JANLS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JANLS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.531.551

Publication

11/09/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12304672*

Neergelegd

07-09-2012

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0848531551

Benaming (voluit): JanLS

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 2000 Antwerpen, Mechelseplein 16

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit de oprichtingsakte opgemaakt door geassocieerd-notaris Dirk Verbert te Antwerpen op zeven september tweeduizend twaalf, blijkt dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JanLS", werd opgericht met volgende gegevens:

1.Zetel: 2000 Antwerpen, Mechelseplein 16

2.Oprichter: 1/ de heer SCHRAEPEN, Jan Louis Josephine, geboren te Antwerpen, op drieëntwintig mei duizend negenhonderdvierenzestig, wonende te 2000 Antwerpen, Blauwtorenplein, 10.

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

" Het uitbaten van een tandartsenpraktijk;

" De vennootschap heeft tevens tot doel het beheer en de uitbreiding voor eigen rekening van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen zowel in het binnenland als in het buitenland alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of die van die aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen zoals de aankoop en verkoop, huur en verhuur, leasing, de ruiling of in het algemeen de verwerving of de overdracht van goederen, zowel roerende als onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, restauratie, inrichting en de verhuring van goederen, met uitzondering van die verrichtingen die verband houden met de normale activiteiten uitgeoefend door vastgoedmakelaars.

" Zowel in België als in het buitenland zorg dragen voor het onroerend en roerend vermogen dat zij door inbreng, aankopen of anderszins zal verwerven zowel in volle eigendom, blote eigendom als in vruchtgebruik, beheren, verhuren, leasen, al dan niet gemeubeld en leasen voor de exploitatie. Zij mag bovendien gebouwen huren voor eigen rekening;

" In de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door de wet voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs, zijn voor de vennootschap verboden.

" De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden commerciële, industriële, financiële, burgerlijk, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen stellen die haar nuttig voorkomen om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, intekening of op enige andere wijze belangen nemen in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

" De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of hen aval verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

" De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder en vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen mits naleving van wat voorzien is in het Wetboek van vennootschappen. Het beheer van haar vermogen (met dien verstande evenwel dat de werking van de vennootschap buiten de toepassing van de wet over de financiële verrichtingen en de financiële markten blijft), zowel roerende als onroerende goederen, daaronder te verstaan: het kopen en verkopen, beheren enzovoort van alle roerende goederen en waarden, het beleggen en investeren van gelden en waarden. Dit alles in de meest ruime zin.

4.Duur: een onbeperkte duur

5.Kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR), vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Volledig

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

volgestort. De voornoemde oprichter tekende in op alle aandelen, elk van deze aandelen werd volledig volstort in natura.

6. INBRENG IN NATURA

De inbreng in natura gedaan door de heer SCHRAEPEN, Jan, comparant sub 1/ omvat de tandartspraktijk van genoemde heer SCHRAEPEN, Jan, zijnde de handelszaak gevestigd te Antwerpen, Mechelseplein 16, gekend onder ondernemingsnummer 0813.088.543, gewaardeerd aan tweehonderd vijfendertigduizend euro (¬ 235.000,-), zoals blijkt uit nagemelde verslagen.

Verslagen

(a) De burgerlijke vennootschap die de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen  BURGELMAN, VAN DEN ABBEELE & Co , met zetel te 2000 Antwerpen,

Britselei 36,

0429.708.416 RPR Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Luc Van den Abbeele, bedrijfsrevisor, aangesteld door de oprichter, heeft het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 219, tweede en derde lid van het Wetboek van vennootschappen. De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

 Ondergetekende, Burg. Bvba Burgelman, Van den Abbeele & Co, vertegenwoordigd door Luc R. Van

den Abbeele, bedrijfsrevisor, verklaart:

De inbreng in natura tot oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JANLS bestaat uit de eenmanszaak die de heer Jan Schraepen in persoonlijke naam uitbaat met ondernemingsnummer 0813.088.543, en waarin hij het beroep van tandarts uitoefent, omvattende het patiëntenbestand, de goodwill en alle materiële vaste activa zoals hogervermeld, uitgenomen de onroerende goederen en uitgenomen de personenwagen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bedraagt ¬ 235.000,- en wordt verstrekt onder volgende vorm:

·ð 100 nieuwe aandelen van de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

JANLS die het volledige maatschappelijk kapitaal van de vennootschap ten bedrage van ¬ 18.550,-vertegenwoordigen.

·ð Een vordering in lopende rekening op de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid JANLS ten bedrage van ¬ 216.450,-

Er worden geen andere voordelen als tegenprestatie voor deze inbreng toegekend.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Antwerpen, 5 september 2012,

Burg. bvba Burgelman, Van den Abbeele & Co,

Vertegenwoordigd door Luc R. Van den Abbeele, bedrijfsrevisor. .

(b) De oprichters hebben het bijzonder verslag opgesteld voorgeschreven door het laatste lid van gemeld artikel.

Beide verslagen zullen samen met de uitgifte van de akte, worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

Vergoeding

Als vergoeding voor deze inbreng in natura wordt aan voornoemde inbrenger, de heer SCHRAEPEN, Jan, honderd (100) aandelen zonder nominale waarde toegekend, vertegenwoordigend een kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig (¬ 18.550) euro, en wordt een bedrag van tweehonderd zestienduizend vierhonderd vijftig euro (¬ 216.450,-) ingeschreven op zijn rekening courant in credit.

7.Boekjaar: Loopt van 1 januari tot eenendertig december. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend dertien.

8.Reserves en winstverdeling: Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd vooraf genomen bestemd tot het vormen van het wettig reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettig reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo van de winst, staat, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, ter beschikking van de algemene vergadering. In geval van ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en hun bevoegdheid en vergoedingen bepalen.

9. Bestuur: Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder .Tot zaakvoerder werd benoemd voornoemde oprichter, te weten:

Luik B - Vervolg

- de heer SCHRAEPEN, Jan, voornoemd;

10.Commissaris: geen

11.Gewone algemene vergadering: wordt gehouden de derde vrijdag van mei om twintig uur op de zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. Eerste gewone algemene vergadering in 2014.

12. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan: de burgerlijke vennootschap die de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen  BURGELMAN, VAN DEN ABBEELE & Co , met zetel te 2000 Antwerpen, Britselei 36, 0429.708.416 RPR Antwerpen en haar gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in een ondernemingsloket of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel inschrijving als "BTW"- belastingplichtige te bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

de notaris, Dirk Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte.

- verslag van oprichter voor inbreng in natura en controleverslag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 29.08.2016 16525-0144-015

Coordonnées
JANLS

Adresse
MECHELSEPLEIN 16 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande