JBW SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JBW SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.525.851

Publication

19/01/2015
ÿþ3

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoud

aan hE

setgis,

Staatsb

lli

*15008693*





Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 T JAN. 2015

afdeljegíenwerpen



Ondernemingsnr : 0822.525.851

Benaming

(voluit) : "JBW SERVICES"

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Guldensporenstraat 84, 2140 Antwerpen (Borgerhout)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Tom Bogaert met standplaats Wilrijk-Antwerpen op 16/12/2014, neer te leggen op het eerste rgistratiekantoor Antwerpen 3, blijkt dat volgende besissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

EERSTE BESLISSING

De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder, houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het doel der vennootschap, opgemaakt op twaalf december tweeduizend veertien, in uitvoering van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen, met aangehechte samenvattende staat over de actieve en passieve toestand afgesloten per dertig november tweeduizend veertien, daar de vennoot erkent afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden met volgende activiteiten;

"zzz) Het uitbaten van een broodjeszaak, inbegrepen het leveren aan huis of bedrijf van broodjes, drank en aanverwante producten, het organiseren van eetmalen, feesten en vermakelijkheden; de uitbating van café, taverne, tea-room, snackbar, restaurant of enig ander etablissement ressorterend onder de horeca-sector; het leveren van traiteurdiensten; de verkoop van alle daarmee houdende producten, de ambulante deur-aandeurverkoop,"

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met de voorafgaande beslissingen, zodat artikel 4 van de statuten voortaan zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot maatschappelijk doel, zowel in België, als in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening, als in naam of voor rekening van derden, en al dan niet in samenwerking met derden:

a) Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis,

b) De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handelsindustriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlands, het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van aile deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

c) Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook.

d) De engineering, ontwikkeling, commercialisatie, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot alle roerende goederen, materieel, machines en outillage.

e) Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en opgang brengen van organistatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technische administratief economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

f) Verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

g) Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, in het algemeen aile onroerende verrichtingen. In het algemeen zal zij alle maatregen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven,

Op de Laatste biz. van Luik vermeteler, : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van do perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen, Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk

welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houd met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon aile hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorafgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

h) Computeradviesbureau, omvattende het verlenen van advies over soorten computers en hun configuratie en over de toepassing van de bijhorende programmatuur analyseren van de behoeften en problemen van de gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing.

I) Ontwikkeling van software.

j) Aan- en verkoop in binnen- en buitenland van hardware, software, computersystemen, computernetwerken en alle aanverwante producten en toestellen, inbegrepen aile toekomstige ontwikkelingen op dit gebied.

k) Installatie en beheer van netwerken voor eigen rekening en voor rekening van derden.

I) Het verlenen van advies en het organiseren van opleidingen inzake telecommunicatie, telefonie, internet,

en dergelijke en alles wat hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat.

m) Vertaalwerk en educatieve copywriting,

n) Drukkerij, uitgeverij, reclame en publiciteitsagentschap alsmede import, export, aankoop, verkoop en distributie van alle producten en diensten welke met deze bedrijvigheden verband houden.

o) Realisatie van programma's en gebruiksklare systemen, omvattende:

Het analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief

systemen van automatische data-identificatie: ontwikkeling, productie en levering van en samenstelling van

documentatie over standaardprogrammatuur en over speciale programmatuur op bestelling of volgens

richtlijnen van de gebruiker;

Het verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma's;

- Het verlenen van bijstand bij toepassing van programma's.

p) Gegevensverwerking, omvattende:

- Het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een

programma van de klant: invoeren van gegevens en/of volledige verwerking van gegevens;

- Het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden,

q) Databanken, omvattende:

- De samenstelling van databanken door het samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande

gegevens uit verschillende bronnen;

- De opslag van de gegevens door middel van een computerrecord in een bepaald formaat;

- De terbeschikkingstelling van de databank door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde online

of door de gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor een bepaalde groep

gebruikers door middel van listings, microfiches, enz.

r) Webdesign, omvattende het ontwerpen, het opmaken, het implementeren en onderhouden van websites en alle andere mogelijke toepassingen via het internet.

s) Opnameleiding.

t) Realiseren van video en foto montages  reportages.

u) Het voorbereiden, ontwerpen, opstellen, aanpassen, coördineren en uitvoeren van activiteiten eigen aan een productiehuis van audiovisuele werken, onder alle mogelijke vormen en met alle mogelijke middelen en het voorbereiden, ontwerpen, opstellen, aanpassen, coördineren en uitvoeren van activiteiten van communicatie, promotie, public relations, propaganda en marketing, copywriting en algemeen management.

v) Het verzorgen van de merchandising van producties van audiovisuele werken en het exploiteren van de rechten verbonden aan audiovisuele werken.

w) Het verlenen van diensten, consultancy, begeleiding met betrekking tot en de effectieve uitvoering van:

- Projecten in de media, elektronische media, internet, intranet, telecommunicatie, e-commmerce,

interactieve media;

- Knowledge management, communicatie en marketing;

- Organisatie van evenementen in eigen beheer of in opdracht van derden.

x) De aankoop, verkoop, import, export, bemiddeling, huur en verhuur van alle producten verband houdende met de audiovisuele sector, ICT, elektronica, telecommunicatie alsmede het verlenen van diensten hiermee verband houdend.

y) Het verlenen van bijstand, advies en leiding, het geven van lessen, colleges en cursussen aan bedrijven, privépersonen en instellingen in verband met de hiervoor genoemde activiteiten.

z) Het aankopen, verkopen, huren, verhuren en beheren van apparatuur dat betrekking heeft op bovenstaande activiteiten.

zz) Uitbaten van reisagentschappen -- touroperating, en de aankoop en verkoop van handelswaar en handelsfondsen in voormelde sector.

e i r

zzz) Het uitbaten van een broodjeszaak, inbegrepen het leveren aan huis of bedrijf van broodjes, drank en aanverwante producten, het organiseren van eetmalen, feesten en vermakelijkheden; de uitbating van café, taverne, tea-room, snackbar, restaurant of enig ander etablissement ressorterend onder de horeca-sector; het leveren van traiteurdiensten; de verkoop van alle daarmee houdende producten, de ambulante deur- aandeurverkoop.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk In verband staan met het maatschappelijk doel, dit zowel in binnen- als buitenland."

VIERDE BESLISSING

De vergadering verleent alle volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat voorafgaat.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist dat door de zorgen van ondergetekende notaris zal overgegaan warden tot coôrdinatie van de statuten en neerlegging hiervan in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent tevens, voor zoveel als nodig, bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Burgelman  Van den Abbeele en Co", gevestigd te 2000 Antwerpen, Britselei 36, vertegenwoordigd door de heer Luc Van den Abbeele, aan wie de macht wordt verleend om alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag of wijziging bij de B.T.W., een Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas, de directe belastingen en andere nuttige administraties. De lasthebber zal ten dien einde alle formulieren mogen invullen, alle documenten mogen ondertekenen, en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is, zelfs indien hierin niet voorzien, en met recht om derden in . haar plaats te stellen.

Voor ontledend uittreksel

De notaris

Tom Bogaert

- afschrift akte +

- verslag van de zaakvoerder

- staat actief en passief

- coërdinering van de statuten

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~ ,/

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 28.08.2012 12552-0124-011
05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 24.08.2011 11465-0363-011
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 13.08.2015 15441-0214-011

Coordonnées
JBW SERVICES

Adresse
GULDENSPORENSTRAAT 84 2140 ANTWERPEN (BORGERHOUT)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande