J. VANGRINSVEN & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J. VANGRINSVEN & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.769.729

Publication

15/07/2014
ÿþ4 ModWord 11.1



FLOt 111 I in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge (volledig adres)

Ondeiwerré akte: SLUITING VEREFFENING

De algemene vergadering van 29 juni 2014, keurt na kennismaking van het verslag van de vereffenaar, in uitvoering van artikel 194 van het wetboek van vennootschappen, de rekeningen van de vereffening goed en verleent kwijting aan de vereffenaar zonder voorbehoud.

De vergadering verklaart dat de vereffening afgesloten is en dat de BVBA " J. Vangrinsven & C° in vereffening" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vennootschap worden neergelegd en bewaard gedurende ten minste vijf jaar in de woonplaats van mevrouw Jeannine Vangrinsven, wonende te Berchem-Antwerpen, Transvaalstraat /Pl

De vergadering stelt vast dat er geen aanleiding is, maatregelen te treffen met het oog op het in bewaring geven van gelden en waarden.

Berchem, Antwerpen, 29 juni 2014,

Jeannine Vangrinsven, vereffenaar,





Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

.

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 3 JULI 2014

Griffie

afdeling Antwerpen

Ondernemingsnr : 0478.769.729

Benaming

(voluit) : J. Vangrinsven 8i C° in vereffening (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel: Transvaalstraat 48, 2600 Berchem-Antwerpen

Voor-

behouden

aan het

Selgisch

staatsblad

*14136999*

UI

II

24/01/2014
ÿþOndernemingsnr : 478-769-729

Benaming

(voluit) : "J. VAN GR1NSVEN & C°"

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2600 Antwerpen-Berchem, Transvaalstraat 48

(volledig adres)

Onderwerp akte : BAV

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Jacques JANSSENS, te Antwerpen-Berchem, op 12 december 2013, ter registratie aangeboden, blijkt dat gehouden werd de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van " J,Vangrinsven & C° ", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, te 2600 Antwerpen-Berchem, Transvaalstraat 48, met ondernemingsnummer 0478.769.729 rechtspersonenregister Antwerpen

Opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris, op zeven november tweeduizend en twee bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig november tweeduizend en twee daarna, onder nummer 02140647. en deze bij eenparigheid van stemmen beslist heeft:

EERSTE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de aandeelhouders; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn. Deze verslagen worden nedergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

TWEEDE BESLUIT: VERVROEGDE ONTBINDING

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf 12 december 2013. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

DERDE BESLUIT

De vergadering heeft akte genomen van het ontslag ais zaakvoerder van burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid door Mevrouw VANGRINSVEN Jeannine Frieda Maria, zaakvoerder, (I.K.591-5972295-10) (R.R.450627-376-92, geboren te Neerpelt op zevenentwintig juni negentienhonderd vijfenveertig, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Transvaalstraat 48. De vergadering verleent haar tevens kwijting voor dit mandaat.

VIERDE BESLUIT: BENOEMING VEREFFENAAR

De vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op één; wordt in die hoedanigheid benoemd, mevrouw Vangrinsven voornoemd.

VIJFDE BESLUIT: MACHTEN

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten voorzien in de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten, voorzien in zelfde artikelen zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en moet zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behcudens bijzondere delegatie, worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbindt, zelfs deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar die ten overstaan van derden van geen voorafgaande besluit moet doen blijken,

De opdracht van de vereffenaar wordt kosteloos uitgeoefend.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Moa Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergefqco da Rechtbank von if

1 5 JAN 2014.

Griffie

e

~

*iao aeas<

beha aai Bel Staa

u

01

ri Voçr-bohou l.en aan het Belgisch Staatsblad

ZESDE BESLUIT - STATUTENWIJZIGING

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen, en tot tekstuele aanpassing van artikel 1, 2 en 3 en 9 van de statuten.

Artkel 1.- De naam van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal luiden: "J.Vangrinsven & C° in vereffening",

Artikel 2.- Doel

De vennootschap bestaat nog slechts voor de noodwendigheden van haar vereffening. Bij besluit van de algemene vergadering gehouden op 12 december 2013 werd mevrouw Vangrinsven voornoemd benoemd tot vereffenaar.

Artikel 4.- Duur

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur. Zij werd ontbonden en in vereffening gesteld bij besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Jacques Janssens te Antwerpen-Berchem, op 12 december 2013.

Artikel 9.- Bestuur

Bij besluit van de algemene vergadering van 12 december 2013, werd mevrouw Vangrinsven benoemd tot vereffenaar.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten voorzien in de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten, voorzien in zelfde artikelen zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven,

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en moet zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag, onderzijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zat bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor duur die hij vaststelt

Behoudens bijzondere delegatie, worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbindt, zelfs deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar die ten overstaan van derden van geen voorafgaande besluit moet doen blijken.

De opdracht van de vereffenaar wordt kosteloos uitgeoefend.

ZEVENDE BESLUIT

Aan de vereffenaar worden aile machten verleend om de beslissingen van de vergadering uit te voeren en de statuten te coördineren..

VOOR BEREDENEERS UITTREKSEL

DE NOTARIS,

Tegelijk hiermede nedergelegd; afschrift, verslag externe accountant, bijzonder verslag zaakvoerder, balans, homologatie, coordinatie



Billagen biij het $elgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtékening

19/12/2013 : ANA073269
24/12/2012 : ANA073269
31/10/2011 : ANA073269
24/12/2010 : ANA073269
17/12/2009 : ANA073269
09/12/2008 : ANA073269
02/01/2008 : ANA073269
09/01/2007 : ANA073269
02/01/2006 : ANA073269
22/11/2002 : ANA073269

Coordonnées
J. VANGRINSVEN & CO

Adresse
TRANSVAALSTRAAT 48 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande