J.V. CONSULT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : J.V. CONSULT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 449.034.576

Publication

09/05/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOi'HANDFI_ GEN r

2 8 APR, 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

1

Ondernemingsnr : 0449.034.576

Benaming (voluit) : VAN MEGEN BELGIË

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industriepark Noord 27

9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Hervé De Graef te Mol op drieëntwintig april tweeduizend veertien, en aangeboden ter registratie, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van "VAN MEGEN BELGIË" naamloze vennootschap, opgericht blijkens akte verleden voor notaris SERESIA Dirk te Overpelt op 23 december 1992, gepubliceerd In de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 30 januari 1993 onder nummer 930120-171.

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark Noord 27, BTW nummer 6E0449.034.576, rechtspersonenregister Dendermonde 0449.034.576.

Inhoudende de volgende besluiten;

- De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de naam van de vennootschap vanaf 23 april 2014 te wijzigen van `VAN MEGEN BELGIË' naar'J.V. CONSULT`. Dienovereenkomstig zal artikel 1 van de statuten voortaan luiden als volgt;

"De vennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een naamloze vennootschap heeft als naam "J. V. CONSULT", en werd oorspronkelijk opgericht onder de benaming VAN MEGEN BELGIË'. De vennootschapsnaam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen,

bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk i voorafgegaan of gevolgd door de woorden "naamloze vennootschap" of door de afkorting "NV", met nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap en van de rechtbank van koophandel in wiens rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, en het ondernemingsnummer,"

- De algemene vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te wijzigen van 9100 Sint-Niklaas, Industriepark Noord 27 naar 2400 Mol, Maaldersstraat 80/1.

Om de statuten in overeenstemming te brengen, beslist de algemene vergadering artikel 2 van de statuten aan te passen als volgt

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2400 Mol, Maaldersstraat 80/1."

" - Het bijzonder verslag van de bestuurders de dato 11 april 2014 wordt voorgelegd aan de

algemene vergadering samen met de staat van activa en passiva van 31 maart 2014. De

vergadering geeft vrijstelling van voorlezing ervan en erkent de inhoud ervan te kennen.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen het bestaande doel van artikel 4

van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt;

"- de productie van TW-programma's, fictie en non-fictie, bioscoopfilms, theatervoorstellingen,

concerten, radioprogramma's en  bijdragen, videoreportages, videoclips, trailers, enzovoorts....

- alle activiteiten van een onafhankelijk productiehuis en geluidsopnamestudio,

- de productie en de realisatie van speelfilms met een normale lengte of van korte films van diverse

aard (series, televisiefilms, documentaires,...).

- diensten verwant aan de filmproductie, de activiteiten van filmstudio's, het ter beschikking stellen

van technisch materiaal.

- het beheer van filmrechten en rechten op audiovisuele producties.

- de productie van CD's en andere geluidsdragers.

- de distributie van theatervoorstellingen, radio- en TV-producties en films.

- publiciteitsonderneming. Het schrijven en bewerken van publicitaire en literaire teksten,

scenario's, slogans, en dergelijke. De uitgave en verspreiding van alle brochures, affiches, catalogen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

en in het algemeen alle mogelijk verspreidingen en publiciteitsmiddelen inclusief deze via film, radio

en televisie.

- management van artiesten in de meest ruime zin.

- het verrichten van presentatie werk voor radio, televisie en alle soorten media-activiteiten,

- het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes en publicitaire films,

- het organiseren en inrichten van vertoningen, concerten, voorstellingen, happenings, feestelijkheden, in de meest brede betekenis.

- scheppende en uitvoerende kunst: activiteiten van kunstenaars en artiesten,

het zoeken naar acteurs voor films, theater en televisie en de ter beschikking stelling van deze acteurs.

- de verwezenlijking van alle mogelijke projecten betrekking hebbende op de hierboven vermelde activiteiten, alsmede de materiële uitvoering van alle publiciteitsscheppingen, maquette, tekeningen, foto's en typografieën.

- het uitoefenen van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels, logistieke, fiscale en sociale aangelegenheden.

- het uitoefenen van managements-, consulting- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen: het uitoefenen van managementsfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultingovereenkomsten, de bemiddeling in de afsluiting van dergelijke contracten, en het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze,

- het verlenen van diensten  zowel consultancy als implementatie -- aan derden, op het vlak van bedrijfsbeleid, sales en marketing:

* professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak * begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het financieel plan en dies meer:

Verwerven en beheren (onder meer verhuren en leasen) van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop in België of in het buitenland.

- het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren, het verwerven en vervreemden van

deelnemingen of andere belangen in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen, het samenwerken daarmee en het besturen daarvan.

- het vormen en beheren (onder meer verhuren en leasen) van een roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke roerende goederen, bijvoorbeeld, zonder dat deze voorbeelden limitatief zijn, de verhuur van voertuigen, waaronder personenwagens, terreinwagens, mobilhomes, enzovoorts...

- het voor eigen rekening beheren van allerhande patrimonia in het algemeen, financiële activa en beleggingsgoederen in het bijzonder,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Dit zowel in het binnen- als in het buitenland.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitvoeren.

De vennootschap mag alle handelingen verrichten van burgerlijke als commerciële aard, roerende en onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel,"

- De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen met zesentwintig euro tweeënzestig cent (¬ 26,62), om het kapitaal van eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 61.973,38) te brengen op tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00),

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalsverhoging zal verwezenlijkt worden door incorporatie van de beschikbare reserves.

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

Om de statuten in overeenstemming te brengen, beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten aan de te passen:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00). Het is verdeeld in duizend driehonderd (1.300) aandelen, zonder nominale waarde, met , ieder een breukwaarde van één/duizend driehonderdste (1/1.300Sie).»

- De algemene vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierentachtigduizend zeshonderd euro (¬ 84.600,00), om zo het kapitaal van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) te brengen op honderd zesenveertigduizend zeshonderd euro (¬ 146.600,00), via inbreng van gelden.

Dit gebeurt door het creëren van duizend zevenhonderd vierenzeventig (1.774) aandelen van dezelfde aard als de bestaande aandelen, die dezelfde rechten en voordelen bieden. Deze nieuwe aandelen zullen delen in de winsten vanaf 23 april 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voormeld kapitaal van vierentachtigduizend zeshonderd euro (¬ 84.600,00) werd gestort op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap bij de bank ING, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgeleverd door de voornoemde bankinstelling op 5 maart 2014 en dat aan de ondergetekende notaris wordt overhandigd om door hem bewaard te worden.

De aandeelhouders en de bestuurders verklaren voor zoveel als nodig dat de voormelde inbrengen gedekt zijn door geldige inschrijving op aandelen; het verschil in fractiewaarde van de hun toegekende aandelen in verhouding tot het ingebracht kapitaal is zo gering dat ieder van de partijen dit verschil als verwaarloosbaar acht en hiervoor verzaakt aan alle vorderingen die hij hiervoor zou kunnen instellen.

- De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsverhoging van vierentachtigduizend zeshonderd euro (¬ 84.600,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd zesenveertigduizend zeshonderd euro (¬ 146.600,00), vertegenwoordigd door drieduizend vierenzeventig (3.074) kapitaalsaandelen zonder nominale waarde, met Ieder een breukwaarde van één/drieduizend vierenzeventigste (1/3074ste).

- De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten aan te

passen aan de hierboven genomen besluiten. Zodat artikel 5 van de statuten voortaan zal luiden als volgt:.

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd zesenveertigduizend zeshonderd euro (¬ 146.600, 00). Het is verdeeld in drieduizend vierenzeventig (3.074) aandelen, zonder nominale waarde, met ieder een breukwaarde van één/drieduizend vierenzeventigste (1/3074ste)

- De vergadering beslist met ingang vanaf 23 april 2014 eervol ontslag te verlenen aan de hierna vermelde bestuurders van de vennootschap.

1, De besloten vennootschap "VAN MEGEN SPORTS GROUP", met maatschappelijke zetel te 1812RK Alkmaar, Koraalstraat 1 (Nederland), ingeschreven onder het KvK-nummer 17050140, met het vestigingsnummer 00001740994, ondernemingsnummer 0546.566.492.

Vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap met de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RSM InterFiduciaire, te 1932 Zaventem, Lozenberg 2213, (maatschappelijke zetel te 1151 Brussel, Waterloosesteenweg 1151) RPR Brussel

044.261.443, vertegenwoordigd door de heer Van Rompaey Peter Maurice Maria Margaretha Jozef, " geboren te Geel op 2 juli 1964, wonende te 2400 Mol, Maaldersstraat 80, hiertoe aangesteld ingevolge de algemene vergadering van 9 april 2013, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 6 mei 2013, onder nummer 13069084,

2. De besloten vennootschap "AGU HOLDING", met maatschappelijke zetel te 1812RK Alkmaar, Koraalstraat 1 (Nederland), ingeschreven onder het KvK-nummer 37062492, met het vestigingsnummer 000016968484, ondernemingsnummer 0546.566.591,

Vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap met de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RSM InterFiduciaire, te 1932 Zaventem, Lozenberg 2213, (maatschappelijke zetel te 1151 Brussel, Waterloosesteenweg 1151) RPR Brussel

' 044.261.443, vertegenwoordigd door de heer Van Rompaey Peter Maurice Maria Margaretha Jozef, geboren te Geel op 2 juli 1964, wonende te 2400 Mol, Maaldersstraat 80, hiertoe aangesteld ingevolge de algemene vergadering van 9 april 2013, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 6 mei 2013, onder nummer 13069084,

3. De heer VAN dEN KOMMER Piet Jan, wonende te 1861 ED Bergen (NH), Rondelaan 28B

(Nederland).

Hen wordt kwijting verleend voor de uitvoering van hun mandaat.

- De vergadering beslist vervolgens te benoemen tot bestuurders van de vennootschap voor een

periode van 6 jaar:

1. De heer VRINTS Jan Luc Antoon, ongehuwd, geboren te Geldrop (Nederland) op 23 juni 1973, wonende te 2280 Grobbendonk, Vorselaarse baan 3

2. De naamloze vennootschap "VERBEECK-RAINBOUW" met maatschappelijke zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Herentalsesteenweg 20, BTW BE 0442.580.613, RPR Mechelen 0442.580.613. Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Peter Verhaegen te Puurs op 22 november 1990, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 7 december daarna, nummer 901207-21; de statuten werden voor de laatste maal gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op 27 maart 2012, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 april 2012, onder nummer 12081452.

De heer VRINTS Jan Luc Antoon, voornoemd, geboren te Geldrop (Nederland) op 23 juni 1973, wonende te 2280 Grobbendonk, Vorselaarse baan 3, wordt benoemd als vaste vertegenwoordiger, * De heer Vrindt Jan Luc wordt tevens benoemd tot gedelegeerd bestuurder.

Op vraag van ondergetekende notaris verklaart hij tevens niet getroffen te zijn door enige wettelijke verbodsbepaling om zijn mandaat uit te oefenen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden " Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- De vergadering verleent de raad van bestuur alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit

, te voeren.

- De algemene vergadering beslist tot de goedkeuring van een volledige nieuwe en herwerkte tekst

(bijgevolg ook de hernummering van de artikelen) van de statuten om deze in overeenstemming te

brengen met de thans vigerende vennootschapswetgeving, waarvan letterlijk uittreksef:

"* De naam van de naamloze vennootschap is "J.V. CONSULT".

* De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2400 Mol, Maaldersstraat 80/1.

* De vennootschap heeft tot doel:

- de productie van TW-programma's, fictie en non-fictie, bioscoopfilms, theatervoorstellingen,

concerten, radioprogramma's en  bijdragen, videoreportages, videoclips, trailers, enzovoorts....

- alle activiteiten van een onafhankelijk productiehuis en geluidsopnamestudio.

- de productie en de realisatie van speelfilms met een normale lengte of van korte films van diverse

aard (series, televisiefilms, documentaires,...).

- diensten verwant aan de filmproductie, de activiteiten van filmstudio's, het ter beschikking stellen

van technisch materiaal.

- het beheer van filmrechten en rechten op audiovisuele producties.

- de productie van CD's en andere geluidsdragers.

- de distributie van theatervoorstellingen, radio- en TV-producties en films.

- publiciteitsonderneming. Het schrijven en bewerken van publicitaire en literaire teksten,

scenario's, slogans, en dergelijke. De uitgave en verspreiding van alle brochures, affiches, catalogen

en in het algemeen alle mogelijk verspreidingen en publiciteitsmiddelen inclusief deze via film, radio

en televisie,

- management van artiesten in de meest ruime zin.

- het verrichten van presentatiewerk voor radio, televisie en alle soorten media-activiteiten.

- het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes en publicitaire films.

- het organiseren en inrichten van vertoningen, concerten, voorstellingen, happenings, feestelijkheden, in de meest brede betekenis,

- scheppende en uitvoerende kunst: activiteiten van kunstenaars en artiesten.

- het zoeken naar acteurs voor films, theater en televisie en de ter beschikking stelling van deze acteurs.

- de verwezenlijking van alle mogelijke projecten betrekking hebbende op de hierboven vermelde activiteiten, alsmede de materiële uitvoering van alle publiciteitsscheppingen, maquette, tekeningen, foto's en typografieën.

- het uitoefenen van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels, logistieke, fiscale en sociale aangelegenheden.

- het uitoefenen van managements-, consuiting- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen: het uitoefenen van managementsfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultingovereenkomsten, de bemiddeling in de afsluiting van dergelijke contracten, en het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze.

- het verlenen van diensten -- zowel consultancy als implementatie  aan derden, op het vlak van bedrijfsbeleid, sales en marketing:

* professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak * begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het financieel , plan en dies meer.

Verwerven en beheren (onder meer verhuren en leasen) van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop in België of in het buitenland.

- het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren, het verwerven en vervreemden van deelnemingen of andere belangen in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen, het samenwerken daarmee en het besturen daarvan.

- het vormen en beheren (onder meer verhuren en leasen) van een roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke roerende goederen, bijvoorbeeld, zonder dat deze voorbeelden limitatief zijn, de verhuur van voertuigen, waaronder personenwagens, terreinwagens, mobilhomes, enzovoorts...

- het voor eigen rekening beheren van allerhande patrimonia in het algemeen, financiële activa en beleggingsgoederen in het bijzonder.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Dit zowel in het binnen- als in het buitenland.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitvoeren.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto " Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap mag alle handelingen verrichten van burgerlijke als commerciële aard, roerende en onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

* De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

* Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd zesenveertigduizend zeshonderd euro (¬ 146.600,00). Het is verdeeld in drieduizend vierenzeventig (3.074) aandelen, zonder nominale waarde, met ieder een breukwaarde van één/drieduizend vierenzeventigste (1I3074ste) 

*a) De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de Raad van Bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat er opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

b) Zij worden benoemd door een algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen De duur van hun opdracht mag zes jaren niet te boven gaan. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

c) De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar. Ieder lid van de Raad van Bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad.

Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien

d) Wanneer een plaats van bestuurder openvalt hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. ln dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen van een nieuwe bestuurder. Deze doet de tijd uit van zijn voorganger

e) De benoeming van de leden van de raad en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden

* Intern bestuur- Beperkingen.

a) De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

b) Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan een of door derden niet worden tegengeworpen. De Raad van Bestuur kan

inzonderheid aan één of meer van zijn leden het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. * Externe vertegenwoordigingsmacht.

* algemene vertegenwoordiging

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en

buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door de afgevaardigde bestuurder, die alleen optreedt.

* vertegenwoordiging van dagelijks bestuur

De Raad van Bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen die alleen optreden, en directeur worden genoemd.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken,

* De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vijftiende juni om 14.00 uur, Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Voor^ behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

* - Deponering van aandelen.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens 3 werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de Raad van Bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Indien de Raad van Bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

' De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen de algemene vergadering bijwonen, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

* - Deelneming aan de vergadering -- vertegenwoordiging.

a) Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder, mits een geschreven volmacht. Sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

b) Aandeelhouders zonder stemrecht, warranthouders, houders van certificaten (met medewerking

van de vennootschap uitgegeven) en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene

vergadering deel te nemen met raadgevende stem. In de gevallen bepaald bij het Wetboek van

Vennootschappen., hebben aandeelhouders zonder stemrecht gewoon stemrecht.

*  Stemrecht,

Elk aandeel geeft recht op één stem.

*  Boekjaar  jaarrekening -- jaarverslag.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig

december van hetzelfde jaar.

* - Bestemming van de winst - Reserve

a) Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

b) Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

c) De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

d) Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van de wet.

e) De jaarrekening moet binnen dertig dagen, nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de Raad van Bestuur op een plaatselijke zetel van de Nationale Bank van België worden neergelegd, samen met de andere stukken voorgeschreven door de wet.

f) De Raad van Bestuur heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren naar het voorschrift van de wet..

*  Ontbinding en vereffening.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt dit volgens artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen."

* De vergadering verleend aan de medewerkers van RSM InterFiduciaire te 1932 Zaventem, Lozenberg 22 bus 3, met macht tot indeplaatstelling, om de vennootschap ingevolge onderhavige akte te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belasting)-administraties, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

* De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en heerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL W Notaris Hervé De Graef

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

- verslag van de raad van bestuur

- staat van activa en passiva

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

17/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 29.08.2014, NGL 12.09.2014 14585-0038-014
15/07/2013 : DE566047
18/05/2013 : DE566047
24/08/2011 : DE566047
12/04/2011 : BL566047
02/08/2010 : BL566047
28/08/2009 : BL566047
31/07/2008 : BL566047
02/07/2007 : BL566047
07/07/2006 : BL566047
11/08/2005 : BL566047
08/07/2005 : BL566047
29/06/2004 : BL566047
24/10/2003 : BL566047
03/07/2003 : BL566047
03/08/2002 : BL566047
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.09.2015, NGL 28.09.2015 15607-0462-013
23/08/2001 : BL566047
17/09/1999 : BL566047
26/08/1999 : BL556047
13/05/1997 : BL566047
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 24.10.2016 16661-0257-012

Coordonnées
J.V. CONSULT

Adresse
MAALDERSSTRAAT 80/1 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande