JANSSENS K. & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JANSSENS K. & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.959.721

Publication

28/05/2014
ÿþ(NIr4' Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

O 1111.1,!!14111, r 411Jj11101

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

19 MEI 2014

ANTWERPWifereirtg TURNHOU'r

De Griffier

Onderhemingsnr: BE0548.959.721

Benaming

(voluit) : VAN AELST & CO

(verkort) :

Rechtsvorm: BVBA

Zetel GEN EINDE 3 - 2260 WESTERLO

(volledig adres)

Onderwerp akte BENOEMING ZAAKVOERDERS

Volgende beslissing werd getroffen door de Bijzondere Algemene Vergadering van 14/04/2014:

Benoeming als zaakvoerder van de mevrouw Kathleen Janssens en mevrouw Carlolien Scheepers.Hun mandaat van zaakvoerder gaat in op 14 april 2014.

Eénvormig verklaard.

Geert Van Aelst

Zaakvoerder

. ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/04/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grUfie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 7 MM 2¬ 4

TURNHOUT . , :-ae Griffier,



II1siiwii~~u NIV

*14076082*





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

aSYd. 9=5-5.21

- VAN AELST & CO

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkhei

.:".1E 2260 Westerlo (Tongerio), Geneinde, 3

c01.52)

C. r,r- & n'trcr a tcie " Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Bieke Heyns te Herentals (Noorderwijk) op 25 maart 2014, ter registratie aangeboden, blijkt dat:

1.De heer VAN AELST, Geert Frans Maria, geboren te Geel op 24 december 1968, echtgenoot van mevrouw Sabine Sterckx, wonende te 2260 Westerlo, Boerenkrijglaan 156.

2.De heer VAN AELST, Eduard Roger, geboren te Geel op 6 november 1940, echtgenoot van mevrouw Lea Bellens wonende te 2260 Westerlo, Boerenkrijglaan 156,

De volgende vennootschap hebben opgericht:

OPRICHTING

Ondergetekende notaris bevestigt de juistheid van de identiteit van de partijen aan de hand van opzoekingen in het rijksregister.

De oprichters verzoeken de ondergetekende notaris akte te verlenen dat zij vanaf heden, onder elkaar, een handelsvennootschap hebben opgericht en verzoeken dezelfde notaris de statuten op te stellen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd VAN AELST & CO, gevestigd te 2260 Westerlo (Tongerlo), Geneide, 3, met een maatschappelijk kapitaal van ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 18.550,00) verdeeld in achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarvan elk aandeel 1/18.550ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt.

FINANCIEEL PLAN

Voorafgaand aan het verlijden van deze akte, hebben oprichters het financieel plan, opgemaakt op 26 februari 2014, overhandigd aan ondergetekende notaris, die het zal bewaren in het oprichtingsdossier van de vennootschap.

De oprichters erkennen dat de notaris hen ingelicht heeft over de aansprakelijkheid der oprichters bij faillissement ingeval van kennelijk ontoereikend kapitaal,

INSCHRIJVING DOOR INBRENG IN GELD

De oprichters verklaren dat gans het maatschappelijk kapitaal geplaatst is, en dat op de achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend als volgt:

1. De heer VAN AELST Geert, wonende te 2260 Westerlo, Boerenkrijglaan 156, titularis van achttienduizend vijfhonderd negenenveertig (18.549) aandelen

2. De heer VAN AELST Eduard, wonende te 2260 Westerlo, Boerenkrijglaan 156, titularis van één (1)

aandeel

Hetzij in totaal: achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) aandelen die de totaliteit van het kapitaal

vertegenwoordigen.

DEPONERING VAN DE GELDEN - BANKATTEST

Zij verklaren en erkennen dat op elk aandeel waarop werd ingetekend, werd volstort ten belope van

ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00).

Het voormeld bedrag van deze stortingen is gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE50

1430 8937 7218 bij de Fintro geopend namens de vennootschap in oprichting.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de wettelijke voorwaarden overeenkomstig artikel 226, 1° van het

wetboek van vennootschappen vervuld zijn en dat de deponering van de gelden heeft plaatsgevonden

overeenkomstig de wet.

VOLSTORTING

Ingevolge voormelde inschrijving en storting dienen nog te volstorten:

t -De heer Geert Van Mist een bedrag van twaalfduizend driehonderd negenenveertig euro drieëndertig cent (¬ 12.349,33)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge -De heer Eduard Van Aelst een bedrag van zevenenzestig cent (¬ 0,67)

De verschijners verzoeken mij, notaris te akteren dat de voorwaarden bedoeld in artikel 214, 216 en 223 van het Wetboek van Vennootschappen werden nageleefd.

QUASI-INBRENG

De oprichters verklaren dat ondergetekende notaris hen ingelicht heeft over de verplichting om een verslag op te stellen bij elke inbreng die niet in speciën wordt gedaan of voor elke verkrijging binnen een periode van twee jaar vanaf de oprichting van een goed dat toebehoort aan een oprichter, een vennoot of een zaakvoerder,

STATUTEN

HOOFDSTUK I - BENAMING, ZETEL, DOEL, DUUR

Artikel 1

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam 'VAN AELST & CO".

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd op de plaats door de zaakvoerder aangeduid.

Hij kan, zonder statutenwijziging, door een beslissing van de enige zaakvoerder of door alle zaakvoerders samen overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel hoofdstad.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland :

Het beheer, de exploitatie of laten exploiteren, de ontwikkeling en promotie van fast foodzaken, snack-bars, frituren en dergelijke, omvattende de verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffeten zoals snackbars, sandwichbars en hamburger restaurants, frietkramen, hotdogstalletjes, croissanteries, crêperies en warme wafelkramen, tearooms, ijssalons, cafetaria's, pitazaken, drive-in restaurants en pizzeria's,

De uitbating van een solarium, sauna, relax- en welnesscentrum, schoonheidssalons, bodystyling en powerplate; het verlenen van verzorgingsmassages, van advies op het gebied van de schoonheidszorgen en de gezichtsverzorging; het verstrekken van dieetadvies, huidverzorging en epileren, diensten van manicure en pedicure, tattoo- shops, handelsbemiddeling In parfums, cosmetica, toiletartikelen en reinigingsmiddelen; de groot- en kleinhandel in parfumerieën en cosmetica.

Haarkapster

Aan- en verkoop van kleding zowel groot- ais kleinhandel.

Het inrichten van een ruiterijschooi voor het onderricht en de training van ruiters en opleiding van paarden evenals de organisatie van paardensportwedstrijden..

Het beheer, de exploitatie of het laten exploiteren van een manege.

Het vervullen van mandaten in en het voeren van directie over vennootschappen, ongeacht hun aard of doel.

Het aankopen, verkopen, het valoriseren, het verkavelen, het doen bouwen, het doen verbouwen, het verhuren, het huren, de leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen, het geven van advies terzake.

Het optreden als agent en eventueel in een latere fase als makelaar, van zodra de nodige vestigingsattesten aanwezig zijn.

ln België en in het buitenland, het verkrijgen, exploiteren of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Artikel 4

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

HOOFDSTUK 11- KAPITAAL, AANDELEN

Artikel 5

Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), en is vertegenwoordigd door achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) aandelen zonder nominale waarde, onderschreven in geldspeciën en volstort ten belope van 6.200,00 euro.

De aandelen zijn steeds op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een register van de vennoten gehouden. Het register bevat :

-de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot; alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

-de gedane stortingen;

-de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer (of hun gevolmachtigden) in geval van overdracht onder de levenden, en gedagtekend en ondertekend door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgende in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging alsmede, na overdracht of overgang wegens overlijden, door inschrijving in voormeld vennotenregister,

De overdrachten en overgangen wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap en aan derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van vennoten.

ledere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit bewijs is een uittreksel uit het register, getekend door een zaakvoerder en vermeldt het aantal aandelen, dat een vennoot heeft in de vennootschap.

Artikel 6

Elke opvraging van kapitaal op niet volgestorte aandelen zal geschieden door de algemene vergadering mits verwittiging van de aandeelhouders tenminste twee maanden op voorhand, per aangetekend schrijven.

De aandeelhouder die laattijdig is met het voldoen aan deze verplichting zal een interest, gelijk aan de wettelijke interest, verschuldigd zijn aan de vennootschap te rekenen vanaf de inbaarheid.

De algemene vergadering mag, na een nieuwe verwittiging per aangetekend schrijven die zonder resultaat gebleven is gedurende één maand :

-ofwel de uitoefening van het stemrecht schorsen, hetwelk verbonden is aan de aandelen waarvan de regelmatig gevraagde stortingen niet gedaan werden, en dit onverminderd het recht om het tekort en de eventuele interesten gerechtelijk op te eisen;

-ofwel de niet-volgestorte aandelen verkopen aan een ander aandeelhouder tegen een prijs die gelijk is aan het gestorte bedrag per aandeel.

Artikel 7

Behoudens regelmatige kapitaalvermindering kan de vennootschap haar eigen aandelen slechts verkrijgen op grond van een besluit van de algemene vergadering.

Dit besluit is alleen dan aangenomen wanneer het de instemming verkrijgt van ten minste de helft van de ven-no-ten, die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezit-ten en dit na aftrek van de rechten waarvan de verwerving wordt voorgesteld.

De algemene vergadering bepaalt het maximum aantal te verkrijgen aandelen, de duur waarvoor de toestemming tot verkrijging is verleend, welke achttien maanden niet te boven mag gaan, alsmede de minimum-en maximumwaarde van de vergoeding.

Overigens kan de verkrijging enkel plaatsvinden indien de bijzondere voorwaarden bepaald bij artikel 321331 W. Venn.

Zolang de vennootschap haar eigen aandelen houdt, blijven alle daaraan verbonden rechten ge-schorst. Deze aandelen worden niet meegeteld voor de berekening van het quorum of van de meerderheid in een algemene vergade-ring; de uitkeerbare winst wordt onverkort uitgedeeld aan de aandelen waarvan de rechten niet zijn geschorst.

Artikel 8

a)De vennootschap erkent slechts één enkel eigenaar per titel voor de uitoefening van de eraan verbonden rechten.

ln geval van medeëígendom of van gemeenschappelijke eigendom met concurrentieel bestuur door meerdere personen, zijn de mede- of gemeen-schappelijke eigenaars van een aandeel gehouden zich ten overstaan van de vennootschap te doen vertegenwoordigen door één enkele onder hen of door een mandataris, ai dan niet vennoot, die ten opzichte van de vennootschap als eigenaar wordt beschouwd. De uitoefening van de eraan verbonden rechten mag door de vennootschap ge-schorst worden totdat één enkele persoon is aangeduid als eigenaar van de titel ten overstaan van de vennootschap.

Behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen, komt het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot, gehuwd onder het beheer van gemeen-schap van goederen, uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeen-schappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.

b)In geval van overlijden van de enige vennoot worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten daarentegen uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getre-den of in het bezit gestelde erfgenamen en legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Bij ontstentenis van erfgerechtigden vervalt de nalatenschap aan de staat en wordt de ven-nootschap van rechtswege ontbonden.

c)Indien het aandeel gescheiden is in vruchtgebruik en in blote eigendom -en behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen- zal de blote eigenaar steeds door de vruchtgebrui-iker vertegenwoordigd worden, onverminderd de toepassing van artikel negen van onderhavige statuten.

Artikel 9

Bij elke kapitaalverhoging in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid met het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigt. Artikel 10

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

A.Overeenkomstig de wet, mogen de aandelen, op straffe van nietigheid, niet worden overgeedragen onder

de levenden noch overgaan wegens overlijden dan met instemming van tenminste de helft van de vennoten

die tenminste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is

voorgesteld,

Deze instemming is evenwel niet vereist, wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan aan

1.de afstammelingen in rechte lijn van de vennoten,

2.de echtgeno(o)t(e) van de vennoten;

B.De erfgenamen en legatarissen van aandelen die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet toegelaten

werden als dusdanig, hebben recht op de afkoopwaarde der overgegane aandelen.

HOOFDSTUK III - BESTUUR

Artikel 11

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, fysieke personen, al dan niet

vennoten.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachthebbers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de

volmachten beperkt zijn tot één of meer rechts-'handelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens een andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

Artikel 12

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte; indien er twee of meer

zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte tot een bedrag

van duizend euro (¬ 1.000,00), bij aankopen boven voormeld bedrag treden zij op in college.

Artikel 13

Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd

Geert Van Aelst, te 2260 Westerlo, Boerenkrijglaan 156.

die verklaart te aanvaarden.

De duur van het mandaat van de statutaire zaakvoerder is onbeperkt.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden afgezet ;

-hetzij door beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals voor een wijziging der statuten;

-hetzij om zwaarwichtige redenen, door beslissing van de algemene vergadering beraadslaegend bij

volstrekte meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten; indien de zaakvoerder recht op

schadevergoeding meent te hebben, zal hij gebeurlijk zijn vordering voor de handelsrechter brengen.

Het ongevraagd ontslag van een statutaire zaakvoerder heeft slechts gevolg vanaf het besluit van de

algemene vergadering.

Artikel 14

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene

vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd,

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden mits hij zijn voornemen ten

minste één maand vooraf bij een gewone brief ter kennis brengt aan de andere zaakvoerders. De aftredende

zaakvoerder is verplicht zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden

voorzien.

Artikel 15

indien een zaakvoerder een tegenstrijdig belang heelt met dat van de vennootschap, moet de procedure

voorzien in het Wetboek van Vennootschappen gevolgd worden.

Artikel 16

Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van

onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen.

Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over

het algemeen van al de geschriften der vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een

accountant, zoals wettelijk voorzien.

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan een wettelijke verplichting, indien de algemene

vergadering ertoe beslist, wordt de con-'trole over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan een of

meer comrnissa-ris(sen)-revisor(en), benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun

vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

HOOFDSTUK IV - ALGEMENE VERGADERING

Artikel 17

De gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de tweede vrijdag van juni om 18.00

uur.

indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden

worden.

Bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen kunnen steeds worden belegd door één of meer

zaakvoerders; deze laatsten zijn verplicht derge-'lijke vergadering te beleggen op aanvraag van vennoten die

minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal bezitten. De bijzondere en buitengewone algemene

vergaderingen zullen gehouden worden op plaats, dag en uur aangeduid in de bijeenroeping.

Artikel 18

a)De aandeelhouders worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een aangetekend

schrijven per post, minstens vijftien dagen voor de vergadering verzonden naar hun adres, zoals dit in het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

aandelenregister is vermeld, De uitnodigingsbrief vermeldt de dagorde, plaats, dag en uur waarop de vergadering zal plaatshebben.

b)Om te worden toegelaten tot de vergadering, doch slechts indien de bijeenroeping deze voorwaarde uitdrukkelijk vermeldt, moeten de aandeehhouders bij brief uiterlijk vijf dagen voor de vergadering aangetekend verzonden het bestuur inlichten over hun voornemen persoonlijk of bij vertegenwoordiging deel te nemen aan de vergadering.

c)Om te worden toegelaten tot de vergadering, worden de aandeelhouders eveneens verzocht de presentielijst te ondertekenen, waarop hun identi-'teit wordt genoteerd, evenals het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen. Niemand mag aan de stemming deelnemen indien hij niet vooraf deze presentatielijst heeft ondertekend.

Artikel 19

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparige stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast, indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Artikel 20

a)Elk aandeel geeft recht op één stem.

De algemene vergadering besluit op geldige wijze ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde deel van het maatschappelijk kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een aanwezigheidsquorum voorziet.

In de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen, tenzij de wet een bijzondere meerderheid voorziet,

b)De vennoot die niet persoonlijk op een algemene vergadering zal kunnen aanwezig zijn, mag zijn stem vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen.

De lasthebber moet zelf stemgerechtigde vennoot zijn; minderjarigen, en ontzetten mogen evenwel vertegenwoordigd worden door een lasthebber of vertegenwoordiger die geen stemgerechtigde vennoot is, hetgeen eveneens geldt als de vennootschap slechts twee stemge-rechtigde vennoten telt.

Bij betwisting van iemands bevoegdheid om aan de vergadering deel te nemen of omtrent iemands stemkracht wordt over alle punten van de agenda tweemaal gestemd, met inachtneming eerst van het eerste en dan van het andere standpunt.

Artikel 21

Het bureau der algemene vergadering bestaat uit de oudste zaakvoerder, een secretaris en één stemopnemer,

Artikel 22

Van elke vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt. De notulen worden ondertekend door de voorzitter, de secretaris, de stemopne-imer en door de vennoten die dit wensen.

De notulen worden opgetekend in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt gehou-'den.

De afschriften of de uittreksels die in rechte of voor andere instanties voorgelegd worden, moeten door één zaakvoerder ondertekend worden.

HOOFDSTUK V - JAARREKENING, WINSTVERDELING

Artikel 23

Het maatschappelijk boekjaar vangt steeds aan op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Artikel 24

Elk jaar maken de zaakvoerders een inventaris en de jaarrekening op. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichtingen, en vormt één geheel. De zaakvoerders stellen bovendien een jaarverslag op, waarin zij rekenschap geven van hun beleid.

Artikel 25

Jaarlijks wordt, op de zuivere winsten, een bedrag van tenminste éénitwin-'tigste voorafgenomen tot het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, mits inachtneming van de wettelijke beperkingen terzake,

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is ver-'richt, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn. HOOFDSTUK VI - ONTBINDI NG

Artikel 26

Wanneer tengevolge van geleden verliezen het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels voorzien voor statutenwij-'zigingen, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verliezen gedaald is tot

minder dan één/vierde van het maatschappe-'lijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft

wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van ter vergade-iring uitgebrachte stemmen,

Artikel 27

In geval van ontbinding, zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van

rechtswege vereffenaars, tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffe-'naars

benoemt, met gewone meerderheid van stemmen.

De vereffenaars beschikken over

de wettelijke voorziene machten

De algemene vergadering bepaalt de bezoldiging van de vereffenaars. Het batig saldo van de vereffening

zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal van hun respectievelijke aandelen, zodanig dat

ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. ln voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet

worden geplaatst aangaande hun volstorting.

HOOFDSTUK VII - W OONSTKEUZE

Artikel 28

De zaakvoerders en vereffenaars, die hun woonplaats niet in België hebben, worden geacht voor gans de

duur van hun opdracht woonplaats te kiezen in de maatschappelijke zetel van de vennoot-ischap, waar alle

dagvaardingen, oproepingen en betekeningen door derden mogen gedaan worden betreffende de zaken der

vennootschap en de aansprakelijkheid voor hun bestuur. Dadelijk na ontvangst, zullen deze dagvaardingen,

oproepingen en betekeningen door de zorgen van de zaakvoerder, of zijn volmachtdrager, aan de

belanghebben-'den doorgezonden worden.

Deze woonstkeuze geldt niet voor oproepingen, dagvaardingen, betekeningen en alle andere briefwisseling

die uitgaat van de vennoot-'schap zelf.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

De oprichters nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging

ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1, Maatschappelijke zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2260 Westerlo (Tongerlo), Geneinde, 3

2. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op 31 december 2014,

De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar 2015 overeenkomstig de statuten,

3, Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de oprichters op dit

moment geen commissaris te benoemen.

4. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

De oprichters verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De oprichters verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte in het bijzonder vanaf 01 januari 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

5. Volmachten

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SBB accountants en belastingconsulenten", met zetel te 2440 Geel, Antwerpseweg 10, teneinde alle formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de diverse belastingadministraties, waaronder de BTW-administratie, en de sociale administraties te regelen, alsook teneinde alle formaliteiten tot het bekomen of voorleggen van aile getuigschriften te volbrengen, dit alles naar aanleiding van onderhavige oprichting, alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende in de toekomst.

6. Kosten

De oprichters verklaren te weten dat het bedrag van alle kosten, vergoedingen en lasten, die ten laste

vallen van de vennootschap uit hoofde van haar oprichting, E 1.125,00 bedraagt.

De oprichters machtigen de instrumenterende notaris deze som vooraf te nemen op het ogenblik van het

vrijgeven van de bij de bank gedeponeerde gelden.

7. Toelatingen tot het beroep - Vergunningen

De Oprichters erkennen dat ondergetekende notaris hun aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap, in uitvoering van haar maatschappelijk doel, kan verplicht zijn de nodige voorafgaande toelatingen of vergunningen te bekomen of bepaalde voorwaarden te vervullen, gelet op in werking zijnde reglementeringen inzake de toegang tot het beroep.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

_, 

Vrij van registratie om te dienen voor neerlegging bij de rechtbank

Notaris Bieke Heyns,te Herentals, Noorderwijk.

Samen hiermee neergelegd een expeditie van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/01/2015
ÿþr

I

*1500976

11

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~°+E~:`zMt?IIR VA ttT

0 8 JAN. 2015

AtrrvcruRegiftie..u . LrEM-IOrrT

Da Gr13'îier

Ondernem ingsn r : 0548.959.721

Benaming (voluit) : Van Aelst & Co

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Geneinde 3 - 2260 Westerlo

Onderwerp(en) akte : wijziging statuten

Bij akte verleden voor notaris Marc VERLINDEN te Westerlo-Tongerlo op 5 november 20I4, geregistreerd registratiekantoor Turnhout 2-AA op 21 november daarna register 5, boek 188, blad 001, vak 0015 werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VAN AELST & CO", met zetel te 2260 Westerlo (Tongerlo), Geneinde 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout onder' nummer 0548.959.721 en onderworpen aan de B,T.W. onder nummer BE 0548.959.721,

Zijn aanwezig de hierna vermelde aandeelhouders, die volgens hun verklaring het na hun naam vermelde aantal aandelen bezitten:

1) De heer VAN AELST Geert Frans Maria, geboren te Geel op vierentwintig december negentienhonderd achtenzestig, echtgenoot van mevrouw STERCKX Sabine, wonende te 2260 Westerlo, Boerenkrijglaan 156. Nationaal nummer: 68.12.24-109.04

Eigenaar van negenduizend tweehonderd drieënzeventig aandelen: 9.273

2) De heer VAN AELST Eduard Roger, geboren te Geel op zes november negentienhonderd veertig, echtgenoot van mevrouw BELLENS Lea Maria Josepha, wonende te 2260 Westerlo, Boerenkrijglaan 156. Nationaal nummer: 40.11,06087.68. Alhier vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht door de heer Van Aelst Geert, voornoemd.

Eigenaar van één aandeel: 1

3) Mevrouw SCHEPERS Carolien, geboren te Mol op zesentwintig april negentienhonderd negentig, ongehuwd, wonende te 2260 Westerlo, Gooreinde 9. Nationaal nummer: 90.04.26-376.83. Alhier vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht door de heer Van Aelst Geert, voornoemd,

Eigenaar van vierduizend zeshonderd achtendertig aandelen: 4.638

4) Mevrouw JANSSENS Kathleen, geboren te Herentals op achttien november negentienhonderd tachtig, ongehuwd, wonende te 2260 Westerlo, Langstraat 40. Nationaal nummer: 80.11.18.268.76. Alhier vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht door de heer Van Aelst Geert, voornoemd.

Eigenaar van vierduizend zeshonderd achtendertig aandelen: 4.638

Samen: achttienduizend vijfhonderdvijftig aandelen 18.550

Of de geheelheid van het maatschappelijk kapitaal.

Na deze uiteenzetting vat de vergadering de agenda aan en neemt met eenparigheid van stemmen volgende

beslissingen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist eenparig de maatschappelijke benaming te wijzigen in "Janssens K. & Co".

Om de statuten aan te passen aan de genomen beslissing wordt artikel 1 van de statuten gewijzigd en artikel I zal

luiden als volgt:

"De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "Janssens K. & Co".

Tweede beslissing

De vergadering beslist eenparig de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen van 2260 Westerlo,

Geneinde 3 naar 2260 Westerlo, Boerenkrijglaan 156.

Om de statuten aan te passen aan de genomen beslissing wordt artikel 2, eerste alinea, van de statuten gewijzigd en

artikel 2 zal Iuiden als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2260 Westerlo, Boerenkrijglaan 156.

Hij kan, zonder statutenwijziging, door een beslissing van de enige zaakvoerder of door alle zaakvoerders samen

overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalig gebied Brussel

Hoofdstad.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de Bijlage tot het Belgisch

Staatsblad."

Derde Beslissing

De vergadering beslist eenparig tot goedkeuring van het bijzonder verslag van de zaakvoerder tot wijziging van het

maatschappelijke doel van de vennootschap en goedkeuring van de balans afgesloten per dertig september tweeduizend

veertien, goed te keuren.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder dat de wijze van het doel

toelicht vermits elke venoot bekent een afschrift te hebben ontvangen van dit verslag en van de balans en bevestigt er

kennis van genomen te hebben.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervnln

~

~.J

Vierde Beslissing

De vergadering beslist eenparig het maatschappelijk doel uit te breiden.

Om de statuten aan te passen aan de genomen beslissing wordt artikel 3, van de statuten gewijzigd en zal Iuiden als

volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het

buitenland :

Het beheer, de exploitatie of laten exploiteren, de ontwikkeling en promotie van fast foodzaken, snack-bars, frituren

en dergelijke, omvattende de verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het

algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffeten zoals snackbars, sandwichbars en hamburger

restaurants, frietkramen, hotdogstalletjes, croissanteries, crêperies en warme wafelkramen, tearooms, ijssalons, cafetaria's,

pitazaken, drive-in restaurants en pizzeria's.

De uitbating van een solarium, sauna, relax- en welnesscentrum, schoonheidssalons, bodystyling en powerplate; het

verlenen van verzorgingsmassages, van advies op het gebied van de schoonheidszorgen en de gezichtsverzorging; het

verstrekken van dieetadvies, huidverzorging en epileren, diensten van manicure en pedicure, tattoo- shops,

handelsbemiddeling in parfums, cosmetica, toiletartikelen en reinigingsmiddelen; de groot- en kleinhandel in parfumerieën

en cosmetica.

Haarkapster

Aan- en verkoop van kleding zowel groot- als kleinhandel.

Het inrichten van een ruiterijschool voor het onderricht en de training van ruiters en opleiding van paarden evenals de

organisatie van paardensportwedstrijden.

Het beheer, de exploitatie of het laten exploiteren van een manege.

Het vervullen van mandaten in en het voeren van directie over vennootschappen, ongeacht hun aard of doel.

Het aankopen, verkopen, het valoriseren, het verkavelen, het doen bouwen, het doen verbouwen, het verhuren, het

huren, de leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen, het geven van advies terzake.

Het optreden als agent en eventueel in een latere fase als makelaar, van zodra de nodige vestigingsattesten aanwezig

zijn.

In België en in het buitenland, het verkrijgen, exploiteren of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en

intellectuele rechten.

Vervoer voor rekening van derden zowel te land, te water, in de lucht en per spoor in de meest uitgebreide zin, zowel

rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel in kleine hoeveelheden als volle ladingen, alle activiteiten die rechtstreeks of

onrechtstreeks met de te vervoeren goederen te maken hebben, opslag, overslag, stuffen en strippen van containers,

goederenbehandeling, douane, enz...

De activiteit van tussenpersoon op het gebied van goederenvervoer, zowel als vervoerscommissionair,

vervoermakelaar, commissionair expediteur als op enige andere wijze.

Distributie van opgeslagen goederen over gans Europa.

Verhuur van voertuigen, zowel vrachtwagens, over trailers, bestelwagens en personenwagens.

Consultancy logistieke processen.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende

verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij

mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden

met het doel van de vennootschap,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings,

belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, kortom zij

mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan!'

Vijfde Beslissing

De vergadering machtigt eenparig de zaakvoerder om over te gaan tot uitvoering van de genomen beslissingen en

coördinatie van de statuten.

Voor ontledend uittreksel

(get.) notaris Marc Verlinden

Gelijk hiermee neergelegd

-afschrift van de akte statutenwijziging dd 5/1112014

-gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.09.2015, NGL 22.09.2015 15595-0328-012
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.08.2016, NGL 30.08.2016 16512-0290-014

Coordonnées
JANSSENS K. & CO

Adresse
BOERENKRIJGLAAN 156 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande