JAN DE RIJK LOGISTICS ANTWERPEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JAN DE RIJK LOGISTICS ANTWERPEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 471.500.964

Publication

29/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 20.12.2012, NGL 25.04.2013 13097-0229-017
05/02/2013
ÿþOndernemingsnr ; BE0471.500.964

Benaming (voluit) : JAN DE RIJK LOGISTICS ANTWERPEN $ t/I34

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwelandenweg 5

2030 Antwerpen

Onderwerp akíe :Ontbinding ingevolge fusie

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 20 december 2012, gehouden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat met eenparigheid volgende beslissingen werden genomen: 11 Na kennisneming van het fusievoorstel de dato 16 oktober 2012, opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 693 van het wetboek van vennootschappen, en neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op zes november daarna,

na uitdrukkelijke instemming met het voorstel van de zaakvoerder om te verzaken aan het bijzonder verslag van de zaakvoerder, en aan het controleverslag op te maken door de commissaris betreffende het fusievoorstel, bij toepassing van artikel 694, laatste lid en artikel 695, laatste lid van het Wetboek van vennootschappen,; alsmede met het voorstel van de zaakvoerder om af te zien van het voorleggen van tussentijdse cijfers in si toepassing van artikel 697, § 2, 50, eerste en laatste lid,

en na mededeling dat zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in het actief en passief van de; overgenomen vennootschap sedert de datum van het opstellen van het fusievoorstel, en evenmin in het actief; en passief van de overnemende vennootschap,

goedkeuring van het fusievoorstel en besluit tot fusie door overdracht ten gevolge van haar ontbinding zonder= vereffening van de algeheelheid van de activa en passiva van haar vermogen niets uitgezonderd noch; ;; voorbehouden aan de naamloze vennootschap 'JAN DE RIJK RETAIL BELGIUM', met zetel te 1931 Zaventem, Brucargo Building 706, kamer 7512, RPR Brussel 0455.357.788, waarbij alle handelingen door haar verricht; sedert één oktober tweeduizend en twaalf, vanuit boekhoudkundig en fiscaal standpunt zullen worden; ;; beschouwd als uitgevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap; omschrijving van de over te; dragen bestanddelen van activa en passiva, en vaststelling van de overgangsvoorwaarden; vergoeding van de, overdracht, aan de vennoten van de overgenomen vennootschap, door evenredige verhoging van de; fractiewaarde van de aandelen van de overnemende vennootschap, waarvan zij in dezelfde verhouding; eigenaar zijn; veststelling van de ontbinding van de vennootschap ten gevolge van het besluit tot fusie, onder de; opschortende voorwaarden van (I) het door de buitengewone algemene vergadering van de overnemende; vennootschap te nemen besluit tot fusie, en (ii) de vaststelling van de ingevolge de fusie gewijzigde statuten van; ;j de overnemende vennootschap, in uitvoering van artikel 701 van het Wetboek van vennootschappen; ; vaststelling van de beëindiging van het mandaat van de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap,;

?"

ingevolge het besluit tot fusie, en onder gemeld voorbehoud, te weten: mevrouw HEEREN Jacoba Gerarda;

Maria, wonende te 2910 Essen (België), Stationsstraat 33..

2/ Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om de formaliteiten van openbaarmaking te vervullen, mede van de benoeming van de commissaris, met rechtzetting, als hiervoor vermeld. Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld: mevrouw Barbara Zagers, wonende te 2940 Stabroek, Lepelstraat 47, aan wie de macht wordt gegeven om alle formaliteiten te vervullen en. ;: documenten te ondertekenen met het oog op de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonen-register en bij de BTW-administratie.

s Bij beslissing van de gewone algemene vergadering van 18 mei 2012, werd tot commissaris aangesteld voor; de duur van drie jaar: 'Bedrijfsrevisoren Graré & Co` BVBA, vertegenwoordigd door de heer Frank Graré, te; ;; lezen als ingevolge materiële misslag 'AAudit CVBA', vertegenwoordigd door de heer Frank Graré.

Voor ontledend uittreksel ;; Notaris Peter Timmermans

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

tlaill5

)leergelegd ter eifine van à ftetlftank van Koophandel te Antwerpen, op

2 3 JAN. 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

Samen hiermee neergelegd:

uitgifte akte

notulen dd.. 18 mei 2012.

T7

" ,

r

*i

«." VQO-

behouden

" aan het Beigisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- III IlIlII1lIII III Iii 111111111

behouden *12185944*

aan het

Belgisch Staatsblad





r

ileergeteed tor oritfiie van de

Rechtbank gtrnhandrl ta AntviErpen

op O R_º%~fl.vL2.042--

Reiqrifífer,

Ondernemingsnr : 0471.500.964

Benaming

(voluit) : Jan de Riik Logistics Antwerpen Bvba

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwelandenweg 5, 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte F Fusievoorstel

Voorstel tot fusie door overneming tussen Jan de Rijk Retail Belgium N.V. en Jan de Rijk Logistics Antwerpen Bvba B.V.B.A..

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 671 juncto 693 van het Wetboek van Vennootschappen is door de Raad van Bestuur van de naamloze vennootschap Jan de Rijk Retail Belgium, hierna verder ook `RETAIL' genoemd, en de Zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Jan de Rijk Logistics Antwerpen Bvba, hierna verder ook `LOGISTICS ANTWERPEN' genoemd, in gemeen overleg, het voorstel tot een fusie door overneming, hierna verder 'Voorstel tot fusie door overneming', opgesteld, waarvan de tekst hierna volgt.

Onderhavig 'Voorstel tot fusie door overneming' wordt neergelegd met het oog op de overname bij wege van fusie van het gehele vermogen van 'LOGISTICS ANTWERPEN' door `RETAIL'.

(.Inleiding

'RETAIL' werd in het jaar 1995 opgericht om transportactiviteiten te ontwikkelen.

'LOGISTICS ANTWERPEN' werd in het jaar 2000 opgericht onder de naam VAN GEEL en heeft als bedrijfsactiviteit het vervoer, het bevrachten en de expeditie van goederen.

De voorgestelde verrichting kadert in een operatie die het centraliseren van twee identieke bedrijfsactiviteiten beoogt.

Il. Vennootschappen betrokken bij de fusie door overneming

A. De vennootschap die de overname zal doen

De vennootschap die de overname zal doen is Jan de Rijk Retail met maatschappelijke zetel te 1931 Zaventem, Brucargo Building 706, kamer 7512. De vennootschap is een naamloze vennootschap.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Walter Mennes te Essen op 9 juni 1995, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 juni 1995, onder het nummer 19950629/613.

De statuten werden een laatste maal gewijzigd bij akte verfeden voor notaris Luc Dejongh te Kalmthout op 13 december 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 februari 2012, onder het nummer 12043705.

'RETAIL' is gekend onder het ondernemingsnummer 0455.357.788.

`RETAIL' is als BTW  plichtige geregistreerd onder het nummer BE 455.357.788.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

'RETAIL' heeft volgens artikel 3 van haar statuten het volgende maatschappelijk doel ;

"a. Het deelnemen en het zich op andere wijze interesseren in, het (doen) financieren van, het voeren van directie en beheer over, het verlenen van diensten aan en het behartigen van belangen van vennootschappen en ondernemingen van onderscheiden aard en doelstelling, het beleggen van vermogen in schuldvorderingen, effecten en andere vermogenswaarden, zomede het stelten van zekerheden voor schulden en verplichtingen van groepsmaatschappijen en derden, inzoverre door de wet toegestaan;

b. Onderneming voor het goederenvervoer langs de weg, voor zeescheepvaart en goederenbehandeling, expediteursbedrijf, uitbaten van opslagplaatsen en magazijnen, onderneming voor grondwerken, handel in wegenbouwmachines en materiaal, verhuren van diverse goederen, dit alles voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Deze opsomming is enkel aanduidend en niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen en verhandelingen van welke aard ook zal kunnen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot het bereiken van haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zouden achten.".

Namens 'RETAIL' tekenen mevrouw Jacoba Heeren, bestuurder en de heer Michiel Wijngaards, bestuurder, samen bevoegd om de vennootschap te verbinden conform artikel 15, a) van haar statuten.

De vennootschap wordt hierna naast 'RETAIL' ook 'Overnemende vennootschap' genoemd.

Het maatschappelijk doel van 'RETAIL' laat de overname van het gehele vermogen via fusie door overname van 'LOGISTICS ANTWERPEN' toe zodat er geen aanpassing van het maatschappelijk doel van 'RETAIL' noodzakelijk is. Toch stelt het bestuur voor het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen als volgt

"Het verrichten, voor eigen rekening en/of voor rekening van derden, in het binnen- en buitenland, van aile vervoer, bevrachting en expeditie van goederen, onder allerlei vorm, hetzij in vaste of vloeibare vorm; het huren en/of verhuren van voertuigen met of zonder chauffeur en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan ook de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen bestuurders en aandeelhouders.".

B. De vennootschap die overgenomen zal worden

De vennootschap die overgenomen zal worden is Jan de Rijk Logistics Antwerpen met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Nieuwelandenweg 5. De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Herman Verschraegen te Wuustwezel op 20 maart 2000, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 april 2000, onder het nummer 20000401/373.

De statuten werden een laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor notaris Luc Dejongh te Kalmthout op 28 februari 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 maart 2011, onder het nummer 11045993.

`LOGISTICS ANTWERPEN' is gekend onder het ondernemingsnummer 0471.500.964.

'LOGISTICS ANTWERPEN' Is als BTW  plichtige geregistreerd onder het nummer BE 471.500.964.

'LOGISTICS ANTWERPEN' heeft volgens artikel 3 van haar statuten het volgende maatschappelijk doel : "-Het vervoer voor rekening van derden, zowel nationaal als internationaal, per spoor, te water, langs de weg en in de lucht.

-De verhuur van alle roerende en onroerende goederen, en meer in het bijzonder van vrachtwagens, kraanwagens, heftrucks en dergelijke meer.

-Op- en overslag alsmede het stockbeheer voor rekening van derden. Het verzekeren van distributiediensten of nog het verpakken, verzenden en conditioneren van goederen voor het cliënteel,

-De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids- en financiële en onroerende verrichtingen; zo voor zijn rekening als voor rekening van derden die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

-Zij zal mogen samenwerken met, of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn haar activiteiten te optimaliseren,

Deze samenwerking of deelneming kan geschieden op eender welke wijze, ten exemplatieve titel: huur en aankoop van roerende en onroerende goederen, overname van aandelen, inbreng, fusie, splitsing.

d

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het doel van de vennootschap kan slechts gewijzigd worden door een besluit van de bijzondere Algemene Vergadering gehouden ten overstaan van een notaris en met inachtname van de voorschriften van artikel 287 W 1 venn.°.

Namens `LOGISTICS ANTWERPEN' tekent mevrouw Jacoba Heeren, zaakvoerder, bevoegd om de vennootschap te verbinden conform artikel 9 van haar statuten.

De vennootschap wordt hierna naast 'LOGISTICS ANTWERPEN' ook 'Overgenomen vennootschap' genoemd.

Ill. Vergoeding in aandelen  Bedrag van de opleg

Gezien de aandeelhouders van zowel 'LOGISTICS ANTWERPEN' als van `RETAIL' in eenzelfde verhouding deelnemen, worden geen nieuwe aandelen in `RETAIL' uitgegeven.

Aangaande de kapitaalverhoging door inbreng in natura die plaatsvindt naar aanleiding van de fusie door overneming wordt verwezen naar het specifieke verslag van de commissaris van 'RETAIL' in uitvoering van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

De Overgenomen vennootschap' heeft honderd (100) aandelen uitgegeven.

De Overnemende vennootschap' heeft tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen uitgegeven.

In vergoeding voor de overgang van het gehele vermogen van `LOGISTICS ANTWERPEN` naar 'RETAIL' worden geen nieuwe aandelen in 'RETAIL_' uitgegeven aan de aandeelhouders van 'LOGISTICS ANTWERPEN'.

Er wordt geen oplegsom in geld betaaldl

IV. Wijze van toewijzing van de door `RETAIL' nieuw uitgegeven aandelen

Aangezien er geen nieuwe aandelen in 'RETAIL' warden uitgegeven, dient er geen verantwoording te worden gegeven aangaande de wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt.

V. Datum vanaf dewelke de door 'RETAIL' nieuw uitgegeven aandelen recht geven te delen in de winst alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

Daar er geen nieuwe aandelen ter vergoeding van de overgang van het gehele vermogen van `LOGISTICS ANTWERPEN' door 'RETAIL' worden uitgegeven, dient geen verantwoording te worden gegeven aangaande het recht te delen in de winst van 'RETAIL' vanaf 1 oktober 2012.

Er werden geen bijzondere regelingen uitgewerkt betreffende het recht te delen in de winst.

VI. Datum vanaf dewelke de handelingen van het gehele vermogen van 'LOGISTICS ANTWERPEN' boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van `RETAIL'

Vanaf 1 oktober 2012 worden de verrichtingen gesteld door de 'Overgenomen vennootschap' boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de `Overnemende vennootschap',

VII. Rechten die de `Overnemende vennootschap' toekent aan de aandeelhouders van de 'Overgenomen vennootschap', die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

De `Overgenomen vennootschap' heeft geen aandelen met bijzondere rechten noch andere effecten dan aandelen uitgegeven waardoor de `Overnemende vennootschap' geen aandelen noch effecten dient uit te geven die bijzondere rechten verlenen.

VIII. De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissaris voor het in artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde verslag

4 F`

° i

L. `.,,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De bezoldiging die 'RETAIL' toekent aan haar commissaris, Bedrijfsrevisor Graré & Co B,V.B.A., vertegenwoordigd door de heer Frank Graré, voor het verslag conform artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, zal 1.000,00 ¬ bedragen.

IX. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de fusie door overneming deelnemen

Geen bijzondere voordelen zullen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die bij de fusie door overneming betrokken zijn.

X. Kosten

Elke partij zal zijn kosten met betrekking tot de transactie dragen.

XI, Streefdatum goedkeuring 'Voorstel tot fusie door overneming'

De streefdatum voor de goedkeuring van onderhavig 'Voorstel tot fusie door overneming' door de aandeelhouders van `RETAIL' en `LOGISTICS ANTWERPEN' is 17 december 2012.

XII. Neerlegging 'Voorstel tot fusie door overneming'

Dit 'Voorstel tot fusie door overneming' zal door de ondergetekenden, in hun hoedanigheid van Raad van Bestuur van 'RETAIL' en Zaakvoerder van 'LOGISTICS ANTWERPEN', neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel respectievelijk Antwerpen vóôr 1 november 2012.

XIII. Verklaringen pro fisco

De fusie door overneming zal met vrijstelling van BTW geschieden in overeenstemming met artikel 11 en 18, §3 van het BTW  Wetboek en artikel 11 van het Koninklijk Besluit nr. 1 van 29 december 1992.

De fusie door overneming zal tevens met vrijstelling van registratierechten geschieden overeenkomstig artikel 117, §1 van het Wetboek van registratie-, hypotheek- en griffierechten.

De fusie door overneming zal geschieden met vrijstelling van Inkomstenbelastingen overeenkomstig artikel 211 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992.

XIV. Omstandig schriftelijk verslag van de Raad van Bestuur

Controleverslag van de commissaris

Tussentijdse cijfers

In principe dient krachtens artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen het bestuursorgaan van zowel 'RETAIL' als 'LOGISTICS ANTWERPEN' een omstandig schriftelijk verslag op te stellen waarin de stand van het vermogen van de te fuseren vennootschappen wordt uiteengezet en uit een juridisch en economisch oogpunt wordt toegelicht en verantwoord : de wenselijkheid van de fusie, de voorwaarden en de wijze waarop ze zal geschieden en de gevolgen ervan, de methoden volgens welke de ruilverhouding van de aandelen is vastgesteld, het betrekkelijk gewicht dat aan deze methoden wordt gehecht, de waardering waartoe elke methode komt, de moeilijkheden die zich eventueel hebben voorgedaan en de voorgestelde ruilverhouding.

Evenwel stelt artikel 694, tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen dat dit omstandig schriftelijk verslag niet is vereist indien alle aandeelhouders in elke bij de fusie betrokken vennootschap hiermee hebben ingestemd.

Zowel de Raad van Bestuur van 'RETAIL' als de Zaakvoerder van `LOGISTICS ANTWERPEN' zullen voorafgaandelijk aan de beslissing over de fusie als agendapunt van de buitengewone algemene vergadering het voorstel opnemen om met unanimiteit in te stemmen af te zien van deze bijzondere schriftelijke verslaggeving.

In principe dient krachtens artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen de commissaris in elke vennootschap een schriftelijk verslag over de fusie op te stellen.

1.

!

I. :4,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De commissaris moet inzonderheid verklaren of de ruilverhouding naar zijn mening al dan niet redelijk is.

Het controleverslag wordt voor een fusie door overneming evenwel niet vereist indien alle aandeelhouders van elke bij de fusie betrokken vennootschap daarvan afzien (artikel 695, zesde lid van het Wetboek van Vennootschappen).

Zowel de Raad van Bestuur van 'RETAIL' als de Zaakvoerder van `LOGISTICS ANTWERPEN' zullen voorafgaandelijk aan de beslissing over de fusie als agendapunt van de buitengewone algemene vergadering het voorstel opnemen om met unanimiteit in te stemmen af te zien van het controleverslag op te maken door de commissaris.

In principe dienen krachtens artikel 697, § 2, eerste lid, 5° van het Wetboek van Vennootschappen tussentijdse cijfers te worden opgemaakt betreffende de stand van het vermogen indien de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan zes maanden v66r de datum van het fusievoorstel is afgesloten.

Indien alle aandeelhouders in elke bij de fusie betrokken vennootschap hiermee hebben ingestemd, zijn evenwel geen tussentijdse cijfers vereist (artikel 697, § 2, laatste lid van het Wetboek van Vennootschappen).

Zowel de Raad van Bestuur van 'RETAIL' als de Zaakvoerder van `LOGISTICS ANTWERPEN' zullen voorafgaandelijk aan de beslissing over de fusie als agendapunt van de buitengewone algemene vergadering het voorstel opnemen om met unanimiteit in te stemmen af te zien van het opmaken van tussentijdse cijfers.

Opgemaakt in 4 exemplaren op 16 oktober 2012.

De Raad van Bestuur van 'RETAIL' erkent twee door de Raad van Bestuur van `RETAIL' én de Zaakvoerder van 'LOGISTICS ANTWERPEN' getekende exemplaren te hebben ontvangen van dit 'Voorstel tot fusie door overneming', waarvan er één exemplaar bestemd is om in het vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van 'RETAIL' te worden neergelegd en het andere exemplaar bestemd is om bewaard te worden op de maatschappelijke zetel van `RETAIL'

De Zaakvoerder van 'LOGISTICS ANTWERPEN' erkent twee door de Raad van Bestuur van 'RETAIL' én de Zaakvoerder van `LOGISTICS ANTWERPEN' getekende exemplaren te hebben ontvangen van dit 'Voorstel tot fusie door overneming', waarvan er één exemplaar bestemd is om in het vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van 'LOGISTICS ANTWERPEN' te worden neergelegd en het andere exemplaar bestemd is om bewaard te worden op de maatschappelijke zetel van `LOGISTICS ANTWERPEN'.

Aldus getekend voor Jan de Rijk Logistics Antwerpen Bvba B.V.B.A.

J. Heeren

Zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 17.08.2012 12422-0544-017
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 31.08.2011 11505-0159-017
25/03/2011 : AN341264
28/07/2010 : AN341264
17/07/2009 : AN341264
09/04/2009 : AN341264
29/05/2008 : AN341264
07/06/2007 : AN341264
12/07/2005 : AN341264
23/12/2004 : AN341264
08/06/2004 : AN341264
02/07/2003 : AN341264
18/07/2002 : AN341264

Coordonnées
JAN DE RIJK LOGISTICS ANTWERPEN

Adresse
NIEUWELANDENWEG 5 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande