JADA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : JADA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 479.259.380

Publication

12/04/2013
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

03 APR. 2013

wimHouT

De Griffier.

*13057844*

III

Il

ill

` Ondernemingsnr : 0479.259.380

Benaming

(voluit) : JADA

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Esdoornstraat 7 - 2330 MERKSPLAS

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING - DECHARGE VEREFFENAAR - PLAATS VAN BEWARING DER BOEKEN.

I<

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het blijkt uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd. 11 maart 2013 dat ontslag

en décharge werd verleend aan Mevrouw Adams Greet, Esdoorstraat 7 te 2330 Merksplas

als vereffenaar, dat de vereffening van de vennootschap werd gesloten en dat de documenten

van de vennootschap gedurende tenminste vijf jaar zullen bewaard worden op het adres

van Mevrouw Adams Greet, Esdoomstraat 7 te 2330 Merksplas.

Opgemaakt te Merksplas, 11 maart 2013

ADAMS Greet

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/10/2012
ÿþBenaming (voluit) : Jada

(verkort) :

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel : Esdoornstraat 7

2330 Merksplas

Onderwerp akte :ONTBINDING  BENOEMING VEREFFENAAR.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 27 september 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Jade", met maatschappelijke zetel te 2330 Merksplas, Esdoornstraat 7, BTW 6E0479.259.380 RPR Turnhout, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden zodat ze vanaf 27 september 2012 enkel nog zal bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de huidige bestuurders in functie:, maar de bestuurders hebben alsnog de verplichting te zorgen voor de opstelling van de

jaarrekening. De vereffenaar zal daartoe op verzoek van het bestuursorgaan de algemene vergadering moeten bijeenroepen om te beraadslagen over de goedkeuring van de jaarrekening en de te verlenen décharge aan de bestuurders.

TWEEDE BESLISSING.

Tot vereffenaar werd benoemd mevrouw Adams Greet, wonende te 2330 Merksplas, Esdoornstraat 7, die uitdrukkelijk heeft verklaard het haar toegekende mandaat te aanvaarden. Haar mandaat is onbezoldigd.

DERDE BESLISSING.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten, namelijk deze voorzien door de artikelen 186 en! volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de in artikel 186 en in artikel 187 opgesomde handelingen stellen zonder de machtiging of de bemiddeling van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen waarin deze door de wet is vereist.

,; Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van het nemen van een ambtshalve inschrijving. De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen een deel van zijn machten die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij zal vaststellen.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in liquidatie verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar.

VIERDE BESLISSING.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdende met de nieuwe toestand van de vennootschap. Alle artikelen behoudens het artikel waarin het doel is omschreven, worden opgeheven; zij worden samengevat als volgt:

Naam.

De vennootschap, thans bestaande in de vorm van een naamloze vennootschap, werd in vereffening gesteld bij akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 27 september 2012, haar benaming luidt "Jada".

Duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

LEGD

UIIk11tLLLkIUIIILtIUkI1 k1tI 1LI ILI

*izi~3aia*

GR1~~IE RECMTBA

t 0. 4K1 " 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT De griffi = -

Voor-

behoud aan ho Belgisc

Staatsbl

Ondernemingsnr : BE0479.259.380

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap bestaat met ingang van de datum van deze akte enkel nog voor de _

noodwendigheden van haar vereffening.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

- groot- en kleinhandel in babyartikelen en in jongens- en meisjeskleding;

 groot- en kleinhandel in alle artikelen die algemeen gekend op geboortelijsten voorkomen in de meest uitgebreide zin zoals; rollend materieel (buggy's, kinderwagens en andere), kinderstoelen, geboortekledij en kledij voor jonge kinderen, speelgoed, relaxen, boxen, geschenkartikelen, babyfoons, autostoelen, sterilisators, voedingsflessen, spenen en andere;

 groot- en kleinhandel in baby- en juniorkamers, met alle daartoe horende inrichting;

 groot- en kleinhandel in alle voedings- en verzorgingsproducten voor moeders en baby's;

- bedrijfsbeheer, management-consultant, interim management, afsluiten van verkoopcontracten;  de studie, onderzoek, bijstand, uitvoering en adviseren inzake marktonderzoek, organisatie en aanverwante aangelegenheden;

 het beheer van eigen roerende en onroerende goederen, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen;

 verstrekken van zowel risico dragend kapitaal als van leningen aan vennootschappen of handelszaken;

 het voeren en doen uitvoeren van alle bouwwerken van algemene aanneming in de meest ruime zin van het woord, het bouwen, het verbouwen en verhandelen van gebouwen of appartementen op plan; dit alles in de meest uitgebreide zin;

 de binnenhuisinrichting van woningen, villa's, appartementen, handels- en industriële gebouwen;

 consultancy te verrichten, management ondersteuning te verlenen onder aile vormen in verband met technisch, administratief, financieel, economisch en algemeen beheer van ondernemingen, die leiden tot de grootst mogelijke effectiviteit, seminaries hierover in te richten, zowel in eigen lokalen als in lokalen van derden, en te volgen, het verrichten van alle rechtshandelingen of materiële handelingen in binnen- en buitenland die van aard zijn het advieswerk te bevorderen, zo onder meer het deelnemen aan elke vorm van andere ondernemingen of vennootschap. Het advieswerk omvat volgende domeinen: strategisch-, informatie- en automatiserings-, personeelsbeleid, IKZ, begeleiden van veranderingsprocessen, second opinion management en interim management, productie en logistiek beleid, opleiding en training. Deze domeinen kunnen zich situeren in de dienstensector en de sector van de groot- en kleinhandel;

 het verwerven, onderschrijven, kcpen en verkopen van aandelen, deelbewijzen en obligaties van om het even welke vennootschap, vereniging en onderneming; zij kan in deze of andere vennootschappen, verenigingen of ondernemingen mandaten van het even welke managementorganisatie- of bestuursopdracht aanvaarden en in het raam van de uitvoering ervan alle activiteiten stellen die hiervoor noodzakelijk zijn. Dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap kan alle handels-, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die de verwezenlijking van het maatschappelijk voorwerp rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken. Zij kan door inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk doel gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden ais haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij mag ook de funotie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen. Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd 2330 Merksplas, Esdoornstraat 7.

Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan slechts worden uitgevoerd na homologatie door de Rechtbank van Koophandel in het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEËNZESTIGDUIZEND EURO (¬ 62.000,00). Bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

V,por-behouden aan het Belgisch Staatsblad

f " mod1L1



+lpor

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~De vennootschap wordt-bestuurd door één of meer vereffenaars, aan wiede volledige bevoegdheid

is toegekend om namens de vennootschap op te treden jegens derden.

De vereffenaar beschikt over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het

Wetboek van vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeft van de

algemene vergadering.

Boekjaar.

Het boekjaar gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van ieder jaar,

De Notaris

(get.) J. Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 01.09.2011, NGL 14.09.2011 11544-0231-010
24/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 01.09.2010, NGL 17.09.2010 10545-0001-014
25/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 01.09.2009, NGL 22.09.2009 09767-0336-015
12/01/2009 : TUA019192
24/09/2008 : TUA019192
07/07/2008 : TUA019192
31/01/2008 : TUA019192
22/12/2006 : TUA019192
14/11/2005 : TUA019192
21/09/2004 : TUA019192
16/01/2003 : TUA019192
23/02/2002 : TUA019192

Coordonnées
JADA

Adresse
ESDOORNSTRAAT 7 2330 MERKSPLAS

Code postal : 2330
Localité : MERKSPLAS
Commune : MERKSPLAS
Province : Anvers
Région : Région flamande