JELLE VERHAEGEN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : JELLE VERHAEGEN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 833.211.291

Publication

08/02/2011
ÿþ[i --~ \`'t ~

Mal 2.1

~'L,,ï'a" ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

,~ na neerlegging ter griffie van de akte

f.

NEERGELEGD

2 7 -01- 2011

GRIFFIE REQ 13AK van

KOOPHAND~I!~l~4Fu1FGHELEN

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

lIU lI 1H 111111111 I I IIIIV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : r1 ' ,l

Benaming

(voluit) : JELLE VERHAEGEN

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Hollakenbaan 5, 2820 Rijmenam

Onderwerp akte : Oprichting

Op 3 januari 20111 kwamen onderstaande personen samen te Rijmenam met het doel tussen hen een vennootschap op te richten:

1.de heer VERHAEGEN Jette wonende te 2820 Rijmenam, Hollakenbaan 5 en geboren te Vilvoorde, op 05 juni 1979 (rijksregistemummer. 79.06.05.375.12);

2.de heer VAN POYER Axel wonende te 2018 Antwerpen, De Keyserlei 15/17 en geboren te Ukkel, op 10 februari 1976 (rijksregistemummer: 76.02.10.053.93).

En zijn als volgt overeengekomen:

I.De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een vennootschap onder firma. Haar naam luidt 'JELLE VERHAEGEN".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden vennootschap onder firma" of door de afkorting "VOF", leesbaar weergegeven.

II.De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

1.Alle algemene en/of bijzondere bouwwerken. Het zij dus het bouwrijp maken van terreinen, het optrekken, afbreken, en verbouwen van gebouwen en allerhande bouwwerken, alsmede de gehele of gedeeltelijke uitvoering van vernieuwings-, voltooiings- en herstellingswerken en alle andere soorten bouwwerken of zelfs de coördinatie ervan wanneer zij door onderaannemers wordt uitgevoerd. Evenzo alle grondwerken, schilderwerken, zowel binnen- als buitenhuis, stukadoorswerken, installaties van centrale verwarming, elektriciteitswerken, bevloeiingswerken, schrijnwerkerij en timmerwerken en dit zowel in hout als in om het even welk ander materiaal, behangwerken, ruiten- en glazenmakerij, sanitair, loodgieterij, smeedwerk en eender welk' ander werk dat daarop zou kunnen betrekking hebben.

2.Alle werken inzake de aanleg en/of onderhoud van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen, alsook het plaatsen van afsluitingen.

3.Het uitbaten van een computeradviesbureau, inbegrepen de ontwikkeling en hosting van websites,

4.Het verlenen van advies en bijstand aan bedrijven en particulieren in verband met programmatuur, de, levering van programmatuur en het uitgeven van programmatuur.

5.Het verlenen van advies en bijstand aan bedrijven en particulieren over soorten computers, hun configuratie en de toepassing van bijbehorende programmatuur. Het analyseren van behoeften en problemen. van de computergebruiker en het aanbieden van de beste oplossing.

6.AIle overige activiteiten in verband met computers en programmatuur, gegevensverwerking en; databanken.

7.De aanleg van netwerkinfrastructuur, telecommunicatielijnen en  netten. De installatie van de bedrading: van telefooninstallaties en computersystemen, met inbegrip van domoticasystemen.

8.Het bemiddelen en optreden als tussenpersoon in de handel.

9.Het verlenen van advies en bijstand aan bedrijven en de overheid op het gebied van bedrijfsvoering en' beheer, planning en organisatie, efficiëntie en toezicht, communicatie, marketing en public relations, e.a., het, verschaffen van informatie aan de leiding en overige zakelijke dienstverlening, alsook activiteiten in verband; met administratie.

10.De huur en (onder)verhu(u)r(ing), het leasen en in leasing geven, de aankoop en verkoop, de import en export van allerhande roerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge

11.Het bestuur van een onroerend vermogen. Ze mag in dit verband alle verrichtingen van aankoop onder welke vorm dan ook, van bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderverhuring, ruil en verkoop, van alle onroerende goederen uitvoeren. Wat vastgoed betreft zal de vennootschap geen handelingen stellen die behoren tot de activiteiten van vastgoedmakelaars en waarvoor een vestigingsattest noodzakelijk is, tenzij de vennootschap dat vereiste attest ondertussen zou bekomen hebben.

12.Alle handels-, industriële of financiële, roerende of onroerende verrichtingen, in rechtsreeks of onrechtstreeks verband met haar doel.

13.De vennootschap kan ook deelnemen door inbreng, afstand of versmelting in andere of gelijkaardige vennootschappen of ondernemingen, die van aard zijn de uitbreiding van de zaken van de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen. Dit alles voor eigen rekening als voor rekening van derden of bij deelneming.

14.De vennootschap mag alle verrichtingen doen die met het voorgaande in verband staan, met inbegrip van deelname in andere vennootschappen of ondernemingen.

15.De vennootschap mag het bestuur waarnemen, controle en toezicht uitoefenen over alle verbonden vennootschappen met dewelke een of andere band van deelneming bestaat, mag alle leningen toestaan voor gelijk welke duur en van gelijk welke vorm, aan deze laatste.

16.De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving of deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandelen nemen in bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het buitenland, waarvan het doel analoog, gelijkaardig of verwant is met de hare of van die aard is om de ontwikkeling van de onderneming te bevorderen.

17.Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Deze lijst is niet exhaustief.

III.Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 2820 Rijmenam, Hollakenbaan 5.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van een zaakvoerder die zorgt voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap mag bij beslissing van een zaakvoerder, exploitatiezetels, administratieve zetels of agentschappen oprichten in België of in het buitenland.

IV.De heer VERHAEGEN Jelle, voornoemd, zal met het beheer gelast zijn en beschikken over de maatschappelijke handtekening.

V.De vennootschap neemt een aanvang op 3 januari 2011.

VI.De inbreng der vennoten is aldus bepaald:

1.De heer VERHAEGEN Jelle brengt in EUR 99,00 in speciën;

2.De heer VAN POYER Axel brengt in EUR 1,00 in speciën.

Deze bedragen zullen gestort worden op een bankrekening die zal geopend worden op naam van de

vennootschap onder firma, onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap. De vennootschap zal aldus

beschikken over EUR 100,00 (honderd euro nul eurocent).

VII.De vennoten zullen de verliezen een evenredig deel aan hun inbreng dragen en zullen de winsten in dezelfde verhouding verdelen of al dan niet gédeeltelijk in een reservefonds bewaren.

VIII.De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van één der vennoten, voornoemd. De erfgenamen van de overledene of hun vertegenwoordigers nemen als vennoot gezamenlijk en onverdeeld de plaats in van hun rechtsvoorganger. Zij moeten zich bij de vennootschap door een en dezelfde lasthebber laten vertegenwoordigen en mogen geen deel hebben aan het beheer.

IX.Aan de andere kant, zal het overlijden van alle vennoten, voornoemd, al dan niet gelijktijdig, in elk geval de ontbinding van de vennootschap tot gevolg hebben.

X.In geen geval en om geen enkele reden, zullen de vennoten, hun weduwen, of erfgenamen, de zegels mogen laten leggen op de goederen of waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke inventaris laten opmaken.

Xl.leder jaar op de laatste donderdag van de maand juni, en voor de eerste keer in het jaar 2012, zullen alle vennoten om 18 uur samenkomen in een algemene vergadering ter goedkeuring van de inventaris opgemaakt op het einde van ieder boekjaar.

XII.Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december. Het eerste boekjaar vangt aan op 3 januari 2011 en eindigt op 31 december 2011.

XIII.Bijzondere volmacht

Overeenkomstig de hem door punt IV der oprichtingsakte toegekende bevoegdheden, verleent de heer

VERHAEGEN Jelle, bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij

é

de bevoegde diensten zoals de belasting over de toegevoegde waarde, de ondememingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de rechtbank van koophandel en alle andere nodige formaliteiten met betrekking tot de huidige oprichtingsakte aan de burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOFISK" te 1800 Vilvoorde, Hendrik I Lei 228, bus 1.

Christoph SELS

ACCOFISK BVBA

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor' behouden aan het Belgisch Staatsblad

t

Op de laatste blz. van Luik B vermelden _ Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JELLE VERHAEGEN

Adresse
HOLLAKENBAAN 5 2820 RIJMENAM

Code postal : 2820
Localité : Rijmenam
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande