JEAN-PAUL SANDERS, AFGEKORT : JPS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JEAN-PAUL SANDERS, AFGEKORT : JPS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 825.471.285

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 17.07.2014 14318-0382-011
21/01/2014
ÿþ EWi Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111,111111,111111111

MONITE

15 -0

ELG1SCH

R BELGE NEER-GELEGD

- 2014

TAATSBLARIFFIE

03 -01- 2014

I1E,CHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

, ------------

Ondernemingsnr : 0825.471.285

Benaming

voiuit: Jean-Paul Sanders BVBA

(verkort) : JPS BVBA

Ree htsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2560 Nijlen (Kessel), Nieuwstraat 99

(volledig adres)

Onderwerp akte: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING. DOELWLIZIGING,

Uit een akte verleden voor Notaris Jan Verreth te Lier op 24 december 2013, blijkt dat de buitengewone

algemene vergadering van de hogergenoemde vennootschap volgende besluiten heeft genomen:

Eerste besluit

De vergadering bespreekt het verslag van de zaakvoerder met betrekking tot de wijziging van het doel, aan welk verslag in bijlage een staat van actief en passief is gehecht, die is opgemaakt op 30 september 2013, en besluit vervolgens de huidige tekst van artikel 3 inzake het doel aan te vuilen met de volgende tekst:

"- De invoer, uitvoer, doorvoer, fabricatie, herverpakken, productie, aan- en verkoop, groothandel, kleinhandel, onderhoud en herstelling van alle toestellen en producten en de levering van aile diensten die verband houden met laboratoria en of studiebureaus en industrie en dit in de meest ruime zin.

- De ontplooiing van marketingactiviteiten, zoals onder meer: opstellen van reclamefolders en catalogi, onderhandelen met drukkerijen, bijwonen en organisatie van congressen, bijeenkomsten, studiereizen, seminaries en workshops, copywriting, marktonderzoek, begeleiden van commerciële organisaties.

- Het verrichten van contractuele onderzoeksstudies voor rekening van de biomedische, farmaceutische en biotechnologiesector, levensmiddelenindustrie, cosmetica-industrie en aanverwante sectoren.

- Het onderzoek en het beheer, op welke wijze ook, van alle bijkomstigheden die verbonden zijn met de verwezenlijkte onderzoeken.

Het onderzoek, de neerlegging, de verwerving, de verkoop, de verhuur, de concessie, de aankoop, de verbetering en de uitbating van aile brevetten, procedures, uitvindingen die komen uit de activiteiten van de vennootschap, en de concessie van aile licenties die daarmee verband houden.

- De coördinatie van activiteiten, het verlenen van advies en/of assistentie in het domein van onderzoek en verbetering van aile producten vernield hierboven.

- De studie, de raadgeving, de expertise, de ontwikkeling en alle prestaties in het kader van de hiervoor vernielde activiteiten.

- Het waarnemen van mandaten als bestuurder of als zaakvoerder in andere vennootschappen.

- Het optreden ais vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair inzake de verkoop en alle mogelijke andere activiteiten inzake alle producten die vervat zijn in de bovenvermelde alinea's van dit artikel."

Tweede besluit

Goedkeuring van de nieuwe tekst van artikel 3 van de statuten, die, ingevolge het bovenvermelde besluit, voortaan als volgt luidt:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door de wet van zes april

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

x

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

negentienhonderd vijfennegentig zijn voorbehouden aan de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden;

Het verlenen van bijstand, advies, management en andere diensten aan bedrijven, privépersonen en instellingen. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. De diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Een en ander in de breedste zin van het woord, de opsomming exemplatief zijnde en niet limitatief. De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende goederen verhandelingen doen welke van aard zijn om het maatschappelijk doel te ontwikkelen of te vergemakkelijken.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in enig verband staat met het hare.

Het beheer en het verwerven van een onroerend vermogen.

De aankoop, verkoop, ruiling, exploitatie, verkaveling en het beheer voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende goederen zonder uitzondering, gelegen in België of in het buitenland.

Het uitbaten, huren en verhuren van alle onroerende goederen, alsmede het optreden als makelaar en tussenpersoon bij verkoop en verhuring ervan.

Inpandstelling ten voordele van derden.

Het zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen aangegaan door derde personen die het genot zouden hebben van de onroerende goederen van de vennootschap.

Het versenen van zowel persoonlijke als zakelijke roerende en onroerende waarborgen ten voordele van derden.

Alle beleggingen in roerende goederen en waarden.

Groot- en Kleinhandel in wijnen en geestrijke dranken.

Organiseren en verzorgen van cursussen over wijn, wijnproeven en geestrijke dranken,

- Het schrijven en publiceren van artikels, boeken over wijn, geestrijke dranken.

- De invoer, uitvoer, doorvoer, fabricatie, herverpakken, productie, aan- en verkoop, groothandel, kleinhandel, onderhoud en herstelling van alle toestellen en producten en de levering van alle diensten die verband houden met laboratoria en of studiebureaus en industrie en dit in de meest ruime zin,

- De ontplooiing van marketingactiviteiten, zoals onder meer: opstellen van reclamefolders en catalogi, onderhandelen met drukkerijen, bijwonen en organisatie van congressen, bijeenkomsten, studiereizen, seminaries en workshops, copywriting, marktonderzoek, begeleiden van commerciële organisaties.

- Het verrichten van contractuele onderzoeksstudies voor rekening van de biomedische, farmaceutische en biotechnologiesector, levensmiddelenindustrie, cosmetica-industrie en aanverwante sectoren

- Het onderzoek en het beheer, op welke wijze ook, van alle bijkomstigheden die verbonden zijn met de verwezenlijkte onderzoeken.

- Het onderzoek, de neerlegging, de verwerving, de verkoop, de verhuur, de concessie, de aankoop, de verbetering en de uitbating van alle brevetten, procedures, uitvindingen die komen uit de activiteiten van de vennootschap, en de concessie van alle licenties die daarmee verband houden.

- De coördinatie van activiteiten, het versenen van advies en/of assistentie in het domein van onderzoek en verbetering van alle producten vermeld hierboven.

- De studie, de raadgeving, de expertise, de ontwikkeling en alle prestaties in het kader van de hiervoor vermelde activiteiten.

- Het waarnemen van mandaten ais bestuurder of als zaakvoerder in andere vennootschappen.

- Het optreden als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair inzake de verkoop en alle mogelijke andere activiteiten inzake alle producten die vervat zijn in de bovenvermelde alinea's van dit artikel.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen,

' behouden aan aan hot Belgisch Staatsblad

Inliet geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden = betreffende toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken,"

Derde besluit

Machtiging aan de zaakvoerder om de genomen besluiten uit te voeren, en opdracht aan de notaris om de

gecoördineerde tekst van de statuten op te stellen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

DE NOTARIS.

Hierbij wordt neergelegd:

1° Afschrift akte van 24 december 2013.

2° Uittreksel.

3° Gecoordineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en tzandtekening

07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 26.07.2013 13377-0527-012
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 28.07.2015 15359-0132-012

Coordonnées
JEAN-PAUL SANDERS, AFGEKORT : JPS

Adresse
NIEUWSTRAAT 99 2560 KESSEL

Code postal : 2560
Localité : Kessel
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande