J.C. SNACKS & MEAT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J.C. SNACKS & MEAT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 441.866.672

Publication

10/02/2014
ÿþMod Word 11.1

:J'':: i,:.ti " rvv,~ x :: w Xy. ..?':... " : T " . j :.'" :r' [." . fr "~ ............ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ICI 1*11.11j11,11111.1j.101111111

Neergetegd ter grh fe van de Rechlbant von Koophandel'to Antwerpen, op

3 0 JAN. 2014

Grime

Ondememirn9srw : 0441.866.672

Bes¬ rxt

,vc=.:fitt " J.C. SNACKS & MEAT

W wkofl

1 lc,htcvormr:. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2060 Antwerpen, Slachthuislaan 9 ttao gedag adres)

sesimage,Ase; STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Buitengewone algemene vergadering.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op veertien november tweeduizend dertien. Geregistreerd vijf bladen en twee verzendingen, op 25 november 2013, te Mechelen 1` kantoor, boek 994, blad 06, vak 01. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). De Ontvanger (get.) K. Decoster. Blijkt wat volgt:

a) Alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd, houders van alle aandelen.

b) De buitengewone algemene vergadering trof met éénparigheid van stemmen, onder meer, de volgende beslissingen:

1, Ingevolge een beslissing van de zaakvoerder, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato acht oktober tweeduizend en acht, onder nummer 08160082 werd de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap per zes maart tweeduizend en zeven, van 3293 Diest, Steyneveld 18 naar 2060 Antwerpen, Slachthuislaan 1, bekrachtigd.

Derhalve verzoekt de algemene vergadering ons, notaris, deze wijziging authentiek te doen vaststellen om het artikel 2 van de statuten in overeenstemming te brengen met de werkelijkheid. Bijgevolg zal de eerste zin van het artikel 2 van de statuten voortaan luiden als volgt

17De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2060 Antwerpen, SIachthuislaan 1.". De regularisatie van de eerste zin van het artikel 2 van de statuten wordt hierbij uitdrukkelijk bekrachtigd en goedgekeurd.

2. De buitengewone algemene vergadering beslist aan de benaming van de vennootschap een handelsbenaming toe te voegen luidend als volgt : "L.J.IMPORT-EXPORT"; het artikel I van de statuten wordt in deze zin aangepast en zal voortaan als volgt luiden ; "De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als benaming J.C. SNACKS & MEAT en als handelsbenaming "L.J.IMPORT-EXPORT".

3. a) De buitengewone algemene vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen en dit met honderd zestigduizend teneinde het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent tot op honderd achtenzeventigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent.

Bij gelegenheid van deze kapitaalverhoging worden zesduizend vierhonderd vijfenvijftig aandelen zonder aanduiding van waarde uitgegeven, van hetzelfde type als de bestaande aandelen, en rechtgevende op deelname in de winst vanaf heden.

Op deze zesduizend vierhonderd vijfenvijftig aandelen wordt ingeschreven door de heer JEHOUL Stephan Henricus Jenny, geboren te Bree op drie juli negentienhonderd drieënzestig, rijksregisternummer 63,07.03-313.96, echtgenoot van mevrouw Reynders Krista Maria Germaine, wonende te 3290 Diest, Kelbergenstraat 34. Hij verricht tot storting van zijn deel, de inbreng van een .achtergestelde lening volgens contract de dato één november tweeduizend en vijf, ten bedrage van honderd zestigduizend euro.

;.ltÍE: £5 VCtflYlEjli`" :'~1 . ~k:':Lf. ?á" ,tc'" :i: f f: C'7SJ5'.t~K1F>Í" ." ::i4i ~&::':2: Íf::~£: ::f=t:Fo~C',!'<:'.k:.'~K. f~i!!iS::r, ~3"i." ~ l~:Si: f,t;" ," " .ti . .' " " " " .k " "

.., .... 'S°~

3%'.:'DEi+;C C£: iEr:iXtES~c^13~+T3~ év:: Mié3Y,?S@;;Y 1E?: tEv::i~iE7 °E` rCE$E!;30EE~tOw;CÉ~i;VEE N-am! eet Pe.::Yt'slCi`tYinq.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor de details van deze ingebrachte, achtergestelde lening wordt verwezen naar het hierna vermeld rapport van de bedrijfsrevisor.

b) Onder voorbehoud van de effectieve doorvoering van de kapitaalverhoging, wijziging van het artikel 5 van de statuten teneinde het in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand inzake het beloop en de vertegenwoordiging van het kapitaal.

De nieuwe tekst van dit artikel zal voortaan luiden als volgt : "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd achtenzeventigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent en is verdeeld in zevenduizend tweehonderd en vijf aandelen zonder vermelding van nominale waarde.",

c) Het kapitaal van de vennootschap wordt een tweede maal verhoogd en dit met tachtigduizend euro om het te brengen van honderd achtenzeventigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent tot op tweehonderd achtenvijftigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent.

Bij gelegenheid van deze kapitaalverhoging worden drieduizend tweehonderd achtentwintig nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde uitgegeven, van hetzelfde type als de bestaande aandelen en rechtgevende op deelname in de winst vanaf heden,

Op deze drieduizend tweehonderd achtentwintig nieuwe aandelen wordt ingeschreven door de heer Jehoul Stephan, voornoemd. Hij verricht tot storting van zijn deel, de inbreng van hogergenoemde schuldvordering die hij heeft lastens de onderhavige vennootschap.

d) Onder voorbehoud van de effectieve doorvoering van de kapitaalverhoging, wijziging van het artikel 5 van de statuten teneinde het in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand inzake het beloop en de vertegenwoordiging van het kapitaal,

De nieuwe tekst van dit artikel zal voortaan luiden zoals in de agenda wordt voorgesteld.

e) De zaakvoerder deelt hierbij het bijzonder rapport mede inzake deze verrichtingen en verleent hierbij toelichting.

De zaakvoerder geeft kennis van het rapport van de bedrijfsrevisor, CVBA Grant Thornton bedrijfsrevisoren, te 2600 Antwerpen (Berchem), Potvlietlaan 6, vertegenwoordigd door de heer Bart Meynendonckx, bedrijfsrevisor.

Het besluit van dit rapport luidt als volgt

"BBESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap J.C. Snacks & Meat BVBA, bestaat uit de inbreng van een achtergestelde lening op naam van de heer Stephan Jehoul voor een bedrag van EUR 160.000,00 en de inbreng van een rekening courant op naam van de heer Stephan Jehoul voor een bedrag van EUR 80.000,00.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en quasi-inbreng;

2. de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

3. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde, of indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde (en desgevallend met de agio) van de tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is, De bepaling van de waarde per bestaand aandeel vóór de kapitaalverhoging werd door de zaakvoerder, tevens aandeelhouder en enige inbrenger, ter gelegenheid van de kapitaalverhoging bepaald op de fractiewaarde per aandeel. Dit berust uitdrukkelijk op een akkoord tussen de partijen.

5, Wij melden dat wij een "lïznited review" uitgevoerd hebben op de cijfers van de vennootschap per 30/06/2013.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 9.682 aandelen van de BVBA J.C. SNACKS & MEAT, gevestigd te 2060 Antwerpen, Slachthuislaan 1 zonder vermelding van nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap zal na de kapitaalverhoging EUR 258.592,01 bedragen vertegenwoordigd door 10.432 aandelen. Na een kapitaalverhoging in speciën van EUR 100.000,00 zal het maatschappelijk kapitaal EUR 358.592,01 bedragen vertegenwoordigd door 14.466 aandelen,

~ Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen `fairness opinion' is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Wij merken tevens op dat na de 'kapitaalverhoging met EUR 240.000,00 het eigen vermogen nog steeds negatief zal zijn ten belope van EUR 3.480,64, gebaseerd op de financiële situatie per 30/06/2012. Per 30 juni 2013 boekte de vennootschap een verlies van EUR 2.173,27. Bijgevolg zijn artikel 332 en 333 van de vennootschapswetgeving nog steeds van toepassing.

Ook na de tweede geplande kapitaalverhoging in cash zullen artikel 332 en 333 nog steeds van toepassing blijven maar aangezien er momenteel geen derde schuldeisers zijn, is de vennootschap niet in staking van betaling.

Onderhavig verslag werd opgemaakt voor het gebruik van de aandeelhouders van de vennootschap in het kader van de geplande kapitaalverhoging door inbreng in natura zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel worden gebruikt.

Antwerpen, 15 oktober 2013

Grant Thornton bedrijfsrevisoren CVBA, vertegenwoordigd door Bart Meynendonckx, bedrijfsrevisor."

f) Verslag van de zaakvoerder, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen : De zaakvoerder heeft eveneens het bijzonder rapport opgelegd door artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, overhandigd.

Hierin zet de zaakvoerder uiteen waarom zowel de inbreng in natura als de voorgestelde kapitaalverhogingen van belang zijn voor de vennootschap.

De vergadering neemt kennis van dit verslag en een exemplaar daarvan zal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

TUSSENKOMST

Is hier tussengekomen :

de heer Jehoul Stephan, voornoemd.

De comparant die intekent op deze kapitaalverhogingen verklaart volledig op de hoogte te zijn van de fmanciële toestand van de vennootschap, van alles wat voorafgaat en van de statuten; evenals van de intekenwaarde van de aandelen voor de geplande kapitaalverhogingen.

Deze kapitaalverhoging gebeurt op basis van een formeel akkoord van de aanwezige vennoten die met kennis van zaken de hogergemelde beslissing tot kapitaalverhogingen goedkeuren. De comparanten verklaren zich uitdrukkelijk akkoord met de waardering en de toekenning van de vergoeding omdat zij hebben besloten om de intekenprijs per aandeel bij oprichting te hanteren. Vergoeding van de inbreng in natura

Als vergoeding voor deze inbreng, worden aan de heer Jehoul Stephan, voornoemd, in totaal negenduizend zeshonderd tweeëntachtig nieuwe, volledig afbetaalde aandelen zonder aanduiding van waarde, verstrekt.

4. a) De buitengewone algemene vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap een derde maal te verhogen en dit met honderdduizend Euro teneinde het te brengen van tweehonderd achtenvijftigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent tot op driehonderd achtenvijftigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent.

Deze kapitaalverhoging gaat gepaard met de uitgifte van vierduizend vierendertig nieuwe aandelen; zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van vierentwintig euro negenenzeventig cent per aandeel, welke waarde gebaseerd is op een uitdrukkelijk formeel akkoord van de vennoten.

Op deze aandelen wordt ingeschreven en gestort door inbreng in baar geld.

b) Ingevolge de goedkeuring van het bovenstaande, wordt het artikel 5 van de statuten gewijzigd teneinde het aan te passen aan de nieuwe toestand inzake het beloop en de vertegenwoordiging van het kapitaal; dit artikel zal voortaan luiden als volgt : "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd achtenvijftigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent en is verdeeld in veertienduizend vierhonderd zesenzestig aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.".

c) Terstond zijn hier tussengekomen

- de heer JEHOUL Stephan, voornoemd.

- de heer LEIJTEN Timothy Robert Camille, geboren te Ekeren op zesentwintig september

negentienhonderd negenenzestig, rijksregisternummer 69.09.26-017.36, van Nederlandse

nationaliteit, wonende te 2970 Schilde, Schildedreef 47.

1 ~ v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij hebben kennis van de statuten en van alles wat voorafgaat en van de financiële toestand van de

vennootschap.

Zij schrijven in op deze vierduizend vierendertig nieuwe aandelen als volgt

- de heer Jehoul Stephan, voornoemd, schrijft in op tweeduizend zeventien aandelen (2.017) en

verricht tot storting van zijn deel, een betaling groot vijftigduizend euro (¬ 50.000,00)

- de heer Leijten Timothy, voornoemd, schrijft in op tweeduizend zeventien aandelen (2.017) en

verricht tot storting van zijn deel, een betaling groot vijftigduizend euro (¬ 50.000,00)

Samen : vierduizend vierendertig aandelen (4.034) en honderdduizend euro (¬ 100.000,00) Deponering van de fondsen in een bijzondere bankrekening :

Het totaal van de inbreng in geld, hetzij een bedrag van honderdduizend Euro werd gedeponeerd door de inschrijvers op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de Naamloze Vennootschap "KBC bank" onder nummer BE34 7310 3515 4690 zoals blijkt uit een bewijs van deponering dat door ondergetekende notaris bewaard wordt in het vennootschapsdossier.

De comparanten bevestigen dit wat hun stortingen betreft. De bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking van de vennootschap gehouden. Over die rekening kan alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en nadat de optredende notaris aan de Bank bericht gegeven heeft van het verlijden van de akte.

e) Vaststellingen

De buitengewone algemene vergadering stelt vast dat door de verrichtingen die voorafgaan, het kapitaal van de vennootschap effectief gebracht werd op driehonderd achtenvijftigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent Euro en dat de wijziging van het artikel 5 van de statuten definitief werd.

5, De buitengewone algemene vergadering benoemt tot bijkomende zaakvoerder en dit vanaf heden : - de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LEPTEN VLEES & TRADING" met zetel te 2060 Antwerpen, Mouterijsteeg 2; ondernemingsnummer 0423.290.182; vennootschap opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap en onder de benaming "Van Honsté & Zonen bij akte verleden voor Notaris Daan Smets te Mortsel op tien november negentienhonderd tweeëntachtig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato zesentwintig november daarna onder nummer 2260-12;

de benaming van de vennootschap werd gewijzigd in de huidige en de statuten aangepast bij akte verleden voor notaris Francis De Boungne te kalmthout op achtentwintig juni tweeduizend en één, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad de dato achttien juli daarna onder nummer 20010718-725;

de vennootschap werd omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en de statuten werden voor het Iaatste aangepast bij akte verleden voor notaris Eric Louis Adriaenssens te Antwerpen op tweeëntwintig september tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato twaalf oktober daarna onder nummer 06156416;

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer LEIJTEN Timothy Robert Camille, geboren te Ekeren op zesentwintig september negentienhonderd negenenzestig, rijksregisternummer

69.09.26-017.36, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 2970 Schilde, SchiIdedreef 47; hiertoe aangesteld door het college van zaakvoerders, gehouden op heden, voorafgaandelijk deze akte; deze

benoeming wordt samen met een uittreksel van akte neergelegd door ondergetekende notaris op

de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bekendmaking in de bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad.

De duurtijd van het mandaat is onbepaald.

Het mandaat van de zaakvoerder zal onbezoldigd zijn.

Inzake de bevoegdheid van de zaakvoerder wordt het volgende bepaald : de zaakvoerder zal

beschikken over alle bevoegdheden in de statuten voorzien.

De nieuw aangestelde zaakvoerder is hier tussengekomen en verklaart dit mandaat te aanvaarden

onder de bevestiging dat niets zich hiertegen verzet.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get.) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering

de dato 14 november 2013, verslag van de zaakvoerder, verslag van de Bedrijfsrevisor en tekst van de

gecoördineerde statuten.

Op (#c? v:33'i ~ ;FE Ei~fi3~t E :~ Reg e. ': ië3i3.'Ei { £i E1t?v{ií#Y13"``£~~:# S~?! <B ~tii#@ `tëwt] ~%??!~?' itti:íici;t. J{~i:! i: ~fí33! í~~ }~r:#o o)i!?<31!;

.v3?~~`:..~? t.~..~. ~.~5 a::. ;.. t : , G i

de: rf:.^.i3tt,Mp££5,^.tsr': tC:! 3e i37.ii ?3 vee a r?=dk!13 i*:sr" .t h:2 t!" andt::4,*e.it,=

20/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 09.01.2014 14009-0072-014
05/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 03.12.2012, NGL 28.02.2013 13053-0160-014
24/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 05.12.2011, NGL 20.02.2012 12041-0250-017
10/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 06.12.2010, NGL 03.02.2011 11025-0525-016
17/03/2015
ÿþ Mort Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Anti eroen

0 5 Wird 2015

afdeling Antwerpen

rifi





Ondernemingsnr : 0441.866.672

Benaming

(voluit) : J.C. SNACKS & MEAT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Slachthuislaan 1, 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de zaakvoerders dd. 15 januari 2015 blijkt het volgende:

De zaakvoerders besluiten om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen met ingang van 19 januari 2015 en om deze te brengen van 2060 Antwerpen, Slachthuislaan 1 naar 2280 Grobbendonk, Bouwelven 21.

Voor analytisch uittreksel

J.S. INVEST NV

Zaakvoerder

vast vertegenwoordigd door

Stephan Jehoul

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

30/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 01.12.2008, NGL 19.12.2008 08865-0023-019
08/10/2008 : LE078164
24/12/2007 : LE078164
24/12/2007 : LE078164
24/12/2007 : LE078164
01/03/2006 : LE078164
01/04/2005 : LE078164
18/03/2005 : LE078164
15/03/2005 : LE078164
15/03/2005 : LE078164
20/12/2002 : LE078164
21/12/2001 : LE078164
01/01/1997 : LE78164
01/01/1996 : LE78164
01/01/1993 : LE78164

Coordonnées
J.C. SNACKS & MEAT

Adresse
SLACHTHUISLAAN 1 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande