J.S.E.DP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J.S.E.DP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.657.678

Publication

02/07/2014
ÿþ Mod 11.1

.1 ti :"2. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111111111

*14127776*

VI----

Ondernemingsnr ', Benaming (voluit) :J.S.E.DP (verkort):

esi 6" 1?)

s-.

23

)." " " " ' " .--" " ,..

11 "

ANiV,JiniPL(4,

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Bosveld 1, 2830 Willebraek (Heindonk)

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Paul Wellens, notaris met zetel te Mortsel, Eggestraat 28, op 17 juni 2014,

blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, genaamd "J.S.E.DP" werd opgericht als

volgt:

VENNOTEN:

1. de heer DE PUNT Jan, geboren te Wihijk op 4 mei 1956, rijksregistemummer 56.05.04 399-13, wonende te 2830 Willebroek, Bosveld 1;

2. de heer DE PUNT Steven, geboren te Antwerpen (Deume) op 8 november 1980, rijksregisternummer 80.11,08 033-29, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Frans Beckersstraat 42/2;

'1. mevrouw DE PUNT Ellen, geboren te Antwerpen (Deurne) op 1 juli 1983, rijicsregisternununer 83.07.01 38420, wonende te 2547 Lint, Heidelaan 37/2R.

Ondergetekende notaris bevestigt de juistheid van de identiteit van de partijen aan de hand van opzoekingen in het rijksregister.

NAAM:

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt J.S.E.DP.

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken nitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2830 Willebroek (Heindonlc), Bosveld 1.

lij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het 'Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: a) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, al dan niet onder het stelsel van de BTW, met betreldcing tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuis inrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten; h) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bjjzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Luik B - vervolg



staatsfondsen; c) het aangaan en verstrekken van leningen, kredieten, financieringen en het aangaan van leasingcontracten, in het kader van de bovenvermelde doelstellingen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële en/of financiële handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (618.600,00),

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën.

De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. de heer DE PUNT Jan, voornoemde oprichter sub I, ten belope van twee (2) aandelen;

2. de heer DE PUNT Steven, voornoemde oprichter sub 2, ten belope van negenenveertig (49) aandelen;

3. mevrouw DE PUNT Ellen, voornoemde oprichter sub 3, ten belope van negenenveertig (49) aandelen. Totaal : honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volledig volgestort zijn.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (6 18.600,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE46 0689 0017 0636, geopend namens de vennootschap in oprichting bij Belfius.

BESTUUR

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan nier vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt 41 bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Het bestuur en de vertegenwoordiging van de vennootschap worden thans toegekend aan een enige statutaire zaakvoerder, de heer DE PUNT Jan, voornoemd. De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt en zijn afzetting zal slechts mogen uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

In geval van overlijden, ontslag op zijn verzoek, of afzetting van de voornoemde zaakvoerder, zal de heer DE PUNT Steven, voornoemd, van rechtswege in zijn plaats treden als statutair zaakvoerder. Laatstgenoemde zaakvoerder zal afzetbaar zijn bij eenvoudige meerderheid van stemmen, en zonder dat daartoe gewichtige redenen moeten voorhanden zijn,

BEVOEGDHEDEN

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is,

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder oe hem te vertegeAwoordien en il:Lei plaats rechtsgeldiee stemmen op een vergadering van dit college.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge











4 " 4

Luik B - vervolg

indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om

alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die

de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten a an7ien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan

een derde persoon van hun keuze overdragen.

* Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde

bevoegdheidsoverdrachten doen,

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede woensdag van juni om 20.00 uur.

indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende

werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid

in de oproeping.

Vermits aile aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden

volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de

zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de

commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen

moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen,

wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na

de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het

ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het daaropvolgend jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke

bepalingen.

VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een

reservefonds; de verplichting tot deze affieming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal

heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij unanimiteit van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt,

en eindigt het op 31 december 2015.

Z. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016, overeenkomstig de statuten.

SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten geen commissaris te benoemen.

- De statutair zaakvoerder, de heer DE PUNT Jan, voornoemd neemt de beslissing zichzelf tot vaste

vertegenwoordiger aan te duiden.

Volmacht.

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de

naamloze vennootschap "Fiduciaire Van Loey en Patteet", te 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 47 A, aan wie

de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij

de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.),notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

Voor-

behouden aan het F3ergisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/12/2014
ÿþ1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iiefflfflileeilmoommumm

2 0 NO, 20414

RECHTBANK van KOOPHANDEL

AN T WERP EGritikt MECHELEN

Ondernemingsnr : 0554 657 678

Benaming

(voluit) : J.S.E.DP

(verkort) :

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : Bosveld 1, 2830 WILLEBROEK (Heindonk) (volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER 'AD HOC'

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering, in datum van 29 juli 2014, blijkt dat, met het oog op het contract met Fortuna Financial Services GCV, tot zaakvoerder 'ad hoc' wordt aangesteld

* de heer Steven DE PUNT, wonende te 2600 ANTWERPEN (Berchem), Frans Beckersstraat 4212. Dit mandaat geldt enkel van en tot-en-met 30 juli 2014.

Heindonk, 29 juli 2014

Zaakvoerder

DE PUNT Jan



uu IIIIIIIIIIIIIIYEII

*19215252"



Coordonnées
J.S.E.DP

Adresse
BOSVELD 1 2830 HEINDONK

Code postal : 2830
Localité : Heindonk
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande