J & G

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : J & G
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 524.698.635

Publication

12/05/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4 ,..

Neergelegd er gr

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 9 APR, 201k

1 ANTWERPEN afdaling TURNHOUT

De Griffieeriffie

_ _ .....

Ondernemingsnr : 0524.698.635

Benaming

(voluit) : J & G

(verkort) :

Rechtsvorm: Vennootschap onder Firma

Zetel Doodsbroekstraat 26, 2235 HULSHOUT

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag Zaakvoerder

Uittreksel uit de Notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap d.d. 1 januari 2014 blijkt dat

Bij eenparigheid van de stemmen werd beslist op de voorstel van de zaakvoerders, de heer Guy PEETERS, met nationaal nummer 75,12.07-035-56, wonende te 2440 GEEL, Tulpenstraat 36 te ontslaan als zaakvoerder. Dit ingaande vanaf heden. Er wordt kwijting verleend voor zijn gevoerde beleid en niet in zijn vervanging voorzien.

Jozef VAN DEN BOSCH

Zaakvoerder

Aij11(11111,19 II

E

s.

111111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Staatsblad - 21W/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/04/2013
ÿþn

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

2 1 hÁ41 2013

TURNHOUT

De Griffier,

IG-Tfrrê



Ondernemingsnr : 05-2 ~/. 6 9 g 63 5

Benaming

(voluit) : J & G

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Doodsbroekstraat 26, 2235 HULSHOUT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting.

Er blijkt uit een onderhandse akte de dato 5 januari 2013, dat de heer Jozef VAN DEN BOSCH, met nationaal nummer 81.11.03-384-56, geboren te Lier op 3 november 1981, wonende te 2235 HULSHOUT, Doodsbroekstraat 26, de heer Guy PEETERS, met nationaal nummer 75.12.07-035-56 geboren te Geel op 7 december 1975, wonende te 2440 GEEL, Tulpenstraat 36 en mevrouw Natascha LEYSEN, met nationaal nummer 76.04.20-156-92 geboren te Herentals op 20 april 1976, wonende te 2440 GEEL, Tulpenstraat 36 een vennootschap onder firma hebben opgericht, onder de naam "J & G".

STATUTEN,

Artikel 1 - Bij deze wordt tussen de ondergetekenden een Vennootschap onder Firma opgericht onder de benaming "J & G".

Artikel 2 - De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2235 HULSHOUT, Doodsbroekstraat 26, ressorterend onder het gerechtelijk arrondissement Turnhout.

Artikel 3 - De vennootschap heeft tot doel:

-Het verkopen van eigen handelszaken

-Het voeren van handel in eigen onroerend goed zijnde flatgebouwen en woningen en niet voor woning

bestemde gebouwen

-Het verhuren exploiteren van eigen of geleased niet- residentieel onroerend goed.

-Het verhuren en exploiteren van sociale woningen.

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks verband met haar

maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor

rekening van derden.

Kortom, zij mag ailes doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de

verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 4 - De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Artikel 5 - De heer Jozef VAN DEN BOSCH, wonende te 2235 HULSHOUT, Doodsbroekstraat 26 brengt in de vennootschap een som ter grootte van 6.000,00- Euro in, die gestort werd op rekening van de vennootschap.

De heer Guy PEETERS, wonende te 2440 GEEL, Tulpenstraat 36, brengt in de vennootschap een som ter grootte van 3.000- Euro in, die gestort werd op rekening van de vennootschap.

Mevrouw Natascha LEYSEN, wonende te 2440 GEEL, Tulpenstraat 36, brengt in de vennootschap een som ten grootte van 3.000,- Euro in, die gestort werd op rekening van de vennootschap

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 12.000,00- Euro op rekening BE 27731030923773 J&G VOF in oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

11

*13051283*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ez.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 6 - Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin aile sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot bij gelijke delen gedaan worden, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 7 - Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen,

Artikel 8 - Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening en heeft de hoedanigheid van zaakvoerder, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken. Nochtans mogen de verbintenissen boven 2.000,00- Euro enkel worden aangegaan mits de handtekening van alle vennoten. Partijen verklaren te weten dat deze beperking niet tegenwerpelijk is aan derden die te goeder trouw met de vennootschap handelen voor zover onwetend over deze beperking van handtekeningsbevoegdheid. Het mandaat van de zaakvoerders is onbepaald van duur.

Artikel 9 Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. leder jaar op éénendertig december zullen een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt, De stukken dienaangaande zullen in een register worden bijgehouden en voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

Artikel 10 - De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten alleen kunnen beslissen.

Zij wordt verdeeld tussen de vennoten volgens de verhouding in het kapitaal, zijnde 50% voor de Heer Jozef VAN DEN BOSCH en 25% voor de Heer Guy PEETERS en 25 % voor Mevrouw Natascha LEYSEN.

De vennoten mogen bij 100% meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij volledige éénsgezindheid, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 11 - Bij beslissing van de vennoten met volledige goedkeuring van alle aandeelhouders kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden.

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 12 - De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 13  Ieder jaar op de 3de vrijdag van de maand juni zal om 20.00 uur een jaarvergadering worden gehouden die zich uitspreekt over het resultaat van het verlopen boekjaar. Deze vergadering wordt samengeroepen door toedoen van een zaakvoerder bij aangetekende uitnodiging tenminste vijftien dagen voor de vergadering te verzenden aan alle vennoten.

tedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste vijftien dagen vóór de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de zaakvoerder en indien er meerdere zijn volgens een alternerend systeem waarbij de eerste vergadering wordt voorgezeten door de jongste zaakvoerder of, in afwezigheid van een zaakvoerder, door de jongste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

ledere vennoot heeft recht op het uitbrengen van een stem in verhouding tot het gestort kapitaal, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend,

De beslissingen worden bij unanimiteit genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan een mandaat.

k

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 14  De vennootschap eindigt:

-Indien de vennoten daartoe in onderling overleg besluiten. Dit besluit moet schriftelijk worden vastgelegd en ondertekend.

-Op eenzijdig verzoek van een van de vennoten. Dit dient te geschieden met een aangetekend schrijven gericht aan de overige vennoten met inachtneming van een opzegtermijn van 3 maanden en niet anders dan tegen het einde van het boekjaar.

In dit geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen. De vennoot die de zaken van de vennootschap verderzet is verplicht tot uitkering aan de uittredende vennoot of diens rechtverkrijgenden van het bedrag dat aan deze toekomt. Deze uitkering zal gestort worden in 24 gelijke maandelijkse termijnen, waarvan de eerste keer na zes maanden na de dag van beëindiging van de opzegtermijn van 3 maanden.

-indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen.

-Door het overlijden van een vennoot.

De erfgenamen van de overledene nemen als vennoot gezamenlijk de plaats in van hun rechtsvoorganger. Zij moeten zich bij de vennootschap laten vertegenwoordigen door één en dezelfde lasthebber. De andere vennoten kunnen de vereffening vermijden door het deel van het overleden lid over te nemen en dit binnen de 12 maanden na overlijden van de vennoot.

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of

erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 15 - Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dal hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd.

De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald door een deskundige aan te duiden door alle partijen in gemeen overleg en bij gebrek aan overeenstemming door een deskundige aan te stellen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel op verzoek van één van de partijen.

Artikel 16 - In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan een vereffenaar aangesteld overeenkomstig artikelen 184 en volgende van de Vennootschappenwet. De bevoegdheid van de vereffenaar wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zal hij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat hij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeft te vragen.

Artikel 17 - Bij de ontbinding van de vennootschap zullen de vennoten op de netto-opbrengst hun inbrengen

terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 11.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Artikel 18  Toetreding van nieuwe vennoten zal alteen zijn toegestaan met toestemming van alle vennoten.

Artikel 19--Alle geschillen die tussen de vennoten mochten ontstaan naar aanleiding van of in verband met de uitvoering van deze overeenkomst of van andere overeenkomsten zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter.

Alle geschillen van deontologische aard zullen worden voorgelegd aan de voorzitter van de Gewestelijke Raad met het oog op een eventuele verzoening.

Slotbepalingen.

1.De oprichtingsvergadering besluit om ais zaakvoerders te benoemen: De Heer Jozef VAN DEN BOSCH, De Heer Guy PEETERS en Mevrouw Natascha LEYSEN. Het mandaat van de zaakvoerders kan bezoldigd zijn. Zij verklaren met ingang van het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid hun mandaat te aanvaarden.

2.De oprichtersvergadering besluit dat het eerste boekjaar een aanvang zal nemen op het tijdstip van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, verklaren de verschijners, dat de vennootschap de rechten en verplichtingen overneemt die voortvloeien uit overeenkomsten door hen aangegaan, in naam van de vennootschap in oprichting en voor rekening van deze sinds 5 januari 2013. Het eerste boekjaar zal m.a.w. lopen vanaf 5 januari 2013 tot en met 31 december 2014 en de eerste jaarvergadering aldus zal plaatsvinden in 2015.

lioor-

behouden

R aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

3,De oprichtersvergadering verklaart volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling wordt verleend aan de Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire Meeriën, Ghilain & Partners" te KASTERLEE, Geelsebaan 69/A0, teneinde alle formaliteiten met de kruispuntbanken voor ondernemingen, de ondernemingsloketten en de diverse belastingadministraties, waaronder de BTW-administratie en de sociale administraties te regelen, alsook teneinde alle formaliteiten tot het bekomen of voorleggen van alle getuigschriften te volbrengen, dit alles naar aanleiding van onderhavige oprichting, alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende in de toekomst.

Te Hulshout, in vier exemplaren, waarvan één voor elke partij en één voor de griffie van de rechtbank van koophandel ter neerlegging en één ter registratie,

Jozef VAN DEN BOSCH

Zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
J & G

Adresse
DOODSBROEKSTRAAT 26 2235 HULSHOUT

Code postal : 2235
Localité : HULSHOUT
Commune : HULSHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande