J.P. PRODUCTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J.P. PRODUCTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 467.046.387

Publication

30/01/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
02/01/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
10/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 04.11.2011 11599-0233-009
21/10/2011
ÿþMUG 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 1 OKT. 2011

KOOPHAND fjRNHOUT

e griffier

~ ~Ltyleg~1

,

YIIIYIIIII~~~IIVII

" 11160061*

V beh

aa

Bel Star

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Ondernerningsnr : 0467.046.387

Benaming

(voluit) : J.P. Productions

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2200 Herentals, Nieuwstraat 31

Onderwerp akte : Vervanging Vereffenaar

Bij beschikking van 28 juni 2011 van de rechtbank van koophandel te Turnhout werd de heer Jean Pierre Paul Van Rossem ontlast van zijn mandaat als vereffenaar van de vennootschap BVBA JP Productions, hiertoe aangesteld bij beschikking van 15 oktober 2010;

en is Mr. Klaartje Claeys, advocaat balie Turnhout, met kantoor te 2460 Kasterlee, Grootreesdijk 46, aangesteld als vereffenaar ter vervanging.

De vereffenaar

K. Claeys

Bijl~gén liij fiëtllé7gisch Staats6Yád - 217167/011 - Annexes du Moniteur bëlgé

19/07/2011
ÿþt

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte __ _

OFHIP#It RECHTBANK VAN

0 7 JULI 2011

KOOPHAN,QEI_ TURNHOUT

Gro oe De griffier

I II 11H II 1 II 11111 I D

*11110758*

II

Onderrtertnirlgsrar : 0467.046.387

Benarnhtg : J.P. Productions

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwstraat 31

2200 Herentals

Onderwerp akte : BVBA: vereffening

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Dirk Hendrickx te Brugge op zevenentwintig september tweeduizend en tien, geregistreerd te Brugge 2 op negenentwintig september daarna, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "J.P. Productions", gevestigd te 2200 Herentals, Nieuwstraat 31, BTW-nummer BE 0467.046.387, RPR Turnhout, de volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT : INVEREFFENINGSTELLING VAN DE VENNOOTSCHAP

A. Met betrekking tot de formaliteiten, vereist voor de invereffeningstelling van een vennootschap, heeft de voorzitter van de vergadering vooraf het volgende vastgesteld :

a) de zaakvoerder van de vennootschap heeft op datum van 22 september 2010 een verslag opgemaakt betreffende het voorstel tot invereffeningstelling van de vennootschap; aan dit verslag was een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, afgesloten per dertig juni tweeduizend en tien, hetzij minder dan drie maanden vôôr de datum van dit verslag

b) Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten venootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Cauter  Saeys & Co", bedrijfsrevisor, met kantoor te Aalst, heeft een schriftelijk verslag opgesteld op zesentwintig augustus tweeduizend en tien, zoals bepaald in artikel 181 §1, derde lid, van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van dit verslag voor deze vennootschap luiden als volgt :

"7. CONCLUSIES

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, werden de activa en passiva bestanddelen, afgesloten per 30 juni 2010 de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid J.P. Productions aan een nazicht onderworpen, teneinde verslag uit te brengen over de financiële toestand van de onderneming.

Wij hebben kennis genomen van het verslag van de zaakvoerder zoals voorgeschreven volgens artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen heeft de zaakvoerder van de BVBA J.P. Productions een boekhoudkundige staat opgesteld afgesloten per 30 juni 2010 die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 0 en een netto passief van (100.312, 67).

Uit de controlewerkzaamheden, die we hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen we bevestigen dat er een boekhoudkundige staat werd opgesteld die voortvloeit uit de rekeningen en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Gedaan te Aalst,

Op 26 augustus 2010.

Burg. BVBA Van Cauter Saeys & Co

Vertegenwoordigd door Burg. BVBA Jan Degryse - Bedrjfsrevisor

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Jan Degryse"

c) in de agenda van voormelde vergadering zijn het voorstel en de voornoemde verslagen vermeld, alsook de plaats waar de vennoten van deze stukken kennis heeft kunnen nemen.

Een afschrift van die stukken werd aan de houders van aandelen op naam toegezonden samen met de oproeping tot deze vergadering conform artikel 181 §2, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen. De Voorzitter heeft een korte samenvatting gegeven van het voorstel tot invereffeningstelling en van de aanvullende verslagen, zoals hoger gemeld, waarin werd voorgesteld dat de vennootschap zou ontbonden worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

B. Notaris Dirk Hendrickx, te Brugge (Sint-Michiels), heeft vastgesteld dat alle formaliteiten werden nageleefd, zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigde derhalve het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 181 §4 van het Wetboek van Vennootschappen.

C. De vergadering heeft beslist de vennootschap te ontbinden vanaf zevenentwintig september tweeduizend en tien; bijgevolg bestaat de vennootschap nog enkel voor haar vereffening. Alle stukken uitgaande van de vennootschap zullen vermelden dat zij in vereffening is.

D. De vergadering heeft beslist de heer Van Rossem, Jean Pierre Paul Adolphe José, nationaal nummer 45.05.29-039.71, wonende te 1851 Grimbergen (Humbeek), Driesstraat 31, aan te stellen als vereffenaar van de vennootschap. Dit mandaat is onbezoldigd.

E. De meest uitgebreide bevoegdheden werden aan de vereffenaar toegekend voor de uitvoering van zijn opdracht en deze voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij machtiging moet krijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

In het bijzonder zal hij de macht hebben alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling, van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel en de hypotheekbewaarders vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

De vereffenaar zal zowel de roerende als de onroerende goederen van de vennootschap uit de hand mogen verkopen.

Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen.

Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

TWEEDE BESLUIT : MACHTIGING

Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Van Rossem, voornoemd, teneinde de vervulling van de formaliteiten aangaande het indienen van het verzoekschrift tot aanstelling van de vereffenaar bij de bevoegde rechtbank.

INFORMATIEVE NOTA

1. Ingevolge beschikking op eenzijdig verzoekschrift geveld door de Vereffeningskamer van de Rechtbank van Koophandel, zitting houdende te Turnhout, provincie Antwerpen, zetelende in raadkamer op vrijdag 15 oktober 2010, diende - gezien het negatief schriftelijk advies van de heer Procureur des Konings  de BVBA J.P. Productions over te gaan tot het oproepen van een bijzondere algemene vergadering van de vennootschap teneinde over te gaan tot het kiezen van een andere vereffenaar.

2. Uit de brief van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout dd. 19 april 2011 blijkt dat de heer Jean Pierre Van Rossem blijkbaar wel als vereffenaar werd aangesteld bij vonnis van zelfde Rechtbank van 15 oktober 2010.

Uit zelfde schrijven blijkt dat de documenten voorzien in art. 189bis van de W.Venn. werden opgevraagd en er tevens werd gewezen dat bij niet-naleving van de periodieke verslagtijd van art. 189bis W.Venn. de Rechtbank van Koophandel op verzoek van het Openbaar Ministerie of van iedere belanghebbende derde, en nadat de vereffenaar gehoord werd, kan overgegaan worden tot diens vervanging (art. 184 § 2 W.Venn.).

3. Ingevolge beschikking op eenzijdig verzoekschrift geveld door de Vereffeningskamer van de Rechtbank van Koophandel, zitting houdende te Turnhout, provincie Antwerpen, zetelende in raadkamer op dinsdag 28 juni 2011, werd op verzoek van het Openbaar Ministerie met verwijzing naar art. 189bis een nieuwe vereffenaar aangesteld ter vervanging van de heer Jean Pierre Van Rossem, met name meester Klaartje Claeys, advocaat te 2460 Kasterlee, Grootreesdijk 46.

Tegelijk hiermee neergelegd :

" afschrift proces-verbaal van invereffeningstelling dd. 27 september 2010

" verslag zaakvoerder dd. 22 september 2010

" verslag bedrijfsrevisor dd. 26 augustus 2010

" beschikking dd. 15 oktober 2010

" brief Rechtbank van Koophandel te Turnhout dd. 19 april 2011

" beschikking dd. 28 juni 2011

Dirk Hendrickx, Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 14.10.2009 09813-0108-012
10/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.03.2009, NGL 08.04.2009 09106-0077-013
10/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.03.2009, NGL 08.04.2009 09106-0076-012
10/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 21.03.2009, NGL 08.04.2009 09106-0075-014
04/02/2009 : DE637621
18/11/2008 : DE637621
28/10/2005 : BL637621
26/01/2005 : BL637621
15/03/2004 : BL637621
20/10/2003 : BL637621
08/10/2002 : BL637621
06/10/2001 : BL637621
18/12/1999 : BLA103391
21/10/1999 : BLA103391

Coordonnées
J.P. PRODUCTIONS

Adresse
NIEUWSTRAAT 31 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande