JO JANSSENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JO JANSSENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.737.721

Publication

04/09/2014
ÿþMod Won! 1 1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MINIUM

BELGE 7

NEERGELEGD

19 -08- 2014

l\ATsa-Alleeleeee ,"*.eHAND,E,I.

ONITEUR

28 -08-

GISCH ST

OrKleinefnimenr 0827.737.721 Benared.ng

ssEekezil:

JO JANSSENS

F ,,?Dehtsveirm . Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

: 2800 Mechelen, Twaalf-Apostelenstraat 17

.1t7.1n.?s)

Ondwwert.) STATUTENWIJZIGING

Buitengewone algemene vergadering.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op 27 juni 2014. Geregiheerd op het le' registratiekantoor Mechelen, op 4 juli 2014, drie bladen en geen verzendingen, register (OBA) 5, boek 319, blad 12, vak 09. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). De Ontvanger (get.) M-R Van Vlasselaer. Blijkt wat volgt:

a) Alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd, houders van alle aandelen.

b) De buitengewone algemene vergadering trof met éénparigheid van stemmen, onder meer, de volgende beslissingen:

Eerste agendapunt

De buitengewone algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap aan te passen en uit te breiden.

Het artikel 3 van de statuten wordt in deze zin aangepast; in dit artikel 3 wordt, na het puntje luidend "technologie", de volgende tekst toegevoegd

''- Het aankopen, verkopen, verbeteren, uitrusten, inrichten, verkavelen, ruilen, huren, verhuren, beheren, bouwen omvormen, uitbaten en in waarde brengen van alle onroerende goederen; alsmede onroerende leasing;

- Het beheer van een patrimonium waar te nemen, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alsook alle hiervoor niet voorziene verrichtingen waartoe onroerende goederen aanleiding kunnen geven.

Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften.

Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

Dit alles als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer; als hoofdhandelaar, makelaar, bemiddelaar, agent, commissionaris, concessionaris of depositaris.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of . op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of-ondernemingen; : het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen/ondernemingen. De vennootschap kan hiertoe, zowel in België of in het buitenland alle commerciele, industriële, fmanciële, roerende of onroerende verrichtingen doen, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met

; haar doel of welke de verwezenlijking daarvan kunnen uitbreiden en vergemakkelijken; dit alles met inbegrip van het verwerven van zakelijke onroerende rechten zoals onder meer vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht." Tweede agendapunt:

Aan de zaakvoerder worden alle macht en opdracht verleend ter uitvoering van de bovenstaande beslissingen en meer in het bijzonder tot het verlenen van de wettelijke bekendheid aan deze beslissingen en tot het neerleggen van de coördinatie van de statuten op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Or: ," Ja ;;;Ar; 14.1¬ ;i . ?;:" te:ert eg; E'' r1': qenii fi.lnePet Vhlr: ps'eI*1%)

rEr:thtE>P*1'»Z" 5r; Je.E.Ïe1Drg ',fan 1:ier%:Ion

' heS4en sec àet

" 1/*:ei%ei% estaies>bit

VO OR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get.) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering de dato 27

juni 2014, verslag van de zaakvoerder en de tekst van de gecoördineerde statuten.











dt?;kE IvI" et:Ummi:onJ vnr:dcpoel." e.à(o)nlfe.) "

bereoe:5s.:.I da re:r.:hparlyen ;:lerdre:n vorie:ge.Tewor:ediet" :

: q" t:" ::.1.1'..taxh" ?Mi.M" ue:nieq..1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/02/2014
ÿþesaawero >>.i

Y~_:M'N iUri

y,'i.\;l~i" vO~.Wi}.3C.wn

111111111*Ii1.1,111,01

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

, 0 -02- 201.4

GRtlFFlE Fr: C nTri 'l.,NK van KCiOEHMEGL te MECHELEN



k%

u

í ndeine r#irenr : 0827.737.721

Benaregne

{,::,fr) - JO JANSSENS

K_ohtsvf.mr.. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Z`¬ & : 2800 Mechelen, Twaalf Apostelenstraat 17

iofi?d:t- ëidrs. s)

rp

STATUTENWIJZIGING-KAPITAALVERHOGING

Buitengewone algemene vergadering.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op éénentwintig

november tweeduizend dertien, Geregistreerd drie bladen en geen verzendingen, op 26 november 2013,,

te Mechelen I` kantoor, boek 994, blad 06, vak 10. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). De Ontvanger

(get.) K. Decoster. Blijkt wat volgt:

a) Alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd, houders van alle aandelen.

b) De buitengewone algemene vergadering trof met éénparigheid van stemmen, onder meer, de volgende beslissingen:

Eerste agendapunt :

Nadat een eerste algemene vergadering de dato tien november tweeduizend dertien heeft vastgesteld dat de jaarrekening per 31 december 2011, zoals goedgekeurd door de jaarvergadering van tien augustus tweeduizend en twaalf (véér 01/04/2013), onder de balanspost "beschikbare reserves/overge-dragen winst" melding maakt van volgende bedrag :

"beschikbare reserves en/of overgedragen winst : vierenzestigduizend vierhonderd vijftig euro tien cent (¬ 64.450,10)

werd in voormelde algemene vergadering éénparig beslist tot uitkering van een bruto tussentijds dividend van vierenzestigduizend vierhonderd euro (¬ 64.400.00).

Gezegd dividend zal afgenomen worden ten belope van :

vierenzestigduizend vierhonderd euro (64,400,00) van de "overgedragen winst".

Tweede agendapunt :

Voormelde algemene vergadering besliste dat gezegde dividenden onmiddellijk, ten belope van 90 % van het betaalbaar gestelde bruto-bedrag van zevenenvijftigduizend negenhonderd zestig euro (£ 57.960,00), zullen aangewend worden om in te tekenen op een kapitaalverhoging in speciën en derhalve het voorwerp eerst zullen uitmaken van een bankattest waaruit blijkt dat deze gelden gereserveerd staan ten titel van kapitaalverhoging.

Derde agendapunt :

Na kennisname van wat voorafgaat, beslissen de voormelde vennoten, ieder voor zich, dat zij de aldus verkregen gelden, te weten : het uitgekeerde dividend verminderd met de ingehouden roerende voorheffmg van 10 % (zijnde 90 % van het uitgekeerde bruto dividend), volledig aanwenden voor de volstorting van een kapitaalinbreng in het kader van artikel 537 van het W.I.B.'92.

Vierde agendapunt :

Voormelde algemene vergadering besliste intentioneel, in toepassing van artikel 537 van het Wetboek der Inkomstenbelasting  na uitkering van een tussentijds dividend aan de vennoten en onder opschortende voorwaarde van het bekomen van het hogervermelde bankattest en voorlegging van het bewijs van storting van hogervermelde roerende voorheffing - het kapitaal te verhogen met zevenenvijftigduizend negenhonderd zestig euro (£ 57.960,00) om het te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (£ 18.600,00) op zesenzeventigduizend vijfhonderd zestig euro (¬ "

Ce eZ: 12e.g"e.: f::.. ~ .'t , 4I È; YrSF e:1<e.{r=:i ....Yi2 `.~iC . y 'rX'c'.:5: t:S% SS:ete ::t -Mc^.Yt.`.Y'.!lz tt,?;é . .;7?, i.XY: 53 t:v ::;

~}t::,Sistt3i:Y;~

bwroEi :, d i'~'s';~YtEï e^.FS: é?ii ;e: aS:?3:íi;t?3 S?:.Fd :1413 ;U;'fe/t p;3CriolA:e?Ctilvi}Fi ,

ye?e" : Ne am imndteefflrtg.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

76.560,00), door uitgifte van honderd (100) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Er worden geen preferente aandelen uitgegeven of gecreëerd.

Op deze honderd (100) nieuwe aandelen zal ingeschreven worden in speciën tegen een globale uit-gifteprijs van vijfhonderd negenenzeventig euro zestig cent (£ 579,60).

Vijfde agendapunt :

Tussenkomst :

Op deze honderd (100) nieuwe aandelen of afgerond zevenenvijftigduizend negenhonderd zestig euro (¬ 57.960,00) wordt ingeschreven door de heer Jo Janssens, voormeld, ten bedrage van duizend honderd negenenvijftig euro twintig cent (¬ 1.159,20) mits toekenning van twee aandelen ; en door de huwgemeenschap Janssens  Engelen, voornoemd, ten bedrage van zesenvijftigduizend achthonderd euro tachtig cent (£ 56.800,80) mits toekenning van achtennegentig aandelen; en mits voorlegging van hogervermeld bankattest en bewijs van storting van de roerende voorheffing. De inschrijvers verklaren en erkennen dat aldus op alle aandelen wordt ingeschreven en dat zij volledig volstort werden ten belope van zevenenvijftigduizend negenhonderd zestig euro(¬ 57.960,00) door een storting in speciën op rekening nummer BE14 1325 4270 9583 bij Delta Lloyd bank, zoals blijkt uit het voorgelegde bankattest afgeleverd door de NV Delta Lloyd Bank,

De vennootschap zal alsdan beschikken over een bijkomend bedrag van zevenenvijftigduizend negenhonderd zestig euro (£ 57.960,00) nadat ondergetekende notaris via een deblokkeringsattest de Bank daarvan op de hoogte heeft gebracht.

Zesde agendapunt

De buitengewone algemene vergadering beslist om het artikel 5 van de statuten te wijzigen teneinde dit aan te passen aan de voorgaande agendapunten.

Artikel 5 zal alsdan Iuiden als volgt:

Artikel 5.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zesenzeventigduizend vijfhonderd zestig euro (£76.560,00) en wordt vertegenwoordigd door tweehonderd aandelen op naam zonder vermelding van waarde.

Zevende agendapunt

Aan de zaakvoerder wordt alle macht en opdracht verleend ter uitvoering van de bovenstaande beslissingen en meer in het bijzonder tot het verlenen van de wettelijke bekendheid aan deze beslissingen en tot het neerleggen van de coördinatie van de statuten op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get.) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering

de dato 21 november 2013, volmacht en tekst van de gecoördineerde statuten.

Op t13~íi#3.# ¬ a k?::: x :#~ `:.ta~~ ~;ûf# t23~4£'t3t R@S(gC,i Ni3:3siE Gt; E7t33ea#1i,1".,_si:oil Sii?` biEèf" 'i,::i3:irtti3r%33::i;3 i3C°Eiïie. h£.'-zu vie: 134" 'ii0(e)#`;%3#::

:e: :"c::

..e.n : b,a ern #:a:e::Ma:sirtil

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.08.2012, NGL 30.08.2012 12520-0468-011
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 26.08.2015 15482-0525-013
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.06.2016, NGL 26.08.2016 16489-0270-012

Coordonnées
JO JANSSENS

Adresse
TWAALF-APOSTELENSTRAAT 17 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande