JADIDA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : JADIDA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 633.964.779

Publication

30/07/2015
ÿþMon 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Y _ " ' .; Antwerpen

-, 15 JULI 2015

Griffie

afdeling Antwerpen

Ondernemingsnr.: 063

Benaming (voluit) : JADIDA

Oprichting

Op 30 juni 2015 hebben de heer EI Boujedaini Rachid, wonende te 2020 Antwerpen in de Jan De Voslei 13/05 en mevrouw El Achouch Saïda, wonende te 2020 Antwerpen in de Jan De Voslei 23/10 besloten bij onderhandse akte een Vennootschap Onder Firma op te richten waarvan de statuten luiden als volgt:

Artikel 1

De vennootschap is een Vennootschap Onder Firma met de benaming Jadida.

Artikel 2

De Vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 3

De zetel bevindt zich te 2020 Antwerpen, Jan De Voslei 23/10 en kan bij besluit van de zaakvoerder (s) verplaatst worden.

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel:

" verkoop van groenten en fruit op markten

Dit zonder enige beperking en in de meest uitgesproken betekenis eveneens alles wat hiermede rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat. In het kader van haar activiteit mag zij alle mobilaire, immobilaire, financiële, industriële en hypothecaire verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden en van dien aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

VI

*1511003

(verkort) VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Rechtsvorm : JAN DE VOSLE1 23 1,41),_ 2020 ANTWERPEN

Zetei (volledig adres) OPRICHTING - STATUTEN.

Onderwerp(en) akte

MONITE

23 -O ELGISCH

964.779

itilk g - vervolg MOD 91.!

Zij mag alle beheer- en bestuursfuncties alsook alle mandaten in andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag zich borg stellen voor andere natuurlijke- en rechtspersonen. Zij mag door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke ander wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijksoortig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijke doel.

Voor-

behouden

aan h~t

E3elgiseh

Staatsbtad

Artikel 5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal bedraagt 50 euro ( vijftig euro) en bestaat volledig uit inbreng in gelden. De heer El Boujedaini Rachid, werkend en onbeperkt aansprakelijk vennoot, brengt 10 euro in en ontvangt hiervoor 20 aandelen.

Mevrouw El Achouch Saïda, werkend en onbeperkt aansprakelijk vennoot, brengt 40 euro in en ontvangt hiervoor 80 aandelen.

Artikel 6

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december.

Artikel 7

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van juni

Artikel 8

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Indien er meerdere zaakvoerders zijn zullen zij samen het bestuur uitoefenen.

Artikel 9

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene vergadering, rekening houdend met de wettelijke bepalingen.

Benoeming: De oprichtingsvergadering benoemt éénparig tot zaakvoerders: de heer El Boujedaini Rachid, wonende te 2020 Antwerpen in de Jan De Voslei 13/05, bezoldigd en mevrouw El Achouch Saïda, wonende te 2020 Antwerpen in de Jan De Voslei 23/10, onbezoldigd, die hun mandaat aanvaarden.

Overgangsbepalingen: De oprichtingsvergadering beslist dat het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2016 en dat de eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2017.

Volmacht: De zaakvoerder geeft volmacht aan SR Boekhouding & Advies, Berendrechtstraat 70, te 2020 Antwerpen met macht van indeplaatsstelling om:

" Alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen bij de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten.

" Alle formaiteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

LtlÎk - vervolg

" De formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, niet name de aanvraag van het BTW nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheden;

" De formaiteiten te vervullen bij alle nuttige en dienstige registraties bij de Federale Overheidsdiensten Belastingen, RSZ, Registratie en Economie.

Voor-

behouden

aan'iet

Belgisch

Staatsblad

MOD iii

EI Boujedaini Rachid El Achouch Saïda

Bezoldigd Zaakvoerder Onbezoldigd zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
JADIDA

Adresse
JAN DE VOSLEI 23, BUS 10 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande