JANSSENS LUC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JANSSENS LUC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 430.135.018

Publication

16/04/2014 : ME062190
14/11/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

INEEMELLGD

b,

E si

1111111111.11,1,111,1111111

MONITEUR BELGE

(1 6 -11- ai

BELGISCH

0 0 "10- 2014 I

RECHTBANK van -KOOPHANDEL ANTWEetee afd. MECHELEN 1

Ondernemingsnr : 0430.135.018

Benaming (voluit) : JANSSENS LUC

(verkort)

Rechtsvorm ;besloten vennootschap met beperkte aan-

Zetel: sprakelijkheid

Guido.Gezellelaan 139

2870 'Puurs

Onderwerp akte : '





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge Tekst : Tekst

VERVROEGDE ONTBINDING EN SLUITING ZONDER VEREFFENING.

-ER BLIJKT UIT een akte verleden voor Meester Emmanuel Van 'Roosbroeck, notaris met standplaats te Antwerpen-Merksem, !vervangende zijn ambtgenoot Meester Marc Jamart, notaris met standplaats te Kapellen, wettelijk belet, op

" 30/09/2014, geregistreerd, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de beslo-

'ten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JANSSENS LUC", met zetel te 2870 Puurs, Guido Gezellelaan 139, ondernemingsnummer 0430.135.018, BTW nr. BE 0430.135.018.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Paul Lammens te Melsele op zeven en twintig december negentienhonderd zes en tachtig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch

;staatsblad van vijftien januari daarna onder nummer 870115-

,141, waarvan de statuten laatst werden gewijzigd bij akte verleden voor genoemde notaris Lammens op zestien januari; tweeduizend en vier, bekendgemaakt in gemelde bijlagen van

vijf februari daarna onder nummer 04019040. '

Volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT.

Toelichting vin de verslagen.

Overeenkomstig artikel 181 van het wetboek van vennoot-

. schappen heeft de zaakvoerder op dertig september tweeduizend veertien een verslag opgemaakt, waarin naar juridisch en economisch opzicht, de opportuniteit, voorwaarden, modaliteiten en gevolgen van de ontbinding van de vennootschap worden toegelicht. Bij dit verslag is een samenvattende staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten per een en dertig juli tweeduizend veertien.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

t w

c" Y Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Lu a, - vervolg Ma 2.0

De door de zaakvoerder aangestelde bedrijfsrevisor, zijnde "Burg. CVBA VGD Bedrijfsrevisoren", gevestigd te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5, bus 2, vertegenwoordigd door de Heer Bart Roose, bedrijfsrevisor, heeft, zoals voorgeschreven door artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, op dertig september tweeduizend veertien een verslag opgemaakt over voormelde staat van activa en passiva, waarvan het besluit luidt als volgt:

"BESLUIT.

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JANSSENS LUC met maatschappelijke zetel te 2870 Puurs, Guido Gezellelaan 139, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 juli 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruit-zichten van' de véreffenin g van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 88.287, 82 . EUR en een netto-actief van 80.268, 92 EUR.

De onderneming wordt gekenmerkt door een relatief beperkte omvang, structuur en organisatie; aldus werden voornamelijk substantiële controles van de staat van activa en passiva per 31 juli 2014 uitgevoerd.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft onder voorbehoud:

-van eventuele nakomende kosten die op datum van onderhavig verslag niet waren gekend of konden worden ingeschat, zoals de financiële gevolgen van mogelijke toekomstige fiscale controle van de administratie der directe belastingen en de BTW--administratie, en

-van de toereikendheid van de voorziening voor vereffe-ningskosten van 2.550, 00 EUR, en

-dat in het kader van de auditwerkzaamheden geen confirmaties verzonden werden naar de klanten, leveranciers, financiële instellingen, raadsheren en andere derde partijen.

De zaakvoérder stelt voor om, overeenkomstig artikel 184, §5 W. Venn . , de ontbinding en de sluiting van de vereffening in één akte te laten plaatsvinden.

Op basis van de informatie die ons door het bestuursorgaan van JANSSENS LUC BVBA werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van de Bedrijfrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden, behoudens het ereloon van de notaris met betrekking tot het verlijden van de akte van ontbinding en vereffening, op datum van de ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald, evenwel onder voorbehoud van hetgeen hiervoor uiteengezet werd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

R.g. - vervolg Modzo

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op 6.166, 89 EUR, die verschuldigd zal worden op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Dit verslag is opgesteld in het kader van artikel 181 W. Venn. voorafgaandelijk aan de ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JANSSENS LUC en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgesteld te Antwerpen, 30 september 2014.

Burg. CVBA VGD Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door Bart Roose,

Schaliënstraat 5, bus 2, 2000 Antwerpen."

De voorzitter en de notaris worden door de vergadering vrijgesteld om voorlezing te geven van voormelde verslagen en documenten, .'warvan alle aandeelhouders, aanwezig als gezegd, verklaren voorafgaandelijk een afschrift te hebben ontvangen en er aldus volledig kennis van te hebben genomen.

De vergadering stelt vast dat op voormelde verslagen en staat van activa en passiva geen enkele opmerking werd gemaakt door de aandeelhouders en verklaart zich aan te sluiten bij de inhoud ervan.

Een origineel van deze verslagen, geparafeerd door de comparanten en de notaris, zal in het dossier van ondergetekende notaris bewaard blijven.

De vergadering besluit de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen te rekenen vanaf heden.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering besluit, overeenkomstig artikel 184 §5 van het wetboek van vennootschappen, over te gaan tot de onmiddellijke vereffening van de vennootschap in één akte.

De vergadering besluit dus geen vereffenaar aan te stellen.

De vergadering verklaart en bevestigt dat zij zich ervan vergewist heeft dat de vennootschap geen onroerende goederen, noch eigendomsrechten op onroerende goederen, noch zakelijke rechten, noch enige zakelijke zekerheden be zit, noch titularis is van enige hypothecaire schuldvordering.

De vergadering bevestigt dat overeenkomstig artikel 184 § 5 van het wetboek van vennootschappen alle schulden ten opzichte van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

De vergadering bevestigt aldus dat er geen schulden zijn en verzoekt ondergetekende notaris te notuleren dat de vereffening onmiddellijk gesloten wordt.

~ a Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad













Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

. y

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Llat - vervorg

De vergadering besluit de vereffening onmiddellijk at te sluiten en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JANSSENS LUC" definitief ophoudt te bestaan te rekenen vanaf heden, na afloop van deze vergadering, zodoende dat de actieve bestanddelen van' rechtswege en bij wijze van overgang onder bijzondere titel in het vermogen van de aandeelhouders overgaan.

De aandeelhouders verbinden zich ertoe alle eventuele schulden die ontstaan uit de vereffening over te nemen en alle eventuele nog niet gekende passiva voor hun rekening te nemen.

De aandeelhouders verklaren en bevestigen dat de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, van welke aard ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar vereffening, waaronder de laatste belastingen en taksen,'. hetzij vooraf werden betaald, hetzij op hun rekening bij provisie werden gestort; zij verbinden zich ertoe voormelde nog uitstaande laatste kosten en belastingen te betalen en, bij gebrek aan voldoende provisie, voor hun rekening te nemen.

Vervolgens bevestigt de vergadering dat de vereffening gesloten is en stelt zij vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JANSSENS LUC" definitief ophoudt te bestaan vanaf heden, na verloop van deze vergadering.

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en warden bewaard bij de Heer Luc Janssens op zijn voormelde woonplaats, die dit op zich neemt.

De gelden en waarden toekomende aan schuldeisers of aan aandeelhouders waarvan de afgifte niet kon worden gedaan, worden in bewaring gegeven bij de Deposito- en Consignatiekas.

DERDE BESLUIT.

Door de ontbinding van de vennootschap stelt de vergadering de beëindiging vast van de opdracht van de zaakvoerder van de vennootschap, te weten voornoemde Heer Luc Janssens. De vergadering besluit met volle kennis van zaken en op basis van voormelde staat van activa en passiva per een en dertig juli tweeduizend veertien, waarvan door de zaakvoerder, hier aanwezig, wordt bevestigd dat deze ongewijzigd is gebleven sinds haar opmaak en dus tevens de boekhoudkundige toestand van de vennootschap weergeeft op datum van heden, algehele kwijting te verlenen zonder voorbehoud noch beperking aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn opdracht tot op heden.

Mod 2.0

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

rti

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Lek - vervolg Mua e

6 "

VIERDE BESLUIT.

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de Heer Luc Janssens voornoemd voor de uitvoering van de genomen besluiten, onder meer om alle maatregelen te nemen op het gebied van fiscaliteit, met inbegrip van vennootschapsbelasting, en om in naam en voor rekening van de ontbonden vennootschap en de aandeelhouders alle documenten te ondertekenen die daarmee verband houden, alsook om alle gelden die aan de ontbonden vennootschap zouden terugbetaald worden in ontvangst te nemen.

Alle machten worden, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, bovendien verleend aan accountantskantoor "Moore Stephens Verschelden", te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3, en haar aangestelden en gemachtigden, die afzonderlijk mogen optreden, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanlëiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, alle nuttige of noodzakelijke stappen te ondernemen met het oog op de aanpassing van de identificatiegegevens en basisinformatie van de vennootschap bij het ondernemingsloket, de administratie van de BTW en andere overheidsdiensten.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -----

Emmanuel Van Roosbroeck, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statu-

tenwijziging.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/08/2013 : ME062190
22/06/2011 : ME062190
02/08/2010 : ME062190
29/07/2009 : ME062190
07/07/2008 : ME062190
06/08/2007 : ME062190
07/08/2006 : ME062190
28/07/2005 : ME062190
13/08/2004 : ME062190
05/02/2004 : ME062190
07/07/2003 : ME062190
17/07/2002 : ME062190
15/08/2001 : ME062190
03/10/2000 : ME062190

Coordonnées
JANSSENS LUC

Adresse
G GEZELLELAAN 139 2870 PUURS

Code postal : 2870
Localité : PUURS
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande