J. BLOKLAND

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : J. BLOKLAND
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 443.711.157

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 02.07.2014 14259-0560-033
01/08/2014
ÿþi

mod 19.i

Luik B J ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

E

St









Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 3 JULI 2014

afdeling efteliiilen

Ondememingsnr ; 0443.711.157

Benaming (voluit) : J. BLOKLAND

(verkort)

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel : te 2070 Zwijndrecht, Vitshoekstraat 6

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE (GERUISLOZE FUSIE) - VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOT.. SCHAP

een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broedermin;; straat 9, op één juli tweeduizend veertien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doei te worden neergelegd op. de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze: vennootschap "J. BLOKLAND", gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Vitshoekstraat 6, ingeschreven in het,; rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondernemingsnummer 0443.711.157, onder; meer

1. beslist heeft tot goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbankas van koophandel te Antwerpen en tot instemming met de verrichting waarbij de vennootschap bij wijze van;, fusie wordt overgenomen door haar enige aandeelhouder, de naamloze vennootschap "MAINTENANCEi- PARTNERS BELGIUM", in afkorting "MP Belgium", gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Vitshoekstraat 6,;; ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondernemingsnummerf. 0414.445.663.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap vernietigd.

Vanaf één januari tweeduizend veertien worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap, boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap,

2. dat ingevolge het totstandkomen van de fusie de vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

Volmacht

' De vergadering verleent volmacht, met mogelijkheid van indeplaatstelling, aan mevrouw LIEKENS Leen,

wonende te 2070 Zwijndrecht, Adhemar Borinstraat 68, teneinde alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen

bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, directe als indirecte belastingen, btw en

alle andere overheidsinstanties.

Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en',

stukken ondertekenen en, in het algemeen, het noodzakelijke doen bij elke administratie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd

- afschrift van

de akte;

- volmacht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/01/2014
ÿþ Mad Word 11.1

~E= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i II

HIII



iic:doecpd far g~JJi~~ion º%r~f~y doA Recfi<~l4~t

~.IltiiJ~i`~Vn, op

Griffie 113 ` IL 2014

Ondernemingsnr : 0443.711.157

Benaming

(voluit) : J. Blokland

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Vitshoekstraat 6, 2070 Zwijndrecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van het fusievoorstel overeenkomstig art. 719 van het Wetboek van vennootschap van een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van J. Blokland door MP Belgium

Overeenkomstig de artikelen 676, 1° en 719 van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W. Venn.") hebben de bestuursorganen van:

" J. Biokiand NV, een naamloze vennootschap met zetel te Vitshoekstraat 6, 2070 Zwijndrecht, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0443.711.157 (hierna "J. Blokland"): en

'Maintenance Partners Belgium NV, een naamloze vennootschap met zetel te Vitshoekstraat 6, 2070 Zwijndrecht, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0414.445.663 (hierna "MP Belgium")

gezamenlijk een fusievoorstel opgesteld waarin wordt voorgesteld dat J. Blokland zal worden overgenomen door MP Belgium door middel van een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

MP Belgium is thans de enige aandeelhouder van J, Blokland als gevolg van een verenigen in haar hand van aile aandelen die werden uitgegeven door J. Blokland (125 aandelen op naam met een nominale waarde van 496 EUR per aandeel). Deze transactie is dus een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overeenkomstig artikel 676, 1° W, Venn d.w.z. een verrichting waarbij J. Blokland als overgenomen vennootschap, als gevolg van een ontbinding zonder vereffening, haar gehele vermogen, zowel activa als passiva, overdraagt aan MP Belgium die reeds houdster is van alle aandelen van J. Blokland.

In uitvoering van de vereenvoudigde procedure, zoals bepaald In het Wetboek van vennootschappen, zal MP Belgium ais overnemende vennootschap geen enkel aandeel uitgeven als gevolg van deze fusie. Er is evenmin aanleiding om een ruilverhouding te bepalen, noch een eventuele opleg, noch de wijze van uitreiking van de aandelen, noch de datum vanaf wanneer de nieuw uitgegeven aandelen recht geven te delen in de winst van de overnemende vennootschap.

Aangezien de activiteiten van de over te nemen vennootschap en de overnemende vennootschap compatibel en deels vergelijkbaar zijn, kan de overnemende vennootschap de activiteiten van de over te nemen vennootschap voortzetten zonder dat een wijziging van het doel van de overnemende vennootschap nodig is.

Het bestuursorgaan van de over te nemen vennootschap verklaart nog dat deze vennootschap geen titularis is van onroerende goederen of onroerende rechten en dat zij geen schuldvorderingen bezit, die door een hypotheek of een onroerend voorrecht gewaarborgd zijn.

De bestuursorganen van MP Belgium en J. Blokland stellen daarom het volgende voor:

1 Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de over te nemen en de overnemende vennootschap

1.1 De over te nemen vennootsohap, J. Blokland NV

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De over te nemen vennootschap is J, Blokland NV, een naamloze vennootschap met zetel te Vitshoekstraat 6, 2070 Zwijndrecht en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0443.711.157,

Overeenkomstig artikel 3 van de statuten luidt het doel van J. Blokland als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel de fabricage van metalen constructies, machinetoebehoren, zelfstandige werkplaats voor de algemene mekaniek, verwerking van metaal en kunststof.

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles zowel in het binnen- als het buitenland, voor eigen rekening als voor die van derden, als tussenpersoon of bij deelneming in andere vennootschappen.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden."

1.2 De overnemende vennootschap, MP Belgium NV

De overnemende vennootschap is Maintenance Partners Belgium NV (MP Belgium NV), een naamloze vennootschap met zetel te Vitshoekstraat 6, 2070 Zwijndrecht en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0414,445.663.

Overeenkomstig artikel 3 van de statuten luidt het doel van MP Belgium als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel het onderhoud, de herstelling, de fabricatie, de assemblage, de installatie, het onderhoud, de aankoop, de verkoop, de groot- en kleinhandel, de invoer, de uitvoer, tussenhandel en de vertegenwoordiging van elektrisch materieel, materieel voor industriële elektronica, van industriële machines en wissteltukken, zoals compressoren, pompen, turbines, blowers, precisie-instrumenten enz., kleine metaalconstructies, half afgewerkte of afgewerkte producten en dit in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap mag alle onderzoeken in verband met alle producten en procédés binnen haar werkzaamheden, alsook patenten, brevetten en merken verwerven, uitbaten of verlenen.

De vennootschap kan alle handels-, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die de verwezenlijking van het maatschappelijk voorwerp rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken.

De vennootschap mag haar dcel verwezenlijken zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon zowel in België als in het buitenland.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen, of ondernemingen, of betrokken zijn in zaken, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare, of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan ten gunste van andere vennootschappen borg stellen of haar aval verlenen; optreden ais haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp."

2 Boekhoudkundige datum - datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap bcekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Alle handelingen van J. Blokland zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van MP Belgium vanaf 1 januari 2014.

3 Rechten toegekend aan de vennoten van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of jegens hen voorgestelde maatregelen

MP Belgium is de enige aandeelhouder van J. Blokland. Zij bezit in die hoedanigheid geen speciale rechten. Daarnaast heeft J, Blokland geen andere effecten dan aandelen uitgegeven. Zodoende is deze bepaling niet van toepassing

4 Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Er wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van J. Blokland,

5 Goedkeuring door de buitengewone algemene vergadering en neerlegging ter griffie

Dit fusievoorstel zal door J. Blokland en MP Belgium worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De buitengewone algemene vergaderingen van J. Blokland en MP Belgium, waarop dit fusievoorstel ter goedkeuring za! worden voorgelegd, zullen niet eerder dan zes (6) weken na de neerlegging en de bekendmaking van het fusievoorstel in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad worden gehouden.

Gedaan op 7 januari 2014, in zes exemplaren, J. Blokland en MP Belgium erkennen eik drie exemplaren te hebben ontvangen, waarvan telkens twee bestemd zijn voor neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en het andere voor bewaring in de vennootschapsboeken

Jan Blokrand

Gedelegeerd Bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 16.07.2013 13321-0472-036
23/07/2013
ÿþ1 Mod Word 11.9

- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111 Il i uil leili

*13119378*

1111

Neergelegd fer griffie von de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

12JUIl2O3

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte 0443.711.157

J. Blokland

naamloze vennootschap

Vitshoekstraat 6, 2070 Zwijndrecht

Ontslag en Benoeming Bestuurder

De Buitengewone Algemene Vergadering heeft op 31 mei 2013 volgende beslissïng genomen:

De aanvaarding van het ontslag van Dhr. Johan De Coster als bestuurder per 1 juni 2013 en

de benoeming van Dhr. Dirk Coveliers, wonende te Adriaan Willaertlaan 7, 1850 Grimbergen, als bestuurder

met ingang van 1 juni 2013 en dit voor periode van 6 jaar.

Wim Schelfaut

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/05/2013
ÿþ Mod Word 41.1

rie hl ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

tJuVIMMI

keergelegd ter M-iffía van de Rechtban&

Ypil lioaphandef te Anfwerpenl v~

Griffie ~ 7 ME! 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0443.711.157

Benaming

(voluit) : J. Blokland

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Vitshoekstraat 6, 2070 Zwijndrecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van het fusievoorstel overeenkomstig art. 719 van het Wetboek van vennootschap van een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van J. Blokland door MP Belgium

Overeenkomstig de artikelen 676, 1° en 719 van het Wetboek van vennootschappen (hierna 'W, Venn."); hebben de bestuursorganen van:

" J. Blokland NV, een naamloze vennootschap met zetel te Vitshoekstraat 6, 2070 Zwijndrecht, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondememingsnummer 0443.711.157 (hierna "J. Blokland"); en

" Maintenance Partners Belgium NV, een naamloze vennootschap met zetel te Vitshoekstraat 6, 2070 Zwijndrecht, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0414.445.663 (hierna "MP Belgium")

gezamenlijk een fusievoorstel opgesteld waarin wordt voorgesteld dat J. Blokland zal worden overgenomen door MP Belgium door middel van een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

MP Belgium is thans de enige aandeelhouder van J. Blokland als gevolg van een verenigen in haar hand van alle aandelen die werden uitgegeven door J. Blokland (125 aandelen op naam met een nominale waarde van 496 EUR per aandeel). Deze transactie is dus een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overeenkomstig artikel 676, 1° W. Venn., d.w.z. een verrichting waarbij J. Blokland als overgenomen vennootschap, als gevolg van een ontbinding zonder vereffening, haar gehele vermogen, zowel activa als passiva, overdraagt aan MP Belgium die reeds houdster is van alle aandelen van J. Blokland.

In uitvoering van de vereenvoudigde procedure, zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen, zal MP Belgium als overnemende vennootschap geen enkel aandeel uitgeven als gevolg van deze fusie. Er is evenmin aanleiding om een ruilverhouding te bepalen, noch een eventuele opleg, noch de wijze van uitreiking van de aandelen, noch de datum vanaf wanneer de nieuw uitgegeven aandelen recht geven te delen in de winst van de overnemende vennootschap.

Aangezien de activiteiten van de over te nemen vennootschap en de overnemende vennootschap compatibel en deels vergelijkbaar zijn, kan de overnemende vennootschap de activiteiten van de over te nemen vennootschap voortzetten zonder dat een wijziging van het doel van de overnemende vennootschap nodig is.

Het bestuursorgaan van de over te nemen vennootschap verklaart ncg dat deze vennootschap geen titularis is van onroerende goederen of onroerende rechten en dat zij geen sohuldvorderingen bezit, die door een hypotheek of een onroerend voorrecht gewaarborgd zijn.

De bestuursorganen van MP Belgium en J. Blokland stellen daarom het volgende voor:

1 Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de over te nemen en de overnemende vennootschap

1,1 De over te nemen vennootschap, J. Blokland NV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De over te nemen vennootschap is J. Blokland NV, een naamloze vennootschap met zetel te Vitshoekstraat 6, 2070 Zwijndrecht en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0443.711.157.

Overeenkomstig artikel 3 van de statuten luidt het doel van J. Blokland ais volgt:

"De vennootschap heeft tot doel de fabricage van metalen constructies, machinetoebehoren, zelfstandige werkplaats voor de algemene mekaniek, verwerking van metaal en kunststof.

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles zowel in het binnen- als het buitenland, voor eigen rekening als voor die van derden, als tussenpersoon of bij deelneming in andere vennootschappen,

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden."

1.2 De overnemende vennootschap, MP Belgium NV

De overnemende vennootschap is Maintenance Partners Belgium NV (MP Belgium NV), een naamloze vennootschap met zetel te Vitshoekstraat 6, 2070 Zwijndrecht en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0414.445,663.

Overeenkomstig artikel 3 van de statuten luidt het doel van MP Belgium als volgt;

"De vennootschap heeft tot doel het onderhoud, de herstelling, de fabricatie, de assemblage, de installatie, het onderhoud, de aankoop, de verkoop, de groot- en kleinhandel, de invoer, de uitvoer, tussenhandel en de vertegenwoordiging van elektrisch materieel, materieel voor industriële elektronica, van industriële machines en wissteltukken, zoals compressoren, pompen, turbines, blowers, precisie-instrumenten enz., kleine metaalconstructies, half afgewerkte of afgewerkte producten en dit in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap mag alle onderzoeken in verband met alle producten en procédés binnen haar werkzaamheden, alsook patenten, brevetten en merken verwerven, uitbaten of verlenen.

De vennootschap kan alle handels-, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die de verwezenlijking van het maatschappelijk voorwerp rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon zowel in België als in het buitenland,

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, of betrokken zijn in zaken, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare, of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan ten gunste van andere vennootschappen borg stellen of haar aval verlenen; optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp."

2 Boekhoudkundige datum - datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Alle handelingen van J, Blokland zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van MP Belgium vanaf 1 januari 2013,

3 Rechten toegekend aan de vennoten van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of jegens hen voorgestelde maatregelen

MP Belgium is de enige aandeelhouder van J. Blokland, Zij bezit in die hoedanigheid geen speciale rechten. Daarnaast heeft J. Blokland geen andere effecten dan aandelen uitgegeven. Zodoende is deze bepaling niet van toepassing

4 Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Er wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van J. Blokland,

5 Goedkeuring door de buitengewone algemene vergadering en neerlegging ter griffie

Dit fusievoorstel zal door J. Blokland en MP Belgium worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

De buitengewone algemene vergaderingen van J, Blokland en MP Belgium, waarop dit fusievoorstel ter goedkeuring zal worden voorgelegd, zullen niet eerder dan zes (6) weken na de neerlegging en de bekendmaking van het fusievoorstel in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad worden gehouden.

Gedaan op 30 april 2013, in vier exemplaren. J. Blokland en MP Belgium erkennen elk twee exemplaren te hebben ontvangen, waarvan telkens één bestemd is voor neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en het andere voor bewaring in de vennootschapsboeken

Jan Blokland

Gedelegeerd Bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'Voor-

behouden

aan het

Belgisch

eaatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/08/2012
ÿþred ~i ~'`º%~ r-{ ~ Llod wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



N i uuii iiii~i iii rifi I I

*12146610*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 9 6 AUG.2012

Ondernemingsnr : 0443711157

Benaming

(voluit) : J. Blokland

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Vitshoekstraat 6 - 2070 Zwijndrecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : herbenoeming bestuurder - herbenoeming gedelegeerd bestuurder benoeming commissaris

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 14 juni 2011 blijkt de herbenoeming ais bestuurder, voor een periode van 3 jaar, d.w.z. tot na de algemene vergadering van 2014 voor:

Blokland Jan

Martendijk 12

2990 Wuustwezet

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 11 Juni 2012 blijkt de benoeming als commissaris, vanaf 11 juni 2012 voor een periode van 3 jaar, d.w.z. tot na de algemene vergadering van 2015 voor:

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BV CVBA

De Kleetlaan 2

1831 Diegem

vertegenwoordigd door Cornelis Lieve

Uit de notulen van de Raad van Bestuur van 2 augustus 2012 blijkt de herbenoeming ais gedelegeerd bestuurder tot na de algemene vergadering van 2014 voor:

Blokland Jan

Martendijk 12

2990 Wuustwezel

Blokland Jan

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 11.07.2012 12294-0409-022
20/01/2012 : AN282464
19/07/2011 : AN282464
15/03/2011 : AN282464
10/08/2010 : AN282464
07/10/2009 : AN282464
06/08/2008 : AN282464
17/07/2007 : AN282464
05/07/2006 : AN282464
22/08/2005 : AN282464
16/06/2005 : AN282464
08/07/2004 : AN282464
30/06/2003 : AN282464
02/09/2002 : AN282464
29/06/1999 : AN282464
16/04/1991 : AN282464

Coordonnées
J. BLOKLAND

Adresse
VITSHOEKSTRAAT 6 2070 ZWIJNDRECHT

Code postal : 2070
Localité : ZWIJNDRECHT
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande