JAMINDA

Société en commandite simple


Dénomination : JAMINDA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 837.997.351

Publication

01/08/2011
ÿþ~

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11118190"

1

Neergelaid ter grifke vair îo Recht

van Ifoophantici lb Antwerpen, q

Griffie

1 9 JULI 20H

Ondernemingsnr : o .3 Ç i

Benaming

(voluit) : JAMINDA

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Kamiel Huysmansstraat 24 - 2840 Rumst

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte van 15 juli 2011 dat:

1. De heer Dany JANSSENS, N.N. 66.04.26-271-72, wonende te 2840 Rumst, Kamiel Huysmansstraat 24;

2. Mevrouw Daniella DE MIN, N.N. 64.01.26-362-15, wonende te 2840 Rumst, Kamiel Huysmansstraat 24;

een gewone commanditaire vennootschap hebben opgericht onder de maatschappelijke benaming van "JAMINDA", met zetel te 2840 Rumst, Kamiel Huysmansstraat 24.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

(.VOOR EIGEN REKENING

1. Het beleggen in liquiditeiten, roerende waarden en onroerende goederen, het stellen van alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend en onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, beleggen van eigen roerend en onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande al dan niet beursgenoteerde vennootschappen, beheren van eigen roerend en onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies, noch enige handelingen stellen waardoor zij onder het toepassingsgebied van voormelde wetgeving zou kunnen vallen.

2. Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

3. Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen.

5. Zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

6. Alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

7. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in

VI

beh,

aa

Bel

Staz

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

II.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN 1.1-let waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, het optreden als vereffenaar.

2.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

3.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

4.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5.0e aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

VENNOTEN

De comparant sub 1 en de huwelijksgemeenschap van comparant sub 1. en 2 sub 1 en sub 2 nemen deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de vennootschap, met dien verstande dat de lidmaatschapsrechten van de aandelen die de huwgemeenschap in ruil voor de inbreng ontvangt, op uitdrukkelijk verzoek van de beide comparanten, toebedeeld wordt aan comparant sub 1.

Voornoemde comparant sub 1 treedt bijgevolg alleen op ais gecommanditeerde vennoot, is hoofdelijk aansprakelijk, en is aangewezen als niet statutair zaakvoerder voor onbepaalde tijd. Hij zal gelast zijn met het beheer van de vennootschap en zal alleen over de maatschappelijke handtekening beschikken.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

BOEKJAAR

Het boekjaar gaat in op één januari van ieder jaar en wordt afgesloten op eenendertig december van ieder

jaar.

Het eerste boekjaar gaat uitzonderlijk in op heden en wordt uitzonderlijk afgesloten op 31 december 2012

KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt één miljoen

driehonderddrieëntwintigduizend euro (1.323.000,00 EUR), vertegenwoordigd door dertienduizend

M

tweehonderd dertig (13.230), aandelen, die elk één/ dertienduizend tweehonderd dertigste (1113.230ste) van

het kapitaal vertegenwoordigen.

Het wordt gevormd deels door inbrengen in geld en deels door inbreng in natura, waartoe de vennoten zich

als volgt verbinden:

- De huwgemeenschap van heer Dany JANSSENS en mevrouw Daniella DE MIN: één miljoen driehonderd

tweeéntwintigduizend achthonderd euro, hetzij: 1.322.800,00 EUR

- De heer Dany JANSSENS: honderd euro, hetzij: 100,00 EUR

- Mevrouw Daniella DE MIN: honderd euro, hetzij: 100,00 EUR

* Inbreng in natura

De heer Dany JANSSENS en mevrouw Daniella DE MIN, beiden voornoemd, hebben samen in de gewone commanditaire vennootschap "JAMINDA" ingebracht:

-Honderd vijfentachtig (185) aandelen van de BVBA BEKERSVELD, met zetel te 2840 Reet, Molenstraat, i ngeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0479.198.608 mits hen in vergoeding voor de door hen gedane inbreng dertienduizend tweehonderd achtentwintig (13.228) volledig volstorte aandelen van de gewone commanditaire vennootschap "JAMINDA", zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/dertienduizend tweehonderd dertigste (1/13.230ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

worden toegekend.

De vermogenswaarde van deze aandelen behoort tot de huwgemeenschap die bestaat tussen de echtgenoten JANSSENS - DE MIN, doch de tidmaatschaprechten verbonden aan deze aandelen worden, op uitdrukkelijk verzoek van de echtgenoten JANSSENS - DE MIN, enkel toebedeeld aan de heer Dany JANSSENS.

1/4

Voor-

behouden

aan het

 aan

Staatsblad

* Inbreng in geld

- De heer Dany JANSSENS, voornoemd, verbindt er zich toe in de gewone commanditaire vennootschap "JAMINDA" een som geld voor een bedrag van honderd euro (100,00 EUR) in te brengen, mits hem in vergoeding voor de door hem gedane inbreng, één (1) aandeel van de gewone commanditaire vennootschap "JAMINDA', zonder vermelding van nominale waarde, dat één/dertienduizend tweehonderd dertigste (1/13.230ste)) van het kapitaal vertegenwoordigt, wordt toegekend. Dit aandeel is te

volstorten door de heer Dany JANSSENS, voornoemd, ten belope van honderd euro (100,00 EUR).

- Mevrouw Daniella DE MIN, voornoemd, verbindt er zich toe  als stille vennoot - in de gewone

commanditaire vennootschap "JAMINDA" een som geld voor een bedrag van honderd euro (100,00 EUR) in te brengen, mits haar in vergoeding voor de door haar gedane inbreng, één (1) aandeel van de gewone commanditaire vennootschap "JAMINDA", zonder vermelding van nominale waarde, dat één/dertienduizend tweehonderd dertigste (1/13.228ste) van het kapitaal vertegenwoordigt, wordt toegekend. Dit

aandeel is te volstorten door mevrouw Daniella DE MIN, voornoemd, ten belope van honderd euro (100,00 EUR).

* Als vergoeding voor deze inbrengen ontvangen de vennoten volgend aantal aandelen:

-De huwgemeenschap van heer Dany JANSSENS en mevrouw Daniella DE MIN: dertienduizend

tweehonderd achtentwintig (13.228) aandelen:

-De heer Dany JANSSENS: één (1) aandeel;

-Mevrouw Daniella DE MIN: één (1) aandeel.

De dertienduizend tweehonderd dertig (13.230) aandelen vormen samen het volledig maatschappelijk kapitaal, waarop aldus volledig werd ingeschreven.

* Identiteit van de vennoten die hun inbreng niet volledig hebben volstort:

- De heer Dany Janssens: honderd euro, hetzij 100,00 EUR;

- Mevrouw Daniella De Min: honderd euro, hetzij 100,00 EUR.

BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

De zuivere winst zoals deze uit de balans- en de resultatenrekening blijkt, mag door de algemene

vergadering vrij worden besteed. Het eenparig akkoord van de vennoten wordt vereist.

Dany Janssens,

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
JAMINDA

Adresse
KAMIEL HUYSMANSSTRAAT 24 2840 RUMST

Code postal : 2840
Localité : RUMST
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande