JANA INVEST

Société en commandite simple


Dénomination : JANA INVEST
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 837.314.292

Publication

16/12/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

.fl 4 DEC, 2413

KOOPHANDEL TlJ1NHOUT

r1n rrriifior

Ondernemingar r : 0837314292

Benaming

(vjruI) : JANA INVEST

(vûrkOrr)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire Vennootschap

Zetel LAEREMANSSTRAAT 25, 2235 HULSHOUT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vrijwillige ontbinding, sluiting vereffening en ontslag zaakvoerders

Op18 november 2013 werd een bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel.' Alle vennoten waren aanwezig.

Uit het verslag van deze bijzondere algemene vergadering blijkt dat unaniem werd beslist om over te gaan tot vrijwillige ontbinding van JANA INVEST GCV. Uit het verslag blijkt tevens wat volgt.

De bijzondere algemene vergadering heeft geconstateerd dat geen gelden konen worden geconsigneerd, aangezien alle gelden reeds werden betaald aan de begunstigden.

De algemene vergadering heeft geconstateerd dat er geen schulden meer zijn. Bijgevolg werd er geen vereffenaar aangesteld.

De bijzondere algemene vergadering heeft unaniem beslist om over te gaan tot sluiting van de vereffening. De vennootschap heeft opgehouden te bestaan, zelfs voor de noden van haar vereffening. Aan de zaakvoerder werd kwijting verleend voor de uitoefening van zijn mandaat.

De boeken en de bescheiden zullen gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn warden bewaard door dhr. Jan Wens, wonende te LAEREMANSSTRAAT 25, 2235 HULSHOUT.

Tegelijk hiermee neergelegd: verslag

"

Op de laatste blz. vari Luik l; uerirtolcieii Fl`n444 ` Naam el/ hoedanigheid van de 1rlSlrUnleiilErende nota[is. hetzij vert de' l3orso(olli(c'.lil bevoegd de zoGtltsparsoori Fei aanzien 'fan derden te vortegarnvopidigen

Verso . Naarts en handkekeninçg.

*13188296*

II

21/02/2013
ÿþMOD 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr.: 0837314292

Benaming (voluit) : JANA INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : ZANDSTRAAT 94 BUS 201, 2200 HERENTALS, BELGIË

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : VERHUIS VAN DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 1/1/2013 te Huishout

Voorgezeten door: Jan Wens, beherend vennoot

Aanwezigen:

Dhr. Jan Wens, beherend vennoot en zaakvoerder, wonende te Laeremansstraat 25, 2235

Hulshout met een deelneming van 50% in de vennootschap.

Mevr. Nancy Peeters, stille vennoot, wonende te Laeremansstraat 25, 2235 Hulshout met

een deelneming van 50% in de vennootschap.

Agendapunt: Zetelwijziging Jana Invest

Volgende beslissing werd door de beherend vennoot tijdens de algemene vergadering

besproken en met algemeenheid van stemmen goedgekeurd:

De zetel van de vennootschap wordt met ingang vanaf heden verplaatst van Zandstraat

941201, 2200 Herentals naar Laeremansstraat 25, 2235 Hulshout.

JAN WENS

ZAAKVOERDER

!III I 11111131,1.1411,,I1I I

9

INI

NErEFiGEI F

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 1 FEB. 2013

KOOPHA lit TURNHOUT

De griffier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2011
ÿþMotl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 8 JUNI 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT GriffiEDe griffier

III !l ui WiuiuiAifli Niiiu

*11103991*

hs

tlE St

Ondernemingsnr : t39' 319 2 3

Benaming

(voluit) : Jana Invest

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Zandstraat 94/201 2200 Herentals

Onderwerp akte :

De ondergetekenden:

Jan WENS wonende Zandstraat, 941201 te HERENTALS,

en

Nancy PEETERS wonende Grote Steenweg 76 bus 3.2 te BERCHEM

' beslissen per 20 juni 2011 samen over te gaan tot de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap waarvan de statuten luiden als volgt:

Art.1 De vennootschap neemt de vorm aan van een gewone commanditaire vennootschap, afgekort

"Comm.V.", met als benaming "JANA INVEST'.

Alle dokurnenten die van de vennootschap uitgaan zullen de hoofding "JANA INVEST" dragen.

Art.2 De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en kan enkel worden ontbonden door eenparige beslissing van de algemene vergadering van vennoten (hierna AV genoemd) of door de verklaring van een vennoot dat hij niet langer tot de vennootschap wil behoren.

Art.3 De zetel van de vennootschap is gevestigd Zandstraat, 94/201 te HERENTALS.

De AV kan ten allen tijde beslissen deze zetel te verplaatsen en/of bijkomende zetels of vestigingen te

creëren.

Art.4 Het volledig volstort kapitaal bedraagt 12.500 euro en wordt door ieder van de vennoten voor de helft gestort op rek. 363-0896307-67 bij ING.

De heer Jan WENS, die optreedt als beherend vennoot draagt 6.250 euro bij in het kapitaal en heeft dus een deelneming van 50 % in de vennootschap;

Mevrouw Nancy PEETERS, die optreedt als stille vennoot, draagt 6.250 euro bij in het kapitaal en heeft dus een deelneming van 50% in de vennootschap. De stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

De AV kan ten allen tijde beslissen dit kapitaal op te trekken, dan wel te verminderen

Op de zetel van de vennootschap zal permanent een register worden bijgehouden waarin de repartitie van de deelnemingen geakteerd wordt alsmede de eventuele gedagtekende mutaties.

Art.5 Als statutair zaakvoerder wordt de heer Jan WENS aangesteld. Zijn mandaat geldt voor onbepaalde duur. De AV kan beslissen een andere zaakvoerder te benoemen.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang de AV hem geen bezoldiging zal hebben toegekend.

Art.6 Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar loopt van 20 juni tot ultimo 2011.

Art.7 De nettowinst van de vennootschap dient op gelijke basis te worden verdeeld tussen de vennoten, conform hun belang in het kapitaal. Op dezelfde wijze dienen beide vennoten ook bij te dragen in de verliezen van de vennootschap. De AV kan beslissen tot de vorming van een reservefonds.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Art.8 Maatschappelijk doel van de vennootschap.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen, zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop , de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Het verwerven en aanhouden van partcipaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in Belgie of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs

De vennootschap kan de hiervoor beschreven verrichtingen uitvoeren voor eigen rekening of voor derden, of deze laten uitvoeren of doorgeven aan derden.

De vennootschap zal zich eveneens onder gelijk welke vorm mogen interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, welke een gelijklopend of soortgelijk doel nastreven. Hoewel niet uitdrukkelijk vermeld, zal de vennootschap eveneens in het algemeen alle verrichtingen mogen doen welke betrekking hebben, hetzij rechtstreeks of onrechtstreeks, op haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijkingen van dit doel na te streven of te vergemakkelijken.

Art.9 De vennoten kunnen hun deelneming enkel overdragen onder de levenden mits de schriftelijke instemming van de andere vennoot.

Art.10 Bij overlijden van één vennoot valt zijn deelneming automatisch toe aan zijn wettelijke erfgenaam(en).

Art.11 Indien er, om welke reden dan ook, slechts 1 vennoot overblijft, zal de vennootschap toch niet automatisch eindigen. De overblijvende vennoot zal alsdan zo snel als mogelijk een nieuwe vennoot of vennoten aantrekken om aan deze toestand een einde te stellen.

Art.12 De jaarlijkse Algemene Vergadering van de vennoten zal plaatsvinden op 1 juni om 10 uur op de maatschappelijke zetel en zal beslissen over de jaarrekening en de bestemming van winst/verlies en zal décharge verlenen aan de zaakvoerder. Elk der vennoten heeft een gelijkwaardig stemrecht.

Aldus opgemaakt te HERENTALS op 20 juni 2011 in drievoud waarbij elke vennoot een exemplaar verklaart te hebben ontvangen, het derde bestemd zijnde voor neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te TURNHOUT.

~prJ WeNS

7__Plei-ka,v^ aretkeGea_

Voor-;tourert

" aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JANA INVEST

Adresse
LAEREMANSSTRAAT 25 2235 HULSHOUT

Code postal : 2235
Localité : HULSHOUT
Commune : HULSHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande