JG PROPERTIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JG PROPERTIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.179.528

Publication

18/03/2014
ÿþ Mot' Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

llI

fieergaiegd ter grii'7`ls van e Rochfbent iirot? Koophandel fie Ani> eepon, op

0 C MAAliT 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0886.179.528 Benaming

(voluit) : JG PROPERTIES (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bredabaan 504E te 2930 BRASSCHAAT (volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering UITTREKSEL: KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 21 februari 2014, geregistreerd, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JG PROPERTIES", met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Bredabaan, 504 B. Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0886.179.528.

De vennootschap werd opgericht naar Nederlands Recht bij akte verleden voor notaris Anton Hendrik Theodoor Kock, als waarnemer van meester Dirk Wilhelm Weijmans, notaris te Eindhoven op 09 november" 2006.

De statuten werden gewijzigd naar Belgisch Recht bij proces-verbaal opgesteld door notaris Joost Vercouteren te Beveren op 13 december 2006, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 16 januari 2007 onder nummer 07009986, niet meer gewijzigd tot op heden.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Eerste beslissing  kennisname verslagen  kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder opgemaakt op 20 januari 2014 en het; verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de kapitaalverhoging door inbreng in natura overeenkomstig artikel; 313 Wetboek van Vennootschappen. Het verslag bedrijfsrevisor werd opgesteld door IRA NICOLAIJ: bedrijfsrevisor BVBA, met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat, 156, vertegenwoordigd; door mevrouw NICOLAIJ Ira, bedrijfsrevisor, opgemaakt op 20 januari 2014, welke het volgende besluit heeft, gestipuleerd

BESLUIT

In verband met de geplande kapitaalverhoging bij de BVBA JG PROPERTIES met zetel te 2930 Brasschaat, Bredabaan 504 B, werd het dossier van de inbreng in natura, bestaande uit een netto-dividendvordering voor een bedrag van 2.475.000,00 EUR, welke ontstaan is ingevolge de tussentijdse dividenduitkering dd° 23 december 2013, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut der: Bedrijfsrevisoren,

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat, mits naleving van de overige; door artikel 537 WIB 1992 gestelde voorwaarden inzake dividenduitkering en kapitaalvermindering :

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en= duidelijkheid;

- het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

- de toegepaste methode van waardering in het geheel genomen en onder normale omstandigheden; bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van 2.475.000,00 EUR. De waardering is; gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen vordering;

- voor de volledigheid wens ik op te merken dat er géén compensatie met de bestaande debet rekening courant plaatsvindt;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

- er worden geen nieuwe aandelen uitgereikt als tegenprestatie. De fractiewaarde van de 750.000

bestaande aandelen zal evenwel stijgen van 9,07 EUR per aandeel tot 12,37 EUR per aandeel.

Ik wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Sint-Truiden, 20 januari 2414.

Voor BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR, NICOLAIJ Ira, bedrijfsrevisor.

Verslag zaakvoerder

De zaakvoerder heeft het door de wet vereiste bijzonder verslag opgesteld op 20 januari 2014.

Neerlegging  verslagen

Een exemplaar van het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor, voormeld, zullen samen met een uitgifte van onderhavige notulen neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Tweede beslissing: kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng van een netto bedrag van twee miljoen vierhonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 2.475.000,00) om het te brengen van zes miljoen achthonderdduizend euro (¬ 6.800.000,00) op negen miljoen tweehonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 9.275.000,00), dit door inbreng in natura.

Beschrijving van de inbreng in natura

De verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een netto bedrag van twee miljoen vierhonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 2.475.000,00) door incorporatie van een dividendvordering.

De kapitaalverhoging met een netto bedrag van twee miljoen vierhonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 2.475.000,00) zal gerealiseerd worden door de inbreng in natura van een dividendvordering op de BVBA JG PROPERTIES ten bedrage van twee miljoen vierhonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 2.475.000,00) door de heer GUBBELS Johannes, voornoemd. Overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering werden de dividenden betaalbaar gesteld middels boeking in rekening-courant van de respectievelijke vennoot.

In het kader van artikel 537 eerste lid WIB 1992 brengt voormelde vennoot deze rekening-courant in het kapitaal van de vennootschap in en dit zonder creatie van nieuwe aandelen.

De fractiewaarde van de bestaande aandelen zal evenwel vermeerderen.

De inbrenger verklaart dat deze kapitaalverhoging geschiedt met toepassing van artikel 537 eerste lid WIB 92 met gelden die voortkomen uit belaste dividenden die werden uitgekeerd tijdens het belastbare tijdperk, uiterlijk afgesloten op 31 december 2013.

De inbrenger verklaart dat de gelden hun oorsprong vinden in de uitkering van reserves die uiterlijk op 31 maart 2013 werden goedgekeurd en bijgevolg voortkomen uit de interne jaarrekening per 31 december 2012 en 31 december 2011.

De inbrenger verklaart bovendien dat de dividendenuitkering waarin deze inbreng haar oorsprong vindt een dividendenuitkering is die bovenop de gewone dividendenuitkering gedurende de 5 laatste boekjaren is geschied.

Vergoeding

Ais tegenprestatie voor de inbreng in natura ten bedrage van twee miljoen vierhonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 2.475.000,00), zullen er géén aandelen worden uitgegeven, maar stijgt de fractiewaarde van de zevenhonderd vijftigduizend (750.000) bestaande aandelen van de vennootschap met 3,30 EUR (=2.475.000,00 EUR/750.000 aandelen) om deze waarde te brengen van 9.07 EUR per aandeel op 12,37 EUR per aandeel.

Gezien alle bestaande aandelen in het bezit zijn van de heer GUBBELS Johannes, voornoemd, en ook alleen hij de kapitaalverhoging door inbreng in natura heeft onderschreven, is deze tegenprestatie bedrijfseconomisch aanvaardbaar.

Na deze kapitaalverhoging bedraagt het maatschappelijk kapitaal alsdan NEGEN MILJOEN TWEEHONDERD VIJFENZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 9.275.000,00) vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftigduizend (750.000) aandelen zonder de vermelding van de nominale waarde per aandeel, elke aandeel vertegenwoordigt éénfzevenhonderd vijftigduizendste van het maatschappelijk kapitaal,

Derde beslissing: de vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging :

De voorzitter van de vergadering verzoekt ons ondergetekende notaris te acteren dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt, en dat het kapitaal daadwerkelijk gebracht is op negen miljoen tweehonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 9.275.000,00).

Bestemming kapitaalverhoging in de boekhouding :

Kapitaal : twee miljoen vierhonderd vijfenzeventig euro (¬ 2,475.000,00)

Vierde beslissing:

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van de tekst van

artikel 5 van de statuten door volgende tekst :

V'dor-

t,ehouden

an het

Belgisch

Staatsblad

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op. NEGEN MILJOEN TWEEHONDERD VIJFENZEVENfi DUIZEND EURO (¬ 9.275.000,00), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig duizend (750.000) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. leder aandeel vertegenwoordigd één/zevenhonderd vijftig duizendste (1/750.000) van het maatschappelijk kapitaal ieder.

Vijfde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Zesde beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren,

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor en de tekst van de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

"Lf-Iï i:<, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ICI R.131111,[111911 111 11

NEERGELEGD ter GRIFFIE tzt

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brume)

op: t ~ OKT, 2aenee

Ondernemingsnr : 0886.179.528

Benaming

(voluit) : JG PROPERTIES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : de Kerchovelaan 4 te 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL I EXPLOITATIEZETEL

Blijkens de notulen van de Beslissing van de Zaakvoerder d.d, 18 september 2013 werd beslist om,

met ingang van 18 september 2013, de maatschappelijke zetel en de exploitatiezetel van de vennootschap

te verplaatsen

van: 8300 Knokke-Heist, de Kerchovelaan 4, naar: 2930 Brasschaat, Bredabaan 504 B.

Getekend, Johannes GUBBELS, zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 31.08.2012 12483-0357-014
19/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 16.08.2011 11398-0335-017
04/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 28.09.2010 10555-0087-014
27/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 26.08.2009 09624-0085-014
07/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 31.10.2008 08806-0384-013
01/10/2007 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 25.09.2007 07734-0391-011
27/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 24.08.2007 07592-0258-010
17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 10.08.2015 15419-0183-014
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 31.08.2016 16515-0541-013

Coordonnées
JG PROPERTIES

Adresse
BREDABAAN 504B 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande