JENSEN CLAUDIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JENSEN CLAUDIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 600.866.401

Publication

12/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

10-03-2015

Griffie

*15304356*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0600866401

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Jensen Claudia

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ludo Lamot te Niel op 9 maart 2015 dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, onder de benaming Jensen Claudia Oprichter: Mevrouw JENSEN Claudia, geboren te Genk op 10 juli 1975, wonend te Niel, Stationsstraat 91, die verklaart te hebben ingeschreven op de honderd aandelen.

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2845 Niel, Stationsstraat 91.

Doel: De vennootschap heeft tot doel,

Zowel voor rekening van derden als voor eigen rekening, in België en in het buitenland, alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de handel in productie, marketing en verkoop van kunststoffen en hoogwaardige chemische producten en alle toebehoren voor industriële toepassingen, waaronder 3D printing.

Met andere woorden handelsbemiddeling in gespecialiseerde goederen, alsook gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles in binnen- en buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden, als tussenpersoon of bij deelneming in andere vennootschappen.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen en organisaties en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze toestaan of borgstellingen verstrekken.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijvingen, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een participatie nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van het maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden. In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), verdeeld in 100 aandelen op naam zonder nominale waarde.

Volstorting: Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en volstort door de oprichter ten belope van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) door storting bij BNP Paribas Fortis, wat door ondergetekende notaris wordt bevestigd.

Algemene vergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste dag van maand mei om 18u. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Onderwerp akte :

Stationsstraat 91 2845 Niel

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bestuur: Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

Bestuursbevoegdheid: Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Winstverdeling: Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Ontbinding en vereffening: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder: Werd tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: Mevrouw Claudia Jensen, voornoemd.

Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2015.

Eerste jaarvergadering: De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

Volmacht: Mevrouw Cindy Verbert, kantoor houdend te Boom, Velodroomstraat 115, of elke andere door haar aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

DE NOTARIS, LUDO LAMOT

Werden gelijktijdig neergelegd: een uitgifte van de akte.

Neergelegd voor registratie overeenkomstig artikel 3.12.3.0.5 §2,3° van de VCF

Coordonnées
JENSEN CLAUDIA

Adresse
STATIONSSTRAAT 91 2845 NIEL

Code postal : 2845
Localité : NIEL
Commune : NIEL
Province : Anvers
Région : Région flamande