J. CHOO (BELGIUM)

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J. CHOO (BELGIUM)
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.061.815

Publication

26/06/2014
ÿþ Mcd word 11,1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 1

behouden

aan het

Belgisch ataatsblac









Rechtbank van koophandel

" Antwerpen

17 JUNI 2,01/1

afded9if ergen

Ondernemtngsnr : 0835.061.815

Benaming

(voluit) : J. CHOO (BELGIUM)

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schuttershofstraat 17, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder - Toekenning machten

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ALGEMENE JAARVERGADERING DER VENNOTEN GEHOUDEN OP 10 JUNI 2014

1. De vennoten beslissen eenparig om de heer Jonathan Sinclair, wonende te 3 Milboume House, Princess Square, Copsem Lane, Esher, Surrey, KT10 9EW, VK, als zaakvoerder van de vennootschap te benoemen, met ingang vanaf 16 juni 2014, voor een onbepaald duur. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd.

Ingevolge deze benoeming, is het college van zaakvoerders van de vennootschap, met ingang vanaf 16 juni 2014, samengesteld uit de volgende personen:

- de heer Jonathan Sinclair;

- mevrouw Hannah Merritt;

- mevrouw Hannah Colman; en

- de heer Pierre Denis

Overeenkomstig artikel 14 van de statuten vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte, Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (onder meer de hypotheekbewaarder) rechtsgeldig vertegenwoord: - hetzij door één zaakvoerder, alleen optredend; - hetzij door bijzonder gevolmachtigden binnen de grenzen van de aan hen verleende macht.

2. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mr. Jim Bauwens of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 59/5, 2018 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, en elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om alle noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking daartoe, om aile nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en Il,

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Jim Bauwens

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch Staatsbla

ill

*131626 9*



UUeergetegd ter griffie 1111E1 de luchtbank van Koophandel te Antwerpen1 op

.16 OKT. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0835.061.815

Benaming

(voluit) : J. CHOO (BELGIUM)

(verkorf)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schuttershotstraat 17, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Toekennen van bijzondere machten

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN ZAAKVOERDERS GEHOUDEN OP 27 SEPTEMBER 2013

1. Het college van zaakvoerders beslist met éénparigheid van stemmen, om, met onmiddellijke ingang, aan de heer William Edward Le Clerc, Head of Human Resources, EMEA, J. Choo Limited, London, UK, wonende te Lyans, Rusper Road, ifieid, West Sussex, RH11 OLR, Verenigd Koninkrijk, de volgende bijzondere machten; toe te kennen, alleen handelend:

"De machten om de vennootschap te vertegenwoordigen m.b.t. zaken die het personeelsbeleid (human , resources) aanbelangen, hierbij inbegrepen, zonder evenwel daartoe beperkt te zijn, het plaatsen van jobaanbiedingen, aanwervingen, sollicitaties, het onderhandelen van arbeidsvoorwaarden, het ondertekenen en` het uitvoeren van arbeidsovereenkomsten, het wijzigen en het beëindigen van arbeidsovereenkomsten, t.a.v. iedere publieke overheid of t.a.v. enige private personen (natuurlijke personen of rechtspersonen) waarbij de; vennootschap zal gebonden zijn door het optreden en het handelen van de heer William Edward Le Clerc.

In het bijzonder, za! de heer William Edward Le Clerc de machten hebben om alle mogelijke verklaringen af, te leggen, documenten te ondertekenen en uit te voeren, overeenkomsten en contracten m.b.t. human' resources in België te onderhandelen en af te sluiten, in naam en voor rekening van de vennootschap".

2. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mr. Jim Bauwens, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper", met kantoren te Loulzalaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 59, 2018 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, en elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om alle noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking daartoe, om alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren 1 en ll.

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Jim Bauwens

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 10.07.2013 13292-0462-023
12/07/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

todggegjol

ae8rgelegd kr Irrffie tee de Rechiht/d

er s .... 4, " Antt.'efee8, op

Griffie 0 3 _MI 2013

Ondernemingsnr : 0835.061.815

Benaming

(voluit) : J. CHOO (BELGIUM)

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schuttershofstraat 17, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag zaakvoerder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ALGEMENE JAARVERGADERING DER VENNOTEN GEHOUDEN OP 27 JUNI 2013

1, De vergadering neemt met éénparigheid van de stemmen kennis van het ontslag met ingang vanaf 31 mei 2013 van de heer Jonathan Sinclair, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap.

Bij afzonderlijke stemming verleent de vergadering eenparig kwijting aan de heer Jonathan Sinclair, voor voor enige aansprakelijkheid inzake alle handelingen door hem persoonlijk gepleegd in de uitoefening van zijn mandaat, in de periode tussen 1 januari 2013 ende datum van zijn ontslag.

Ingevolge bovenvermeld ontslag, is het college van zaakvoerders van de vennootschap met ingang vanaf 31 mei 2013 als volgt samengesteld:

- mevrouw Hannah Merritt;

- mevrouw Hannah Colman; en

- de heer Pierre Denis

Overeenkomstig artikel 14 van de statuten vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (onder meer de hypotheekbewaarder) rechtsgeldig vertegenwoord:

- hetzij door één zaakvoerder, alleen optredend;

- hetzij door bijzonder gevolmachtigden binnen de grenzen van de aan hen verleende macht.

2. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mr. Jim Bauwens of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Pipet, met kantoren te Loulzalaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 59, 2018 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, en elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om alle noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking, daartoe, om alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en Il.

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Jim Bauwens

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/09/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen,

4 te 7.1"i?

Griffie

111

*iaia999s*

Voi hehoi aan Belg Staat:

Annexes du Moniteur bëIge

Magen bij- het BeigiseiiStaat htàd-- 0470912012

Ondernemrngsnr ' 0835.061.815

Benaming

(volart J. CHOO (BELGIUM)

(verkort) .

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel . Schuttershofstraat 17, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN GEHOUDEN BIJ EENPARIG SCHRIFTELIJK BESLUIT OP 15 JULI 2012

1. De vennoten beslissen eenparig om de heer Pierre Denis, wonende te 41 avenue Despreaux, 75016 Parijs, Frankrijk, als zaakvoerder van de vennootschap te benoemen, niet ingang vanaf 23 juli 2012, voor een periode die zal aflopen ter gelegenheid van de jaarlijkse algemene vergadering die gehouden zal worden in 2017. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd.

Ingevolge deze benoemingen, is het college van zaakvoerders van de vennootschap als volgt samengesteld:

- de heer Jonathan Sinclair;

- mevrouw Hannah Merritt;

- mevrouw Hannah Colman; en

- de heer Pierre Denis

Overeenkomstig artikel 14 van de statuten vertegenwoordigt het college van zaakvoerders ais college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (onder meer de hypotheekbewaarder) rechtsgeldig vertegenwoord:

- hetzij door één zaakvoerder, alleen optredend;

hetzij door bijzonder gevolmachtigden binnen de grenzen van de aan hen verleende macht.

2, De vennoten beslissen eenparig om bijzondere machtente verlenen aan Meester Jim Bauwens of enige andere advocaat van het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP, waarvan de kantoren gevestigd zijn te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 59, 2018 Antwerpen, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatststelling, om (i) voormelde besluiten te publiceren in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en hiertoe de aanvraagformulieren I en II te ondertekenen en neer te leggen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, (ii) de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in dit verband aan te passen en (iii) hiertoe alle handelingen te stellen t.a.v. een ondernemingsloket.

Voor eensluidend uittreksel,

Jim Bauwens

Bijzonder gevolmachtigde

Op Je laatste blz. van Luik B \.erenetrk,in Recto f,;u:.ir,, en hoedanigheid van :l' rusttimentererlde notaris hetzij van de perso(o)njen)

=q i de rechtspeis, tin den ,t.tri v:r ' .w.1 k rden te vertegenwoordigen

Verso handtekening

21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 19.06.2012 12180-0291-021
13/06/2012
ÿþl ['~e^# ~ 1 Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Voor-

behouden

aan het

E3elgisch staatsblad

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

0 4 MUNI 2012

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0835.061.815

Benaming

(voluit) : J. CHOO (BELGIUM) -

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schuttershofstraat 17, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van zaakvoerder - Toekenning bijzondere machten

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN GEHOUDEN BIJ EENPARIG SCHRIFTELIJK BESLUIT OP 10 MEI 2012

1. De vennoten nemen met éénparig van stemmen kennis van het ontslag van de heer Joshua Schutman, in zijn hoedanigheid ais zaakvoerder van de vennootschap, en dit met ingang vanaf 17 februari 2012.

Ingevolge dit ontslag, is het college van zaakvoerders van de vennootschap met ingang vanaf 17 februari 2012 als volgt samengesteld:

- de heer Jonathan Sinclair;

- mevrouw Hannah Merritt; en

- mevrouw Hannah Colman.

Overeenkomstig artikel 14 van de statuten vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (onder meer de hypotheekbewaarder) rechtsgeldig vertegenwoord:

- hetzij door één zaakvoerder, alleen optredend;

- hetzij door bijzonder gevolmachtigden binnen de grenzen van de aan hen verleende macht.

2. De vennoten beslissen eenparig om bijzondere machtente verlenen aan Meester Dirk Caestecker, Meester Jim Bauwens of enige andere advocaat van het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP, waarvan de kantoren gevestidg zijn te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 59, 2018 Antwerpen, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatststelling, om (i) voormelde besluiten te publiceren In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en hiertoe de aanvraagformulieren I en II te ondertekenen en neer te leggen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, (ii) de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in dit verband aan te passen en (Ut) hiertoe alle handelingen te stellen t.a.v. een ondernemingsloket.

Voor eensluidend uittreksel,

Jim Bauwens

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

13/10/2011
ÿþ MOtl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ISW 8 V VII IIIIIIRIAIIM

*11154460*

Vo behc

aan

Beis. Staal

~~~~1l~~}{~~9 A ré~,svr~-" " ,:~;, ' ; ~1~ :

Q 3 OKT 20.1r

»le geuxYYmp

Griffie

Ondemerningsnr : 0835.061.815

Benaming

(voluit) : J. CHOO (BELGIUM)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schuttershofstraat 17, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van zaakvoerder - Toekenning bijzondere machten

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN GEHOUDEN BIJ EENPARIG SCHRIFTELIJK BESLUIT OP 30 AUGUSTUS 2011

1. De vennoten beslissen eenparig om (i) mevrouw Hannah Merritt, wonende te Garden Flat, 22 Belgrave" Gardens, Londen NW8 ORB, Verenigd Koninkrijk, en (ii) mevrouw Hannah Colman, wonende te Flat 3, 16 Redcliffe Street, Londen SW10 9DT, Verenigd Koninkrijk, als zaakvoerders van de vennootschap te benoemen,' met ingang vanaf heden, voor een periode die zal aflopen ter gelegenheid van de jaarlijkse algemene vergadering die gehouden zal worden in 2017. Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd.

Ingevolge deze benoemingen, is het college van zaakvoerders van de vennootschap als volgt,

samengesteld:

- de heer Josh Schulman;

- de heer Jonathan Sinclair;

- mevrouw Hannah Merritt; en

- mevrouw Hannah Colman.

Overeenkomstig artikel 14 van de statuten vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht. van het college van zaakvoerders als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (onder meer de hypotheekbewaarder) rechtsgeldig vertegenwoord:

- hetzij door één zaakvoerder, alleen optredend;

- hetzij door bijzonder gevolmachtigden binnen de grenzen van de aan hen verleende macht.

2. De vennoten beslissen eenparig om bijzondere machtente verlenen aan Meester Dirk Caestecker, Meester Jim Bauwens of enige andere advocaat van het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP, waarvan de kantoren gevestidg zijn te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Uitbreidingstraat 2, 2600 Antwerpen, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatststelling, om (i) voormelde besluiten te publiceren in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en hiertoe de aanvraagformulieren I en 1l te ondertekenen en neer te leggen bij de, griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, (ii) de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in dit verband aan te passen en (iii) hiertoe alle handelingen te stellen t.a.v.. een ondernemingsloket.

Voor eensluidend uittreksel,

Jim Bauwens

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2011
ÿþ Abd 2.0

ki_Jte< 15, I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ ~~á r ~ ejj~j8 Vo" d~ la

~ ~ r~., h~4/~~~ o ~

~

2 a AUG. 2011 Griffie

" 11136991*

V beh aa Bel Sta&

u

0

Ondernemingsnr : 0835.061.815

Benaming

(voluit) : J. Choo (Belgium)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Schuttershofstraat 17 te 2000 Antwerpen

Onderwem akte : Oprichting - Verbeterende akte

Uit een verbeterende akte verleden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 18 augustus 2011 blijk( het volgende :

Bij akte verleden door ondergetekende notaris De Bie op dertig maart tweeduizend en elf, bekendgemaakte in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2011-04-13 I 0055821, werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J. Choo (Belgium) opgericht.

Ingevolge een materiële vergissing is in de oprichtingsakte, alsook in de volmachten, sprake van eeni kapitaal van achttienduizend vijfhonderd euro (E 18.500,00), daar waar dit achttienduizend vijfhonderd vijftigi euro (¬ 18.550,00) moet zijn. Aan het bedrag van de volstorting, alsook aan het aantal aandelen, wijzigt niets.

VERBETERING

De partijen, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren en bevestigen bij deze dat de woorden en cijfers: "achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 18.500,00)" overal in hogerermelde akte moeten worden gelezen alsi "achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00)", met inbegrip van in artikel 5 van de statuten.

Ontledend uittreksel opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 23 augustus 2011. Bijlage : volledig afschrift + gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2011
ÿþótod 2.1

(kg

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ileoirgciegd ter griffie van de Rerktbad Yeti iloophnnrie! te Antwerpen, .op

Griffie 12 !1lPil 2011

11111111111 HUI

*11099948*



Ondernemingsnr : 0835.061.815

Benaming

(voluit) : J. CHOO (BELGIUM)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schuttershofstraat 17, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Toekenning van bijzondere machten

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van het college van zaakvoerders gehouden op 18 mei 2011

1. Het college van zaakvoerders beslist met éénparigheid van stemmen, om aan Mevrouw Kaaren Bernsen, optredend in haar hoedanigheid van Group HR Director, J. Choo Limited, London, Verenigd Koninkrijk, wonende te 4 Kensington Court Mews, London W8 5DR, Verenigd Koninkrijk, de volgende bijzondere machten toe te kennen, alleen handelend:

"De machten om de vennootschap te vertegenwoordigen m.b.t. zaken die het personeelsbeleid (human resources) aanbelangen, hierbij inbegrepen, zonder evenwel daartoe beperkt te zijn, het plaatsen van jobaanbiedingen, aanwervingen, sollicitaties, het onderhandelen van arbeidsvoorwaarden, het ondertekenen en het uitvoeren van arbeidsovereenkomsten, het wijzigen en het beëindigen van arbeidsovereenkomsten, t.a.v. iedere publieke overheid of t.a.v. enige private personen (natuurlijke personen of rechtspersonen) waarbij de vennootschap zal gebonden zijn door het optreden en het handelen van Mevrouw Kaaren Bernsen.

In het bijzonder, zal Mevrouw Kaaren Bernsen de machten hebben om alle mogelijke verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en uit te voeren, overeenkomsten en contracten m.b.t. human resources in België te onderhandelen en af te sluiten, in naam en voor rekening van de vennootschap".

2.De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mr. Dirk Caestecker, Mr. Jim Bauwens, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Uitbreidingstraat 2, 2600 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, en elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om alle noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking daartoe, om alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en Il.

Voor eensluidend uittreksel,

Jim Bauwens

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Reeto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

13/04/2011
ÿþ Mod 2.0

X ~ { In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~, b~ljl

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : `3 Ç 0 6~

Benaming

(voluit) : J. Choo (Belgium)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Schuttershofstraat 17 te 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Oprichting - Benoemingen - Overgangsbepalingen

Uit een akte verleden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 30 maart 2011 blijkt dat een

vennootschap werd opgericht met de volgende kenmerken :

1. Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap in de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "J. Choo (Belgium)".

" 2. Zetel .

De zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen, Schuttershofstraat 17.

3. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duurte rekenen vanaf heden.

4. Vennoten

1.De vennootschap naar Engels recht "J. CHOO LIMITED", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 4 Lancer Square, Kensington Church Street, London, W8 4EH, Verenigd Koninkrijk, gekend onder registratienummer 03185783, die heeft ingeschreven op achttienduizend vierhonderd negenennegentig (18.499) aandelen.

2.De vennootschap naar Engels recht "CHOO HOLDINGS UK LIMITED", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 4 Lancer Square, Kensington Church Street, London, W8 4EH, Verenigd Koninkrijk, gekend onder registratienummer 4282881, die heeft ingeschreven op één (1) aandeel.

5. Kapitaal en volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 18.500,00) en wordt vertegenwoordigd door achttienduizend vijfhonderd (18.500) aandelen op naam zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig volstort in geld.

6. Samenstelling kapitaal

Het kapitaal werd volledig onderschreven in geld.

7. Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk kalenderjaar.

8. Reserves en winstverdeling

Jaarlijks wordt van de nettowinst tenminste vijf ten honderd (5%) voorafgenomen tot vorming van het reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd (10%) van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt mits naleving van de bepalingen overeenkomstig het Wetboek van i vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder(s).

De bestemming van het saldo wordt bepaald door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s). Indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort, wordt het eventuele dividend waarop elk aandeel recht geeft berekend in functie van het effectief op elk aandeel gestorte bedrag en niet in functie van de fractie van het maatschappelijk kapitaal dat door elk aandeel wordt vertegenwoordigd.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

rrlelor9Gikep 0~ .' ,,~7l7ffi v~. , ûr; i iedltbank

van laoping:à' te e1lliwetpali, ego

01 An, 2011

Griffie

*iiosseai

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

9. Bestuur en vertegenwoordiging

A) Het college van zaakvoerders vertegenwoordigt als college, de vennootschap in alle handelingen in en

buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders als college, wordt

de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (onder

meer de hypotheekbewaarder) rechtsgeldig vertegenwoordigd:

-hetzij door één zaakvoerder, alleen optredend;

-hetzij door bijzonder gevolmachtigden binnen de grenzen van de aan hen verleende macht.

B) Indien de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité in een andere vennootschap, is het college van zaakvoerders bevoegd een vaste vertegenwoordiger aan te duiden onder de vennoten, zaakvoerders of werknemers van de vennootschap, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig de bepalingen van artikel 61§2 van het Wetboek van Vennootschappen.

10. Commissaris

De noodzaak van het al dan niet benoemen van een commissaris zal naar aanleiding van een bijzondere algemene vergadering buiten de aanwezigheid van de notaris worden onderzocht. Indien blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet zal voldoen aan de criteria opgesomd in artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, zal naar aanleiding van deze algemene vergadering een commissaris worden benoemd en zal tevens zijn vergoeding worden vastgesteld.

11. Doel

De vennootschap heeft tot doel :

1.De kleinhandel in geassorteerde textielwaren, kleding en schoeisel; de kleinhandel in pelserijen, bontwerk en huiden, kledingstoffen, mercerieartikelen, uitzet voor heren en jongens, dames en meisjes, herenconfectie, damesconfectie, kinderconfectie en  kleding.

2.De handel in dames- en meisjeskleding, heren- en jongenskleding, stukgoederen, huishoudgoed, handtassen, bagage, zonnebrillen, cosmetica, parfum, bijoux, parapluies, handschoenen, hoeden en andere gebruiksvoorwerpen, bontkleding en bontartikelen.

3.Fabricage van toebehoren voor kleding.

Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen; zo kan zij ondermeer een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of varwant is met het hare.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of als vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap heeft tevens tot doel:

1.Zowel in België als in het buitenland, de activiteiten van handelsagent, tussenpersoon en commissionair in handelsgoederen, zonder limitatieve opsomming;

2.Zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen, te coördineren;

3.Het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar;

4.Het verlenen van technische of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

5.Haar patrimonium, bestaande uit ontroerende en roerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

6. de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft-en hardware;

7.Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke. Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

12. Jaarvergadering en toelatingsvoorwaarden

leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op tien (10) juni van elk jaar, om dertien uur (13.00u).

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, zaterdag of zondag, dan heeft de vergadering

plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

13.Volstorting kapitaal

Ondergetekende notaris bevestigt dat het volgestorte deel van het kapitaal zoals hoger vermeld werd

gedeponeerd op een geblokkeerde rekening die werd geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij

ING België.

14. Overgangsbepalingen

a)Het aantal zaakvoerders werd vastgesteld op twee en de volgende personen werd verkozen tot

zaakvoerder, zonder beperking van duur:

r

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

1.De heer Josh Schulman, wonende te First Floor Flat, 32 Cornwall Gardens, London, SW7 4AP, Verenigd : Koninkrijk; en

2. De heer Jonathan Sinclair, wonende te 1 Halkin Street, London, SW1X 7DJ, Verenigd Koninkrijk.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd.

b)Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend en elf.

c)De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend en twaalf.

d)De comparant verklaart alle handelingen verricht namens de vennootschap in oprichting sinds tweeëntwintig december tweeduizend en tien te bekrachtigen, onder opschortende voorwaarde van verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap

VOLMACHT KRUISPUNTBANK ONDERNEMINGEN EN BTW

De volgende persoon werd aangesteld als bijzondere lasthebber, met recht van indeplaatsstelling en elk met de bevoegdheid alleen te handelen indien meerdere personen werden aangesteld, met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen en de registratie van de vennootschap bij de B.T.W., en hem werd de volledige bevoegdheid verieend om alle daarvoor vereiste verklaringen af te leggen en documenten in te vullen en te ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap, haar aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders en/of vereffenaars, dit alles onverminderd de bevoegdheid van ondergetekende notaris om de formulieren I en Il in te vullen en te ondertekenen voor zover vereist in uitvoering van de besluiten vastgesteld in deze akte : Meester Dirk Caestecker, woonstkiezende te 1050 Brussel, Louizalaan 106, of Meester Jim Bauwens, woonstkiezende te 2600 Berchem, Uitbreidingstraat 2, of enige andere advocaat van de advocatenassociatie "DLA Piper UK LLP", met kantoren te 1050 Brussel, Louizalaan 106 en 2600 Berchem, Uitbreidingstraat 2

Ontledend uittreksel dat voor registratie werd opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 31 maart 2011 met het oog op het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

Bijlage : volledig afschrift

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
J. CHOO (BELGIUM)

Adresse
SCHUTTERSHOFSTRAAT 17 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande