J.M. TAMARIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J.M. TAMARIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.792.572

Publication

07/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.12.2013, NGL 31.12.2013 13704-0031-009
05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 29.12.2014, NGL 30.12.2014 14710-0299-008
18/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 09.01.2013 13008-0182-009
30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 05.12.2011, NGL 22.12.2011 11647-0437-008
07/04/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 8 MARI 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

:ffier,

Ondernemingsnr : 0879.792.572

Benaming

(voluit) : J.M. TAMARIS

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Scheplakens 64, 2440 Geel

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - NIEUWE STATUTEN - ONTSLAG ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Katrien EERENS te Geel op 24 maart 2011, ter registratie neergelegd, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen.

Eerste besluit  aanpassing van de statuten naar het Nederlands conform de taalwetgeving

Gezien de zetel van de vennootschap thans in Vlaanderen is gevestigd, beslist de vergadering, de statuten aan te passen naar het Nederlands, conform de taalwetgeving.

Tweede besluit - Aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten.

De vergadering beslist de volledig nieuwe statuten aan te nemen, met behoud evenwel van benaming, zetel, doel, kapitaal, boekjaar, datum jaarvergadering.

De nieuwe statuten luiden als volgt:

BENAMING.

Artikel 1.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de benaming "J.M. TAMARIS".

ZETEL.

Artikel 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2440 Geel, Scheplakens 64.

DOEL.

Artikel 4.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- alle activiteiten die verband houden met onroerende goederen, waaronder het aankopen, verkopen, ruilen, promoten, uitbaten, onderhouden, courtage, verkavelen, verhuren, leasen, beheren van alle onroerende goederen.

- de vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel alle handelingen stellen, hetzij in samenwerking, hetzij in associatie, onder eender welke vorm, zowel rechtstreeks, door overdracht, huur, regie, als via courtage en op commissie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

1111

*iiosno9*

GD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

- zij kan bovendien alle uitbatingen doen, hetzij zelf, hetzij op een andere manier, zonder enige uitzondering, alle vennootschappen oprichten, inbreng verrichten in bestaande vennootschappen, fusioneren, of zich verbinden met hen, eender welke effecten of sociale rechten onderschrijven, kopen en verkopen, elke sponsoring aannemen en leningen, kredieten en voorschoten toestaan, en

-in het algemeen alle roerende of onroerende transacties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of een gelijkaardig doel.

KAPITAAL.

Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. ...

BESTUUR.

Artikel 9.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en hun machten wanneer er verschillende zijn. Wanneer er slechts één zaakvoerder is worden alle aan de zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dient het orgaan van bestuur van deze rechtspersoon onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger te benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 10.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intem bestuur te verrichten in naam van de vennootschap; hij kan in zijn naam alle bestuurs- en beschikkingshandelingen verrichten. Al hetgeen niet uitdrukkelijk is voorbehouden door de wet of door de huidige statuten aan de algemene vergadering behoort tot zijn bevoegdheid. Hij kan onderzijn eigen verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig

verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde lasthebber.

ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 12.

De jaarlijkse algemene vergadering vergadert verplicht in de maatschappelijke zetel op de laatste maandag van december om 18.00 (achttien) uur in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingen. Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering samen de eerste werkdag die daarop volgt, op hetzelfde uur.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vôôr de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een andere vennoot, drager van een bijzondere

volmacht; hij kan zelfs zijn stem uitbrengen schriftelijk of per telegram.

Uitgenomen in de gevallen waarin de wet er anders over beschikt, geeft elk aandeel recht op één stem. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet

ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn

MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR - INVENTARIS - JAARREKENING

WINSTVERDELING

Artikel 13.

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar. Artikel 14.

Op de netto winst, na belastingen en overdracht naar de onbeschikbare reserves, wordt er ten minste één twintigste voorafgenomen teneinde een wettelijke reserve aan te leggen. Deze voorafneming zal ophouden verplicht te zijn zodra deze reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

Het saldo zal in gelijke mate verdeeld worden onder al de aandelen, onverminderd het recht van de algemene vergadering dit saldo te besteden aan een bijzonder reservefonds, het opnieuw over te dragen of er een volkomen andere bestemming aan te geven.

ONTBINDING.

Artikel 15.

De vennootschap kan worden ontbonden op elk ogenblik door beslissing van de algemene vergadering mits inachtname van de voorschriften van statutenwijziging.

Artikel 16.

In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening van de vennootschap geschieden door een of meer vereffenaars, dewelke slechts in functie treden na bekrachtiging van hun benoeming door de rechtbank van koophandel. De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden, bezoldiging en de wijze van vereffening. De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd. Na verwezenlijking van het actief, de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen. Ingeval de aandelen niet volstort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de nog niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaande uitkering op de volstorte aandelen. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de

vennootschap haar zetel heeft.

Derde besluit  ontslag zaakvoerder.

Bij deze aanvaardt de algemene vergadering het ontslag van de hiernavermelde zaakvoerder, en dit vanaf heden:

Mevrouw CERPENTIER Lincy geboren te Geel op drie september negentienhonderd zesentachtig, wonende te Laakdal-Eindhout, Sta pakker 1.

Vierde besluit - volmacht zaakvoerder.

De vergadering verleent volmacht aan elk der zaakvoerders voor de uitvoering van de genomen besluiten.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

(get) Katrien Eerens, geassocieerd notaris te Geel

Tegelijk neergelegd:

-afschrift akte statutenwijziging inhoudende de nieuwe statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

4 Voorbehouden aan het " Belgisch Staatsblad

17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 27.12.2010, NGL 11.01.2011 11007-0260-008
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 28.12.2009, NGL 05.01.2010 10005-0032-008
14/01/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2008, APP 29.12.2008, DPT 06.01.2009 09005-0020-008
29/08/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2007, APP 26.12.2007, DPT 26.08.2008 08626-0091-008

Coordonnées
J.M. TAMARIS

Adresse
SCHEPLAKENS 64 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande