JAMA BEHEER

Société en commandite simple


Dénomination : JAMA BEHEER
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 847.495.829

Publication

27/07/2012
ÿþ Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Steat,5hlar+ aken kopie

na neerlegging ter griffie vela BG E L E G D

GRIFFIE RECHTBANK VAN

18 JULI 2412

ÎKO-OPHANDEL TURNHOUT

De griffier,

Griffie

*iais3asv M

b4

E SI

iii

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de nstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verIegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : © e3

Benaming

(voluit) : JAMA BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Schoondreef 13 - 2330 Merksplas

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Bij onderhandse akte d.d. 11 april 2012 heeft de heer JANSEN Marcus Josephus Franciscus, geboren te Beerse op 19 januari 1944, wonende te 2330 MerkspEas, Schoondreef 13 en met rijksregisternummer 440119.057-13, tezamen met een stille vennoot, een Gewone Commanditaire Vennootschap opgericht.

Analytisch uittreksel uit de voornoemde oprichtingsakte:

1. De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt "JAMA BEHEER".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2330 Merksplas, Schoondreef 13,

3. Doel

De vennootschap heeft tot doel: voor eigen rekening, voor rekening van derden af in deelneming met

derden, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op;

- het leveren van management- en administratieve diensten en werkzaamheden aan alle derden zoals overheid, verenigingen zonder winstoogmerk en vennootschappen in het algemeen, alsook personen;

- het op punt stellen van de bedrijfsorganisatie binnen ondernemingen;

- het analyseren van ondernemingen;

- het opzetten, uitwerken en begeleiden van marketingstrategieën;

het oplossen van bedrijfseigen problemen;

- het verlenen van advies en praktische hulp aan het bedrijfsleven;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- advies uitbrengen op het gebied van bedrijfsvoering en beheer;

- alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen;

- alle activiteiten van een studie , organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels , bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met dienstverlening, adviesverlening, documentatie, publicatie, administratieve en commerciële organisatie in de ruimste zin van het woord, op het gebied van juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen en het in licentie geven van octrooien, exclusieve en andere rechten, knowhow en andere aanverwante immateriële vaste activa;

De vennootschap kan alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, betrekking hebben op het realiseren van het doel van de vennootschap.

Zij kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, ondermeer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- De vennootschap kan zich ten gunste van iedere onderneming waarvan het doel gelijkwaardig,' overeenkomstig of verwant is met het hare, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

rbeh?oden Bovenstaande opsomming is niet limitatief, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op

aan het welke ook kunnen bijdragen tot de vesvaezen4ijkn van laar maatschappelijk doel." 4, De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Belgisch Staatsblad 5. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd euro (¬ 100,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, elk met een fractiewaarde van een/honderdste van het maatschappelijk kapitaal. Het kapitaal van de vennootschap werd bij de oprichting volledig onderschreven en volledig volstort door middel van inbrengen in geld.

6. De vennootschap heeft één of meerdere beherende vennoten en één of meerdere stille vennoten.

De heer JANSEN Marcus Josephus Franciscus, voornoemd, is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk en

wordt beherend vennoot genoemd.

De overige vennoten zijn stille vennoten. Zij dragen niet verder bij in de schulden en verliezen van de

vennootschap dan tot beloop van hun inbreng in het kapitaal.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders-vennoten, die hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk zijn voor de verbintenissen van de vennootschap. De zaakvoerders dienen beherend vennoot te zijn.

Indien er twee of meerdere zaakvoerders zijn, besturen zij samen de vennootschap en vormen zij een college.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemd deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Werd benoemd tot zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap: de heer JANSEN Marcus Josephus Franciscus, voornoemd. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

8. Het boekjaar begint op één (1) juli en eindigt op dertig (30) juni van elk jaar. Elk jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de oproeping aangeduide plaats: De jaarvergadering vindt plaats op de laatste vrijdag van de maand oktober, om negentien uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Het eerste boekjaar eindigt op 30 juni 2013. De eerste jaarvergadering wordt aldus gehouden in oktober 2013.

9. De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist. De verliezen zullen onder vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen,

10. Ontbinding en vereffening

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen. Als de rechter de benoeming van de vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering, De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening een vereffeningstaat verzenden aan de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. Vanaf het tweede jaar volstaat één staat per jaar.

Vooraleer zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank, die uitdrukkelijk haar instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten, a rato van hun aandelenbezit.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaande betalingen te doen.

VOLMACHT

Volmacht wordt verleend aan KPMG Fiduciaire, met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog het op aanvragen en/of wijzigen en/of schrappen van het ondernemingsnummer en de gegevens van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en met het oog op de verplichte aansluitingen bij de sociale administraties en met het oog op het indienen en rechtvaardigen van alle fiscale aangiften, zoals inzake BTW en Directe belastingen, en het verrichten van aile overige formaliteiten bij de betrokken administraties, waaronder de diensten van de sociale zekerheid.

De heer JANSEN Marcus Josephus Franciscus

Beherend vennoot - Zaakvoerder







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge





Tegelijk hierbij neergelegd de onderhandse oprichtingsakte d.d 11/04/2012

Op de laatste blz. van Link B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JAMA BEHEER

Adresse
SCHOONDREEF 13 2330 MERKSPLAS

Code postal : 2330
Localité : MERKSPLAS
Commune : MERKSPLAS
Province : Anvers
Région : Région flamande