JBRS CONSULTING

Divers


Dénomination : JBRS CONSULTING
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 866.600.671

Publication

10/04/2014
ÿþmad 11,1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

SOU§

Afe,orgelegd ter griffie vw Sa ffechtbank van Koophandel le Antwerpen, op

Griffie Wt%

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Ondernemingsnr : 0866.600.671

Benaming (voluit) : JBRS Consulting

(verkort):

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel: 2020 Antwerpen, Ryckmansstraat 11

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - ONTBINDING EN SLUITING ZONDER VEREFFENING.

Uit het verslagschrift der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "JBRS Consulting", gevestigd te 2020 Antwerpen, Ryckmansstraat 11, opgemaakt door notaris Philip Van den Abbeele te Antwerpen, op achtentwintig maart tweeduizend en veertien, blijkt dat volgende beslissingen door de vergadering werden genomen niet éénparigheid van stemmen:

1.a) De Algemene Vergadering aanhoort het mondeling verslag van de zaakvoerder-werkend vennoot van achtentwintig maart tweeduizend en veertien inhoudende het voorstel tot ontbinding en waarbij gevoegd een staat van activa en passive afgesloten op 25 maart 2014.

Zij verklaart het verslag goed te keuren.

b) De voorzitter bevestigt dat een afschrift van genoemde verslagen en staat van actief en passief overhandigd werd aan de vennoten zodat zij met kennis van zaken kunnen handelen.

c) Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de algemene vergadering de vennootschap vervroegd te ontbinden vanaf achtentwintig maart tweeduizend en veertien.

11.De vergadering stelt vast dat:

- de vennootschap geen onroerend goed bezit

uit voormelde staat van activa en passiva afgesloten op 25 maart 2014 blijkt dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat Uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder bijzondere titel overgaan in het vermogen van de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit; er blijkt verder uit voormelde staat dat er enkel schulden bestaan in rekening-courant ten opzichte van de werkende vennoot die ingevolge erfenis is getreden in de rechten van haar overleden echtgenoot, de heer Jan Breens. De rekening courant ten aanzien van Saifun Kruanet wordt uitdrukkelijk overgedragen aan mevrouw Boonbanjong die er vanaf achtentwintig maart tweeduizend en veertien haar eigen zaak zal van maken,

De werkend vennoot, mevrouw Nicharee Boonbanjong, heeft uitdrukkelijk verklaard deze schulden ten persoonlijke titel over te nemen en hiervan haar eigen zaak zal maken ten opzichte van de bestaande schuldeisers en dit ter gehele vrijwaring van de stille vennoot, mevrouw lise Breens.

- deze overgang van rechtswege plaatsvindt door het opheffen van de rechtspersoon-lijkheid van de vennootschap zonder dat enige vereffening noodzakelijk is.

- Ontslag van rechtswege-kwijting

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering kennis van het ontslag van rechtswege van de zaakvoerder-vennoot,

" Mevrouw BOONBANJONG Nicharee, geboren te Phetchabun (Thailand) op zestien november negentienhonderd achtenzeventig, wonende te 2020 Antwerpen, Ryckmansstraat 11.

De vergadering verleent haar onvoorwaardelijk kwijting en décharge voor het gevoerde beleid, onverminderd haar voormelde persoonlijke tenlastename van de schulden van de vennootschap.

111.De vergadering verklaart dat de vereffening afgesloten is en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "JBRS Consulting" definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening en dat voldaan werd aan aile wettelijke voorwaarden.

De boeken en de stukken van de vennootschap zullen worden toevertrouwd aan mevrouw Nicharee ' Boonbanjong, wonende te 2020 AntWerpen, Ryckmansstraat 11, die ze moet bewaren gedurende een termijn van vijf jaar.

- -

Op de laatste blz. van Luik vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

t

I Voor, laeheelen

aan het

Belgisch Staatsblad

'4

mod 11.1

, De eventuele sommen en de waarden die niet opgeëist werden, dienen bij de Deposito- en Consignatiekas

geconsigneerd te worden.

VOOR UITTREKSEL

DE NOTARIS

Philip VAN den ABBEELE

Tegelijk hiermee nedergelegd : 'I afschrift,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

09/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

in3rijo~; ~i ter n,riffïa van d® Rockfink ûvim .tiei AnNcrpon>+ ~

3 0 fIi 2013

Griffie

Ondernemingsnr: 0866600671

Benaming

(voluit) : JBRS Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Ryckmansstraat 11, 2020 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming zaakvoerder

Beslissing van de bijzondere algemene vergadering d.d. 24.12.2013:

1. De vergadering beslist ontslag te verlenen aan de heer Breens Jan ais zaakvoerder met ingang van? 24.12.2013.

2. De vergadering benoemt mevrouw BOONBANJONG Nicharee, ryckmansstraat 11, 2020 Antwerpen tot' zaakvoerder met ingang van 24.12.2013. Haar mandaat is onbezoldigd en van onbepaalde duur.

de zaakvoerder

BOONBANJONG Nicharee

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

gtaatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
JBRS CONSULTING

Adresse
RYCKMANSSTRAAT 11 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande