JACCAR

Société en commandite simple


Dénomination : JACCAR
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 536.647.847

Publication

20/02/2014
ÿþ"\, 3

Med woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*190969 7*

lleergelegd fer ,grsffíc vfm r!7,4?eF~tburlk van Keephaida fQ A~i~ ~ja: p5ii, op

Griffie .1 1 FEB. Z014

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De zaakvoerder heeft op 31/01/2014 beslist om de maatschappelijke zetel met ingang vanaf heden te verplaatsen naar Burchtsestraat 33 - 2070 Zwljndrecht.

Volmacht wordt verleend voor onbepaalde tijd aan VEREYCKEN & VEREYCKEN ACCOUNTING BVBA met maatschappelijke zetel te Veldkant 2, 2550 Kontich of aan haar gevolmachtigde teneinde aile mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, neerieggingen, verklaringen en of vertegenwoordiging van de vennootschap t.o.v. het ondememingsloket, het sociaal verzekeringsfonds, de BTW-administratie, de directe belastingen en/of bij andere fiscale autoriteiten.

JACOB EECKHOUT

ZAAKVOERDER

Bijlâgëri bïj W tBèTgiscli Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

0536.647.847

JACCAR

GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

GUSTAAF WAPPERSTRAAT 11135 - 2050 ANTWERPEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/07/2013
ÿþY'.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

12 21313

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11111111

*13119921+

Ondernemingsnr : 01 , ' %-n-

Benaming

(voluit) : JACCAR

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : GUSTAAF WAPPERSTRAAT 11/35 - 2050 ANTWERPEN (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een onderhandse akte, d.d. 1 juli 2013 dat tussen volgende comparanten :

-De heer Jacob Eeckhout, wonende te 2050 Antwerpen, Gustaaf Wapperstraat 35/11, geboren te Gent op 5 mei 1982 (NN : 82.05.05-131.21)

-Mevrouw Carolien Van Eynde, wonende te 2050 Antwerpen, Gustaaf Wapperstraat 35111, geboren te Antwerpen op 6 maart 1984 (NN : 84.05.21-195.04)

een Gewone Commanditaire Vennootschap werd opgericht onder de benaming "JACCAR" met als maatschappelijke zetel : Gustaaf Wapperstraat 35111, 2050 Antwerpen.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd euro (¬ 100,00), vertegenwoordigd door 10 aandelen, en werd als volgt onderschreven en volstort :

-door Jacob Eeckhout, voornoemd : 60,00 EUR

-door Carolien Van Eynde, voornoemd : 40,00 EUR

Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend :

-aan Jacob Eeckhout : 6 aandelen

-aan Carolien Van Eynde : 4 aandelen

Er zijn 2 vennoten in de vennootschap. De heer Jacob Eeckhout neemt de hoedanigheid van beherend vennoot op zich, mevrouw Carolien Van Eynde wordt stille vennoot. Het is de beherend vennoot toegestaan alle verrichtingen te doen, verbintenissen aan te gaan en daden van beheer te stellen die hij nodig acht om het voorwerp van de vennootschap te realiseren. Het is de stille vennoot uitdrukkelijk verboden enige daad van bestuur te stellen. De stille vennoot kan de vennootschap nooit verbinden. De machten van de stille vennoot bestaan erin controle uit te oefenen over de vennootschap. Hij heeft bovendien stemrecht in de algemene vergadering.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. De heer Jacob Eeckhout, voornoemd, wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap. De zaakvoerder heeft afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheid om in naam van de vennootschap te handelen binnen de perken van het maatschappelijk doel.

leder jaar zal per 31 maart een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt. Het boekjaar gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal lopen vanaf heden tot 31 maart 2014. De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand september om 14 uur ten maatschappelijke zetel.

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene cnkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten alleen kunnen beslissen. De vennoten mogen bij elke meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij elke meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal warden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst. '

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ík á2ndeél geeft recht op één stem op de algemene vergadering. Een algemene vergadering kan in geen geval rechtsgeldig zijn als niet de helft van de totale hoeveelheid aandelen vertegenwoordigd is.

Volmacht wordt verleend voor onbepaalde tijd aan VEREYCKEN & VEREYCKEN ACCOUNTING BVBA met maatschappelijke zetel te Veldkant 2, 2550 Kontich of aan haar gevolmachtigde teneinde alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, neerleggingen, verklaringen en of vertegenwoordiging van de vennootschap t.o.v. het ondernemingsloket, het sociaal verzekeringsfonds, de BTVV-administratie, de directe belastingen en/of bij andere fiscale autoriteiten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Jacob Eeckhout

zaakvoerder

tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van voormelde akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JACCAR

Adresse
GUSTAAF WAPPERSTRAAT 11, BUS 35 2050 ANTWERPEN 5

Code postal : 2050
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande