IXINT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IXINT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.870.018

Publication

06/11/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ti

Ondernemingsnr . 0842.870.018 Benaming

(voluit) iXint

(verkort)

Neergelegd. kir grAÁktG van tAC RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2-8 OKT. 2014

ANTWERPEN afdeling 'l uliNHOIIT 8?~í1 ~Eer



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

IMMER

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Turfkuilen 12, 2200 Herentals

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - kapitaalsverhoging

De buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Francis van Schoubroeck te Herentals op 6 oktober 2014 om 09.15 uur, geregistreerd op het 1ste kantoor der registratie Turnhout 2 op 15 oktober 2014 boek 51185 blad 67 vak 7, besliste met eenparigheid van stemmen :

EERSTE BESLUIT: KAPITAALSVERHOGING

Er wordt een kapitaalsverhoging gedaan van ¬ 40.000,00 om het kapitaal van ¬ 20.000,00 te brengen op ¬ 60.000,00 door uitgifte van 400 nieuwe aandelen en onmiddellijk volledig te volstorten van hetzelfde type en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de winst zullen delen vanaf hun volstorting.

TWEEDE BESLUIT: INSCHRIJVING OP EN AFBETALING VAN DE NIEUWE AANDELEN.

Na lezing aanhoord te hebben van het voorgaande verklaart de heer Jo Verwimp, voornoemde vennoot, uitdrukkelijk gebruik te willen maken van zijn recht van voorkeur bij de inschrijving op de nieuwe aandelen hem toegekend door de statuten en het Wetboek van Vennootschappen.

De heer Jo Verwimp verklaart terstond in te schrijven voor ¬ 20.000,00 of 200 voor de prijs van ¬ 100,00 per aandeel.

Na lezing aanhoord te hebben van het voorgaande verklaart mevrouw Wendy Vets, voornoemde vennoot, uitdrukkelijk gebruik te willen maken van haar recht van voorkeur bij de inschrijving op de nieuwe aandelen haar toegekend door de statuten en het Wetboek van Vennootschappen.

Mevrouw Wendy Vets verklaart terstond in te schrijven voor ¬ 20.000,00 of 200 aandelen voor de prijs van ¬ 100,00 per aandeel.

Voormelde vennoten verklaren dat alle aandelen waarop aldus werd ingeschreven volledig volstort zijn en dat de gelden ten bedrage van ¬ 40.000,00 werden gestort op een bijzondere rekening nummer BE69 3631 3890 7878 op naam van de vennootschap bij de naamloze vennootschap ING BELGIË, zoals blijkt uit het attest van deponering van 23 september 2014.

Als vergoeding voor de inbreng in geld, waarvan de vennoten verklaren volledig op de hoogte te zijn, worden aan de heer Jo Verwimp en mevrouw Wendy Vets, beiden voornoemd, elk 200 nieuwe, volledig volstorte aandelen zonder vermelding van nominale waarde toegekend en welke de vennoten voornoemd aanvaarden.

DERDE BESLUIT WIJZIGING VAN DE DATUM VOOR DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering zal vanaf het jaar 2015 gehouden worden op de eerste vrijdag van juni van ieder jaar om 19.00 uur.

VIERDE BESLUIT : WIJZIGING STATUTEN.

Ingevolge deze beslissingen worden de statuten aangepast als volgt:

- Artikel vijf wordt volledig vervangen door:

"Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zestigduizend euro.

Het is vertegenwoordigd door 600 aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk 1/600ste van het

kapitaal vertegenwoordigen."

De eerste zin vermeld onder artikel elf wordt vervangen door:

Artikel 11. Algemene vergadering

Op de leaste blz van Lurk B veemelder Recto Naam en hoedarngheid van de instrumenterende notaris hetzrl van de persoto)n(en!

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van detder te v<e rregerv.voordigen

Verso Naam en handtekening

Datum - Bijeenroeping

"Jaarlijks op de eerste vrijdag van juni om 19.00 uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de

zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping."

VIJFDE BESLUIT: COORDINATIE STATUTEN,

De vergadering beslist opdracht te geven aan de zaakvoerder tot coördinatie van de statuten, overeenkomstig

de genomen besluiten.

Notaris Francis van Schoubroeck

Herentals

Tegelijkertijd hiermee neergelegd

- volledig afschrift van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Francis van

Schoubroeck te Herentals op 6 oktober 2014.

- Bankattest afgeleverd door ING België NV op 23/09/2014

"

Voorbehouden aan het Belgisch

Staatsblad

4\7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste b!z van Luik.B vermelden Recto Naaio en hoedanigheid van de Instrumenterende nota;es heiza var: de per5o{onten) bevoegd de Iechtspersoon ten aanzien van derden te verteger:;oord+gen

Verso Naam en handtekening

11/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.06.2013, NGL 10.06.2013 13159-0244-009
01/02/2012
ÿþ~ ^: 1

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Q 8(fL . g 7O . 04?

Benaming

(voluit) : ,X1nt

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Herentals, Turfkuilen 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Domien De Lelie te Antwerpen-Borgerhout, op 6 januari 2012 dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1/ De heer VERWIMP Jo, geboren te Herentals op 26 mei 1976, echtgenoot van navernoemde mevrouw Vets Wendy, wonende te 2200 Herentals, Turfkuilen 12.

2/ Mevrouw VETS Wendy, geboren te Herentals op 9 februari 1976, echtgenote van voornoemde heer Verwimp Jo, wonende te 2200 Herentals, Turfkuilen 12, onder de naam "iXint".

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd in om het even welke plaats in het Vlaamse of Brusselse gewest bij besluit van de zaakvoerder. Het is de vennootschap toegelaten bijhuizen of filialen te openen.

De vennootschap heeft tot doel:

-ontwikkeling, ontwerp en advies met betrekking tot procesverbetering;

-organisatie en herorganisatie van bedrijven en bedrijfsafdelingen;

-interimmanagement;

-het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard en software, het uitvoeren van projecten in verband met hetgeen voorafgaat, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan voor eigen rekening van of in deelneming met derden van handels , nijverheids of andere ondernemingen bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap is opgericht op zes januari tweeduizend en twaalf, en bestaat voor onbepaalde duur.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend Euro (20.000,-EUR). Het is volledig ge-+plaatst en verdeeld in tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde.

De comparant VERWIMP Jo heeft ingetekend op honderd (100) aandelen en betaalde hierop drieduizend honderd Euro (3.100,-Eur).

De comparante VETS Wendy heeft ingetekend op honderd (100) aandelen en betaalde hierop drieduizend honderd Euro (3.100,-EUR).

SAMEN: tweehonderd (200) aandelen wat de totaliteit uitmaakt van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen en zesduizend tweehonderd Euro (6.200 EUR).

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. Wordt een rechtspersoon als zaakvoerder benoemd, dan zal deze rechtspersoon een permanente vertegenwoordiger moeten aanduiden zaaks voorzien in artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

teder zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

GRIFFIE RECHTBANK VAN

19 JAN, 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie De griffier

" iaoae~i~*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Voor-bertouden aan het Belgisch Staatsblad

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Te zelfder tijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt zijn als gelden voor onbepaalde termijn.

Het lid van het college van zaakvoerders, dat rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, moet dit meedelen aan de andere zaakvoerders en de commissaris. De notulen maken melding van zijn verklaring en van de rechtvaardigheidsgronden. De vermogensrechtelijke gevolgen van dit ' belangenconflict voor de vennootschap worden besproken en worden opgenomen in het jaarverslag of bij gebreke opgenomen in een stuk dat gelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Eén zaakvoerder of meerdere zaakvoerders zonder een college te vormen: Een zaakvoerder die rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een voorgelegde verrichting, stelt de vennoten hiervan in kennis en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting slechts gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Is de zaakvoerder tevens enige vennoot en heeft hij rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard dat strijdig is met een beslissing of een voorgelegde verrichting, dan kan hij de beslissing doen, maar hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Jaarlijks op de eerste dinsdag van juni om negentien uur wordt de gewone algemene vergadering gehou-'den op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. De vennoten, houders van andere effecten op naam, de commissarissen en de zaakvoerders worden opgeroepen voor de algemene vergadering bij aangetekende brief vijftien dagen op voorhand.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

Het stemrecht verbonden aan de aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van een gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen hen bestaat.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerders de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel. In het jaarverslag, voor zover wettelijk verplicht, geven de zaakvoerders rekenschap over het gevoerde beleid.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

BIJZONDERE SCHIKKINGEN EN BEPALINGEN VAN VOORBIJGAANDE AARD

Rechtspersoonlijkheid

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van het uittreksel uit deze akte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Aanvang en einde van het eerste boekjaar

De comparanten verklaren dat het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf, de eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien. Alle verrichtingen gesteld door de vennootschap voor het bekomen van de rechtspersoonlijkheid zullen later worden overgenomen en bekrachtigd.

Benoeming van de zaakvoerder

Met eenparigheid van stemmen wordt als zaakvoerder benoemd voornoemde heer Verwimp Jo die, deze aanstelling aanvaardt.

De opdracht, die niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, en is statutair. Krachtens artikel 9 van de statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Niet-aanstelling van een commissaris

De vergadering besluit dat op zicht van te goeder trouw opgemaakte schattingen de vennootschap geen commissaris moet benoemen.

-VOOR ONTLEDEND UITREKSEL-

-DE NOTARIS-









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge



















Samen neergelegd: afschrift akte







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 20.07.2015 15334-0534-009

Coordonnées
IXINT

Adresse
TURFKUILEN 12 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande