JALIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JALIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.770.417

Publication

29/04/2014 : Omvorminq-verhoging kapitaal - verplaatsinq zetel
Tekst :

Uit een akte verleden voor meester Emmanuel Van Roosbroeck, geassocieerd notaris te Antwerpen - Merksem op 31 maart 2014, Geregistreerd zes bladen geen renvooien op lste registratiekantoor van Antwerpen 2 op 4 april tweeduizendveertien. Register 5 Boek 6 blad 3 vak 6. Ontvangen: vijftig euro (50,00 6). De eerstaanwezend inspecteur a.i., get I. Michielsen, blijkt dat

Door de buitengewone algemene vergadering worden volgende besluiten met éénparigheid van stemmen

genomen:

Zetelverplaatsing.

EERSTE BESLUIT:

O ri

ON «N

De maatschappelijke zetel der vennootschap wordt overgebracht van 2980 Zoersel, Amazonelaan 14, naar 2970 Schilde, August Dierckxlaan 55.

TWEEDE BESLUIT:

Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met zeventienduizend zeshonderd euro (€ 17.600) om het alzo te brengen tôt achttienduizend zeshonderd euro (€ 18.600) door middel van inbreng in de vennootschap van de itnmateriële en materiële bestanddelen van de beroepsactiviteit van kinderopvang door mevrouw Wanda Konings,

a) Verslagen

Voorstelling van de verslagen

De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van de verslagen betreffende de inbreng in natura, vermeld in de agenda, te weten : het verslag van de zaakvoerder, en het verslag der bedrijfsrevisor op

datum van 28 maart 2014.

De besluiten van het verslag der bedrijfsrevisor luiden als volgt :

" De inbreng in natura tôt kapitaaiverhoging in Comm. V. JAUN met zetel te Amazonelaan 14, 2980 Zoersel, RPR Antwerpen 0845.770.417, voor een totale inbrengwaarde van 42.627,00 EUR, bestaat uit de materiële bestanddelen van onthaalmoeder en wordt ingebracht door mevrouw Wanda Konings.

- Inbreng in natura 17.600,00 EUR - Quasi - inbreng 25.027,00 EUR

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.760 nieuwe aandelen van de Comm, V. JALIN zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen en de

creatie van een rekening/courant ten voordelen van Mevrouw Wanda Konings ten belope van 25.027,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

> dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der

__ _ Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan vande vennootschap is

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofo)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening


. Voor-

•behoudten

aan hrjt

vISëlglscïT"

Staatsbiad

� y

Luik B - vervolg

waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

> dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van

nauwkeurigheid en duidelijkheid;

~> dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Ik vestig de aandacht op het feit dat dit verslag niet vereist wordt voor een Comm. V. in het Wetboek der

Venno o tschapp en.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit controleverslag werd opgesteld in tiitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 28 maart 2014

Erik

Jeught

ON «N

Bedrijfsrevisor"

Aanvaarding van de verslagen

Elke aandeelhouder erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen, en er kennis van genomen te hebben. De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de aandeelhouders, zij sluit zich aan bij de besluiten erin vervat.

b) Inbreng in natura

Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met zeventienduizend zeshonderd euro (€ 17.600), en wordt alzo gebracht van duizend euro (€ 1.000), tôt achttïenduizend zeshonderd euro (6 18.600), door mïddel van inbreng van de immateriële en materiële bestanddelen van de beroepsactiviteit van kinderopvang door mevrouw

Wanda Konings.

c) Algemene voorwaarden der inbreng

3. De vennootschap verkrijgt vanaf heden de voile eigendoin en het genot van de ingebrachte goederen. De

vennootschap neemt vanaf heden aile lasten en belastingen hoegenaamd voor haar rekening. 2. De goederen worden îngebracht in de staat waarin zij zich bevinden.

d) Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan aile comparanten verklaren kennis te hebben, worden duizend zevenhonderd zestig (1.760) nieuwe aandelen toegekend aan mevrouw Wanda Konings.

PERDE BESLUIT:

a) Verslagen.

Voorstelling van de verslagen

De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van de verslagen betreffende de omzetting, vermeld in de agenda, te weten het verslag van de zaakvoerder de dato 28 maart 2014 en het verslag der bedrijfsrevisor de dato 28 maart 2014, opgesteld door de heer Erik Van Der Jeught, Bedrijfsrevisor.

De besluiten van het verslag der bedrijfsrevisor luiden als volgt :

" Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan ofer enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief van de Comm.V JALIN, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

Bij onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te steilen bij omzetting van een vennootschap, werd in het kader van de vooropgestelde verrichting geen overwaardering van het netto-actief vastgesteld.

Het boekhoudkundig netto-actief volgens deze staat bedraagt 1.000,00 EUR en gelijk aan het maatschappelijk kapitaal van 1.000,00 EUR, vermeld in de staat van activa en passiva.

Alvorens tôt de omzetting over te gaan zal een kapitaaiverhoging worden doorgevoerd ten belope van 17.600 EUR, om het kapitaal op 18.600,00 EUR te brengen. Aldus zal voldaan zijn aan de wettelijke vereisten inzake minimum kapitaal voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,


. Voor-

"behoucfen

aan he,t

T_ëtfliscfi~

Staatsbiad

O ri

.2 3

-2f "3

Luik B - vervolg

Er zijn geen andere inlichtingen die ik nuttig oordeel voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 28 maart 2014.

Erik VAN DER JEUGHT

Bedrijfsrevisor"

Aanvaarding van de verslagen

Elke aandeelhouder erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen, en er kennis van genomen te hebben. De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de aandeelhouders; zij shu't zich aan bij de besluiten erin vervat.

b) Omzetting.

Met eenparigheid van stemmen wordt door de vergadering het voorstel tôt omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goedgekeurd.

De vennootschap wordt omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De omzetting

gebeurt onder het voordeel van de artikeîen 775 Wetboek van Vennootschappen, artikel 24 der Wetboek

Inkomstenbelastûig, 121 Wetboek Registratierechten en 11 Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde

Waarde.

c) Statuten.

De vergadering beslist dat de statuten van de vennootschap in haar nieuwe vorm als volgt zullen luiden: 1 .Rechtsvorm - naam: Een Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met als naam JALIN,

2.ZeteI: 2970 Schilde, August Dierckxlaan 55. 3.De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. 4. Kapitaal: 18.600 euro.

5.Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld in 1.860 aandelen zonder nominale waarde. ô.Boekjaar: 1/1 tôt 31/12.

7,Verdeling van de winst: Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de sa- menstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt,

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten,

die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dïenstig zijn tôt verwezenlijkîng van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

In geval er meer dan één zaakvoerder is heeft ieder van hen afzonderlijk aile macht om in naam van de vennootschap te handelen.

9, Doel:

De vennootschap heeft tôt doel, in de ruîmste betekenis van de bewoordïngen:

- de organisatie van kinderopvang. De uitbating en organisatie van kinderopvang, van kinderdagverblijven, crèches, kinderkribben, onthaalmoeders en overige opvang van kinderen van nul tôt drie jaar in

kinderdagverblijf, en van kleuters van drie tôt twaalf jaar în naschoolse opvang en in vakantieopvang.

- de handel in de ruimste zin van het woord, zoals de aan- en verkoop, de import en export, de groot- en kleinhandel, de dïstributie, fabricatîe, herstelling, verwerking en/of conditionering van aile grondstoffen, halffabricaten en/of afgewerkte producten, van welke aard ook. Hierin zijn eveneens begrepen de handel, agentuur, leasing, verhurûig, vertegenwoordiging van voormelde goederen, alsmede aile materieel, onderdelen

en benodigdheden en software.

- het optreden als adviseur en als consultant; - tussenpersoon in de handel.

- handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment. - overige zakelijke dienstverlenûig, n.e.g.

- het verwerven, uitbaten en vervreemden van merken, brevetten, licenties, domeinnamen, handelsfondsen, know-how, goodwill, enzomeer.

Zij mag ondermeer aile burgerlijke, industriële, financiële, commeciële, roerende, onroerende en welkdanige verrichtingen, handelingen steilen of laten steilen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche van het maatschappelijk doel of die eenvoudig, nuttig of bevorderlijk

zijn of zou kunnen zijn om haar doel te verwezenlijken. _______


. Voor-

"behouden

aarî het

î Biîgîsch"

Staatsbiad

•FF

ON «N

M -Q

• fH

Luik B - vervolg

Het verwerven, beheren, onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, hoofdzakelijk bestaande uit onroerende goederen welke de vennootschap ook mag vervreemden indien daarvoor goede redenen

bestaan.

Binnen het kader van haar doelstelling zal de vennootschap mogen overgaan tôt het aankopen, uitrusten, restaureren, valoriseren, bouwen en vefbouwen, huren en verhuren van onroerende goederen al dan niet gemeubeld, alsmede tôt aile verrichtingen van onroerende leasing. Het beleggen van heschikbare middelen in roerende goederen en aile ïnvesteringsgoederen in het algemeen.

Zij mag tevens op om het even welke wijze en door gelijk welk middel absorberen, rechten verkrijgen, deelnemen in, fusïes ondergaan met gelijk welke andere vennootschap of onderneming.

De bovenstaande bepalingen dienen in hun breedste zïn opgevat te worden. De vennootschap mag optreden als bestuurder van vennootschappen.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelïngs, belangen nemen in ondememingen van allerlei aard, aile verbïntenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, înclusïef de eigen handelszaak

of het eigen vermogen.

Kortom zij mag ailes doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking

ervan te bevorderen.

10. De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op ls,c werkdag van de maand juni om 11 uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

VOLMACHT

Als bijzonder mandataris met recht van substirutie, wordt aangesteld:

Accofin BVBA, RPR 0862.066.318, Hagedoornlaan 5A te 2970 Schilde, met bijkantoor te 8300 Knokke, Bayauxlaan 70/21, om het nodige te doen voor de inschrijving - met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving - van de vennootschap in de Kruîspuntbank van Ondememingen en bij de diensten van BTW en voor het volbrengen van aile formaliteiten bij het Ondernemingsloket,

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Geassocieerd notaris Emmanuel Van Roosbroeck

Tegelîjkertijd neergelegd: uitgifte van de akte en revîsoraal verslag.
26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 22.07.2014 14334-0601-009
21/05/2012
ÿþMod Word 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0845.170.417

Benaming

(voluit) : JALIN

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 2980 Zoersel, Amazonelaan 14

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte van 4 mei 2012 dat :

1.Mw. Wanda KONINGS (NN 75.08.29-114-65), van Belgische nationaliteit,

wonende te 2980 Zoersel, Amazonelaan 14.

2.Dhr. Raymond ROODHOOFT (59.10.19-367-81), van Belgische nationaliteit,

wonende te 2100 Antwerpen-Deume, Tweemontstraat 449

een gewone commanditaire vennootschap hebben opgericht onder de maatschappelijke benaming van

JALIN, met zetel te 2980 Zoersel, Amazonelaan 14.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, in de ruimste betekenis van de bewoordingen

-De organisatie van kinderopvang. De uitbating en organisatie van kinderopvang, van kinderdagverblijven,

crèches, kinderkribben, onthaalmoeders en overige opvang van kinderen van nul tot drie jaar in

kinderdagverblijf, en van kleuters van drie tot twaalf jaar in naschoolse opvang en in vakantieopvang.

-de handel in de ruimste zin van het woord, zoals de aan- en verkoop, de import en export, de groot- en kleinhandel, de distributie, fabricatie, herstelling, verwerking en / of conditionering van alle grondstoffen, haiffabricaten en / of afgewerkte produkten, van welke aard ook. Hierin zijn eveneens begrepen de handel, agentuur, leasing, verhuring, vertegenwoordiging van voormelde goederen alsmede aile materieel, onderdelen en benodigdheden en software ;

-het optreden als adviseur en als consultant ;

-tussenpersoon in de handel ;

-handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment

-overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.

-Het verwerven , uitbaten en vervreemden van merken, brevetten, licenties, domeinnamen, handelsfondsen, know how, goodwill, enzomeer

Zij mag ondermeer alle burgerlijke, industriële, financiële, commerciële, roerende, onroerende en welkdanige verrichtingen, handelingen stellen of laten stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche ven het maatschappelijk doel of die eenvoudig, nuttig of bevorderlijk zijn of zou kunnen zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken.

Het verwerven, beheren, onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, hoofdzakelijk bestaande uit onroerende goederen welke de vennootschap ook mag vervreemden indien daarvoor goede redenen bestaan. Binnen het kader van haar doelstelling zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, uitrusten, restaureren, valoriseren, bouwen en vervouwen, huren en verhuren van onroerende goederen al dan niet gemeubeld, alsmede tot alle verrichtingen van onroerende leasing, Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en alle investeringsgoederen in het algemeen.

Zij mag tevens op om het even welke wijze en door gelijk welk middel absorberen, rechten verkrijgen, deelnemen in, fusies ondergaan met gelijk welke andere vennootschap of onderneming.

De bovenstaande bepalingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden. De vennootschap mag optreden ais bestuurder van vennootschappen.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak of het eigen vermogen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

(Mer fingleel In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1llhI~~i~xm1uiuuu~un~

Riaosi~sa

V beh aai Bef Staa

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 0 0 MEI 21112

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

VENNOTEN

Mw. Wanda KONINGS, voornoemd, treedt op als gecommanditeerde vennoot, én is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk. Dhr, Raymond ROODHOOFT, voornoemd, is stille vennoot : zijn aansprakelijkheid is beperkt tot de Inbreng.

BESTUUR

Tot zaakvoerder werd benoemd : Wanda KONINGS, voornoemd, De functie van zaakvoerder is onbezoldigd tot de algemene vergadering er anders over beslist, De zaakvoerder kan de vennootschap alleen vertegenwoordigen in rechten en plichten. De zaakvoerder verklaart het mandaat te aanvaarden, en dat geen enkele verbodsbepaling haar belet het mandaat te aanvaarden.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, met ingang van 4 mei 2012.

BOEKJAAR & JAARVERGADERING

Het boekjaar gaat in op 1 januari van ieder jaar en wordt afgesloten op 31 december . Het eerste boekjaar gaat in op 4 mei 2012, en wordt uitzonderlijk afgesloten op 31 december 2013. De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste werkdag van de maand juni om elf uur, De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd (1000) EUR, ingebracht en volledig volstort als volgt

-Mw. Wanda KONINGS : negenhonderdnegentig (990) EUR ;

-Dhr. Raymond ROODHOOFT : tien (10) EUR

BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

De zuivere winst zoals deze uit de balans- en de resultatenrekening blijkt, mag door de algemene

vergadering vrij worden besteed.

TENLASTENEMING VAN AANGEGANE VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten

name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 april 2012.

BIJZONDERE VOLMACHT

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan BVBA ACCOFIN, met zetel te Hagedoomlaan 5A 2970 Schilde (met ondememingsnummer 0862.066.318), vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Herwig JACOBS, om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle administratieve formaliteiten te vervullen inzake registratie, Kruispuntbank Ondernemingen, BTW, en eventuele andere overheidsinstellingen.

Wanda KONINGS

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

-73

" Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15555-0231-014
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16529-0163-015
13/03/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
15/06/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
JALIN

Adresse
AUGUST DIERCKXLAAN 55 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande