J2L DRESSAGE HORSES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J2L DRESSAGE HORSES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.850.266

Publication

03/06/2014
ÿþ Mod werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ünderrtemangsnr . 0891.850.266 Benaming

i>ra1,,,ltt . f rkürll

~~BA;~~~e van deNK ter

KOOPHANDEL

2 2 MD 2014

gNTVVERPEN afdegé4~`~,íFRNHOUT

De Griffier

tunes

bi

8

St

J2L DRESSAGE HORSES

J L_,

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Princeven 5 - 2320 Hoogstraten

(volledig adres)

Onderwerp akte " Neerlegging fusievoorstel

Fusievoorstel inzake de voorgenomen geruisloze fusie door overgang van het ganse vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'J2L Dressage Morses' naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `J2L Stables' door vereniging van alle aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid .J2L Dressage Horses' in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid '.J2L Stabies' (overeenkomstig de artikels 719 en 720 van het Wetboek van Vennootschappen)

Zijn hier bijeengekomen:

Enerzijds:

Het college van zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'J2L Dressage Horses, met zetel te 2320 Hoogstraten, Princeven 5, ingeschreven in het rechtspersonen register te Turnhout en met BTW-nummer 0891.850.266

Opgericht bij akte verleden voor notaris Wouter Nouwkens te Malle op 4 september 2007; bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 14 september 2007, onder nummer 07134920.

Waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Wouter Nouwkens te Malle op 24 juni 2009; bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 9 juli 2009, onder nummer 09096732.

Volgende zaakvoerders zijn aanwezig:

-Gerlinde LAUWERS, wonende te Princeven 5, 2320 Hoogstraten (rijksregistemummer 69.01.10-456.21)- ; -Stefaan Marc Annie LUYTEN, wonende te Princeven 5, 2320 Hoogstraten (rijksregistemummer 68.06.28291,48);

Hetzij alle zaakvoerders

Voornoemde vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'J2L Dressage Horses' wordt hierna ook genoemd "over te nemen vennootschap",

En anderzijds:

Het college van zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'J2L Stables' met zetel te 2320 Hoogstraten, Princeven 5; ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout en met BTW-nummer BE 0462.323.972.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Anne-Marie Larose te Antwerpen op 18 december 1997, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 januari 1998 onder nummer 980113-202. Waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 6 april 2011; bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 april 2011, onder nummer 11060701.

Volgende zaakvoerders zijn aanwezig:

-Gerlinde LAUWERS, wonende te Princeven 5, 2320 Hoogstraten (rijksregistemummer 69.01.10-456.21)- ;

(tp dh: t<,<atStr -uan Luit _rorrneklen itcrmTe PtGaarn on iux;rianagheici ~~~,a r,i~; instrurnEnter¬ znde not.ans, 1ar1 rie perwai. tnifira)

tievoe9r1 de aaçhtsversGían ter, ta7,0i,:ter Maar derd&r7 te vfrteqnvvoi.trfitgen

Verso h<:ndtekenrng

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Stefaan Marc Annie LUYTEN, wonende te Princeven 5, 2320 Hoogstraten (rijksregisternummer 68.06.28291.48);

Hetzij alle zaakvoerders

Voornoemde naamloze vennootschap "J2L Stables" wordt hierna ook genoemd "overnemende vennootschap".

Ondergetekenden verklaren een voorstel te doen met het oog op fusie, waarbij het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `J2L Dressage Herses', zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `J2L Stables', die reeds houdster is van alle aandelen van besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'J2L Dressage Herses',

Het betreft hier een geruisloze fusie, daar alle aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'J2L Dressage Herses', reeds in handen zijn van de naamloze vennootschap'Renotec'.

Bijgevolg zullen er ook geen nieuwe aandelen worden uitgegeven.

Om te voldoen aan de artikels 719 en 720 van het Wetboek van Vennootschappen, leggen ondergetekenden dit fusievoorstel voor aan hun respectievelijke algemene vergaderingen, dat luidt als volgt:

A. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de fuserende vennootschappen "

1.De over te nemen vennootschap, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'J2L Stables, met zetel te 2320 Hoogstraten, Princeven5, heeft als doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

-de aankoop- en verkoop, de in- en export, het huren en verhuren, het vervoeren, het onderhouden, het fokken en het africhten van dieren, onder meer maar niet uitsluitend van paarden,

-de uitbating van een paardenstoeterij, renbaan en manège.

-de verhuring van paarden, met onder meer maar niet uitsluitend het verhuren van stallingen en weilanden, het onderhouden, verzorgen en afrijden van dieren,

-het uitbaten van een africhtings en opleidingscentrum, het opleren, africhten en corrigeren van paarden, het geven van rijlessen.

-studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels- of sociale aangelegenheden, Onderneming van industriële paardenteelt.

-het uitbaten van een hengstenhouderij en alles wat hiermee verband houdt, zoals ondermeer het uitbaten van een station voor bevruchting, onder meer doch niet uitsluitend voor kunstmatige inseminatie, het ter beschikking stellen en verhuren van stallingen, het inrichten van keuringen, shows en wedstrijden. -studiecentrum voor de verbetering en ontwikkeling van paardenrassen, de ontwikkeling, de studie, het verlenen van raad en bijstand inzake het fokken en opvoeden van paarden.

-het organiseren van hippische evenementen, het inrichten van wedstrijden, keuringen, jumpings, military's, shows en paraden in verband met allerhande dieren,

-de in- en export, de groot- en kleinhandel, het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle producten en materialen, welke met de voormelde activiteit verband houden zoals onder meer maar niet uitsluitend voeders en onderhoudsproducten evenals aile materialen en paardenbenodigdheden, nodig voor het berijden, houden, verzorgen en bewaren van deze dieren.

-de inrichting en uitbating van alle soorten horecabedrijven, drank- en eetgelegenheden zoals café, taverne, snackbar, restaurant, milkbars, zonder dat deze opsomming beperkend kan zijn, alsmede het inrichten van feestelijkheden, vergemakkelijken, tentoonstellingen, bals en dergelijke en de verhuring van feestzaten. -de bereiding en verkoop van alle koude en warme dranken en gerechten, gebak, confiserie, bereide vis- en vleeswaren, rookwaren, ijsroom, verhuring en uitbating van alle speeltoestellen.

-de fabricatie, de in- en uitvoer, aan- en verkoop van bieren, waters, limonades, fruitsappen, koffie, thee en aile andere dranken, sandwiches, ijsroom, gebak, kaas en aile andere eetwaren.

-het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden, alsmede het voeren van management van vennootschappen.

Dit alles zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden of in deelneming met derden,

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar doel of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag door alle midelen belangen nemen in zaken, ondernemingen of vennootschappen met identiek, analoog of samenhangend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar

if

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelfs met hen te fusioneren. De vennootschap mag zich voor haar bestuurders, aandeelhouders en derden borg stellen of aval

verlengen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken. Voorafgaandelijke opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden betreffende toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

2.De overnemende vennootschap, zonde de besloten vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid `J2L Stables' met zetel te 2320 Hoogstraten, Princeven 5, heeft als doet:

'De vennootschap heeft tot doel:

-de aankoop- en verkoop, de import en export, het huren en verhuren, het vervoeren, het onderhouden, het fokken en het africhten van dieren, onder meer maar niet uitsluitend van paarden.

-de uitbating van een paardenstoeterij, renbaan en manège,

-de verhuring van paarden, met onder meer maar niet uitsluitend het verhuren van stallingen en weilanden, het onderhouden, verzorgen en afrijden van dieren,

-het uitbaten van een africhtings en opleidingscentrum, het opleren, africhten en corrigeren van paarden, het geven van rijlessen.

-studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiêle, handeis- of sociale aangelegenheden, -onderneming van industriële paardenteelt.

-het uitbaten van een hengstenhouderij en alles wat hiermee verband houdt, zoals ondermeer het uitbaten van een station voor bevruchting, onder meer doch niet uitsluitend voor kunstmatige inseminatie, het ter beschikking stellen en verhuren van stallingen, het inrichten van keuringen, shows en wedstrijden. -studiecentrum voor de verbetering en ontwikkeling van paardenrassen, de ontwikkeling, de studie, het verlenen van raad en bijstand inzake het fokken en opvoeden van paarden.

-het organiseren van hippische evenementen, het inrichten van wedstrijden, keuringen, jumpings, military`s, shows en paraden in verband met allerhande dieren.

-de import en export, de groot- en kleinhandel, het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle producten en materialen, welke met de voormelde activiteit verband houden zoals onder meer maar niet uitsluitend voeders en onderhoudsproducten evenals alle materialen en paardenbenodigdheden, nodig voor het berijden, houden, verzorgen en bewaren van deze dieren.

-de inrichting en uitbating van alle soorten horecabedrijven, drank- en eetgelegenheden zoals café, taverne, snackbar, restaurant, milkbars, zonder dat deze opsomming beperkend kan zijn, alsmede het inrichten van feestelijkheden, vermakelijkheden, tentoonstellingen, bals en dergelijke en de verhuring van feestzalen, -de bereiding en verkoop van alle koude en warme dranken en gerechten, gebak, confiserie, bereide vis- en vleeswaren, rookwaren, ijsroom, verhuring en uitbating van alle speeltoestellen.

-de fabricatie, de in- en uitvoer, aan- en verkoop van bieren, waters, limonades, fruitsappen, koffie, thee en alle andere dranken, sandwiches, ijsroom, gebak, kaas en alle andere eetwaren.

-het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden, alsmede het voeren van management van vennootschappen.

Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

De vennootschap zal in het algemeen aile burgerlijke, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar doel of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag door alle midelen belangen nemen in zaken, ondernemingen of vennootschappen met identiek, analoog of samenhangend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelfs met hen te fusioneren. De vennootschap mag zich voor haar zakvoerders, vennoten en derden borg stellen of aval verlengen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

Voorafgaandelijke opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

ln het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden betreffende toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Het doel van de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap 'J2L Stables' wordt naar aanleiding van deze geruisloze fusie niet uitgebreid,

B. De datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

De datum vanaf wanneer de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt bepaald op 1 januari 2014. Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden

Voor-

'

hchoudon

4 aan het

Belgisch

Staatsblad

C.Diverse verklaringen

1.Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere voordelen toegekend worden.

2,Erworden geen bijzondere voordelen toegekend aan leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

D, Slotverklaring

Dit fusievoorstel zal door elk van de fuserende vennootschappen uiterlijk zes weken vóór de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neergelegd worden.

Opgemaakt te Hoogstraten op 28 april 2014 in zes exemplaren.

De zaakvoerders van de te fuseren vennootschappen:

Voor de BVBA `J2L Dressage Herses':

Gerlinde Lauwers

Stefaan Luyten

Voor de BVBA 'J2L Stables':

Gerlinde Lauwers

Stefaan Luyten

op rdc lils van luik vFirrrcpert 12~Gt0 I}r)(+(1.Zt1EÇltEe11.1 " ra+l do 111SfrulYif^ijtl:reEl(IG ilsf(/1fr;, hCfí 31 31a11 di? pi,,,rso(o)mel#1)

LN,fi3a id da ri'.rt il3rirl tril ddl!]e'rl Ifarl fleardc.41 It Vrstéiyv,r37f(K+ldryen

Vertka ~! +]tll r.li n 111rttaf allnr ~

18/08/2014
ÿþ, ~ --" _ -- ~~--,

" rL.~I~~,~

Afal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie, van de akte

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 6 AUG, 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De Griffier

in i

*14156010*

Ondernemingsnr : 0891.850266

Benaming

(voluit) : J2L DRESSAGE HORSES

(verkort) :

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" Zetel : 2320 Hoogstraten, Princeven, 5. (volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING (gelijkgestelde verrichting) Proces-verbaal van de overgenomen vennootschap

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout.

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 18 juli 2014 dat de enige vennoot, handelend als buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J2L DRESSAGE HORSES" ;

EERSTE BESLUIT : FUSIEVOORSTEL. De zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J2L STABLES", overnemende vennootschap en de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J2L DRESSAGE HORSES", overgenomen vennootschap, hebben op 28 april 2014 een fusievoorstel opgemaakt overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen. Het fusievoorstel werd neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout als voormeld en werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. De enige vennoot heeft dit fusievoorstel goedgekeurd.

TWEEDE BESLUIT : ONTBINDING -- FUSIE. De enige vennoot heeft besloten, overeenkomstig het fusievoorstel tot de ontbinding, zonder vereffening, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J2L DRESSAGE HORSES", overgenomen vennootschap, en tot fusie met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J2L STABLES", overnemende vennootschap, door overdracht naar de overnemende vennootschap van de algeheelheid van de activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap, niets uitgezonderd noch voorbehouden. Aile handelingen verricht vanaf 1 januari 2014 door de overgenomen vennootschap worden vanuit boekhoudkundig standpunt geacht verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

Overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de fusie, vanaf de beslissing genomen door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, van rechtswege en zonder vereffening de ontbinding tot gevolg van onderhavige vennootschap alsmede de overgang van het gehele vermogen van deze vennootschap op de overnemende vennootschap.

Overeenkomstig artikel 726, § 2, van het Wetboek van Vennootschappen leidt deze overdracht niet tot de toekenning van aandelen, daar alle aandelen van de overgenomen vennootschap behoren aan de overnemende vennootschap.

DERDE BESLUIT: MODALITEITEN VAN OPSTELLEN EN GOEDKEUREN VAN DE JAARREKENING  KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDERS.

De jaarrekening van de overgenomen vennootschap voor de tijdspanne tussen 1 januari 2013 en 31 december 2013 werd opgesteld door de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap. Haar goedkeuring alsmede de kwijting te verlenen aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap werd beslist in de jaarvergadering van de overnemende vennootschap op 18 juni 2014, overeenkomstig artikel 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLUIT : BEVOEGDHEDEN.

A.De enige vennoot heeft alle bevoegdheden verleend aan de zaakvoerders die aanvaard hebben, teneinde de overgenomen vennootschap te vertegenwoordigen in de werkzaamheden van de fusie en te waken over het verloop van de handelingen van overdracht naar de overnemende vennootschap van de algeheelheid van de activa en de passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap; in het bijzonder betreffende de inschrijving van de verschillende bestanddelen van de activa en de passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap op hun boekhoudkundige waarde op datum van 1 januari 2014 in de boeken van de overnemende vennootschap.

In het kader van deze overdracht door fusie zijn de voormelde zaakvoerders ook nog gemachtigd om :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



`~Voár-behoLlen aan het Belgisch Staatsblad

- de hypotheekbewaarder te ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; aan aile rechten, voorrechten, ontbindende rechtsvorderingen te verzaken, opheffing te verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, verzet of andere beletselen;

- de overnemende vennootschap in de plaats te stellen van aile verbeterende of aanvullende akten in geval van vergissing of vergetelheid in de opsomming van de overgedragen goederen door middel van algemene vermogensoverdracht tengevolge van ontbinding zonder vereffening, zoals ze zullen worden vermeld in het proces-verbaal van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap;

- onder haar verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde opdrachten, een bepaald deel van hun bevoegdheid af te vaardigen zoals zij dat zal bepalen en voor de door haar vastgelegde duur.

B. De enige vennoot heeft volmacht verleend aan VGD Beringen, te 3580 Beringen, Pieter Bruegelstraat, 7 bus 1, met mogelijkheid tot subrogatie, om de overgenomen vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de administratie van het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte fusie door overneming.

Jan Van Hemeldonck

Notaris









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 26.11.2013 13667-0044-009
27/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 25.09.2012 12574-0323-009
14/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 13.12.2011 11633-0012-009
02/02/2011
ÿþnood 2.0

'Lee b .,. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I III1 0h1 0111 1 111ff 11111111111 IIQ~

" 11017966*

Rleesalegd ter griffie von de

Qetlrkek Iran te ktl:varpen

op 21 JAN .2;111

®o Griffier, Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0891.850.266

Benaming

(voluit) : J2L DRESSAGE HORSES

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : De Hulsten 52 - 2980 Zoersel

Onderwerp akte : Zetelwijziging

De zaakvoerders beslissen de zetel van de vennootschap met ingang van 10 januari 2011 te verplaatsen naar:

Princeven 5

2320 Hoogstraten

Volmacht

Speciale volmacht werd verleend aan Mevrouw Johanna Imbrechts, Rozenlaan 16, 2960 Brecht, en/of Mevrouw Christine Melo, Meereigen 134, 2170 Merksem om alle nodige formaliteiten te verrichten voor de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket en BTW-administraties.

Stefaan Luyten

Zaakvoerder

Gerlinde Lauwers

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

27/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 25.10.2010 10585-0464-008
19/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.06.2009, NGL 15.10.2009 09810-0364-007

Coordonnées
J2L DRESSAGE HORSES

Adresse
PRINCEVEN 5 2320 HOOGSTRATEN

Code postal : 2320
Localité : HOOGSTRATEN
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande