JJ CONSULT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : JJ CONSULT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 843.355.414

Publication

16/02/2012
ÿþ Mal Wuxi 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ip*12039796

Nt1 i-WiLLl*iu

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 3 FEB. 2012

KOOPHAIAe-TURNHOUT

De griffier

Ondememingsnr : o 8t(3 . 3 55' - LI] tf

Benaming

(voluit) : JJ CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : 2440 Geel, Europawijk 31

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - benoeming zaakvoerder.

Uit een onderhandse akte dd 20.01.2012, blijkt hetgeen volgt

De heer Jan Marcel Josepha JANSEN,58.10.02-201-57, bediende, wonende te 2440 Geel, Europawijk 31,

geboren te Mol op 2 oktober 1958, gehuwd.

en

De heer Wim Frans Dora JANSEN, 83.03.11-205-65, bediende, wonende te 2650 Edegem, Frans;

Kusterslaan 11, geboren te Turnhout op 11 maart 1983, ongehuwd.

Zij richten onder hen een handelsvennootschap op te weten een vennootschap onder firma zoals hierna` vermeld.

Met naam JJ CONSULT,

De zetel der vennootschap wordt gevestigd te 2440 Geel, Europawijk 31, Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder kan hij verplaatst worden. De duur is onbepaald.

De vennootschap heeft tot doel

Het uitvoeren van veiligheidscoördinaties op alle mogelijk bouw- en verbouwingswerven, evenals voor alle mogelijke evenementen. Het verlenen van advies op vlak van veiligheid en beveiliging zowel aan particulieren,, bedrijven en de overheid. Het opmaken van plaatsbeschrijvingen, organiseren en geven van veiligheidsopleidingen, en optreden als preventieadviseur voor bedrijven.

Het aankopen, het verkopen, het huren, het verhuren, het ter beschikking stellen, het verkavelen, het opschikken, het uitrusten, het oprichten of het laten oprichten, het afwerken of het laten afwerken, verbouwen of laten verbouwen en renoveren of het laten renoveren van alle mogelijke onroerende goederen, ongeacht de bestemming ervan. Dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap kan zowel handelen voor eigen rekening, op commissie, als tussenpersoon, als' vertegenwoordiger evenals voor rekening van derden. Alle werkzaamheden kunnen zowel in hoofd- als in; onderaanneming uitgeoefend worden.

De vennootschap kan alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn en de verwezenlijking, ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Het kapitaal van vennootschap beloopt 1000,00 euro en is samengesteld uit 10 volstorte aandelen op naam. Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van elk jaar.

Op de zetel van de vennootschap zal éénmaal per jaar een algemene vergadering worden gehouden op de laatste vrijdag van september om 18u. Tot 10% van het kapitaal bereikt wordt, zal er jaarlijks 5% van de winst; ais wettelijke reserve worden gereserveerd.

De heer Jan JANSEN, voornoemd, wordt als zaakvoerder benoemd, hetgeen hij ook aanvaard, met de meest uitgebreide bevoegdheden en afzonderlijk optredend en dit voor onbepaalde duur, Het mandaat is onbezoldigd.

Het eerste boekjaar vangt aan op heden en sluit per 31.03.2013. De eerste algemene vergadering zat worden gehouden op 27.09.2013.

Voor beknopt uittreksel, ter publicatie,

Jan JANSEN, Zaakvoerder.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
JJ CONSULT

Adresse
EUROPAWIJK 31 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande