JEGO CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JEGO CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.707.556

Publication

22/09/2014
ÿþondememingsnr 0501307.556

Benaming (voluit):JEGO CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Noordeind 47

2920 Kalmthout

Onderwerp akte :Invereffeningstelling - ontslag en kwijting aan de zaakvoerder - Verzaking aanstelling vereffenaar - verklaringen en verbintenissen van de enige vennoot - sluiting vereffening.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op negen september tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden op het kantoor Sint-Niklaas I, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " JEGO CONSULT 1', met zetel te 2920 Kalmthout, Noordeind 47, heeft besloten de vennootschap met onmiddellijke ingang te, ontbinden, in vereffening te stellen en de vereffening af te sluiten als volgt:

1.. Kennisname door de vergadering van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan (de zaakvoerder van de vennootschap in functie) op 08 augustus 2014, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, en waarbij een staat van actief en passief is gevoegd de dato 08 augustus 2014 - verslag opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen - en., het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 29 augustus 2014, met name de Heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, vennoot van "Nielandt, Franken & C", kantoorhoudende te 1820-Perk, Vinkenbaan 44. De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"7.Conclusies

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien in artikel 181 § 1 van het' Wetboek van Vennootschappen heeft de statutair zaakvoerder van Jego Consult , BVBA een staat van activa en passiva afgesloten op 8 augustus 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR 165.859,29 en een netto-actief van 106.381,64.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat de staat de toestand van de vennootschap volledig getrouw en juist weergeeft.

Op grond van de informatie die mij door de zaakvoerder werd overgemaakt en als gevolg van de controles, die ik heb uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van de Bedrerevisoren, heb ik vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald.

Bovendien wil ik erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatiebonus, geraamd op een bedrag van EUR 10.859,09, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet betaald noch geconsigneerd werd.

Perk, 29 augustus 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

r=1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

O

*14173551*

" Idk

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Rechtbank van koophandel Antwerven

1 I SEP. 2014

afdelIng Antwerpen

Groffip

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Nielandt, Franken & C° Berdriffsrevisoren BVBA,

Vertegenwoordigd door de heer Guy Franken,

Bedrierevisor"

2. De vergadering beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf heden en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

3. De enige vennoten zijn door de uitoefening van de rechten verbonden aan de eigendom van hun aandelen, van rechtswege gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verklaren te aanvaarden.

De enige vennoten verklaren en erkennen dat alle passiva inmiddels aangezuiverd werden, zodat er op heden, bij de ondertekening van onderhavig proces-verbaal niets meer te vereffenen valt.

De enige vennoten verklaren, voor zoveel ais nodig, onherroepelijk en zonder enig voorbehoud aile (eventueel) toekomstige schulden (onder meer niet geraamde fiscale schulden) van de vennootschap te hunne persoonlijke last te nemen / bij materiële misslag vergeten activa hen toekomen overeenkomstig haar aandelenbezit.

De enige vennoten en de statutaire zaakvoerder, verklaren en erkennen uitdrukkelijk dat de vennootschap geen activa of passiva bezit die aan een bijzondere publiciteit zijn onderworpen.

4, De vergadering verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaart afstand te doen van de termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Verder verklaren de enige vennoten zich uitdrukkelijk akkoord en verbinden zij zich ertoe het eventueel niet vereffend passief, waarvan zij op heden geen kennis hebben, , voor hun rekening te nemen, dit in evenredigheid met hun aandelenbezit.

De vergadering, verklaart uitdrukkelijk de ontbinding en de afsluiting in één akte te ' akteren.

5. Gezien de afgifte van de goederen zowel actief als passief aan de enige vennoten en gezien hun verbintenis tot persoonlijke ten leste neming van de eventuele latente niet: aangezuiverde schulden in evenredigheid met hun aandelenbezit, verklaren de enige vennoten handelend als vergadering de afrekening voor gesloten en stellen zij vast dat de vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JEGO CONSULT" definitief opgehouden heeft te bestaan en bevestigt de vergadering uitdrukkelijk dat geen onroerende goederen, zakelijke rechten of zekerheden of andere goederen die aan een specifieke publiciteit zijn onderworpen tot het actief of passief van de vennootschap behoren.

6. De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard op het adres van de enige vennoten de heer Joseph Gotink en mevrouw Godelieve Smout, thans te 2920 Kalmthout, Noordeind 47.

7. De vergadering beslist unaniem, rekening houdende met de goedkeuring van de' jaarrekening, de ontbinding van de vennootschap en de afsluiting van de vereffening, zonder enig voorbehoud, algehele kwijting te verlenen aan de statutaire zaakvoerder, Josep Gotink, voornoemd, voor zijn beheer als zaakvoerder van de vennootschap en verder verklaart de vergadering unaniem dat het mandaat van de zaakvoerder van rechtswege beëindigd is.

8, Volmacht: de vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan "Fiducie] Accountancy", nv, te 2980-Zoersel, Oostmallebaan 87, te met recht van substitutie, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen

beslissingen, door berniddeting van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het

actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij alle Federale Overheidsdiensten.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

I

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge





mod 11.1

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, verslag van de bedrijfsrevisor en verslag van de statutair zaakvoerder met staat van actief en passief.

Voor-

behouden aan het

Belgisch Staatsblad

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

12/12/2012
ÿþ mod 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12200329+

rtriftie van de

Rechtbank Artwarpen

op .._~_._._r. I~ -Luifjp12 ,

°Pi,'~fi,ioier,

, Ondememingsnr : 5D1 5 S 6

Benaming (voluit) :JEGO CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Noordeind 47

2920 Kalmthout

Onderwerp akte :Oprichting - statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op achtentwintig november tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden op het kantoor Sint-Niklaas I, dat door:

- IJe Heer GOTINK Joseph Joannes Leo, geboren te Wuustwezel op vier november negentienhonderd vierenveertig, wonende te 2920 Kalmthout, Noordeind 47, en zijn echtgenote:

- Mevrouw SMOUT Godelieve Maria Elisabeth, geboren te Kalmthout op twintig

januari negentienhonderd vijfenveertig, wonende te 2920 Kalmthout, Noordeind 47, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JEGO CONSULT" met zetel te 2920 Kalmthout, Noordeind 47, met kapitaal van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00), gedeeltelijk volgestort, hetzij tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) en verdeeld in vijftig (50) aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/vijftigste (1/50ste) van het kapitaal, werd opgericht.

De comparanten verklaren en erkennen dat het volledig maatschappelijk kapitaal is geplaatst en dat alle aandelen in geld gedeeltelijk volgestort zijn door:

- genoemde heer Jozef GOTINK, die verklaart in te schrijven op negenenveertig (49) aandelen, volgestort, hetzij tot beloop van twaalfduizend honderdtweeënvijftig euro

(¬ 12.152,00),

genoemde mevrouw Godelieve SMOUT, die verklaart in te schrijven op één (01) aandeel, volgestort, hetzij tot beloop van tweehonderdachtenveertig euro (¬ 248,00),

Als vergoeding voor de door hen gedane inbreng en storting worden hen de aandelen toegekend zoals hierboven vermeld, hetgeen zij verklaren te aanvaarden.

De statuten luiden als volgt:

Naam: De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid. Zij neemt als maatschappelijke naam "3EGO

CONSULT".

Zetel: De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2920-Kalmthout, Noordeind 47.

Doel: De vennootschap heeft tot doei, zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden:

Verlenen van advies, management en andere diensten. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de client;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties.

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder éénder welke vorm of duur, het waarborgen van allerlei verbintenissen;

Het verwerven, vervreemden en beheren van zowel roerende als onroerende goederen en beleggingsgoederen allerhande;

Het verlenen en verwerven van zakelijke onroerende rechten in vruchtgebruik, opstal en erfpacht;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen; De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiele, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal: Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00).

Bij de oprichting is het maatschappelijk kapitaal gedeeltelijk volgestort bij oprichting. Het is verdeeld in vijftig (50) maatschappelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/vijftigste (1/50ste) van het kapitaal.

Boeklaar - Winstverdeling: Het boekjaar vangt aan op één oktober van ieder jaar om te eindigen op dertig september van het volgende kalenderjaar.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen. Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

3aarliikse algemene vergadering: Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de eerste maandag van de maand februari om twintig (20.00) uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag, een zaterdag of een zondag is, wordt de vergadering op de eerste daaropvolgende werkdag gehouden.

De jaarvergaderingen en de algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België aangeduid in de oproepingen.

Bestuur - Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Deze worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt. Indien er meerdere zaakvoerders zijn handelen zij ieder met volheid van machten. Het mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

r,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~" "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Wordt tot enige statutaire zaakvoerder benoemd: de Heer GOTINK Joseph Joannes Leo, voornoemd;

Die verklaart deze opdracht te aanvaarden en die verklaart over de noodzakelijke juridische bekwaamheid te beschikken om dit mandaat te aanvaarden.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Hij is bevoegd om aile daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministrieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder(s), die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering en volgens de bepalingen van artikel twaalf en veertien van de statuten.

Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, warden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder benaarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels. De zaakvoerder mag aan één of meerdere directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen, dat hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt.

Vereffening: Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zulten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door een beroep te doen op nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Overgangsbepalingen

1. Afsluiting van het eerste boeklaar

Het eerste boekjaar begint op heden en wordt afgesloten op dertig september

tweeduizend en veertien.

2. Datum van de eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en vijftien.

3. Kennisgeving

De ondergetekende notaris heeft de oprichters gewezen op:

- Het verplicht distinctief karakter van de maatschappelijke benaming en het verbod van verwarring met bestaande benamingen van vennootschappen.

- De artikelen van het Burgerlijk Wetboek betreffende de aanwending door één der in gemeenschap gehuwde echtgenoten van gelden uit het gemeenschappelijk vermogen en het onderscheid (persoonlijk/gemeenschappelijk) tussen lidmaatschapsrechten en de eraan verbonden patrimoniale rechten.

4. Overname van verbintenissen

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan sedert één oktober tweeduizend en twaalf.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Volmacht: Hierbij wordt volmacht verleend aan de hierna genoemde persoon teneinde alle nodige verklaringen af te leggen, aile nodige documenten te tekenen, alle kosten te betalen en alles te doen wat nodig is voor het vervullen van de formaliteiten bij de kruispuntbank voor ondernemingen, het rechtspersonenregister, en desgevallend bij de Administratie van de belasting over de toegevoegde Waarde en directe belastingen, douane en accijnzen, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank voor ondernemingen, te verzekeren: « Fiducia! Zoerse!», te 2980-Zoersel, Oostmallebaan 87, ondernemingsnummer 0459.517.110,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

mpd 11.1

Voor-

baan het vertegenwoordigd door haar aan aangestelde, Mevrouw Ellen Van Ham, kantoorhoudende

aan het9 ~op

Belgisch voormeld adres, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met recht van substitutie. Staatsblad

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteg hem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd expeditie van de akte.

"

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JEGO CONSULT

Adresse
NOORDEIND 47 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande