JAN DE GREEF ADVOCAAT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JAN DE GREEF ADVOCAAT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.665.269

Publication

12/04/2013
ÿþ

Mod Word 14.7

Luik B ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd ter ' fie van de Rechtbank van Koophand., ;a »terme uF

4 3 APR. 2013

Griffie

u I





Bijlagen bij liet Belgiscïi Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : dSL 5' .U0S- ¶ S

Benaming

(voluit) : JAN DE GREEF ADVOCAAT

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Entrepotkaai 4 Bus 2.1. te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - VASTSTELLING STATUTEN - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hans De Decker te Brasschaat op 27 maart 2013, eerstdaags te registreren, dat 1/. de heer DE GREEF Jan Renatus, wonende te 2930 Brasschaat, Leopoldslei 116 en 2/, de heer DE BROECK Leo Paul, wonende te 1982 Zemst (Elewijt), Tulistraat 14A, een

vennootschap hebben opgericht als volgt:

1. Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van de besloten

vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Benaming; JAN DE GREEF ADVOCAAT (artikel 1)

2. Duur: onbepaald (artikel 4)

3. Zetel; Entrepotkaai 4 Bus 2.1, te 2000 Antwerpen

4. identiteit oprichters: zie boven

5. kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-) (artikel 5), ter gelegenheid van de oprichting volstort door inbreng in geld ten belope van .12.000,- ¬ , hetzij meer dan één vijfde per aandeel.

6. samenstelling: honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/honderdste (11100e) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen (artikel 5)

7. begin en einde boekjaar: telkens van één januari tot eenendertig december van ieder kalenderjaar. (artikel 24). Het eerste boekjaar loopt van 27 maart 2013 en eindigt op 31 december 2013 (overgangsbepaling)

8. Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de nettowinst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het revervefonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering. (artikel 25)

9. Bestuur. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur, (artikel 14), Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitsluiting van de handelingen waarvoor krachtens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, oefenen de zaakvoerders het bestuur uit op een collegiale wijze. Onverminderd de bepaling van artikel 7, zijn de zaakvoerders aansprakelijk tegenover de vennootschap voor fouten in hun beheer en tegenover derden voor inbreuken op de wet of de statuten.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de bepalingen van artikel 259 en volgende van het Wetboek Vennootschappen. (artikel 15). Aangesteld als statutaire zaakvoerder is de heer DE GREEF Jan, voornoemd, voor onbepaalde duur. Zijn mandaat is bezoldigd, onverminderd latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Indien er slechts één zaakvoerder is benoemd, vertegenwoordigt deze de vennootschap jegens derden en in rechte, zowel als eiser, dan ais verweerder.

Indien er meer dan één zaakvoerder is benoemd, dan wordt de vennootschap slechts geldig

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigd jegens derden en in rechte als eiser of verweerder door het gezamenlijk optreden van alle zaakvoerders.

Dit alles onder voorbehoud van dwingende wettelijke bepalingen met betrekking tot de externe vertegenwoordiging. (artikel 16).

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de bepalingen van artikel 259 en volgende van het Wetboek Vennootschappen. (artikel 15)

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Deze moeten tevens vennoot zijn. Alleen bijzondere en beperkte volmachten zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht en onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. De gevolmachtigden zijn gebonden door hoger vermelde bepalingen en kunnen de vennootschap slechts rechtsgeldig verbinden door middel van optreden samen met alle andere zaakvoerders of hun gemachtigden. (artikel 16).

10. Controle: overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake (artikel 18)

11, Doel:

De vennootschap heeft lot doel, zonder dat dit een handelsactiviteit mag uitmaken:

- De uitoefening van het beroep van advocaat en aile aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van de advocaat. Deze activiteit kan zich echter ook beperken tot het aanhouden van een

participatie in andere vennootschappen die de uitoefening van het beroep van advocaat tot maatschappelijk doel hebben en/of tot het uitvoeren van een bestuursfunctie in andere vennootschappen die de uitoefening van het beroep van advocaat tot maatschappelijk doel hebben.

- De vennootschap mag, hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep van advocaat en met al hetgeen het kan vervoegen of de ontwikkeling ervan kan bevorderen of vergemakkelijken.

- De vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen ais investering verwerven en in dit verband alle daden van beheer en beschikking stellen, inbegrepen maar niet beperkt tot de terbeschikkingstelling onder welke rechtsvorm dan ook van onroerende goederen aan derden, zoals niet limitatief de verhuring, de onroerende leasing, de aanschaf of het vestigen van een vruchtgebruik, de aanschaf of het vestigen van een recht van opstal of erfpacht.

- Wanneer de vennootschap daadwerkelijk zou opteren voor de uitoefening van het beroep van advocaat, zal zij bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat zoals bepaald door de bevoegde instanties eerbiedigen.

Deze opsomming is niet limitatief. De vennootschap kan daartoe elke overeenkomst van samenwerking of deelneming afsluiten die verenigbaar is met het beroep van advocaat.

De vennootschap kan, rechtstreeks of onrechtstreeks, autonoom of in samenwerking met anderen, in België of in het buitenland, alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar màatschappelijk doel of die van aard zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken, voor zover die deelneming verenigbaar is met de regels van de Orde van Advocaten bij de Balie te Antwerpen en deze van de Orde van Vlaamse Balies.

De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die nodig en dienstig zijn voor de verwezenlijking van deze doelstellingen,

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de professionele regels en richtlijnen eerbiedigen die opgelegd worden door de Raad van de Orde van Advocaten bij de Balie te Antwerpen, alsook deze van de Orde van Vlaamse Balies. Alle latere wijzigingen aan deze statuten moeten worden meegedeeld aan de raad van de bevoegde Orde van advocaten of aan de Stafhouder van de betreffende Orde. Hun richtlijnen aangaande beroepsregels en plichtenleer dienen te worden opgevolgd. De regels van het Reglement van de bevoegde Orde van advocaten zijn van toepassing, onverminderd de toepasselijkheid van de Europese Gedragscode, de reglementen van de Orde van Vlaamse Balies en van de betrokken andere balies of erkende wettelijke professionele organisaties. Ingeval van samenloop zullen de meest restrictieve regels van toepassing op gelijk welk onderdeel van de statuten gelden en minstens de regels van het Reglement van de bevoegde Orde van advocaten, zoals het op dat ogenblik in voege is.

Dienaangaande wordt uitdrukkelijk verwezen naar artikel 2.11 van het OVB-reglement. (artikel 2)

12. Jaarvergadering: de eerste vrijdag van de maand juni om negentien uur (19u) van ieder jaar. Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist. (artikel 19). De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de uitnodiging tot de vergadering. Ieder vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, mits deze zelf vennoot is. (artikel 20).

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en veertien (juni 2014). (overgangsbepaling).

Volmacht

Bijzondere volmacht (administratief mandaat) wordt verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan:

1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FILOTAX" te 2600 Berchem, Grote Steenweg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

616, teneinde al het nodige of nuttige te doen voor de administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank van Ondernemingen, de griffie en alle andere formaliteiten;

2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OUTCOME" te 1800 Vilvoorde, Leuvensesteenweg 248D, voor het vervullen van alle administratieve formaliteiten voor de inschrijving, wijzigingen en/of schrapping in de Kruispuntbank van Ondernemingen (wet van 16 januari 2003 tot oprichting van een Kruispuntbank van Ondernemingen, tot modernisering van het handelsregister, tot oprichting van erkende ondernemingsloketten en houdende diverse bepalingen) en alle andere administratieve formaliteiten in verband met aanvraag, wijziging vestigingsgetuigschriften en dergelijke;

3) Tevens wordt volmacht verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FILOTAX" te 2600 Berchem, Grote Steenweg 616, teneinde eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Belasting over de Toegevoegde Waarde en tot het vervullen van aile voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Hans De Decker

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte

-Bijlagen bi Thet Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(

1

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 31.08.2016 16559-0116-014

Coordonnées
JAN DE GREEF ADVOCAAT

Adresse
ENTREPOTKAAI 4, BUS 2.1 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande