JDS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : JDS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 833.940.870

Publication

27/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 25.07.2012 12330-0457-008
07/03/2011
ÿþ Motl 2.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11036016*

IIII

Neerr;er;.g d ter triff15 van d®

Rechtbank van jccejaiurr&A keed91pen op

D®~ r fíi®s.

Ondernemingsnr " g33 S4o

Benaming

(volait) . JDS

Rechtsvorm VOF

Zetel : _Aimé Delanglestraat 34, 2845 NIEL

Onderwerp akte : OPRICHTINGSAKTE

Datum oprichting : 01 februari 2011

Vennoten oprichters :

-DE SMET JOZEF, Aimé Delanglestraat 34, 2845 Niel

-DE SMET KARIN, Herentalsebaan 85, 2980 Zoersel

Rechtsvorm van de vennootschap : vennootschap onder firma

Naam van de vennootschap : JDS

Zetel : Aimé Delanglestraat 34, 2845 Niel

Duur : de vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Doel :

-coaching : technisch en commercieel begeleiden van werknemers ten behoeve van bedrijven.

-consulting ; verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven op het gebied van productie, handling en opslag van grondstoffen, efficiëntie en rationalisatie, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding.

-Sales assistentie : verlenen van verkoopsassistentie aan bedrijven, opstellen van offertes en afsluiten van orders in opdracht van de bedrijfsleider. Ontwerpen van publicitaire slogans en teksten, verlenen van advies en npractische hulp op gebied van public relations en communicatie, verlenen van commercieel advoes aan bedrijven, assisientie op beurzen, vertalen van technische teksten voor offertes, bedienings- en onderhoudsdossiers.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die verband houden met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : het maatschappelijk kapitaal bedraagt 2.000 ¬ , door de twee vennoten. oprichters bij wijze van geldschieting ingebracht : DE SMET JOZEF, 1.000 ¬ ; DE SMET KARIN, 1.000 ¬ .

Bestuur : de vennootschap wordt bestuurd door 1 zaakvoerder al dan niet vennoot, die in naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. De zaakvoerder kan de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigen.

De zaakvoerder wordt benoemd in akkoord van alle vennoten. De duur van zijn mandaat, de wijzen van beëindiging, ontslag, het al dan niet bezoldigde karakten en andere modaliteiten van het mandaat worden door de vennoten in akkoord bepaald.

Wordt tot onbezoldigd zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap :

de heer DE SMET JOZEF, Aimé Delanglestraat 34, 2845 Niel

Boekjaar : het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel tot 31 december 2011.

Op de laatste blz. vars Uni( Ï3 verrneic3an : Recto : Naam en hoedanigheid van :ie instrumenterende notaris, netzij van de eerso(uin;en; tynitrJegd dC rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

bahouden sars het Beigisch

Staatsblad

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 14 uur. Ze wordt gehouden op de maatschappelijke zetel. De eerste algemene vergadering wordt gehouden in juni 2012.

Bankrekening nummer : BE41 0016 3414 0610

BIC GEBA BEBB

Aan Pierre Scholiers, Korte Nieuwstraat 39/1, 2840 Rumst wordt een bijzondere volmacht verleend voor onbepaalde tijd om alle formaliteiten te vervullen betreffende de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, bij een ondernemingsloket, op de griffie van de rechtbank van koophandel en bij de administratie van de BTW en directe belastingen. Voornoemde bijzondere volmacht heeft betrekkiing op alle mogelijke wijzingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten.

waarvan akte

DE SMET JOZEF

zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B varmeiden : Recto : Naam en hoedanigheid vans de u sstrumenterende rotsris, netzij van de perso;oln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
JDS

Adresse
AIME DELANGLESTRAAT 34 2845 NIEL

Code postal : 2845
Localité : NIEL
Commune : NIEL
Province : Anvers
Région : Région flamande