JERO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JERO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.987.359

Publication

03/12/2014
ÿþ[ / ~ ~ .~--~-" ._-----. Mod Word 11,1

! ~ . In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iu 111,,i,11.11!1!jjji0311, J11111111

Neh reetegct Ter effile van de

R,Lc;íiEe,r'" " tap.N KOOPH1-91MEL

21 KV, 2014

AN.f`l'JER.t°.t.e0fFrtfiiiig TURNHOUT

~0

Grill

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 05 el. 59

Benaming

(voluit) : JERO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2400 Mol, Molenstraat 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

UIT EEN AKTE verleden voor notaris Luc Moortgat, te Geel, op 18 november 2014, voor registratie. BLIJKT dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt

1. Identiteit der oprichters : 1. De heer GEYPEN Ronny Leon Gerard, geboren te Heusden op twaalf maart negentienhonderd achtenvijftig, RR 58,03.12 233-64, uit de echt gescheiden en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 2400 Mol, Molenstraat 13,

2. Mevrouw FEYEN Senne, geboren te Hasselt op dertien juli negentienhonderd zevenentachtig, RR 87.07.13 196-29, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3920 Lornmel, Lindestraat 7.

2, Rechtsvorm : Besloten vennoobschap met beperkte aansprakelijk-'heid, Bena-'ming : « JERO» .

3. Zetel : te 2400 Mol, Molenstraat 13

4. Doel : De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

- Het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden, in: hotels, motels en pensions (met hotel-service), conferentieoorden, hotels en motels met restaurant en zonder restaurant, hotels en motels waar uitsluitend een ontbijt wordt geserveerd

- Overige accommodaties voor kortstondig verblijf, onder andere in jeugdherbergen en berghutten. Kampeerterreinen.

- Overige verblijfsaccommodaties in vakantiecentra en vakantiedorpen, waarbij inbegrepen de vakantiecentra en -dorpen (inclusief bungalow- en chaletparken) met of zonder restaurant en sportinfrastructuur ten behoeve van de toeristen; de vakantiekolonies voor kinderen en volwassenen.

- Verschaffen van overig logies voor kortstondig verblijf; het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf in vakantiehuisjes en  appartementen; de verhuur van kamers door particulieren (al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden), kortstondig verblijf op hoeven; de exploitatie van slaapwagens; overige accommodaties voor kortstondig verblijf

- Verschaffen van collectief logies, exclusief logies voor toeristen; het verschaffen van collectief logies aan studenten, seizoenarbeiders, migrantenwerknemers; de leerlingeninternaten die niet afhankelijk zijn van een schoolinstelling.

- Uitbating en inrichting van restaurants; restaurants van het traditionele type; de verkoop van maaltijden aan boord van schepen en restauratiewagens, restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, restaurants met een beperkt aantal kamers (maximum vijf)' ten behoeve van de eigen cliënteel; de cafés restaurants (tavernes).

- Uitbating en inrichting van fastfood-zaken, snackbars, frituren en dergelijke; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburger-restaurants; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in frietkramen, hotdogstalletjes; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in croissanteries, crêperies en warmewafelkramen; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in. het :algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in tearooms, ijssalons en dergelijke; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in cafetaria's; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in drive-in restaurants; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in pizzeria's.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uitbating en inrichting van drankgelegenheden en cafés; de verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door: cafés, bars, nachtclubs, bierhallen, enz.

- Uitbating en inrichting van discotheken, dancings en dergelijke; de regelmatige exploitatie van discotheken, dancings en privé-clubs, die hun omzet verwezenlijken door de verkoop van dranken, ook indien entreekaarten worden verkocht die recht geven op consumpties.

- Uitbating en inrichting van kantines. Het verzorgen van catering en uitzendkoks; het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor: luchtvaartmaatschappijen, kantines, bedrijfsrestaurants; uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties; het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels; het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennteeiSe ap 4c211) zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen han-+delszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

5. Geplaatst kapitaal bedraagt ¬ 20.000,00 en het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen Volstorting in geld : 20.000,00-EUR

6. Duur en aanvang: voor onbepaahde duur vanaf 18 november 2014.

7. Boekjaar Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar, en voor de 'Este maal in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt en eindigt op eenendertig december tweeduizend vijftien .

8. Jaarvergadering : De jaarvergadering wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste maandag van mei om 20.00 uur , indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. En voor de eerste maal in het jaar tweeduizend zestien op de eerste maandag van met.

9, Omvang en wijze van uitoefening van het bestuur:

Artikel 20  Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoer-'ders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde règels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21  Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder han-'delt zoals een raadsvergadering,

De zaakvoérders kunnen de uitoefening van een deel " van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap, Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22  Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aange-'stelde vertegenwoordiger.

Overname van verbintenissen

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het WetboeK van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één november tweeduizend veertien. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde hun aansprakelijkheid te beperken.

10. Benoemingen : _ Benoeming en bezoldiging van zaak-ivoerder(s). wHet aantal zaakvoerders wordt

vastgesteld op op twee.

Worden aangesteld tot deze functie voor de duur der vennootschap:

- De heer GEYPEN Ronny Leon Gerard, voornoemd;

Mevrouw FEYEN Sanne, voornoemd;

die verklaren dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door een

maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

Met eenparigheid van stemmen wordt deze beslissing goedgekeurd.

De zaakvoerders zullen maar hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Benoeming van de commissaris. De comparanten verklaren mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte

schatting blijkt dat de vennootschap voor het 1ste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de

aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris

wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan wordt in-gesteld.

Bijzondere lastgeving.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan SCA Mol, te 2400 Mol, Borgerhoutsedijk 155, evenals

' aan zijn/haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige

of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving in de kruispuntbank ondernemingen, voor de

aanvraag van een B.T,W. nummer en verder voor alle documenten die dienen opgesteld en ondertekend te

worden teneinde de werking van de vennootschap te kunnen bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hierbij neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte en bankattest. Notaris Luc Moortgat

yoor- 'behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/09/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
17/10/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
09/12/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
09/02/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
13/02/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
JERO

Adresse
MOLENSTRAAT 13 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande