JANEIRO.BE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JANEIRO.BE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.452.605

Publication

06/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.07.2014, NGL 30.09.2014 14628-0196-015
25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 19.11.2013 13663-0134-016
30/10/2012
ÿþ Medeford 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0833.452.605

Benaming

(voluit) : DOMUSATELIER

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rue de Priespont 171 te 1495 Villers-la-Ville (Marbais) (volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Blijkens akte verleden voor Meester Olivier PALSTERMAN, geassocieerde notaris te Brussel, op drie oktober tweeduizend en twaalf, heeft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOMUSATELIER" , met eenparigheid van stemmen, zijn benaming en doel gewijzigd en zijn zetel verhuisd. Ingevolge de verandering van zetel, heeft "DOMUSATELIER" zijn statuten uit frans naar nederlands aangepast als volgt:

Artikel 1: Naam

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid draagt de naam "JANEIRO.SE"

Alle akten, facturen, aankondigingen, publicaties, brieven, orderbrieven, websites en andere documenten, onder elektronische vorm of niet, voortvloeiend uit de vennootschap, moeten de benaming van de vennootschap, de vorm, voluit of afgekort (BVBA), de precieze aanduiding van de maatschappeliike zetel, het ondernemingsnummer, de uitdrukkingen "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR" gevolgd door de aanduiding van de zetel van de rechtbank op wiens rechtsgebied de vennootschap haar maatschappelijke zetel heeft, bevatten.

Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te à 2018 Antwerpen, Zuidervelodroom, 27.

Hij mag overgebracht worden op gelijk welke plaats in België door eenvoudige beslissing van de" zaakvoerders bevoegd om authentiek over te gaan tot de statutenwijziging die eruit volgt en onder voorbehoud van de wettelijke bepalingen inzake.

ledere wijziging van de maatschappelijke zetel moet worden gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad,

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders kunnen eveneens bijhuizen, agentschappen, bestuurszetels, exploitatiezetels, bijkantoren en succursalen opgericht worden, zowel In België als in het buitenland, op de plaats waar zij het ncdig achten.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of door samenwerking met derden zo wel in België als in het buitenland:

1) Alle activiteiten in het algemeen, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- het ter beschikking stellen van huishoudens van personeel voor het verrichten van werken met betrekking tot het schoonmaken van woningen, wassen, strijken, hier inbegrepen buiten de woning van de gebruiker, kleine losse naaiwerken, het bereiden van maaltijden, dagelijkse boodschappen doen, ruiten schoonmaken en. andere huishoudelijke diensten, in het kader van dienstencheques;

- het ter beschikking stellen van huishoudens of ondernemingen van personeel voor alle diensten in verband met reiniging en onderhoud van woningen, commerciële ruimtes en kantoren, het reinigen van ramen, kleine werken in de tuin, kantoorwerk, interimdiensten, onderaanneming;

- de levering van alle diensten ten behoeve van aile particuliere of zakelijke klanten;

- Vervoer van personen en goederen;

2) Alle activiteiten in het algemeen, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- de uitbating van snackbars, pubs, tearooms, hotels, restaurants, tavernes, cafés, nachtclubs, buffetten,

vestiaires voor het publiek, verhuur van plaatsen, feestzalen, banketten en catering;

- uitbating van ateliers voor bakkerij en banketbakkerij, food en non

-food

het bevorderen van de gastronomie, lokale producten en

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

~

tLi3E

DN1TEUR B

w

I 55uivaniunuiui

"

312

23 -i0- 2

ISCH STAATSBLAD

~ ~Dt;n~.. ~~ wun. rrs.~ci ~~

1 CCT, 2012

roc; "..

BEL

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2012 - Annexes du Moniteur belge ~ streekproducten en de commercialisatie van deze producten en in het algemeen elke activiteit van hotellerie en restaurant, evenals de verkoop, aankoop, import en export van voedingsproducten, kookgerei en restauratie;

organisatie van evenementen, waaronder verhuur van alles wat nodig of nuttig is voor de volledige realisatie van evenementen, zoals zalen, vaatwerk, auto's, personeel, artiesten en de aankoop, verkoop, import en export, groot-en detailhandel van producten in verband met deze activiteiten;

- de levering van materiële en intellectuele raadgevingen en vorming inzake het beleidsbeheer en de organisatie van elke activiteit van hotellerie en restaurant in het bijzonder, maar niet uitsluitend, op het gebied van strategie, marketing, human resources, financiën en IT;

3) Alle activiteiten in het algemeen, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben met:

- Het onderwijs van talen, bevordering en animatie van dit onderwijs;

- De organisatie van cursussen, seminaries, vormingen

- Uitbating van boekhandels.

4) Alle transacties met betrekking tot de volgende activiteiten: management, management beheer, advies en ondersteuning in management, marketing, strategie, verkoop en handel, marktonderzoek, onderzoek en ontwikkeling, financieel beheer, boekhoudkundige en administratieve diensten, intellectuele diensten, personeelsbeheer en -opleiding, terbeschikkingstelling van personeel, handelsbemiddeling, zoals het in contact brengen van beleggers met buitenlandse bedrijven, zakelijke tussenpersonen, licenties en octrooien.

- Bevordering, ontwikkeling en uitvoering van alle activiteiten van creatie, productie, marketing en financiën evenals consulting en vorming daaromtrent.

5) De aankoop, verkoop, zowel groot- ais kleinhandel, import, export, vertegenwoordiging, distributie, verhuur en commercialisatie van alle producten met betrekking tot het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Zij kan alle burgerlijke, industriële, onroerende of commerciële, roerende of onroerende activiteiten uitvoeren, die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, betrekking hebben op een of andere tak van haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Zij kan op allerlei wijzen belangen verwerven in een vennootschap of onderneming met een gelijkaardig of verwant doel, of met een doel van die aard om de verwezenlijking van haar doel, zelfs onrechtstreeks, te bevorderen of te vergemakkelijken

Zij kan ook alle overeenkomsten afsluiten met betrekking tot samenwerking, rationalisering, associatie of andere met dergelijke vennootschappen of ondernemingen.

Zij kan zich borg stellen en alle persoonlijke en zakelijke zekerheden stellen ten gunste van een persoon of

bedrijf, al dan niet gerelateerd. Zij kan de taken uitvoeren van een bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar. Wanneer het verrichten van bepaalde handelingen onderworpen zou zijn aan voorwaarden voor toegang tot

het beroep, zal de vennootschap haar handelen laten afhangen van het vervullen van deze voorwaarden. Artikel 4: Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

Zij zal mogen ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals bij een statutenwijziging.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de faling of kennelijke onbekwaamheid van een vennoot.

Il. KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5:

Het aandelenkapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00)

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop volledig werd ingeschreven.

Artikel 6:

Het aandelenkapitaal kan in één of meerdere keren verhoogd of verminderd worden, onder voorbehoud van toepassing van de wettelijke bepalingen voorzien In het Wetboek van vennootschappen.

De totstandkoming van de kapitaalsverhoging, indien zij niet gelijktijdig geschiedt met de beslissing tot kapitaalverhoging wordt vastgesteld bij authentieke akte.

De nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, behalve de uitzonderingen voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

Zij kunnen hun recht van voorkeur uitoefenen gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de intekening.

De opening van de intekening met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat recht kan warden uitgeoefend, worden bepaald door de algemene vergadering en worden ter kennis gebracht van de vennoten bij aangetekend schrijven. Wordt dit recht niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen eerst aangeboden aan de andere vennoten, die hun recht van voorkeur volledig hebben uitgeoefend, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd. Er wordt op dezelfde wijze te werk gegaan tot de kapitaalverhoging volledig is geplaatst of tot geen enkele aandeelhouder nog van deze mogelijkheid gebruik maakt,

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hierboven bepaald, kan worden ingeschreven door personen waaraan overeenkomstig deze statuten de aandelen vrij mogen overgedragen worden of door derden met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal vertegenwoordigen.

, 1 . .

.40,

Artikel 7:

Wanneer het kapitaal niet volledig is volgestort, beslist(sen) de zaakvoerders) over de opvragingen van

stortingen door de vennoten, naarmate de benodigdheden van de vennootschap en bepaalt(en) de termijn van

uitvoering. .

De vennoot die na een aanmaning, betekend bij aangetekende brief, na vijftien dagen, achterstaat met zijn stortingen, zal een interest berekend op de wettelijke interest, moeten betalen ten bate van de vennootschap te rekenen vanaf de dag der eisbaarheid der stortingen tot de dag van de definitieve betaling.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) de vennoten toelaten hun aandelen vervroegd vol te storten.

Artikel 8:

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit

register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register betreffende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de zaakvoerder(s) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen) verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdracllten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

Artikel 9:

Ce § 1, Vrije overdraagbaarheid

De aandelen van een vennoot kunnen zonder goedkeuring worden overgedragen onder levenden of

overgaan door overtijden, aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of de erflater, of aan

e ascendenten en descendenten in rechte lijn van vennoten.

+44

§ 2. Overdracht onderworpen aan goedkeuring

ó Elke vennoot die zijn aandelen wil overdragen onder levenden aan een andere persoon dan deze die

X hierboven werden beschreven, moet, op straffe van nietigheid, de goedkeuring bekomen van ten minste de helft

eder vennoten in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht wordt voorgesteld.

rm

Daartoe, moet hij een verzoek tot de zaakvoerder(s) richten, bij aangetekende brief, met aanduiding van de

wl

naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer(s), van het aantal aandelen dat hij

e zinnens is af te staan, alsmede van de voor ieder aandeel geboden prijs.

d " Binnen acht dagen na ontvangst van dit bericht, moeten de zaakvoerders de inhoud ervan overmaken aan

N elke vennoot, bij aangetekende brief, waarbij zij een schriftelijk negatief of positief antwoord vragen binnen de vijftien dagen en benadrukken dat de vennoten die in gebreke blijven hun antwoord te versturen zoals voorzien,

N geacht zullen worden hun goedkeuring te verlenen. Dit antwoord van de vennoot moet bij aangetekende brief

c worden Verstuurd.

óBinnen acht dagen nadat de termijn waarbinnen de vennoten hun beslissing moesten laten kennen, is

M verstreken, betekent de zaakvoerder aan de overdrager het antwoord op zijn verzoek.

1 De erfgenamen en legatarissen die geen vennoot van rechtswege worden krachtens deze statuten, zijn et

ertoe gehouden de toestemming van de medevennoten te vragen volgens dezelfde formaliteiten, et

Tegen weigering van goedkeuring van overdracht onder levende staat geen beroep op de rechter open.

Niettemin, de vennoot die het geheel of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen, kan van de vennoten et

et die zich verzetten eisen dat zij de aandelen zelf kopen aan de prijs die door hem was vermeld in de

CA oorspronkelijke bekendmaking of, in geval van betwisting van deze prijs, aan de prijs bepaald door een

el deskundige. Deze deskundige wordt in gemeen overleg aangewezen of, bij gebrek aan akkoord, door de

te voorzitter van de rechtbank van koophandel beslissende zoals in kortgeding, op verzoek van de meest gerede

~o partij. Alle prooedure- en expertisekosten zijn voor de helft ten laste van de overdrager en voor de andere helft

ten laste van de koper(s), naar evenredigheid met het door iedere koper verworven aantal aandelen als er meer

P, dan één koper is. Hetzelfde geldt ln geval van weigering van goedkeuring van een erfgenaam of legataris. In

beide gevallen moet de betaling plaatsvinden binnen de zes maanden na de weigering. el

:r. De bepalingen van dit artikel zijn van toepassing op elke overdracht onder levenden, zowel ten bezwarende

titel als ten kosteloze titel, zowel vrijwillig als gedwongen (uitsluiting en uittreding) zowel in vruchtgebruik, blote

e eigendom als volle eigendom, van aandelen of enige andere effecten die recht geven op de verwerving van

Ce aandelen.

et In afwijking van het voorgaande, indien de vennootschap maar één vennoot meer telt, dan kan deze het

geheel of een deel van de aandelen vrij overdragen.

Artikel 10:

De effecten zijn ondeelbaar. leder maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem binnen de beperkingen door de wet bepaald. In geval van mede-eigendom, erkent de vennootschap slechts één eigenaar per titel.

Indien het effect toebehoort aan verscheidene eigenaars, de uitoefening van de aan het effect verbonden rechten opgeschort totdat een enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel.

In gevat van splitsing tussen naakte eigenaar en vruchtgebruiker, dan worden de eraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 11:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2012 - Annexes du Moniteur belge r De erfgenamen en de schuldeisers van een vennoot, mogen onder geen voorwendsel, de verzegeling vereisen van de goederen en documenten van de vennootschap, noch zich in het minst inmengen in de akten van bestuur.

Ze moeten zich houden, voor de toepassing van hun rechten, aan de jaarrekening en aan de beslissingen van de algemene vergadering

III. BESTUUR - CONTROLE

Artikel 12:

Het bestuur van de vennootschap is toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, die door de algemene vergadering of de enige vennoot benoemd worden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger (natuurlijk persoon) aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Wanneer de vennootschap die nu opgericht wordt als bestuurder of zaakvoerder aangeduid word in een vennootschap, is de zaakvoerder bevoegd aan de permanente vertegenwoordiger aan te duiden.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de meest uitgebreide bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen, om alle beheers-en beschikkingsdaden te volbrengen, die vallen onder toepassing van het maatschappelijk doel van artikel 3 van hiervoren, en onder voorbehoud van de bepalingen voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

Als er meerdere zaakvoerders zijn zullen zij afzonderlijk mogen handelen.

Alles wat niet uitdrukkelijk door de wet voorbehouden is aan de algemene vergadering of de enige vennoot, valt onder de bevoegdheid van de zaakvoerder(s).

Hij (zij) mag (mogen) namelijk alle contracten en overeenkomsten afsluiten, aankopen, verkopen, ruilen, uitbaten, alle roerende en onroerende goederen in huur geven of nemen, alle huurcelen toekennen of aanvaarden, met of zonder verkoopbelofte, alle leningen aangaan, alle waarborgen en inpandgevingen toestaan, zelfs met hypotheek, aile waarborgen aanvaarden, aile kwijtingen en ontlastingen verlenen, handlichting toestaan van alle bevelschriften, verzet, inbeslagnemingen en overschrijvingen allerhande, alsmede van alle bevoorrechte en hypothecaire, ambtshalve of andere inschrijvingen, aan alle voorrechten verzaken, hypotheekrechten, ontbindende rechtsvorderingen en aan welke zakelijke rechten ook, de hypotheekbewaarders ontslaan van elke ambtshalve te nemen inschrijving, het alles, zo véór als na betaling, de aanwending van de beschikbare en reservefondsen bepalen, zaken doen, compromis aangaan, dadingen treffen op maatschappelijke belangen; alle agenten en bedienden benoemen en ontslaan, hun bevoegdheden bepalen, hun wedden en gebeurlijk hun borgstellingen, de vennootschap in rechte vertegenwoordigen als eiser of ais verweerder, alsmede optreden voor de formaliteiten bij de openbare besturen.

Voorafgaande opsomming wordt gegeven bij wijze van aanduiding en houdt geen beperking in,

Artikel 13:

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) het recht bijzondere machten te delegeren aan één of meer directeurs alsook aan zaakgelastigden, al dan niet vennoten, hun bevoegdheden en de bezoldiging van hun functies te bepalen en met de betrokkenen alle werknemerscontracten af te sluiten.

Artikel 14:

Alle akten die de vennootschap verbinden zullen gëtekend worden door één of meerdere zaakvoerder(s) behoudens bijzondere delegatie.

Aile beslissingen, andere dan die van het dagelijks bestuur, zullen opgenomen worden in een register van processenverbalen; ieder proces-verbaal zal getekend zijn door de zaakvoerder(s),

Artikel 15:

De algemene vergadering of de enige vennoot mag aan de zaakvoerder(s) een jaarlijkse bezoldiging toekennen, als vergoeding voor zijn (hun) werkzaamheden, die ais algemene onkosten aangerekend wordt, onafhankelijk van hun vertegenwoordigings-, reis-en verplaatsingskosten.

Artikel 16:

De controle van de verrichtingen van de vennootschap zal geschieden volgens de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen,

Ingeval de aanwijzing van een commissaris niet verplichtend is, zal iedere vennoot de onderzoeks-en controlebevoegdheid hebben en het recht zich te laten bijstaan, op eigen kosten, door een accountant van zijn keuze.

IV. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 17:

De algemene vergadering van de vennoten, regelmatig samengesteld, vertegenwoordigt aile eigenaars van

maatschappelijke aandelen.

De rechtsgeldige beslissingen die genomen worden, zijn bindend voor alle aandeelhouders, ook voor de

afwezigen en voor diegenen die er een andere mening op na houden.

Artikel 18:

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, zal deze laatste de bevoegdheden uitoefenen die aan

de algemene vergadering toegekend zijn. Hij mag ze niet delegeren.

De beslissingen van de enige vennoot, handelende in naam en voor rekening van de algemene

vergadering, zullen opgenomen zijn in een register op de sociale zetel gehouden,

Artikel 19:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ieder jaar, op de laatste vrijdag van de maand juni om 18 uur of indien deze dag een wettelijke feestdag is, de eerstvolgende werkdag, de zaterdag uitgezonderd, op hetzelfde uur, zal een algemene vergadering gehouden worden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats bepaald in de bijeenroepingen, om het verslag te horen van de zaakvoerder(s) en, desgevallend, van de commissaris, om de jaarrekening goed te keuren en, in het algemeen, om te beraadslagen op alle punten die op de dagorde voorkomen.

De bijeenroepingen voor elke algemene vergadering bevatten de dagorde met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering wordt aan de vennoten, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De algemene vergadering zal zich, na goedkeuring van de jaarrekening, moeten uitspreken, bij bijzondere stemming, over de ontlasting te geven aan de zaakvoerder(s) en gebeurlijk, aan de commissaris.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze uitstel doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Artikel 20

De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel, op voorwaarde dat de door aile zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing twintig dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt, Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend,

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en aile vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd,

Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vôôr die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht,

Indien er een commissaris is benoemd, moeten aile beslissingen van de algemene vergadering die bij schriftelijke procedure worden genomen, hem meegedeeld worden.

Artikel 21

De zaakvoerder(s) zal (zullen) een bijzondere algemene vergadering mogen bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist.

Een algemene vergadering moet worden bijeengeroepen op verzoek van de vennoten die samen, minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 22:

Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een bijzondere mandataris, al dan niet vennoot.

De echtgenoot mag zich laten vertegenwoordigen door de andere echtgenoot.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vorm van de volmachten bepalen en hij (zij) mag (mogen) vereisen dat deze volmachten zouden worden neergelegd minstens vijf dagen voor de algemene vergadering, op de plaats die hij (zij) aangeduid heeft (hebben).

Artikel 23:

/fr

aan het Belgisch Staatsblad

ti







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2012 - Annexes du Moniteur belge



De algemene vergadering mag slechts beraadslagen over de punten die op de dagorde voorkomen. Over geen enkel voorstel, door de vennoten gedaan, zal worden beraadslaagd, indien het niet getekend is door de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en indien het niet tijdig werd bekendgemaakt aan de zaakvoerder(s) om te worden opgenomen in de uitnodigingen.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, welk ook het aandeel weze van het vertegenwoordigd kapitaal, behoudens hetgeen gezegd wordt in de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Ingeval van staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen.

Een geheime stemming heeft plaats ais deze door de meerderheid van de vergadering gevraagd wordt. Artikel 24:

De verslagen van de algemene vergaderingen worden getekend door de leden van het bureau en door de vennoten die het wensen.

De kopijen of uittreksels van de processen-verbaal van de algemene vergaderingen worden getekend door de zaakvoerder(s).

V. INVENTAR1S-JAARREKENING-UITKERING-RESERVE

Artikel 25:

Het maatschappelijk boekjaar loopt ieder jaar van één januari tot eenendertig december.

Op eenendertig december van ieder jaar worden de boeken afgesloten. De zaakvoerder(s) stelt (stellen) een inventaris op alsook de jaarrekening zoals de wet het vereist.

Artikel 26:

Het batig saldo van de' balans, na aftrek van de algemene onkosten, van de sociale lasten en van de afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap.

Eerst wordt op de winst ten minste vijf procent afgehouden om de wettelijke reserve te vormen. Deze afhouding is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijke kapitaal heeft bereikt.

Na deze afhouding besluit de algemene vergadering over de bestemming die het saldo moet krijgen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekeningen, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

VI. ONTBINDING-VEREFFENING

Artikel 27:

Indien de algemene vergadering de vervroegde ontbinding beslist zal zij de meest uitgebreide rechten en bevoegdheden hebben om een of meer vereffenaars te benoemen, hun bevoegdheden te bepalen alsmede hun bezoldiging.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de daartoe bestemde sommen, zal het netto-actief gelijk verdeeld worden onder alle aandelen.

Indien alle aandelen niet volstort zijn in een gelijke verhouding, zullen de vereffenaars het evenwicht voorafgaandelijk herstellen ofwel door geldopvragingen ofwel door gedeeltelijke terugbetalingen.

Artikel 28:

Overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, brengt de vereniging van alle aandelen in de handen van één persoon niet de ontbinding van de vennootschap met zich mee.

Indien deze een rechtspersoon is en er gedurende de termijn van één jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is bijgekomen of de vennootschap ondertussen niet ontbonden is, wordt de enige aandeelhouder geacht zich solidair borg te stellen voor alle verbintenissen die zijn ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn handen, dit zolang er geen nieuwe aandeelhouder tot de vennootschap is toegetreden of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

Het overlijden van de enige aandeelhouder heeft de ontbinding van de vennootschap niet tot gevolg. Onverminderd hetgeen voorzien is in het Wetboek van vennootschappen en behoudens tegenstrijdige bepalingen van de statuten warden de rechten, verbonden aan de aandelen uitgeoefend, door de erfgenamen en door de legatarissen die regelmatig het bezit hebben of in het bezit werden gesteld, in verhouding tot hun rechten in de nalatenschap, totdat deze aandelen zullen worden verdeeld of tot de aflevering van legaten die hierop betrekking hebben.

VIL ALGEMENE BESCHIKKINGEN

Artikel 29:

Elke aandeelhouder, zaakvoerder, commissaris of zaakgelastigde die in het buitenland verblijft, is ertoe gehouden woonstkeuze te doen in het arrondissement van de maatschappelijke zetel, voor al hetgeen de uitvoering van deze statuten betreft.

Bij gemis aan woonstkeuze, zal deze geacht gekozen te zijn op de maatschappelijke zetel, waar alle dagvaarding en, aanmaningen en kennisgevingen rechtsgeldig zullen gedaan worden.

Artikel 30:

De partijen zijn onderworpen aan de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen voor alles wat niet voorzien is in deze statuten.

Voor gelijksvorming uittreksel

Olivier PALSTERMAN

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/10/2012
ÿþForme juridique :société privée à responsabilité limitée

ii Siège :rue de Priesmont, 171

1495 Villers-la-Ville (Marsais)

le

Objet de l'acte : SPRL: modification de la dénomination - transfert de siège social -

= modification de l'objet social - adaptation des statuts

Il résulte d'un acte reçu par le maître Olivier PALSTERMAN, notaire associé à Bruxelles, en date du trois! octobre deux mil douze, Enregistré onze rôles sans renvoi au ler bureau de l'Enregistrement de Woluwe le 10i octobre 2012, volume 37 folio 45 case 04, reçu vingt-cinq euros (g 25,00) l'inspecteur principal (signé)! JEANBAPTISTE F., la société privée à responsabilité limitée « DOMUSATELIER » a pris, à l'unanimité, les! résolutions suivantes :

1. Première résolution : Modification de la dénomination de la société en « JANEIRO.BE » Il est proposé à l'assemblée générale de modifier la dénomination de la société en « JANEIRO.BE »,

2. DEUXIEME RESOLUTION : modification de l'objet social: RAPPORT ET ETAT conformément à

l'article 287 du Code des Sociétés

Il a été donné lecture aux associés :

- du rapport du gérant justifiant la modification proposée de l'objet social,

- de l'état résumant la situation active et passive arrêté le 31 juillet 2012,

Ensuite, il a été proposé à l'assemblée générale de modifier l'objet social de la société comme suit

Article 3 ;

La société a pour objet, en Belgique et à l'étranger, tant pour son compte propre que pour compte de tiers!

ou en participation avec des tiers ;

1) Toutes activités généralement quelconques se rapportant directement ou indirectement à :

- la mise à disposition des ménages de personnel pour des travaux relatifs au nettoyage du domicile, la! i! lessive, le repassage y compris hors du domicile de l'utilisateur, les petits travaux occasionnels de couture, la! préparation de repas, les courses ménagères, le nettoyage de vitres et autres travaux domestiques, dans le! cadre des titres services ;

- la mise à disposition des ménages ou d'entreprises de personnel pour tous services relatifs au nettoyage I; et l'entretien du domicile, de locaux commerciaux et bureaux, le nettoyage de vitres, de petits travaux de! jardinage, travaux de bureau, services intérimaires, sous-traitance ;

- la prestation de tous services au profit de toutes clientèles privées ou commerciales ; - transport de personnes et de marchandises ;

2) Toutes activités généralement quelconques se rapportant directement ou indirectement à :

- l'exploitation de snack-bars, brasseries, salons de consommation, hôtels, restaurants, tavernes, cafés,! discothèques, buffets, vestiaires pour publics, locations de places, salles d'organisation, de banquets et service! traiteur ;

- l'exploitation d'ateliers de fabrication de tous produits de boulangerie et de pâtisserie, de tous produits! alimentaires et non alimentaires ;

- la promotion de gastronomie, de produits régionaux et de la cuisine du terroir et la commercialisation dei "ces produits et en général toute activité d'hôtellerie et de restauration ainsi que la vente, l'achat, l'importation et l'exportation de produits alimentaires, de matériel de cuisine et de restauration ;

- l'organisation d'évènements y compris la location de tout ce qui est nécessaire ou utile à la réalisation!

s; complète des évènements telles que salles, vaisselle, voitures, personnel, artistes et l'achat, la vente,!

l'importation et l'exportation de produits en gros et en détail se rapportant à ces activités ;

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

ifl

*12178756*

Mod 11.1

0jte1r_ Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge

après dépôt de l'acte au greffe

MON

2'f LGIS

TEUR BELGE

-10- 2012

1 8 OCT, 2012

c.uraàeZtVià

STAATS

3LAD

N'Is17:17.i_="e,gt

Greffe

N° d'entreprise : BE0833.452.605

i Dénomination (en entier) : DOMUSATELIER

(en abrégé):

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ille

Réservé

aau

Moniteur

belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod 11.1

- la prestation de tous services intellectuels ou matériels de conseil et formation en gestion et organisation de toute activité d'hôtellerie ou de restauration et notamment mais non exclusivement dans le domaine de la stratégie, du marketing, des ressources humaines, des finances et de l'informatique ;

3) Toutes activités généralement quelconques se rapportant directement ou indirectement à

- l'enseignement de langues, la favorisation et l'animation de cet enseignement;

- l'organisation de cours, séminaires, formations

- l'exploitation de librairie.

4) Toutes opérations se rapportant aux activités suivantes: management, conseil en gestion, conseil et support en management, marketing, stratégie, vente et commerce, études de marché, recherche et développement, gestion financière, comptable et administrative, prestations de services intellectuels, gestion du personnel et formation, de mise à disposition de personnel, de facilitateur d'affaires, tel que notamment la mise en relation d'investisseurs avec des entreprises étrangères, d'intermédiaire commercial, de licences et brevets.

- la promotion, le développement et la réalisation de toutes opérations de création, de production, de commercialisation et financières ainsi que les actions de conseil et de formation s'y rapportant,

5) L'achat, la vente, tant en gros qu'au détail, l'importation, l'exportation, la représentation, la distribution, la location et la commercialisation de tous produits se rapportant à l'objet de la société

Elle peut accomplir toutes opérations civiles, industrielles ou commerciales, immobilières ou mobilières se rapportant directement ou indirectement, en tout ou en partie, à l'une ou l'autre branche de son objet ou qui seraient de nature à en développer ou à en faciliter la réalisation.

Elle peut s'intéresser par toutes voies à toute société ou entreprise ayant un objet similaire ou connexe au sien ou dont l'objet serait de nature à faciliter, même indirectement, la réalisation du sien.

Elle peut de même conclure toutes conventions de Collaboration, de rationalisation, d'association ou autres avec de telles sociétés ou entreprises.

Elle peut se porter caution et donner toute sûreté personnelle ou réelle en faveur de toute personne ou société, liée ou non. Elle peut exercer les fonctions d'administrateur, gérant et liquidateur.

Au cas où la prestation de certains actes serait soumise à des conditions préalables d'accès à la profession, la société subordonnera son action, en ce qui concerne la prestation de ces actes, à la réalisation de ces conditions.

3. TROISIEME RESOLUTION : Transfert du siège social

Il est proposé à l'assemblée générale de transférer le siège social à 2018 Antwerpen, Zuidervelodroom, 27,

4. QUATRiEME RESOLUTION :

Il est proposé à l'assemblée générale de modifier les articles premier paragraphe premier, 2 paragraphe

premier et 3 des statuts pour les mettre en concordance avec les décisions prises ci-avant,

5. CINQU1EME RESOLUTION

Il est proposé à l'assemblée générale de remplacer ie texte français des statuts par un nouveau texte néerlandais sans toutefois modifier les éléments essentiels suite à la décision de transférer le siège social en région de langue néerlandaise.

6. SIXIEME RESOLUT1ON : pouvoirs à conférer pour LA COORDINATION DES STATUTS

Il est proposé à l'assemblée de donner tous pouvoirs au Notaire soussigné pour la rédaction et le dépôt du

texte coordonné des statuts au greffe du Tribunal d'Anvers.

Pour extrait analytique conforme

Olivier PALSTERMAN

Notaire

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

06/09/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 29.06.2012, DPT 30.08.2012 12521-0491-014
07/02/2011
ÿþ Mod 2.0

Volet B Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l acte au greffe



MentionnerMentionner sursur la a dernièredernièe pagepage du du VoletVolet B :B AuAu rectorecto: : NomNom et et qualitéqualitédu du notairenotaie instrumentantinstrumentant ou oude dela a personnepersonne ou ou desdes personnespersonne

ayntayant pouvoirpouvoir de de représenterreprésenter la a personepersonne moralemorae à à l égardl éga desdes tierstie

AuAu versoverso: : NomNom et et signaturesignatu

Réservé

au

Moniteur

belge

*11300961*

Déposé

03-02-2011

Greffe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

N° d entreprise : Dénomination

(en entier) : DOMUSATELIER

Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée

Siège : 1495 Villers-la-Ville, Rue de Priesmont, Marbais 171

Objet de l acte : Constitution

Extrait de l acte reçu par le Notaire Emmanuel ESTIENNE, à Genappe, le 2 février 2011, en cours d enregistrement.

FONDATEURS

1/ Madame DIAS DA MOITA JANEIRO Patricia Isabel , née à Cascais (Portugal) le 14 mars 1977, de nationalité portugaise, épouse de Monsieur Jean-Philippe Marcel Georges Ghislain Lévêque, domiciliée à 1495 Villers-la-Ville (Marbais), rue de Priesmont, 171.

Epouse mariée sous le régime sous le régime de la séparation de biens pure et simple en vertu de son contrat de mariage reçu par le Notaire Réginald Heuninckx, à Genappe, le vingt-quatre juin deux mil trois, régime non modifié à ce jour, ainsi qu elle le déclare. Inscrite au registre national sous le numéro 770314-412-30 , mention indiquée de son accord exprès.

2/ Monsieur DIAS MOITA JANEIRO Eduardo Jorge, né à Lourenco

Marques(Mozambique) le 16 avril 1975, de nationalité belge, célibataire, domicilié à 2018 Antwerpen, Zuidervelodroom, 27.

Inscrit au registre national sous le numéro 750416-469-72, mention indiquée de son accord exprès.

3/ Monsieur DIAS DA MOITA JANEIRO José David, né à Setubal (Portugal) le 28 décembre 1985, de nationalité belge, célibataire, domicilié à 2825-495 Costa Da Caparica (Portugal), Rua Elvira Velez, 1, 1F, S.Joao Da Caparica.

Inscrit au registre national sous le numéro 851228-337-13, mention indiquée de son accord exprès.

A.CONSTITUTION

Les comparants déclarent souscrire les cent (100) parts sociales, en espèces, au prix de cent quatre-vingt-six euros (186,00¬ ) chacune, comme suit :

- par Monsieur Eduardo Jorge DIAS MOITA JANEIRO : 32 parts, soit pour cinq mille neuf cent cinquante-deux euros (5.952,00¬ ) ;

- par Madame Patricia Isabel DIAS DA MOITA JANEIRO : 65 parts, soit pour douze mille nonante euros (12.090,00¬ )

- par Monsieur José David DIAS DA MOITA JANEIRO : 3 parts, soit pour cinq cent cinquante-huit euros (558,00¬ )

Soit ensemble cent (100) parts sociales ou l'intégralité du capital.

Ils déclarent et reconnaissent que chacune des parts ainsi souscrites a été libérée à

concurrence d un tiers par un versement en espèces.

B. STATUTS

0833452605

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

FORME  DENOMINATION

La société revêt la forme d'une Société privée à responsabilité limitée. Elle est

dénommée «DOMUSATELIER».

SIEGE SOCIAL

Le siège social est établi à 1495 Villers-la-Ville, Rue de Priesmont, Marbais 171.

OBJET

La société a pour objet, en Belgique et à l'étranger, tant pour son compte propre que

pour compte de tiers ou en participation avec des tiers :

1) Toutes activités généralement quelconques se rapportant directement ou

indirectement à :

- la mise à disposition des ménages de personnel pour des travaux relatifs au nettoyage du domicile, la lessive, le repassage y compris hors du domicile de l utilisateur, les petits travaux occasionnels de couture, la préparation de repas, les courses ménagères, le nettoyage de vitres et autres travaux domestiques, dans le cadre des titres services ; - la mise à disposition des ménages ou d entreprises de personnel pour tous services relatifs au nettoyage et l entretien du domicile, de locaux commerciaux et bureaux, le nettoyage de vitres, de petits travaux de jardinage, travaux de bureau, services intérimaires, sous-traitance ;

- la prestation de tous services au profit de toutes clientèles privées ou commerciales ; - transport de personnes et de marchandises ;

2) Toutes activités généralement quelconques se rapportant directement ou

indirectement à :

- l exploitation de snack-bars, brasseries, salons de consommation, hôtels, restaurants,

tavernes, cafés, discothèques, buffets, vestiaires pour publics, locations de places, salles

d organisation, de banquets et service traiteur ;

- l exploitation d ateliers de fabrication de tous produits de boulangerie et de pâtisserie,

de tous produits alimentaires et non alimentaires ;

- la promotion de gastronomie, de produits régionaux et de la cuisine du terroir et la

commercialisation de ces produits et en général toute activité d hôtellerie et de restauration

ainsi que la vente, l achat, l importation et l exportation de produits

alimentaires, de matériel de cuisine et de restauration ;

- l organisation d évènements y compris la location de tout ce qui est nécessaire ou utile

à la réalisation complète des évènements telles que salles, vaisselle, voitures, personnel,

artistes et l achat, la vente, l importation et l exportation de produits en gros et en détail

se rapportant à ces activités ;

- la prestation de tous services intellectuels ou matériels de conseil et formation en

gestion et organisation de toute activité d hôtellerie ou de restauration et notamment

mais non exclusivement dans le domaine de la stratégie, du marketing, des ressources

humaines, des finances et de l informatique ;

3) Toutes activités généralement quelconques se rapportant directement ou indirectement à :

- l enseignement de langues, la favorisation et l animation de cet enseignement ; - l exploitation de librairie.

Elle peut accomplir toutes opérations civiles, industrielles ou commerciales, immobilières ou mobilières se rapportant directement ou indirectement, en tout ou en partie, à l'une ou l'autre branche de son objet ou qui seraient de nature à en développer ou à en faciliter la réalisation.

Elle peut s'intéresser par toutes voies à toute société ou entreprise ayant un objet similaire ou connexe au sien ou dont l'objet serait de nature à faciliter, même indirectement, la réalisation du sien.

Elle peut de même conclure toutes conventions de collaboration, de rationalisation, d'association ou autres avec de telles sociétés ou entreprises.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Elle peut se porter caution et donner toute sûreté personnelle ou réelle en faveur de

toute personne ou société, liée ou non. Elle peut exercer les fonctions d'administrateur,

gérant et liquidateur.

Au cas où la prestation de certains actes serait soumise à des conditions préalables

d'accès à la profession, la société subordonnera son action, en ce qui concerne la

prestation de ces actes, à la réalisation de ces conditions.

DUREE

La société est constituée pour une durée illimitée.

CAPITAL SOCIAL

Lors de la constitution, le capital social est fixé à dix-huit mille six cents euros

(18.600 EUR).

Il est représenté par CENT (100) parts sociales avec droit de vote, sans désignation de

valeur nominale, représentant chacune un/centième (1/100ième) de l avoir social.

GESTION-CONTRÔLE

Tant que la société ne comporte qu'un seul associé, elle est administrée soit par l'associé

unique, soit par une ou plusieurs personnes, associées ou non, nommées avec ou sans limitation

de durée, soit dans les statuts, soit par l'associé unique agissant en lieu et place de l'assemblée

générale.

En cas de pluralité d'associés, la société est administrée par un ou plusieurs gérants,

personnes physiques ou morales, associés ou non, nommés avec ou sans limitation de

durée et pouvant, s ils sont nommés dans les statuts, avoir la qualité de gérant

statutaire.

Lorsqu'une personne morale est nommée gérante, celle-ci est tenue de désigner parmi

ses associés, gérants ou travailleurs, un représentant permanent chargé de l'exécution

de cette mission au nom et pour le compte de la personne morale. Ce représentant est

soumis aux mêmes conditions et encourt les mêmes responsabilités civiles et pénales

que s'il exerçait cette mission en nom et pour compte propre, sans préjudice de la

responsabilité solidaire de la personne morale qu'il représente. Celle-ci ne peut révoquer son

représentant qu'en désignant simultanément son successeur.

L'assemblée qui nomme le ou les gérant(s) fixe leur nombre, la durée de leur mandat et, en cas

de pluralité, leurs pouvoirs. A défaut d indication de durée, le mandat de gérance sera censé

conféré sans limitation de durée.

Les gérants ordinaires sont révocables ad nutum par l assemblée générale, sans que leur

révocation donne droit à une indemnité quelconque.

S il n y a qu un seul gérant, la totalité des pouvoirs de la gérance lui est attribuée, avec la

faculté de déléguer partie de ceux-ci.

S ils sont plusieurs et sauf organisation par l assemblée générale d un collège de gestion, chaque

gérant agissant seul, peut accomplir tous les actes nécessaires ou utiles à l accomplissement de

l objet social, sous réserve de ceux que la loi et les statuts

réservent à l assemblée générale.

Chaque gérant représente la société à l'égard des tiers et en justice, soit en demandant, soit

en défendant.

Il peut déléguer des pouvoirs spéciaux à tout mandataire.

L assemblée générale décide si le mandat de gérant est ou non exercé gratuitement.

Si le mandat de gérant est rémunéré, l assemblée générale, statuant à la majorité des

trois/quarts des voix, ou l associé unique, détermine le montant de cette rémunération

fixe ou proportionnelle. Cette rémunération sera portée aux frais généraux,

indépendamment de tous frais éventuels de représentation, voyages et déplacements.

Tant que la société répond aux critères énoncés par le code des sociétés, il n'est pas

nommé de commissaire, sauf décision contraire de l'assemblée générale.

Dans ce cas, chaque associé possède individuellement les pouvoirs d'investigation et de

contrôle du commissaire. Il peut se faire représenter par un expert-comptable. La

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

rémunération de celui-ci incombe à la société s'il a été désigné avec son accord ou si

cette rémunération a été mise à sa charge par décision judiciaire.

ASSEMBLEE GENERALE

Il est tenu chaque année, au siège social ou à l'endroit indiqué dans les convocations,

une assemblée générale ordinaire le dernier vendredi du mois de juin, à 18 heures.

Si ce jour est férié, l'assemblée est remise au premier jour ouvrable suivant. S'il n'y a

qu'un seul associé, c'est à cette même date qu'il signe pour approbation les comptes

annuels.

Des assemblées générales extraordinaires doivent en outre être convoquées par la

gérance, chaque fois que l intérêt de la société l exige ou sur requête d associés

représentant le cinquième du capital social. Dans ce dernier cas, les associés indiquent

leur demande et les objets à porter à l ordre du jour. La gérance convoquera l assemblée

générale dans les quinze jours de la demande.

Les convocations aux assemblées générales contiennent l ordre du jour. Elles sont faites

par lettres recommandées envoyées 15 jours au moins avant l assemblée aux associés,

au(x) gérant(s) et, le cas échéant, aux titulaires de certificats émis en collaboration avec la

société, aux porteurs d obligations nominatives et aux commissaires.

Toute personne peut renoncer à la convocation et, en tout cas, sera considérée comme

ayant été régulièrement convoquée si elle est présente ou représentée à l'assemblée.

Toute assemblée générale, ordinaire ou extraordinaire, peut être prorogée, séance

tenante, à trois semaines au plus par la gérance. Cette prorogation annule toute décision prise.

La seconde assemblée délibèrera sur le même ordre du jour et statuera

définitivement.

§ 1. L assemblée générale est présidée par un gérant ou, à défaut, par l associé présent qui détient le plus de parts ou encore, en cas de parité, par le plus âgé d entre eux. Le président désignera le secrétaire qui peut ne pas être associé.

§ 2. Les procès-verbaux constatant les décisions de l assemblée générale ou de l associé unique sont consignés dans un registre tenu au siège social. Ils sont signés par le président de séance et par les associés présents qui le demandent. Les expéditions,

copies ou extraits sont signés par un gérant.

§ 1. Dans les assemblées, chaque part sociale donne droit à une voix, sous réserve des dispositions légales régissant les parts sans droit de vote. Au cas où la société ne comporterait plus qu un associé, celui-ci exercera seul les pouvoirs dévolus à l assemblée générale.

Tout associé peut donner à toute autre personne, associée ou non, par tout moyen de transmission, une procuration écrite pour le représenter à l'assemblée et y voter en ses lieu et place.

§ 2. Toute assemblée ne peut délibérer que sur les propositions figurant à l ordre du jour, sauf si toutes les personnes à convoquer sont présentes ou représentées, et, dans ce dernier cas, si les procurations le mentionnent expressément.

§ 3. Sauf dans les cas prévus par la loi, l assemblée statue quelle que soit la portion du capital représentée et à la majorité des trois/quarts des voix.

§ 4. En cas de démembrement du droit de propriété d une part sociale entre usufruitier

et nu(s)-propriétaire(s), les droits de vote y afférents sont exercés par l usufruitier.

EXERCICE SOCIAL REPARTITION- RESERVES

L'exercice social commence le premier janvier et finit le trente et un décembre de chaque

année.

A cette dernière date, les écritures sociales sont arrêtées et la gérance dresse un

inventaire et établit les comptes annuels dont, après approbation par l assemblée, elle

assure la publication, conformément à la loi.

Sur le bénéfice annuel net, il est d abord prélevé cinq pour cent (5%) au moins pour

constituer la réserve légale; ce prélèvement cesse d'être obligatoire lorsque le fonds de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

réserve a atteint le dixième du capital social, mais doit être repris si, pour quelque motif

que ce soit, ce fonds de réserve vient à être entamé.

Le solde restant recevra l affectation que lui donnera l'assemblée générale, statuant sur

proposition de la gérance, étant toutefois fait observer que chaque part sociale confère

un droit égal dans la répartition des bénéfices.

DISSOLUTION-LIQUIDATION

La société peut être dissoute en tout temps, par décision de l'assemblée générale

délibérant dans les formes prévues pour les modifications aux statuts.

En cas de dissolution de la société, pour quelque cause et à quelque moment que ce soit, la

liquidation s'opère par le ou les gérants en fonction sous réserve de la faculté de

l'assemblée générale de désigner un ou plusieurs liquidateurs et de déterminer leurs

pouvoirs et émoluments. Le(s) liquidateur(s) n entre(nt) en fonction qu après

confirmation, par le tribunal de commerce de leur nomination.

Après apurement de toutes les dettes, charges et frais de liquidation ou après

consignation des montants nécessaires à cet effet et, en cas d'existence de parts sociales non

entièrement libérées, après rétablissement de l'égalité entre toutes les parts soit par des

appels de fonds complémentaires à charge des parts insuffisamment libérées, soit par des

distributions préalables au profit des parts libérées dans une proportion supérieure, l'actif net

est réparti entre tous les associés en proportion de leurs parts sociales et les biens conservés

leur sont remis pour être partagés dans la même proportion.

C.DISPOSITIONS TRANSITOIRES.

Le premier exercice social débutera le jour du dépôt au greffe d un extrait du présent

acte et finira le trente et un décembre deux mille onze.

La première assemblée générale ordinaire aura donc lieu au mois de juin de l année

2012.

L assemblée décide de fixer le nombre de gérants à 1.

Est désigné en qualité de gérant non statutaire :

Monsieur Eduardo Jorge DIAS MOITA JANEIRO, prénommé, domicilié à 2018 Antwerpen,

Zuidervelodroom, 27.

Il est nommé depuis ce jour jusqu'à révocation et peut engager valablement la société

sans limitation de sommes.

Son mandat est exercé gratuitement.

Compte tenu des critères légaux, les comparants décident de ne pas procéder

actuellement à la nomination d un commissaire.

Tous les engagements ainsi que les obligations qui en résultent, et toutes les activités

entreprises depuis le 1er février 2011 par l un ou l autre des comparants au nom et pour

compte de la société en formation sont repris par la société présentement constituée, par

décision de la gérance qui sortira ses effets à compter de l acquisition par la société de sa

personnalité juridique.

Les autres comparants déclarent autoriser Monsieur Eduardo DIAS MOITA JANEIRO,

prénommé, à souscrire, pour le compte de la société en formation, les actes et

engagements nécessaires ou utiles à la réalisation de l objet social.

A/ Mandat

Les autres comparants déclarent constituer pour mandataires Monsieur Eduardo DIAS

MOITA JANEIRO, et lui donner pouvoir de, pour eux et en leur nom, prendre les actes et

engagements nécessaires ou utiles à la réalisation de l objet social pour le compte de la

société en formation, ici constituée.

Cependant, ce mandat n aura d effet que si les mandataires lors de la souscription

desdits engagements agissent également en leur nom personnel (et non pas seulement

en qualité de mandataire).

B/ Reprise

Les opérations accomplies en vertu de ce mandat et prises pour compte de la société en

formation et les engagements qui en résultent seront réputés avoir été souscrits dès l origine par la société ici constituée.

Cette reprise n aura d effet que sous la double condition suspensive de la réalisation desdits engagements et du dépôt de l extrait des statuts au greffe du tribunal compétent.

Pour extrait analytique conforme.

Délivré avant enregistrement de l acte, uniquement pour le dépôt au greffe du Tribunal de

commerce et la publication aux annexes du Moniteur Belge.

Emmanuel ESTIENNE, Notaire.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

09/10/2015 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2014, APP 30.06.2015, DPT 30.09.2015 15638-0416-012
06/09/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2015, APP 24.06.2016, DPT 31.08.2016 16571-0269-012

Coordonnées
JANEIRO.BE

Adresse
ZUIDERVELODROOM 27 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande