JAMA PRODUCTEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JAMA PRODUCTEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.059.541

Publication

18/04/2014
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grille der

rechtbank V. koophandel TONOEREN

07 -04- 2014

De griffier, Griffie



11 II

II

*14084952*





E

1 Ondernemingsnr : 0479.059.541

Benaming (voluit) CARO-JAVA

(verkort):

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

IZetel :3740 Bilzen, Hoogstraat 28

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor ons, Meester Joel VANGRONSVELD, geassocieerd notaris te Eigenbilzen, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANGRONSVELD & VRANKEN, geassocieerde notarissen', met zetel te 3740 Eigenbilzen (Bilzen), Dorpsstraat 71, op 31 maart 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid " CARO-JAVA ", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3740 Bilzen, Hoogstraat 28, is samengekomen.

Na beraadslaging worden volgende beslissingen elk met eenparigheid genomen:

EERSTE BESLISSING:

De vergadering beslist de maatschappelijke naam van de vennootschap te wijzigen in: "JAMA

i PRODUCTEN"

1 TWEEDE BESLISSING:

aNerslao van de zaakvoerder:

De vennoten erkennen tijdig in het bezit gesteld te zijn van een afschrift van voormeld verslag van

i de zaakvoerder de dato 31 maart 2014, waarin een omstandige verantwoording wordt gegeven van de

1 voorgestelde wijziging van het doel van de vennootschap, waarbij gevoegd voormelde staat over de activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per 31 december 2013.

i De vennoten erkennen kennis genomen te hebben van deze stukken.

I Een exemplaar van deze stukken zal tegelijk met de expeditie van deze akte worden neergelegd in het vennootschapsdossier.

b/Doelwilziginq:

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen rekening houdend met de motivatie door de zaakvoerder in zijn verslag, door uitbreiding van de tekst, door vervanging door navolgende bepaling',

"ARTIKEL 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

-I.. vvebsites maken, websites promoten, goederen verkopen en goederen aankopen, financieel advies, advies rond e-commerce en internet, presentaties, commercieel management consulent, marketing. 2. Het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën en alle financiële operaties en onder meer a) het verwerven, vervreemden, behoren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren het doen bouwen of doen verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals aile welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin, met inbegrip

: van de onroerende leasing. De vennootschap mag tevens als algemene onderneming de

E i bednivigheden coördineren de betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van

I E bouwvoltoolingswerken door onderaannemers.

1 1 b) Het verlenen van aile leningen en kredieten aan alle derden en het in hypotheek stellen van haar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.

" .4 Luik B - vervolg

,,Voor- onroerende goederen en het in pend stellen van al haar onroerende goederen met inbegrip van bet handelsfonds en het verlenen van borgstelling voor alle leningen, kredietopeningen en aile andere verbintenissen zowel van haarzelf als van alle derden.

behouden 3. Het beheer van een patrimonium samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium, vooral door beheerdaden,

aan het Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot en meer gunstige samenstelling van bet patrimonium van de vennootschap.

Staatsblad Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen.

4 Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, alsook alle investerings- en financiële verrichtingen.

Onder voormelde handelingen zijn niet deze begrepen welke voorbehouden zijn aan deposito- en spaarbanken.

5. Het verlenen van adviezen van financiële technische en commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, het verlenen van aile dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere, op eender welk, vlak,

6. Het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van; publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en alle technieken met betrekking tot de technische administratieve economische en algemene leiding van bedrijven.

7. Import en export, groothandel en kleinhandel in onderhoudsproducten, drogisterij-artikelen en gebrande koffie.

8. Het waarnemen alle bestuursopdrachten het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, ln commissie, als tussenpersonen of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds, in pend geven en mag aval verfenen voor alle leningen, krediet openingen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of, onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Om haar doel te verwezenlijken kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen ondermeer door haar goederen in hypotheek of in pend te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen van de zaakvoerder(s) zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen. De vennootschap mag aile handels-, niiverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doei hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken."

DERDE BESLISSING:

De vergadering beslist te benoemen als nieuwe zaakvoerder voor onbepaalde duur: de naamloze vennootschap 1MMOJAVA, met zetel te 3560 Lumen, Geneikenstraat 56, met



P

.1. .

b..-

Luik B - vervolg

ondernemingsnummer 0862.472.134, voor wie ais vaste vertegenwoordiger wordt aangeduid: de Heer

JAMAR Paul Maurice Hendrik, wonende te 3740 Bilzen, Hoogstraat 28,

Hier aanwezig, verklarende te aanvaarden.

Over de bezoldiging van de zaakvoerder wordt beslist door de algemene vergadering.

VIERDE BESLISSING:

De vergadering geeft opdracht aan ondergetekende notaris om de statuten te coördineren

ingevolge de voorgaande beslissingen,

VOOR ANALYTISCH UlITREKSEL

Meester Joel Vangronsveld

Notaris te Eigenbilzen

Tegelijkertijd neergelegd:

 een eensluidend afschrift van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering

 het formulier I (luik A en B)

 het formulier II

 een uittreksel van de akte wijziging statuten;

 de gecoördineerde statuten

 lijst artikel 75 W. Venrx

 verslag van de zaakvoerder

 staat van activa en p_aAsiva

: .Voor-behoudon

i aan het

Tes-à-FE Staatsbled

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

16/06/2014
ÿþzumz Moa word 11.1

7 B In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0479.059.541

Benaming

(voluit) : JAMA PRODUCTEN

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 3740 Bilzen, Hoogstraat 28

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Bij beslissing van de zaakvoerders, met name 11 de heer JAMAR Paul, wonende te 3740 Bilzen, Hoogstraat 28, en 2/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO-JAVA", met zetel te 3560 Lummen, Geneikenstraat 56, met BTW-nummer 0862.472.134 RPR Hasselt, wordt de maatschappelijke zetel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JAMA PRODUCTEN' met ingang vanaf 21 mei 2014 verplaatst naar 2627 Schelle, Brandekensweg 13 bus 2.

De zaakvoerders,

Jamar Paul "IMMO-JAVA"

vertegenwoordigd door Marc Mussen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vr behc aar Bel! Staat

echtbank

N koophandel Antd ter werpen, penitb , der

Tangeen

OriMle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/10/2014
ÿþ Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Zetel: 2627 Schelle, Brandekensweg 13 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte: Bijzondere algemene vergadering

Er blijkt uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten en zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JAMA PRODUCTEN", gehouden op de maatschappelijke zetel te 2627 Schelle, Brandekensweg 13 bus 2 op 25 augustus 2014, dat de vergadering met eenparigheid van stemmen heeft besloten;

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besluit de maatschappelijke benaming "JAMA PRODUCTEN" van de vennootschap te behouden en stelt vast dat voortaan ook de handelsnaam "PRONET" zal gebruikt worden.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering besluit

-de heer Jamar Paul, wonende te 3740 Bilzen, Hoogstraat 28;

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO-JAVA", met maatschappelijke zetel te 3560 Lummen, Geneikenstraat 56, met BTW-nummer 0862.472.134 RPR Hasselt, alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Jamar Paul, voornoemd,

met onmiddellijke ingang te ontslaan als zaakvoerders. De vergadering besluit hen kwijting te geven voor het tot op heden door hen gevoerde

DERDE BESLUIT.

De vergadering besluit de naamloze vennootschap "JAMAR CONSULTING", met maatschappelijke zetel te 9140 Temse (Tielrode), Moortelstraat 27, met BTW-nummer BE0457.078.450 RPR Gent, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Michel Eyskens te Oud-Turnhout op 19 januari 1996, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13 februari 1996 Onder nummer 960213-333, waarvan de statuten laatst werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Wim Vanberghen te Oud-Turnhout op 30 december 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 februari 2012, onder nummer 12039583, met als vaste vertegenwoordiger heer JAMAR Joseph Ludo Hendrik, nationaal nummer 52.10,14-191.66, geboren te Hasselt op 14 oktober 1952, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Verzusteringslaan 40, te benoemen als zaakvoerder van de vennootschap, dewelke verklaart zijn mandaat te aanvaarden. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

jamar constating2a3kvoerder

vaste vertegenwoordiger JAMAR JOSEPH

SUMO

Vc baht aan Be! Staat

Rechtbank vai !reophandel

Antwerpen

21 Uri 2Ulit

ardelirm Aeverpen

Unifie

Ondernemingsnr : 0479.059.541

Benaming

(voluit) : JAMA PRODUCTEN

(verkort)

Rechtsvorm: BVBA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

31/12/2013
ÿþues D

111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

!II,M11, ill

91

Benaming

(voluit) Caro-Java

Paul Jamar zaakvoerder

Anne-Lise Vandevenne Ontslagnemend zaakvoerder

MOD 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rechtbank V. koophandel te TONGEREN

16 -12- 2013

De Hoofdgriffier,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

_

Ondernemingsm 0479059541

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Hoogstraat 28 te 3740 Blixen (volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Ontslag en benoeming zaakvoerder

Op de buitengewone algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 21/11/2013 zijn met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen

1) Ontslag als zaakvoerder van Anne-Lise Vandevenne vanaf 31/12/2013, er wordt decharge verleend voor het gevoerde beleid.

2) Benoeming ais zaakvoerder van Paul Jamar vanaf 31/12/2013

04/12/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 27.06.2013 13230-0292-010
06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 03.07.2012 12254-0091-010
16/11/2011 : LEA022412
08/09/2011 : LEA022412
10/09/2010 : LEA022412
04/09/2009 : LEA022412
08/09/2008 : LEA022412
26/05/2008 : LEA022412
27/07/2007 : LEA022412
02/01/2007 : LEA022412
03/09/2005 : LEA022412
14/12/2004 : LEA022412
27/12/2002 : LEA022412
02/07/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
JAMA PRODUCTEN

Adresse
BRANDEKENSWEG 13, BUS 2 2627 SCHELLE

Code postal : 2627
Localité : SCHELLE
Commune : SCHELLE
Province : Anvers
Région : Région flamande