JACOBS MARTINE

Société en commandite simple


Dénomination : JACOBS MARTINE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.541.982

Publication

09/01/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te kiwi-pan, op

Griffie 2 7 DEC. 2011

" Voor-

behouders

aan het

Belgisch 

Staatsblad

111111111111 1111111 11

*12005786*











Onderneringsnr : 0833.541.982

Benaming

(voluit) : JACOBS MARTINE

'verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 2100 Deurne, Bisschoppenhoflaan 590

(votiedig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, Mevrouw Jacobs Martine wordt de maatschappelijke zetel verplaats naar 2100 Antwerpen-Deurne, Joseph Wuytslaan 28-30, bus 7, en dit met ingang van éénentwintig december 2011.

Volmacht

Bijzondere volmacht met recht van de indeplaatstelling wordt gegeven aan de heer Johan Symons, accountant, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Britselei 38 om in naam en voor rekening van de vennootschap alle nodige formaliteiten te vervullen in verband met de inschrijving en alle latere wijzigingen voor de neerlegging van de formulieren bij de Rechtbank van Koophandel en de publicatie bij het Belgisch Staatsblad en de wijziging in de Kruispuntbank voor ondernemingen.

Symons Johan

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Lui B verrreiden « Recto " Naam en hoedanigheid vais de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtepersOen ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en hardte'ten ng.

18/02/2011
ÿþ me 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111!1.111j111111j111

Ondernemingsnr :

Benaming

(votuit) ; JACOBS MARTINE

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel le Air;weipen e

Griffie 0 ó fE8. 2011

0 833 " 541 .982

V beh aa Be Stai m

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 2100 Deurne, Bisschoppenhoflaan 590

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte van drie januari 2011 :

Deurre, 3 januari 2010

ARTIKEL 1 : naam

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap (gcv) opgericht onder de benaming JACOBS MARTINE. ARTIKEL 2: zetel

De zetel is gevestigd te 2100 Deurne, Bisschoppenhoflaan 590.

Bij éénvoudige beslissing van de zaakvoerder, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, mag: de zetel naar om het even welke plaats in het Nederlandstalig gedeelte van België of in het tweetalig gebied: Brussel-hoofdstad, overgebracht worden. De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen,; agentschappen of stapelhuizen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

ARTIKEL 3: doel

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende' verhandelingen in de meest uitgebreide zin_ Het begeleiden, coördineren van bedrijvigheden die betrekking:

hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken door onderaannemers. Als makelaar:

alle geldbeleggingen, alle geldleningen en kredietverrichtingen te verrichten en te behandelen. Het beleggen:

van vermogens in effecten en alle andere waarde elementen, het adviseren ter zake en het beheer van: vermogens. Het financieren bij middel van eigen fondsen of fondsen van derden van alle ondernemingen, beleggingen en aankopen door derden_ Het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin. Het:

bemiddelen bij onroerende verhandelingen en bij het afsluiten van hypotheekleningen, het taxeren en geven. van bouwkundige adviezen, alsmede het optreden als agent van verzekeringen. Alle verrichtingen kunnen: gebeuren voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of bij deelneming. Alle verrichtingen kunnen: gebeuren zowel in België als in het buitenland. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen zij mag aval verlenen voor alle: leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van derden. In de algemene, regel mag de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen doen, welke in verband: staan met haar doel of welk eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in het binnen- als in het buitenland. Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen. uitoefenen.

ARTIKEL 4: duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

ARTIKEL 5: Kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt DUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 1.500,00), verdeeld in honderd gelijke' aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Het gehele kapitaal is onderschreven.

ARTIKEL 7 - Algemene vergadering. "

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei te twintig uur, op de zetel: van de vennootschap, tenzij anders vermeld in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft! de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

ARTIKEL 8: Bestuur - Controle

§ 1 : Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun opdracht: bepaalt.

§ 2 : Bestuursbevoegdheid

Behoudens wat bepaald is telt, gelden de hiernavolgende Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto :

Verso :

in hoofdstuk VII van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot: regels.

Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

" De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd voor onbeperkte duur. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

§ 3 : Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder. De duur van hun opdracht is onbeperkt. Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zullen zij handelen in overeenstemming met het Wetboek van Vennootschappen. De zaakvoerders mogen welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overdragen aan elke persoon, die zij bekwaam zouden achten. In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening der zaakvoerders en andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

§ 4: Rechtspersoon als zaakvoerder

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk en strafrechtelijk aansprakelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

§ 5 : Dagelijks bestuur

De zaakvoerders worden onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap. Elke zaakvoerder beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur.

In die omstandigheden kunnen zij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelfs zonder provisionering van de rekeningen, alle rekening-uittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

De handtekening van ieder van hen volstaat om de vennootschap te vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden zoals ondermeer spoorwezen, post, telefoon, elektriciteit, water, e.a.

§ 6 : Bezoldiging zaakvoerders

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd.

§ 9 : Controle

Van zodra wettelijk vereist wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap wettelijk vrijgesteld is van de verplichting één of meer commissarissen te benoemen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid die wettelijk aan een commissaris toekomt.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

De bezoldiging van de commissarissen wordt eveneens vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen.

Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

ARTIKEL 9: Boekjaar - Jaarrekening - Jaarverslag.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Voor-

] behouden

a`an het

Belgisch

Staatsblad

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, evenals de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten warden in overeenstemming niet de wet opgesteld.

ARTIKEL 10: Winstverdeling.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra dit reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto - actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

INTEKENINGEN - STORTINGEN

Volgende vennoten hebben ingetekend op het volledig maatschappelijk kapitaal, hetzij op honderd aandelen:

Jacobs Martine Mathilde, geboren te Deurne op 08/0611963, van Belgische nationaliteit, Rijksregistemummer 63.06.08-370-76, echtgescheiden, woonachtig te 2100 Deurne, Bisschoppenhoflaan 590, heeft ingetekend op negenennegentig (99) aandelen van de honderd aandelen, en zal optreden als werkend " vennoot.

Van Hoey Vincent, geboren te Antwerpen op 21/04/1987, van Belgische nationaliteit, Rijksregistemummer 87.04.21-405-44, ongehuwd, woonachtig te 2100 Deurne, Bisschoppenhoflaan 590, heeft ingetekend op één aandeel van de honderd aandelen, en zal optreden, als stille vennoot.

Er werd door de vennoten het volledig maatschappelijk kapitaal gestort van Euro Duizend vijfhonderd (1.500,00 Eur.) op de bankrekening van de vennootschap met nummer 068-8920589-11 bij de Dexia Bank N.V. te Deume.

Als vergoeding voor hun respectievelijke inbreng worden aan de vennoten de aandelen toegekend waarop zij heeft ingeschreven.

OVERGANGSBEPALINGEN :

Het eerste boekjaar vangt aan op de datum van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige akte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel in overeenstemming met het Wetboek van Vennootschappen en loopt tot eenendertig december tweeduizend en elf.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en twaalf.

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID:

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, in overeenstemming met artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

BEKRACHTIGING VAN VERBINTENISSEN, AANGEGAAN NAMENS DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING : De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van heden. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BENOEMING EN AANVAARDING VAN BENOEMING VAN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER :" Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

- Mevrouw JACOBS Martine Mathilde, voornoemd; Mevrouw Jacobs Martine Mathilde, voornoemd, verklaart haar benoeming tot niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden. Mevrouw Jacobs Martine Mathilde, voornoemd, bevestigt, in haar hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap, geen beroepsverbod te hebben " opgelopen.

VOLMACHT.: Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt verleend door de vergadering en voornoemde zaakvoerder aan de heer SYMONS Johan, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Britselei 38 bus 10, om in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen, alle formaliteiten te vervullen en in het algemeen al het nodige te doen bij het Ondernemingsloket en/of de Kruispuntbank der ondernemingen en de diensten van de B.T.W. en het vervullen van alle andere formaliteiten bij alle andere administraties, zoals de

belastingen en de R.S.Z. "

WAARVAN AKTE :

Opgemaakt en verleden te Deume, op drie januari tweeduizend en elf.

Johan Symons

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

_____ . . .._. .... .

: Recto Op de laatste blz. van Luik B vermelden..._............... to : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JACOBS MARTINE

Adresse
BISSCHOPPENHOFLAAN 590 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande