- en kleinhandel in

bouwmaterialen, aan- en verkoop van onroerende goederen.

Onderneming voor het bouwen, aanleggen en onderhouden van wegen, tuinen en klinkerwerken.

Onderneming voor aan- en verkoop, import en export, klein en groothandel van alle aanverwante artikelen.

Onderneming voor rioleringswerken, water- en gasvoorziening.

Onderneming voor het leggen van kabels en van diverse leidingen, aanleg van speel- en sportvelden

evenals van parken en tuinen, daarin begrepen aanplantingen.

Onderneming voor het plaatsen van afsluitingen en schutsels, het bouwen en onderhouden van

zwembaden.

Onderneming voor het aanplanten van bomen en diverse aanplantingen, boomkwekerijen.

Onderneming voor de bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en

voetgangers, inclusief het plaatsen van vangrails.

De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoort in metaal.

Het schilderen van metalen constructies.

De kleinhandel in meubels, verlichtingsartikelen, artikelen van hout, kurk of vlechtwerk,

Detailhandel in ijzerwaren, verf, bouwmaterialen.

Uitbating doe-het-zelfzaken.

De kleinhandel in bloemen, snijbloemen en planten. De kleinhandel in zaden, kunstmeststoffen,

sproeistoffen, tuinbouwproducten en tuinbouwbenodigdheden voor particulier gebruik.

Het snoeien van fruitbomen en wijnstokken. Het snoeien van bomen en heggen.

Algemene tuinwerken, verhardingswerken, boomverzorging, grondwerken en beplantingen.

Het telen van planten voor tuinbouw.

De interieurinrichting en binnenhuisarchitectuur in het algemeen, de meubilering, de dekoratie en

verbouwing van gebouwen; dit alles in de ruimste zin.

Het verstrekken van advies en alle diensten die betrekking hebben op interieurinrichting, meubilering en de

verbouwing van gebouwen. De handel in meubelen en alle artikelen, die betrekking hebben op de

binnenhuisinrichting.

Optreden als adviseur en coördinator bij de uitvoering van deze werken en bij de uitvoering van

bouwwerken in het algemeen.

Het afwerken van stoelen en zitmeubels, zoals stofferen.

Het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoort,

in metaal.

Plaatsen van behang.

Het schilderen van binnen- en buitenwerk van gebouwen.

De installatie van binnendeuren, scheidingswanden enzovoort van glas.

De groothandel in verlichtingsapparatuur.

De groothandel in behang en muurbekleding.

De groothandel in panelen en platen, parket, enzovoort.

De groothandel in verf en vernis.

De kleinhandel in verlichtingsartikelen.

De kleinhandel in elektrische huishoudapparaten.

De kleinhandel in wand- en vloerbekleding.

De kleinhandel in vloerbekleding van kunststof, rubber, kurk, enzovoort.

De kleinhandel in behang.

Binnenhuisarchitect.

De montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen,

trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort.

De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoort in

hout of kunststof.

De installatie van garagepoorten, zonneblinden, traliewerk, hekken enzovoort in hout of kunststof.

De installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof.

Plaatsen van vloer- en wandtegels.

De installatie van isolatiemateriaal tegen trillingen, geluid en temperatuur in gebouwen en andere

bouwwerken.

Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, niet eerder genoemd.

De handel onder al zijn vormen (groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, import en export,

vertegenwoordiging, makelarij, commissie).

De preparatie, fabricatie, assembleren, ontwerpen, bewerken, afwerken, verwerken, herstellen, plaatsen,

uitvoeren, de constructie en de installatie van allerhande meubelen, voorwerpen en interieurobjecten in

allerhande materialen (hout, metaal, kunststof).

Onderneming voor slopingswerken van gebouwen, omvattende eveneens vereffenen en wegruimen.

De constructie en herstelwerkplaats van industrieel materieel, herstelling en onderhoud van eigen materieel;

handel in bouwmaterialen, hetzij als afzonderlijk element of samengesteld.

Alle werkzaamheden in verband met projectontwikkeling.

Onderneming voor goederenvervoer langs de weg.

Onderneming voor het uitvoeren van technische landbouwwerken.

Onderneming voor het uitvoeren van diverse land- en tuinbouwwerken.

Onderneming voor het reinigen en ontsmetten van woongelegenheden en gebouwen.

Onderneming voor het uitvoeren van alle grondwerken.

Onderneming voor het uitvoeren van draineringswerken.

Onderneming voor het aanleggen en onderhouden van diverse terreinen.

Onderneming voor het uitvoeren van alle slopingswerken.

Het bouwen van tuinhuizen, carports, paviljoenen, barbecues en anderen aan de tuin verbonden

constructies.

Alle vormen van grondverzet; het graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van

sleuven en geulen, het verwijderen van deklagen.

Het verlagen van het grondwaterpeil en drainage van bouwterreinen, de drainage van land en

bosbouwgrond, proefboren en boren.

Het ruimen van bouwterreinen.

De handel, handelsbemiddeling in, en transport van alle bouwmaterialen.

Het bouwrijp maken van terreinen.

Het opmaken, uittekenen van schetsen, grondplannen en ontwerpen van tuinen, opritten en alle

aanverwanten.

De aan- en verkoop van alle plantgoed, zaden, graszaden, en alle aanverwante en bijhorende zaken njet

betrekking tot tuinaanleg en onderhoud. Landschapsverzorging, snoeien van bomen en heggen, aanleggen ert

onderhouden van tuinen inclusief daktuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden.

Het kweken van bloemen, planten, bomen en heesters. De opkweek, verkoop en gebruik van

onderstammen.

Groot- en kleinhandel in tuinbenodigdheden, bloemen, planten, bomen en heesters, tuingereedschap,

artikelen voor kleine huisdieren en sierdieren, land- en tuinbouwmateriaal.

Exploitatie van een fruitteeltbedrijf.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

Het organiseren van reizen en incentives voor particulieren en vennootschappen.

Het verschaffen van informatie en advies over reizen.

Het organiseren van reizen en excursies van kortere duur, het regelen van "reizen op maar, onderdak en

vervoer van reizigers en toeristen.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge tL Verkoop aan de hand van brochures en catalogi van door touroperators georganiseerde reizen.

Reisorganisatoren, die, in het algemeen, een uitgebreid assortiment van reizen aanbieden, waarbij de cliënt

aan de hand van brochures en catalogi kan kiezen tussen diverse formules en bestemmingen.

Toeristische informatiediensten.

De organisatie van evenementen in de ruimste zin van het woord.

De uitbating van hotels en slaapgelegenheden.

De uitbating van logementen onder de naam van "bed and breakfast" en dergelijke.

De organisatie van sportevenementen, sportbeurzen en sportreizen.

De Organisatie van evenementen in de meest ruime zin van het woord.

Dienstverlening, verhuur, bemiddeling en algemene organisatie inzake : lichteffecten, geluid, artiesten en

hostessen, promotiecampagnes en drukwerken, terbeschikkingstelling van ruimten voor evenementen.

Uitbaten van cafés, restaurants, tavernen, discotheken, dancings en dergelijke.

Groot- en kleinhandel in wijn en alcoholische dranken.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij kan zowel in België als in het buitenland alle commerciële, financiële, industriële, roerende of onroerende

verrichtingen doen, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of welke de

verwezenlijking ervan kunnen uitbreiden of vergemakkelijken.

Zij kan door inbreng, intekening, financiële tussenkomst of op elke andere wijze deelnemen in alle

vennootschappen of ondernemingen met een zelfde of aanverwant doel of waarvan het doel het verwezenlijken

van haar doel kan vergemakkelijken.

Zij kan eveneens aile overeenkomsten van samenwerking, rationalisatie, vereniging of andere, afsluiten met

dergelijke vennootschappen of ondernemingen.

ARTIKEL 5 : Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd

(18.600,00) euro.

ARTIKEL 6 : Aandelen.

Het is verdeeld in duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder nominale waarde niet elk een

fractiewaarde van één/duizend achthonderd zestigste van het kapitaal.

ARTIKEL 10 : Benoeming van een zaakvoerder.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet aandeelhouder.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal alsmede de duur van hun

mandaat bepaalt. Hun mandaat kan steeds herroepen en hernieuwd worden.

ARTIKEL 11 : Intern bestuur.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er twee zaakvoerders zijn, kan elke zaakvoerder afzonderlijk al de hierboven vermelde handelingen

stellen.

Indien er meer dan twee zaakvoerders zijn, besturen zij de vennootschap als college.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en controle,

kunnen de zaakvoerders de bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of

door derden niet worden tegengeworpen.

Het college van zaakvoerders kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur

van de vennootschap opdragen. Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag

aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren.

ARTIKEL 12 : Externe vertegenwoordigingsmacht.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt afzonderlijk de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

ARTIKEL 17 : Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de derde maandag van de maand juni, om twintig uur; indien deze dag een

wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te

besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten

inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige

wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

ARTIKEL 24 : Boekjaar - Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder

jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de

inventaris op alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de bepalingen terzake van het wetboek van

vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel.

ARTIKEL 25 : Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle lasten, de algemene kosten, de nodige

provisies en afschrijvingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap. Van deze nettowinst wordt jaarlijks

ten minste één/twintigste afgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het

maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo van de nettowinst zal worden aangewend volgens de besluiten

van de algemene vergade-'ring.

OVERGANGSBEPALINGEN - BENOEMINGEN.

-A- En onmiddellijk hierna nemen de comparanten met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten :

-a- Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend veertien.

-b- De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien.

-c- Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één en wordt benoemd tot die functie voornoemde heer Ivo Haest, die verklaart te aanvaarden en tevens verklaart niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet.

De duur van het mandaat is onbepaald.

Zijn mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Ingeval van overlijden van de zaakvoerder of het vacant worden van de plaats ervan, wordt tot plaatsvervangend zaakvoerder benoemd, voornoemde mevrouw Sabine Vranckx, die verklaart te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet.

-d- Voornoemde heer ivo Haest wordt benoemd tot vaste vertegenwoordiger.

-e- Uit te goeder trouw gedane schattingen blijkt dat de vennootschap gedurende het eerste boekjaar niet onder de wettelijke verplichting zal vallen om een commissaris te benoemen, zodat bij toepassing van de bepalingen terzake van het wetboek van vennootschappen geen commissaris wordt benoemd.

-f- Overeenkomstig de bepalingen terzake van het wetboek van vennootschappen, neemt de vennootschap aire verbintenissen over aangegaan voor rekening en op naam van de vennootschap in oprichting sedert één juni tweeduizend dertien.

-B- Om voor de opgerichte vennootschap alle formaliteiten inzake aanvragen ondernemingsnummer bij ondernemingsloketten, belasting op de toegevoegde waarde, administratie bij de directe belastingen, aanvragen vergunningen en attesten alsmede de aansluiting bij een sociale kas voor zelfstandigen te vervullen, verklaren de zaakvoerders hierbij ter zake volmacht te verlenen aan de heer Jan Peeters, zaakvoerder van de vennootschap onder firma "De Cock Peeters & Partners", met zetel gevestigd te 2221 Heist-op-den-Berg (Bootschot), Ter Laken, 22, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND VETTREKSEL.

Vonnicq Vermeulen, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte en bankattest.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor.

t ehouden

aan het Belgisch Staats blad

Op de laatste blz. van Luth B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 17.06.2015 15187-0155-011
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 24.06.2016 16229-0525-011

Coordonnées
IVO HAEST ELEKTRICITEITSWERKEN

Adresse
KAPELSTRAAT 27 2235 HULSHOUT

Code postal : 2235
Localité : HULSHOUT
Commune : HULSHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande