J. TRENTELS - STEVENS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : J. TRENTELS - STEVENS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 427.458.907

Publication

10/07/2014
ÿþModWord11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

3,ecremsb2::1 : ?A.ae:fs; *:orezelaragEllïid tee: pee$t-ster)::1,:e.sr..)

bl'evc:*4;itt .1.1<er;:ien

.Y :

111111111.1,1111181111111111

NEERGELEGD

30 -06- 2014

RECHTDANeiteKOOPHANDEL ANTWERPEN, d MWMPLEN

Ondei-nefrhg.snr : 0427.458.907 Relamin

J. TRENTELS-STEVENS . Naamloze Vennootschap

ZeM: 2800 Mechelen, Maurits Sabbestraat 98

(volledig etclres)

,Omhsekwev ekts9 z STATUTENWIJZIGING-KAPITAALVERHOGING

Buitengewone algemene vergadering.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op 20 maart 2014. Geregistreerd vier bladen en geen verzendingen, op 25 maart 2014, te Mechelen 10 kantoor, boek 995, blad 24, vak 02. Ontvangen: vijftig euro (e 50,00). De Ontvanger (get.) K. Decoster. Blijkt wat volgt:

a) Alle aandeelhouders zijn aanwezig, houders van alle aandelen,

b) De buitengewone algemene vergadering trof met éénparigheid van stemmen, onder meer, de volgende beslissingen:

Eerste agendapunt

De algemene vergadering neemt kennis van de beslissing van de algemene vergadering van 31/12/2013 die heeft vastgesteld dat de jaarrekening per 31/12/2011, zoals goedgekeurd door de jaarvergadering van 16/06//2012, onder de balanspost "beschikbare reserves" melding maakt van volgend bedrag: twee miljoen vierhonderd vijfenzeventigduizend vijfhonderd negenenzestig euro dertig cent (£ 2.475.569,30), Er werd éénparig beslist tot uitkering van een bruto tussentijds dividend van één miljoen honderd vierennegentigduizend vierhonderd vierenveertig euro en vierenveertig cent (¬ 1.194.444,44).

Gezegd dividend werd afgenomen ten belope van één miljoen honderd vierennegentigduizend vierhonderd vierenveertig euro en vierenveertig cent (¬ 1.194.444,44) van de "beschikbare reserves".

Tweede agendapunt:

De algemene vergadering bevestigt hierbij uitdrukkelijk het besluit van de bijzondere algemene vergadering van 31/12/2013 dat gezegd dividend onmiddellijk, ten belope van 90 % van het betaalbaar gestelde bruto-bedrag van één miljoen honderd vierennegentigduizend vierhonderd vierenveertig euro vierenveertig cent (e 1.194.444,44), zijnde een netto bedrag van één miljoen vijfenzeventigduizend euro (¬ 1.075.000,00) is geboekt geworden als een vordering van de aandeelhouders op de vennootschap met de intentie om deze onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap.

Derde agendapunt:

Na kennisname van wat voorafgaat, beslissen voomoemde aandeelhouders, dat zij de aldus verkregen vordering te weten : het uitgekeerde dividend verminderd met de ingehouden roerende voorheffing van 10 % (zijnde 90 % van het uitgekeerde bruto dividend), volledig aanwenden voor de volstorting van een kapitaalinbreng in het kader van artikel 537 van het W.I.B.'92.

Vierde agendapunt:

De vergadering neemt ook kennis van het bijzonder rapport van de raad van bestuur, opgelegd door artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng in natura als de . hierna voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

: Vijfde agendapunt:

Door de raad van bestuur werd BV CVBA Verschelden  Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3, vertegenwoordigd door de heer Bruno Van Bosstraeten, bedrijfsrevisor, aangesteld met het oog op het opmaken van het door de wet opgelegde verslag dat handelt over de hierna gemelde inbreng in nature en de toegepaste methoden van waardering en welk verslag opgemaakt werd.

Deze bedrijfsrevisor sloot zijn -verslag af op 13 maart 2014.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

5. BESLUIT

f..1,431:M"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.4 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondergetekende, Verscheiden Wallciers & Co, bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 2000

Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Bruno Van Bosstraeten, bedrijfsrevisor, werd aangesteld op 13 maart 2014 door de Raad van Bestuur van de NV J. TRENTELS  STEVENS, met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen Mautits Sabbestraat 98, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnurniner 0427.458.907, gekend op de rechtbank te Mechelen, met als opdracht, overeenkomstig artikel 602 § 1 W. Venn., het verslag op te maken over de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, bij de kapitaalverhoging in voomoemde vennootschap.

De inbreng in natura omvat 3 vorderingen op de vennootschap ontstaan naar aanleiding van een beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een dividend met het oog op haar onmiddellijke inbreng in het kapitaal in het kader van de tijdelijke (overgangs)maatregel ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als vergoeding van de inbreng in natura worden gegeven.

De inbreng wordt vergoed door uitgifte van 172 nieuwe aandelen van J. TRENTELS  STEVENS NV, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen.

Bij het beëindigen van onze controlewerlczaamheden zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door partijen toegepaste waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is,

leidt tot een inbrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegen de

inbreng in natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd

Onze opdracht bestaat er niet in uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 602 § 1 W. Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden

aangewend.

Antwerpen, 13 maart 2014

Verscheiden - Walkiers & Co, bedrijfsrevisoren BV CVBA, vertegenwoordigd door de heer Bruno Van

Bosstraeten, bedrijfsrevisor.".

Zesde en zevende agendapunt:

a) Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met één miljoen vijfenzeventigduizend euro (E

1.075.000,00) en gebracht van honderd vijfentwintigduizend euro 125.000,00) tot op één miljoen

tweehonderdduizend euro (e 1.200.000,00); bij gelegenheid van deze kapitaalverhoging worden 172 nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en van hetzelfde type als de bestaande aandelen en rechtgevende op deelname in de winst vanaf heden, uitgegeven.

Op deze aandelen zal ingeschreven worden als volgt:

- de heer Trentels Noël, voornoemd, schrijft in op honderd tweeëntwintig aandelen in voile eigendom en zesendertig aandelen in blote eigendom;

- de heer Trentels Josephus, voornoemd, schrijft in op zeven aandelen in volle eigendom en achttien aandelen in vruchtgebruik;

- mevrouw Stevens Simone, voornoemd, schrijft in op zeven aandelen in volle eigendom en achttien aandelen in vruchtgebruik.

Er wordt gestort door inbreng van de schuldvorderingen die zij hebben ten laste van de vennootschap, meer bepaald:

- door de heer Trentels Noël, voornoemd, de inbreng van een vordering met een waarde van negenhonderd vijfentachtigduizend vierhonderd zestien euro zesenzestig cent;

- door de heer Trentels Josephus, voornoemd, de inbreng van een vordering met een waarde van vierenveertigduizend zevenhonderd éénennegentig euro zevenenzestig cent; door mevrouw Stevens Simone, voornoemd, de inbreng van een vordering met een waarde van vierenveertigduizend zevenhonderd éénennegentig euro zevenenzestig cent.

b) Onder voorbehoud van de effectieve doorvoering van de kapitaalverhoging, wijziging van de eerste en de tweede alinea van het artikel 5 van de statuten teneinde dit in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand inzake het beloop en de vorming van het kapitaal;

de nieuwe tekst van deze alinea's zal voortaan luiden als volgt :

"Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen tweehonderd duizend euro 1.200.000,00). Het is verdeeld in 412 aandelen op naam zonder vermelding van waarde.".

c) Effectieve doorvoering van de kapitaalverhoging:

Zijn hier tussengekomen

- de heer Trentels Noël, voornoemd;

- de heer Trentels Josephus, voornoemd;

..... .......... ..... ......,. ..... ..... ..... .......... ..... ........ ..... ..... ..... ..... ..... .....

- mevrouw Stevens Simone, voornoemd;

De comparanten hebben het volgende verklaard:

- zij hebben kennis van de statuten en van alles wat voorafgaat en van de financiële toestand van de

vennootschap;

evenals van de intrinsieke waarde van de aandelen voor de geplande kapitaalverhoging.

Deze kapitaalverhoging gebeurt op basis van een formeel akkoord van de aanwezige aandeelhouders die met

kennis van zaken de hogergemelde beslissing tot kapitaalverhoging goedkeuren.

Vergoeding van de inbreng in natura:

Als vergoeding voor deze inbrengen, waarvan de comparanten. verklaren volledig op de hoogte te zijn, worden

- 122 aandelen in volle eigendom en zesendertig aandelen in blote eigendom vei strekt aan de heer Trentels Noël,

voornoemd;

- 7 aandelen in volle eigendom en achttien aandelen in vruchtgebruik verstrekt aan de heer Trentels Josephus, voornoemd;

- 7 aandelen in volle eigendom en achttien aandelen in vruchtgebruik verstrekt aan mevrouw Stevens Simon; voornoemd.

Achtste agendapunt:

Aan de raad van bestuur wordt alle macht en opdracht verleend ter uitvoering van de bovenstaande beslissingen en meer in het bijzonder tot het verlenen van de wettelijke bekendheid aan deze beslissingen en tot het neerleggen van de coördinatie van de statuten op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get.) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering de dato 20

maart 2014, verslag van de Raad van Bestuur, verslag van de bedrijfsrevisor en de tekst van de gecoördineerde

statuten.

Op de ieiee.,t.,?. :la en iloe.eHniotqd ,:zr: gE." :31";.;:fint,..k5.8nde t.te hemij van de 1..?tx-.44>Eo)rn.1

eeehtspzei".e....e.e zz:zeiare e.iere ksn ,de" Tikrewes;" ,,ix.edeer:

Yt9.r.e : Nez:asvc en

eebcoseim

etaiesbfad

26/09/2012 : ME059964
11/07/2012 : ME059964
04/08/2011 : ME059964
23/07/2010 : ME059964
07/08/2009 : ME059964
25/07/2008 : ME059964
30/07/2007 : ME059964
03/07/2006 : ME059964
13/07/2005 : ME059964
15/07/2004 : ME059964
18/08/2015 : ME059964
03/07/2003 : ME059964
12/08/2000 : ME059964
21/07/1999 : ME059964
15/12/1990 : ME59964
01/01/1988 : ME59964

Coordonnées
J. TRENTELS - STEVENS

Adresse
MAURITS SABBESTRAAT 98 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande