J2L STABLES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J2L STABLES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.323.972

Publication

03/06/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va rv ~k---~---

Neergelegd ter griffie van de

RECW2BANX VAN "K0015HANDE

2 2 MEI 201k

ANTWERPei ataeluig TURNHOUT De Griffier

lit

Ondernul ingsnr ° 0462.323.972

Benaming

ssîohiit) . J2L STABLES

(,,zrkori)

Rectásvarrn . Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Princeven 5 - 2320 Hoogstraten

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Fusievoorstel inzake de voorgenomen geruisloze fusie door overgang van het ganse vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'J2L Dressage Horses' naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `J2L Stables' door vereniging van alle aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `J2L Dressage Horses' in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'J2L Stables' (overeenkomstig de artikels 719 en 720 van het Wetboek van Vennootschappen)

IHIUIIi911 9 iii i~i i iu

*18*

AI

III

V belg

aa

Be Sta:

Zijn hier bijeengekomen:

Enerzijds:

Het college van zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `J2L Dressage Horses, met zetel te 2320 Hoogstraten, Princeven 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout en met BTW-nummer 0891.850.266

Opgericht bij akte verleden voor notaris Wouter Nouwkens te Malle op 4 september 2007; bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 14 september 2007, onder nummer 07134920.

Waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Wouter Nouwkens te Malle op 24 juni 2009; bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 9 juli 2009, onder nummer 09096732.

Volgende zaakvoerders zijn aanwezig:

-Gerlinde LAUWERS, wonende te Princeven 5, 2320 Hoogstraten (rijksregisternummer 69.01.10-456.21)- ; -Stefaan Marc Annie LUYTEN, wonende te Princeven 5, 2320 Hoogstraten (rijksregisternummer 68.06.28291.48);

Hetzij alle zaakvoerders

Voornoemde vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `J2L Dressage Morses' wordt hierna ook genoemd "over te nemen vennootschap".

En anderzijds:

Het college van zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'J2L Stables' met zetel te 2320 Hoogstraten, Princeven 5; ingeschreven in het rechtspersonen register te Turnhout en met BTW-nummer BE 0462.323.972.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Anne-Marie Larose te Antwerpen op 18 december 1997, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 januari 1998 onder nummer 980113-202. Waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 6 april 2011; bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 april 2011, onder nummer 11060701.

Volgende zaakvoerders zijn aanwezig:

-Gerlinde LAUWERS, wonende te Princeven 5, 2320 Hoogstraten (rijksregisternummer 69.01.10-456.21)-;

Op ri,-; 1<+.1t.1' Mi? ,ar, Lak vfflnraklr:ss Rûctr, Naarrs en hocdansgheid van de, inGtrunsersterenr9.: pouf*, heE711 van de gerscttointersl

beveaeyd de rechtspersoon ten aantk-n van dzrdwn ta vertegenwoordigen

vtrso Mam en handtatcenmg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Stefaan Marc Annie LUYTEN, wonende te Princeven 5, 2320 Hoogstraten (rijksregistemummer 68.06.2829148);

Hetzij aile zaakvoerders

Voornoemde naamloze vennootschap "J2L Stables" wordt hierna ook genoemd "overnemende vennootschap".

Ondergetekenden verklaren een voorstel te doen met het oog op fusie, waarbij het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'J2L Dressage Horses', zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'J2L Stables', die reeds houdster is van alle aandelen van besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'J2L Dressage Horses',

Het betreft hier een geruisloze fusie, daar aile aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'J2L Dressage Horses', reeds in handen zijn van de naamloze vennootschap'Renotec'.

Bijgevolg zullen er ook geen nieuwe aandelen worden uitgegeven.

Om te voldoen aan de artikels 719 en 720 van het Wetboek van Vennootschappen, leggen ondergetekenden dit fusievoorstel voor aan hun respectievelijke algemene vergaderingen, dat luidt als volgt:

A. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de fuserende vennootschappen

1.De over te nemen vennootschap, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid .J2L,

Stables, met zetel te 2320 Hoogstraten, Princeven5, heeft als doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

-de aankoop- en verkoop, de in- en export, het huren en verhuren, het vervoeren, het onderhouden, het

fokken en het africhten van dieren, onder meer maar niet uitsluitend van paarden.

-de uitbating van een paardenstoeterij, renbaan en manège.

-de verhuring van paarden, met onder meer maar niet uitsluitend het verhuren van stallingen en weilanden, het onderhouden, verzorgen en afrijden van dieren.

-het uitbaten van een africhtings en opleidingscentrum, het opteren, africhten en corrigeren van paarden, het geven van rijlessen.

-studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels- of sociale aangelegenheden. Onderneming van industriële paardenteelt.

-het uitbaten van een hengstenhouderij en alles wat hiermee verband houdt, zoals ondermeer het uitbaten van een station voor bevruchting, onder meer doch niet uitsluitend voor kunstmatige inseminatie, het ter beschikking stellen en verhuren van stallingen, het inrichten van keuringen, shows en wedstrijden. -studiecentrum voor de verbetering en ontwikkeling van paardenrassen, de ontwikkeling, de studie, het verlenen van raad en bijstand inzake het fokken en opvoeden van paarden.

-het organiseren van hippische evenementen, het inrichten van wedstrijden, keuringen, jumpings, military's, shows en paraden in verband met allerhande dieren.

-de in- en export, de groot- en kleinhandel, het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle producten en materialen, welke met de voormelde activiteit verband houden zoals onder meer maar niet uitsluitend voeders en onderhoudsproducten evenals alle materialen en paardenbenodigdheden, nodig voor het berijden, houden, verzorgen en bewaren van deze dieren.

-de inrichting en uitbating van alle soorten horecabedrijven, drank- en eetgelegenheden zoals café, taverne, snackbar, restaurant, milkbars, zonder dat deze opsomming beperkend kan zijn, alsmede het inrichten van feestelijkheden, vergemakkelijken, tentoonstellingen, bals en dergelijke en de verhuring van feestzalen. -de bereiding en verkoop van alle koude en warme dranken en gerechten, gebak, confiserie, bereide vis- en vleeswaren, rookwaren, ijsroom, verhuring en uitbating van alle speeltoestellen.

-de fabricatie, de in- en uitvoer, aan- en verkoop van bieren, waters, limonades, fruitsappen, koffie, thee en alle andere dranken, sandwiches, ijsroom, gebak, kaas en alle andere eetwaren.

-het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden, alsmede het voeren.van management van vennootschappen,

Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden,

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar doei of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag door alle mideten belangen nemen in zaken, ondernemingen of vennootschappen met identiek, analoog of samenhangend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelfs met hen te fusioneren. De vennootschap mag zich voor haar bestuurders, aandeelhouders en derden borg stellen of aval

verlengen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken. Voorafgaandelijke opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te warden geïnterpreteerd.

ln het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden betreffende toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken,

2.De overnemende vennootschap, zijnde de besloten vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid 'J2i. Stables' met zetel te 2320 Hoogstraten, Princeven 5, heeft als doel:

'De vennootschap heeft tot doel:

-de aankoop- en verkoop, de import en export, het huren en verhuren, het vervoeren, het onderhouden, het

fokken en het africhten van dieren, onder meer maar niet uitsluitend van paarden.

-de uitbating van een paardenstoeterij, renbaan en manège,

-de verhuring van paarden, met onder meer maar niet uitsluitend het verhuren van stallingen en weilanden,

het onderhouden, verzorgen en afrijden van dieren.

-het uitbaten van een africhtings en opleidingscentrum, het opleren, africhten en corrigeren van paarden, het geven van rijlessen,

-studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels- of sociale aangelegenheden, -onderneming van industriële paardenteelt.

-het uitbaten van een hengstenhouderij en alles wat hiermee verband houdt, zoals ondermeer het uitbaten van een station voor bevruchting, onder meer doch niet uitsluitend voor kunstmatige inseminatie, het ter beschikking stellen en verhuren van stallingen, het inrichten van keuringen, shows en wedstrijden.

-studiecentrum voor verbetering en ontwikkeling van paardenrassen, de ontwikkeling, de studie, het verlenen van raad en bijstand inzake het fokken en opvoeden van paarden.

-het organiseren van hippische evenementen, het inrichten van wedstrijden, keuringen, jumpings, military's, shows en paraden in verband met allerhande dieren.

-de import en export, de groot- en kleinhandel, het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle producten en materialen, welke met de voormelde activiteit verband houden zoals onder meer maar niet uitsluitend voeders en onderhoudsproducten evenals alle materialen en paardenbenodigdheden, nodig voor het berijden, houden, verzorgen en bewaren van deze dieren.

-de inrichting en uitbating van alle soorten horecabedrijven, drank- en eetgelegenheden zoals café, taverne, snackbar, restaurant, milkbars, zonder dat deze opsomming beperkend kan zijn, alsmede het inrichten van feestelijkheden, vermakelijkheden, tentoonstellingen, bals en dergelijke en de verhuring van feestzalen, -de bereiding en verkoop van alle koude en warme dranken en gerechten, gebak, confiserie, bereide vis- en vleeswaren, rookwaren, ijsroom, verhuring en uitbating van alle speeltoestellen.

-de fabricatie, de in- en uitvoer, aan- en verkoop van bieren, waters, limonades, fruitsappen, koffie, thee en alle andere dranken, sandwiches, ijsroom, gebak, kaas en alle andere eetwaren.

-het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden, alsmede het voeren van management _ van vennootschappen.

Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar doel of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag door alle midelen belangen nemen in zaken, ondernemingen of vennootschappen met identiek, analoog of samenhangend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelfs met hen te fusioneren. De vennootschap mag zich voor haar zakvoerders, vennoten en derden borg stellen of aval verlengen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

Voorafgaandelijke opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

ln het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden betreffende toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Het doel van de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap ',.12L Stables' wordt naar aanleiding van deze geruisloze fusie niet uitgebreid.

B, De datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

De datum vanaf wanneer de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt bepaald op 1 januari 2014. Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

Voor

behouden

But het

Belgisch

Ltaatsbisd T L

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

C.Diverse verklaringen

1.Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere voordelen toegekend worden.

2.Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

D. Slotverklaring

Dit fusievoorstel zal door elk van de fuserende vennootschappen uiterlijk zes weken vóór de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neergelegd worden.

Opgemaakt te Hoogstraten op 28 april 2014 in zes exemplaren.

De zaakvoerders van de te fuseren vennootschappen:

Voor de BVBA ',.12L Dressage Horses';

Gerlinde Lauwers

Stefaan Luyten

Voor de BVBA 'J2L Stables':

Gerlinde Lauwers

Stefaan Luyten

~,~p de, laatste bi, vr" rn L usk B verrfrrlifan - Recto Naam en hoedonlghe;d van de unStruanG Vture'ride; nolrrns Var1 do portio{o7ntrr,l

bevoegd de reLhtsp~:ruuon tiet r aarfMien derden h;" v~~i~q~r~avoi~rdsgi;n

V¬ :rsca " CJ,aant en handtekening

18/08/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd te; griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 6 AUG. 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De Grif&eàuia

Ondernemingsar : 0462.323.972

Benaming

(voluit) : J2L STABLES

(verkort} :

Rechtsvormº% : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2320 Hoogstraten, Princeven, 5.

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING (gelijkgestelde verrichting). Proces-verbaal van de overnemende vennootschap - KAPITAALVERHOGING  WIJZIGING STATUTEN

Uittreksel afgeleverd vôôr registratie om neer te leggen de Griffie van de Rechtbank van Koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout.

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 18 juli 2014 dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J2L STABLES

EERSTE BESLUIT : FUSIEVOORSTEL. De vergadering heeft met algemeenheid van stemmen besloten de voorzitter te ontslaan van de lezing van het fusievoorstel, aangezien alle aandeelhouders verklaren een kopie hiervan te hebben ontvangen en hiervan kennis te hebben genomen. Overeenkomstig artikel 719, laatste lid, van het Wetboek van Vennootschappen werd het fusievoorstel neergelegd :

a) op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout op 22 mei 2014, uiterlijk zes weken vôôr de algemene vergadering, door de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap. Het werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 juni 2014, onder nummer 14110697;

b) op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout op 8 november 2013, uiterlijk zes weken vd6r de algemene vergadering, door de zaakvoerders van de overnemende vennootschap. Het werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 juni 2014, onder nummer 14110698.

TWEEDE BESLUIT : FUSIE Overeenkomstig het fusievoorstel heeft de vergadering met algemeenheid van stemmen besloten te fuseren door overneming (gelijkgestelde verrichting) door de onderhavige vennootschap van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J2L DRESSAGE MORSES", waarvan de zetel gevestigd is te 2320 Hoogstraten - RPR Antwerpen, afdeling Turnhout - Ondernemingnummer 0891.850.266, overgenomen vennootschap, door overdracht door deze laatste ingevolge haar ontbinding zonder vereffening, van de algeheetheid van de activa en passiva van haar vermogen, niets uitgezonderd noch voorbehouden, op basis van de toestand afgesloten op 31 december 2013. Aile handelingen door de overgenomen vennootschap verricht sedert 1 januari 2014 zullen worden beschouwd als gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap, op last van deze laatste alle schulden te betalen, al haar verplichtingen en verbintenissen na te komen, al de kosten, belastingen en hoegenaamde lasten voortspruitende uit de fusie te betalen en te dragen en haar te vrijwaren van aile vorderingen. Overeenkomstig artikel 726, § 2, van het Wetboek van Vennootschappen geeft deze overneming geen aanleiding tot enige toekenning van aandelen, daar aile aandelen van de overgenomen vennootschap in het bezit zijn van de overnemende vennootschap.

DERDE BESLUIT : BESCHRIJVING VAN HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN EN VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT, De vergadering heeft met algemeenheid van stemmen besloten de voorzitter te ontslaan van mededeling van het vermogen van de overgenomen vennootschap aangezien zij verklaart hiervan volledig op de hoogte te zijn.

VIERDE BESLUIT : GEEN STATUTENWIJZIGING. De vergadering heeft met algemeenheid van stemmen besloten dat naar aanleiding van de voormelde fusie de statuten niet gewijzigd worden.

VIJFDE BESLUIT ; VASTSTELLINGEN. De aanwezige zaakvoerders en alle leden van de algemene vergadering hebben ondergetekende notaris verzocht vast te stellen dat, ingevolge de overeenstemmende besluiten genomen in de betrokken vennootschappen van de fusie, genoemde fusie van zelfde vennootschappen is voltrokken en dat bijgevolg:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J2L DRESSAGE HORSES" opgehouden heeft te bestaan;

N

19 Sfi00 '

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het geheel vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J2L DRESSAGE

" HORSES " overgedragen werd naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J2L STABLES";

- de statuten niet werden gewijzigd ingevolge de voormelde fusie.

ZESDE BESLUIT : BEVOEGDHEDEN. De vergadering heeft alle bevoegdheden verleend aan de zaakvoerders voor de uitvoering van de besluiten genomen omtrent de voorafgaande punten en voor het vervullen van de verdere formaliteiten bij de fusie.

ZEVENDE BESLUIT : VERSLAGEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 313 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN. De vergadering heeft met algemeenheid van stemmen besloten de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van de hierna vermelde verslagen opgemaakt overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura

a) verslag van de CVBA VGD Bedrijfsrevisoren, met kantoor te 3580 Beringen, Pieter Bruegelstraat, 7, vertegenwoordigd door haar aansprakelijk vennoot, de heer Philip De Meyer, bedrijfsrevisor, de dato 16 juli 2014 over de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste schattingswijzen en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

b) verslag van de zaakvoerders de dato 17 juli 2014 waarin uiteengezet wordt waarom de inbreng in natura als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap,

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J2L STABLES bestaat uit de inbreng van schuldvorderingen aangehouden door L&L Financial Management BVBA voor een bedrag van 220.000 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

7.1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura, Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor het opstellen van een verslag, in overeenstemming met de toepasselijke wettelijke regels.

7.2.De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

7.3.De waardering van de schuldvorderingen die worden ingebracht, geschiedt op basis van de nominale waarde en is toegelicht hiervoor

7.4.De methode van waardering is bedrijfseconomisch verantwoord en leidt tot een inbrengwaarde die ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, namelijk een totale inbrengwaarde van 220.000 EUR, vertegenwoordigd door 8.875 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde, die ieder 1/12.852e vertegenwoordigen van het totale vermogen. De inbrengers aanvaarden dat het kapitaal van de vennootschap gehanteerd werd om het aantal uit te geven aandelen te bepalen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 W, Venn. aangaande de voorgenomen inbreng in natura bij wijze van kapitaalverhoging bij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J2L STABLES en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Beringen op 16 juli 2014 (getekend) CVBA VGD Bedrijfsrevisoren Pieter Bruegelstraat 7, 3580 Beringen vertegenwoordigd door Philip de Meyer"

ACHTSTE BESLUIT ; KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA. De vergadering besluit met algemeenheid van stemmen besloten het kapitaal te verhogen met tweehonderdtwintigduizend euro (¬ 220.000,00) door inbreng van een gedeelte van een schuldvordering om het kapitaal te brengen van

achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro en één cent (¬ 18.592,01) tot

tweehonderdachtendertigduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro en één cent (¬ 238.592,01) en creatie

en uitgifte van achtduizend achthonderdvijfenzeventig (8.875) nieuwe aandelen op naam, zonder vermelding van waarde en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de winst zullen delen vanaf hun volstorting. De nieuwe aandelen werden ingeschreven tegen een conventionele uitgifteprijs gelijk aan vierentwintig euro en negenenzeventig cent (¬ 24,79) per aandeel, zijnde tegen de fractiewaarde van de bestaande aandelen en zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en zullen in de winst delen vanaf hun volstorting.

NEGENDE BESLUIT : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD. De vergadering heeft met algemeenheid van stemmen besloten het kapitaal te verhogen met tachtigduizend euro (¬ 80.000,00) om het kapitaal te brengen van tweehonderdachtendertigduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro en één cent (¬ 238.592,01) tot driehonderdachttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro en één cent (E 318.592,01) en creatie en uitgifte van drieduizend tweehonderdzevenentwintig (3.227) nieuwe aandelen op naam, zonder vermelding van waarde en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de winst zullen delen vanaf hun volstorting. De nieuwe aandelen worden ingeschreven tegen een conventionele uitgifteprijs gelijk aan vierentwintig euro en negenenzeventig cent (¬ 24,79) per aandeel, zijnde tegen de fractiewaarde van de bestaande aandelen en zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en zullen in de winst delen vanaf hun volstorting.

De kapitaalverhoging werd volledig volgestort en de gelden ten bedrage van tachtigduizend euro (E 80.000,00) werden gestort op een bijzondere bankrekening bij de naamloze vennootschap BNP PARIBAS FORTIS te 1000 Brussel, Warandeberg, 3, kantoor Zoersel, zoals blijkt uit het attest van deponering van 17 juli 2014.

S

TIENDE BESLUIT : WIJZIGING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN. De vergadering besluit met algemeenheid van stemmen het artikel 5 van de statuten betreffende het kapitaal te wijzigen door schrapping van de volledige tekst en deze te vervangen door : "Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap

bedraagt driehonderdachttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro en één cent (¬ 318.592,01).

Het is verdeeld in twaalfduizend achthonderdtweeënvijftig (12.852) aandelen zonder vermelding van waarde,

die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte fusie door overneming en wijziging statuten, verslagen

van de bedrijfsrevisor en de zaakvoerders inzake de Inbreng in natura en gecoördineerde statuten.

Jan Van Hemeldonck

Notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

02/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.07.2013, NGL 31.12.2013 13701-0550-013
13/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.07.2012, NGL 11.12.2012 12660-0596-010
07/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.07.2011, NGL 31.10.2011 11596-0024-010
20/04/2011
ÿþRechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 2320 Hoogstraten, Princeven, 5.

Onderwerp akte : WIJZIGING NAAM - OMZETTING KAPITAAL IN EURO - WIJZIGING DOEL - AANNEMING NIEUWE STATUTEN.

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 6 april 2011 dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "STOETERIJ EN HANDELSSTAL ELLE", met algemeenheid van stemmen besloten heeft :

EERSTE BESLUIT : de naam van de vennootschap te wijzigen in "J2L Stables".

Als onderliggende exploitatienaam wordt aangenomen : "J2L Dressage Horses".

TWEEDE BESLUIT : De vergadering heeft vastgesteld dat de bijzondere algemene vergadering van 31 december 2004 besloten heeft met ingang van 1 januari 2005 de zetel van de vennootschap te verplaatsen: naar 2320 Hoogstraten, Princeven, 5. De vergadering heeft besloten deze zetelverplaatsing te bevestigen.

DERDE BESLUIT : het kapitaal ten bedrage van zevenhonderdvijftig duizend frank (BEF 750.000) om te zetten in euro aan de omzettingskoers van één euro (¬ 1,00) voor veertig komma drieduizend., driehonderdnegenennegentig frank (BEF 40,3399) zodat het kapitaal thans achttien duizend; vijfhonderdtweeënnegentig euro en één cent (¬ 18.592,01) bedraagt, vertegenwoordigd door: zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder vermelding van waarde.

VIERDE BESLUIT :

- De zaakvoerders hebben hun verslag van 1 april 2011 voorgelegd, houdende een omstandige, verantwoording van de voorgestelde wijziging van het doel van de vennootschap, opgemaakt overeenkomstig, artikel 287 van de Wetboek van Vennootschappen, met in bijlage de staat van actief en passief van de': vennootschap afgesloten op 31 januari 2011.

- Vervolgens het doel van de vennootschap te wijzigen door schrapping van de huidige activiteiten en deze

te vervangen door de activiteiten vermeld in de hierna goedgekeurde statuten.

VIJFDE BESLUIT : rekening houdend onder meer met de eigen aard van de vennootschap, de nieuwe;

statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J2L Stables" vast te stelten en deze:

artikel per artikel goed te keuren als volgt om deze in overeenstemming te brengen met het Wetboek van;

Vennootschappen.

STATUTEN (uittreksel).

Vorm en Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten;

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "J2L Stables". Als onderliggende exploitatienaam wordt aangenomen : "J2L Dressage

Horses"

Duur. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, op achttien december negentienhonderd:

zevenennegentig.

Zetel. De vennootschap is gevestigd te 2320 Hoogstraten, Princeven, 5.

Doel. De vennootschap heeft als doel :

- de aankoop en verkoop; de import en export, het huren en verhuren, het vervoeren, het onderhouden, het;

fokken en het africhten van dieren, onder meer maar niet uitsluitend van paarden;

- de uitbating van een paardenstoeterij, renbaan en manege;

- de verhuring van paarden, met onder meer maar niet uitsluitend het verhuren van stallingen en weilanden,;

het onderhouden, verzorgen en afrijden van dieren;

- het uitbaten van een africhtings- en opleidingscentrum, het opteren, africhten en corrigeren van paarden,:

het geven van rijcessen;

- studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels- of sociale aangelegenheden;

- onderneming van industriële paardenteelt;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~

GI~I, ~lE i~ i's~4i~d:~VARI

/ 0 APR. Zell

 ~---~ - _,_`_Griffie~---

KOOf~H,-,NV~~ fURHOttT

Voor-

behoud

aan he

Belgisc

Staatsbik









*11060701



Ondernemingsnr : 0462.323.972 Benaming

(voluit) : STOETERIJ EN HANDELSSTAL ELLE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

- het.uittsaten van een hengstenhouderij en alles wat hiermee verband houdt; zoals ondermeer het uitbaten van een station voor bevruchting, onder meer doch niet uitsluitend door kunstmatige inseminatie, het ter beschikking stellen en verhuren van stallingen, het inrichten van keuringen, shows en wedstrijden;

- studiecentrum voor de verbetering en ontwikkeling van paardenrassen, de ontwikkeling, de studie, het verlenen van raad en bijstand inzake het fokken en opvoeden van paarden;

- het organiseren van hippische evenementen, het inrichten van wedstrijden, keuringen, jumpings, military's, shows en paraden in verband met allerhande dieren;

- de import en export, de groot- en kleinhandel, het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle producten en materialen, welke met de voormelde activiteiten verband houden zoals onder meer maar niet uitsluitend voeders en onderhoudsproducten evenals alle materialen en paardenbenodigdheden, nodig voor het berijden, houden, verzorgen en bewaren van deze dieren;

- de inrichting en uitbating van alle soorten horecabedrijven, drank- en eetgelegenheden zoals café, taverne, snackbar, restaurant, milkbars, zonder dat deze opsomming beperkend kan zijn, alsmede het inrichten van feestelijkheden, vermakelijkheden, tentoonstellingen, bals en dergelijke en de verhuring van feestzalen;

- de bereiding en verkoop van alle koude en warme dranken en gerechten, gebak, confiserie, bereide vis- en vleeswaren, rookwaren, ijsroom, verhuring en uitbating van alle speeltoestellen;

- de fabricatie, de in- en uitvoer, aan- en verkoop van bieren, waters, limonades, fruitsappen, koffie, thee en alle andere dranken, sandwiches, ijsroom, gebak, kaas en alle andere eetwaren;

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden, alsmede het voeren van management van '; vennootschappen.

Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of' in deelneming met derden. De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag door alle middelen belangen nemen in zaken, ondernemingen of vennootschappen met identiek, analoog of samenhangend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelfs met hen te fusioneren. De vennootschap mag zich voor haar zaakvoerders, vennoten en derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken. Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd. ln het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden betreffende toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling

" van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Kapitaal. Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend vijfhonderdtweeënnegentig euro en één cent (¬ 18.592,01). Het is verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/zevenhonderdvijftigste (1/750) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. ledere zaakvoerder is bevoegd om alleen alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerders kunnen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering. De jaarvergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de laatste werkdag van de maand mei om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De jaarvergadering en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats in het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping; de buitengewone algemene vergadering kan gehouden worden waar ook in België.

Boekjaar. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Bestemming van het resultaat. Van de te bestemmen winst van het boekjaar zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaarlijks in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, de wettelijke reserve aangelegd en de jaarvergadering besluit verder over de bestemming van het overblijvende saldo.

Wijze van vereffening. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte tot wijziging van de statuten en gecoördineerde statuten.

Jan_Van_ Hemeldonck,_Notaris __

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

 t oor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

27/01/2011
ÿþMW 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N ERQELEcn

GRiri=1E RECHTBANK VAN

17 SAN, 2011

KOOPHAN17E1_ TV gN'H" -iOUT

G rifR

L1,:1Uft o

StaeEebecl behouden

' «uoiaeoe*

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0462.323.972

Benaming

(voluit) : STOETERIJ EN HANDELSSTAL ELLE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Princeven 5 - 2320 Hoogstraten

Onderwerp akte : Wijziging bestuur

Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering van 30 december 2010.

Met ingang van 30 december 2010 wordt het ontslag aangeboden door de heer Cornelis Lips ais zaakvoerder van de vennootschap. Kwijting werd verleend voor het uitgevoerde mandaat.

Met ingang van 30 december 2010 worden benoemd tot zaakvoerders van de vennootschap:

- Mevrouw Gerlinde Lauwers, wonende te 2980 Zoersel, De Hulsten 52; - De heer Stefaan Luyten, wonende te 2980 Zoersel, De Hulsten 52.

Volmacht

Speciale volmacht werd verleend aan Mevrouw Johanna Imbrechts, Rozenlaan 16, 2960 Brecht, en/of Mevrouw Christine Melo, Meereigen 134, 2170 Merksem om alle nodige formaliteiten te verrichten voor de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket en BTW-administraties.

Gerlinde Lauwers

Zaakvoerder

Stefaan Luyten

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

12/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 06.08.2010 10396-0379-009
19/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 16.06.2009 09237-0258-011
13/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 06.08.2008 08544-0347-010
25/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.05.2007, NGL 19.06.2007 07253-0013-011
06/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 31.07.2006, NGL 31.08.2006 06755-2366-013
14/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 31.05.2005, NGL 13.06.2005 05247-2916-012
17/03/2005 : TU084138
12/07/2004 : TU084138
12/09/2003 : TU084138
21/06/2000 : TU084138

Coordonnées
J2L STABLES

Adresse
PRINCEVEN 5 2320 HOOGSTRATEN

Code postal : 2320
Localité : HOOGSTRATEN
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande