JDBI - BUSINESS INTELLIGENCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JDBI - BUSINESS INTELLIGENCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.513.051

Publication

30/07/2012
ÿþMa d Wafd 111

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"12133960*

V( beh aar Bel! Staa

Neergelegd ter griffie van de gechtbu?t"

van Koophandel te Antwerpen, op

'PU 21112

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : JDBI - Business Intelligence

(verkort) :

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Grote Paepedaelen 2 - 2840 Rumst

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 18 juli 2012, geregistreerd te Leuven, tweede kantoor der registratie, op 18 juli 2012, boek 1369 blad 48 vak 5, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam JDBI - Business Intelligence, met zetel te Rumst, Grote Paepedaelen 2, voor onbepaalde duur, mits overname van alle verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting sinds 01/07/2012, door de heer DURÉ Johan Gustaaf Madeleine, gehuisvest te Rumst, Grote Paepedaelen 2.

Het kapitaal bedraagt 18.600,00 euro, verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde, volledig geplaatst en in speciën gestort ten belope van 12.400,00 euro (niet-volgestort E 6.200,00) door de heer Johan Duré. Ondergetekende notaris bevestigt dat bedoeld bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij BELFIUS zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 6 juni 2012, dat hem is overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel: -Computeradviesbureaus, waaronder onder andere dient te worden begrepen: verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software), analyseren van behoefte en problemen van de gebruikers en het aanbieden en installeren van de beste oplossing; -De activiteiten van systeemintegrators; -Realisatie en installatie van programma's en gebruiksklare systemen waaronder onder meer dient te worden begrepen: analyseren, ontwerpen, programmeren, installeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data identificatie; -Ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentatie over standaard of speciale apparatuur en programmatuur; -De toepassing van elektronische computertechnieken in de industriële bedrijvigheid; -De ontwikkeling van softwareproducten en de commercialisering ervan; gegevensverwerking in het algemeen; -Alle activiteiten in verband met het internet, alle intemettoepassingen, waaronder het ontwerpen, opstellen, creëren en uitbaten van websites, zowel voor eigen rekening als in opdracht van derden, het verienen en installeren van internetaansluitingen zowel aan ondernemingen als particulieren, de e-commerce evenals alle dienstverlening aangaande het voorgaande; - Hosting van websites; -De e-commerce, groot- en kleinhandel in, de import en export, huur en verhuur,

distributie, fabricage, installatie en assemblage van: alle elektronisch materiaal bestemd voor de

gegevensverwerking, bedrijfsautomatisering, telecommunicatie, multimedia- en communicatietoepassingen, spraaktechnologie, waaronder hardwarematerialen voor computers, onderdelen, randapparatuur en benodigdheden evenals allerhande softwarepakketten, knowhow, licenties, waarbij deze opsomming exemplatief en niet limitatief is; -Alle mogelijke audio, video en multimedia toepassingen zowel voor persoonlijk, professioneel als industrieel gebruik; -Het verlenen van consultancy inzake IT- en projectmanagement; -Het geven van opleidingen;

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, als op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. Zij mag deelnemen, participeren of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap bevorderen. Zij mag zich onledig houden met alle operaties van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct hetzij indirect verband houden met het maatschappelijk doel der vennootschap. Zij kan zich borgstellen voor alle verrichtingen van roerende of onroerende aard en optreden als bestuurder en vereffenaar van andere vennootschappen. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven zowel

rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0847 . 51 3 . 05-1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering te benoemen of in de statuten aan te stellen. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen ais zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alléén alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alléén de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dal de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. in alle akten die de vennootschap verbinden zal de handtekening van de zaakvoerder altijd voorafgegaan zijn of gevolgd worden door de hoedanigheid krachtens welke hij handelt. De delegatie van het dagelijks bestuur aan een derde zal slechts geldig kunnen geschieden mits de schriftelijke toestemming van al de zaakvoerders, collectief optredend indien er meedere zijn. Vergoedingen of lonen toekomend aan de zaakvoerder(s) worden jaarlijks bepaald door de algemene vergadering. Zij worden ais kosten geboekt, indien ze toegekend worden. De machten van een zaakvoerder kunnen evenwel beperkt worden of collectief opgedragen worden bij de benoeming en als dusdanig bekendgemaakt. Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijd van belangen met de vennootschap geplaatst is, kan hij die verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd, Hij is gehouden zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd. De zaakvoerder mag zich onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid laten helpen of vertegenwoordigen in zijn betrekkingen met derden, door lasthebbers en gedelegeerden, op voorwaarde nochtans dat de machtiging of de delegatie bijzonder en van tijdelijke aard is,

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hiij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden. Mocht de vennootschap méér dan één vennoot tellen, dan is de volgende regeling betreffende de algemene vergadering toepasselijk. De jaarvergadering zal ieder jaar gehouden worden op de derde donderdag van de maand juni om negentien uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid. indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Ieder der zaakvoerders is bevoegd om een buitengewone algemene vergadering samen te roepen telkens het maatschappelijk belang dit vereist.

De algemene vergadering zal beraadslagen volgens de regels voorzien door het Wetboek van Vennootschappen. Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem. De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

Uitgezonderd in het geval de vennootschap slechts één vennoot telt, mag iedere vennoot zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die zelf vennoot is, mits schriftelijke machtiging. Zolang artikel 267 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals van kracht op de oprichtingsdatum van de vennootschap, niet wordt opgeheven of gewijzigd, mag de enige vennoot die de bevoegdheden van de algemene vergadering uitoefent, deze bevoegdheden niet overdragen.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. leder jaar per éénendertig december worden de boeken van de vennootschap afgesloten en maakt(maken) de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening op.

Het overschot op de opbrengsten, na aftrek van de lasten, algemene onkosten en afschrijvingen, vormt de netto-winst van de vennootschap. Van die winst wordt jaarlijks minstens een/twintigste voorafgenomen voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Die voorafname is niet meer verplicht zodra het reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, het overschrijven op een reservefonds, het gewoon overdragen of er een andere bestemming aan geven.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om gelijk welke reden ook en op gelijk welk ogenblik, geschiedt de vereffening door de zorgen van de vereffenaar(s), benoemd door de algemene vergadering, en bij gebrek aan dusdanige benoeming, geschiedt deze vereffening door de zorgen van de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik. De vereffenaar(s) zal(zullen) pas in functie treden nadat zijn(hun) benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd. Te dien einde beschikt (beschikken) de vereffenaar(s) over de meest uitgebreide bevoegdheden verleend bij de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de toestemming van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen voorzien door de artikelen 187 en 190 van voormeld wetboek. Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt(leggen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Als overgangsregel eindigt het eerste boekjaar op 31 december 2013. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg plaatsgrijpen in juni 2014,

Verschijnende verklaarde dat de vennootschap voor het eerste boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in de artikelen 15 en 141 van het Wetboek van Vennootschappen en dat dienvolgens geen commissaris hoeft benoemd te worden.

e '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan net Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap Fiskaal Advieskantoor met zetel tem Herent, Wilselsesteenweg 103, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap ingevolge onderhavige akte te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belastings-) administraties, waaronder de BTW, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

DE VENNOOTSCHAP OPGERICHT EN HAAR STATUTEN VASTGESTELD ZIJNDE, werd voor een onbepaalde duur als (niet-statutaire) zaakvoerder aangesteld: de heer Johan Duré, voornoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd uitgifte van de oprichtingsakte.

HUGO KUIJPERS, NOTARIS

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 24.08.2016 16483-0478-015

Coordonnées
JDBI - BUSINESS INTELLIGENCE

Adresse
GROTE PAEPEDAELEN 2 2840 RUMST

Code postal : 2840
Localité : RUMST
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande