JACOB & CHESTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JACOB & CHESTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.805.788

Publication

06/05/2014 : OPRICHTING
Tekst :

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Yves De Vil, notaris te Antwerpen (Borgerhout), op 17 april 2014, blijkt dat :

1. de heer VERHEYEN Michaël Gerda Anselm, geboren te Antwerpen (Deurne) op 9 september 1991, wonende te 2930 Brasschaat, Prins van Oranjestraat 3 bus 2.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam « Jacob & Chester ». Het kapitaal bedraagt ACHTTiENDUlZEND ZESHONDERD Euro (€ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Aile aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. Voornoemde heer Michaël VERHEYEN is titularis van aile honderd (100) aandelen.

Totaal honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volledig zijn volgestort.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van achttienduizend ZESHONDERD EURO (618.600,00). Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis. Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet.

ZETEL De zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen, Vrijdagmarkt 21.

De enige zaakvoerder of de raad der zaakvoerders bepaalt zijn juiste vestiging en zal bij eenvoudige beslissing zijn eventuele overbrenging naar elke andere plaats in het Vlaams of in het Brussels Hoofdstedelijk gewest bepalen.

De vennootschap mag in België of in het buitenland bijkantoren oprichten door eenvoudige beslissing van de

raad der zaakvoerders. DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden ofin samenwerking met derden:

• Het uitbaten in de meest ruime zin van aile soorten eet- en drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, brasserieën, hôtels, restaurants, fast-food-zaken, drankslijterijen, danszalen, dancings en ontspanningslokalen;

• De bereiding en de handel, de import en de export van aile mogelijke koude en warme gerechten, dranken,

gebak en confiserie, ijs, vîees- en viswaren en aile aanverwante artikelen en grondstoften.

• De uitbating, het beheer en de inrichting van traiteur-, cateringdiensten, banketten en fëestelijkheden;

• De verhuur van feestzalen en tenten;

• Het verhuren, aan- en verkopen van horecamateriaal;

• De organisatie, het opzetten, besturen, promoten en uitvoeren van feesten, bijeenkomsten, bais, galabals en

allerhande vrijetijdsevenementen in de meeste ruime zin;

» Het verwerven, vervreemden en beheren van zowel onroerende als roerende goederen, dit met

Op de laatste blz. van Luik_B vermelden

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.


Voor-

bïhouden

aan het

Belgisch"

Staatsblad

ca ca

M ca

Luik B - vervolg

uitdrukkehjke uitsluiting van vermogensbeheer en/of beleggingsadvies zoals bedoeld door de wet van vier december negentienhonderd negentig en het koninkhjk besluit van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

• De vennootschap kan aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen

verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag zich borg

stellen voor derden, kredieten verlenen.

• De vennootschap kan tevens het mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen

waarnemen;

De vennootschap mag zich ook toeleggen op allé administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om op het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag zich borg stellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothécaire

of andere zekerheden verschaffen.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België ofin het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, dit ailes in de meest uitgebreide zin.

Deze aanduidingen en opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard. De zaakvoerder mag de draagwijdte van het doel interpreteren. DUUR De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

BESTUUR Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om aile akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten

haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezïen de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen. Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

ALGEMENE VERGADERING De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde dinsdag van de maand juni om

19u00.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag. De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering faijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

BOEKJAAR Het boekjaar begintop 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

VERDELING De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze a&eming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016, overeenkomstig de statuten.

SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten: a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie:

• de heer Michaël VERHEYEN, voornoemd;

die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet. c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur. d. het mandaat van de zaakvoerder te vergoeden. e. geen commissaris te benoemen.


Voor-

bShouden

aan het

Belgisch

Staatslsîad

Luik B - vervolg

Volmacht.

Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, en elk met macht afzonderlijk te handelen, ten einde bij de bevoegde diensten aile formaliteiten te vervullen en aile documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap en de eventuele latere aanvullingen en wijzigingen in het ondernemingsloket, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het sociaal secretariaat, het sociaal verzekeringsfonds, sabam, het federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen, de aanvraag van de registratie als aannemer en de aanvraag van aile nodige attesten. Bij de BTW diensten en de directe belastingen allé formaliteiten te vervullen en aile documenten te tekenen: "Boekhoudkantoor Delvoly & Co", Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2170 Antwerpen (Merksem),

Groenendaallaan 90.

VOOR GELIJKVORMG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Yves De Vil.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

•FF

t» si

•FF

M ca
08/04/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
30/06/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
JACOB & CHESTER

Adresse
VRIJDAGMARKT 21 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande