JOCO FINANCE BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : JOCO FINANCE BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 465.255.253

Publication

26/05/2014
ÿþ NP] Wald '11.1

rii In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

III iii 'iI 11111 Ill II III1 II

*14106443*

Rechtbank van koophander

Antwerpen

I 5 MEI Ellt

akleerjfAiRwerpen

Ondernemingsnr : 0465.255.253

Benaming

(voluit) JOCO FINANCE BELGIUM

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Marcottedreef 24 te 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte Fusievoorstel

Datinilare Holding

Naamloze vennootschap

Marcottedreef 24

2960 Kapellen

Ondernemingsnummer 0465.255.362

RPR Antwerpen

Joco Finance Belgium

Naamloze vennootschap

Marcottedreef 24

2950 Kapellen

Ondememingsnummer 0465.255.263

RPR Antwerpen

Kasteel Kapellen Bos

Naamloze vennootschap

Marcottedreef 24

2950 Kapellen

Ondernemingsnummer 0464.459.556

RPR Antwerpen

VOORSTEL TOT FUSIE DOOR OVERNEMING

Voorafgaande uiteenzettingen

Datinilare Holding NV, Jaco Finance Belgium NV en Kasteel Kapellen Bos NV, hebben de intentie om een fusie door overneming door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van Joco Finance Belgium NV en Kasteel Kapellen Bos NV door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op Datinilare Holding NV overeenkomstig artikel 671 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op 8 mei 2014 wordt, overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, door de bestuursorganen van Datinilare Holding NV, Joco Finance Belgium NV en Kasteel Kapellen Bos NV, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot fusie door overneming opgesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken vit& de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen).

A. Identificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

1.De naamloze vennootschap "Datinilare Holding", met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Marcottedreef 24.

De vennootschap heeft ondememingsnummer 0465.255.352 en is ingeschreven in het rechtspersonenregister van ondernemingen van Antwerpen.

Overeenkomstig de gecoördineerde statuten luidt het maatschappelijk doel van de vennootschap als volgt:

"Het beheer van vermogen (met dien verstande evenwel dat de werking van de vennootschap buiten de toepassing van de wet over de financiële verrichtingen en de financiële markten blijft), zo roerende als onroerende goederen, daaronder verstaan: - het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende goederen, evenals aire welkdanige transacties en verrichtingen; - het kopen en verkopen, beheren enzovoorts van alle roerende goederen en waarden, het beleggen en investeren van gelden en waarden, - het huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen,

Aile activiteiten van een holdingmaatschappij.

Financiële, administratieve en consultatieve bijstand verlenen aan ondernemen en personen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van rnanagementsadvies en aanverwante verrichtingen.

Het zijn van een bureau voor studie, onderzoek, bijstand, uitvoering en advies inzake organisatorische, financiële, administratieve, handels en sociale opleiding, opleidingen en marketing, public relations en managementaangelegenheden. Elke dienstverlening van welke aard ook, de bijstand en deelnamen ln het bestuur van vennootschappen, ondernemingen en instellingen. Het verhuren van haar diensten of van de diensten van derde, vennoot of niet; het verstrekken van raad, beheers- of bestuursadvies; het waarnemen van belangen, het uitvoeren van studies, de zaakvoering, het opnemen en uitvoeren van kosteloze en bezoldigde mandaten, het aangaan van commissiecontracten, handelsvertegenwoordiging, het optreden als tussenpersoon in het verstrekken van alle diensten en van aile activiteiten in verband met de vestiging, de ontwikkeling, de administratie, het beleid, de controle van handels- of industriële bedrijven.

De makelaardij in onroerende goederen. Financiering, leasing en verrekeningen in verband met onroerend goed. Het verstrekken van alle bijstand aan alle personen, vennootschappen, organisaties, besturen en verenigingen, zowel op juridisch, fiscaal, administratief of organisatorisch vlak. De ontwikkeling, het kopen en verkopen, het in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en andere intellectuele rechten en immateriële vaste activa. Dit alles in de ruimste zin genomen, zowel in eigen naam, ais tussenpersoon of als commissionair, in binnen- en buitenland. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met , deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

De bestuurders van de vennootschap zijn tot de algemene vergadering van 2017:

-de heer David Buijs, wonende te Bongerdstraat 8, 6573 AH Beek-Ubbergen (Nederland): gedelegeerd bestuurder

-de Heer Tim Buijs, wonende te Van Oldebameveltstraat 63, 6512 AT Nijmegen (Nederland):. bestuurder -Dynamite NV, met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Marcottedreef 24, vertegenwoordigd door mevrouw Thekla de Leeuw: bestuurder.

Zij wordt hierna de overnemende vennootschap genoemd.

2.De naamloze vennootschap Joco Finance BeIgium, met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Marcottedreef 24.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft ondemenningsnummer 0465.256.253 en is ingeschreven in het rechtspersonenregister van ondernemingen te Antwerpen.

Overeenkomstig de gecoördineerde statuten luidt het maatschappelijk doel van de vennootschap ais Volgt:

"Het beheer van vermogen (met dien verstande evenwel dat de werking van de vennootschap buiten de toepassing van de wet over de financiële verrichtingen en de financiële markten blijft), zo roerende als onroerende goederen, daaronder verstaan: - het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende goederen, evenals alle welkdanige transacties en verrichtingen; - het kopen en verkopen, beheren enzovoorts van elle roerende goederen en waarden, het beleggen en investeren van gelden en waarden, - het huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen.

Alle activiteiten van een holdingmaatschappij.

Financiële, administratieve en consultatieve bijstand verlenen aan ondernemen en personen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementsadvies en aanverwante verrichtingen.

Het zijn van een bureau voor studie, onderzoek, bijstand, uitvoering en advies inzake organisatorische, financiële, administratieve, handels en sociale opleiding, opleidingen en marketing, public relations en managementaangelegenheden. Elke dienstverlening van welke aard ook, de bijstand en deelnamen in het bestuur van vennootschappen, ondernemingen en instellingen, Het verhuren van haar diensten of van de diensten van derde, vennoot of niet; het verstrekken van raad, beheers- of bestuursadvies; het waarnemen van belangen, het uitvoeren van studies, de zaakvoering, het opnemen en uitvoeren van kosteloze en bezoldigde mandaten, het aangaan van commissiecontracten, handelsvertegenwoordiging, het optreden als tussenpersoon in het verstrekken van alle diensten en van alle activiteiten in verband met de vestiging, de ontwikkeling, de administratie, het beleid, de controle van handels -of industriële bedrijven, De makelaardij in onroerende goederen. Financiering, leasing en verrekeningen in verband met onroerend goed. Het verstrekken van alle bijstand aan alle personen, vennootschappen, organisaties, besturen en verenigingen, zowel op juridisch, fiscaal, administratief of organisatorisch vlak. De ontwikkeling, het kopen en verkopen, het in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en andere intellectuele rechten en immateriële vaste activa. Dit alles in de ruimste zin genomen, zowel in eigen naam, als tussenpersoon of als commissionair, in binnen- en buitenland. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met , deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aar is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

De bestuurders van de vennootschap zijn tot de algemene vergadering van 2017:

-de heer David Buijs, wonende te Bongerdstraat 8, 6673 AH Beek-Ubbergen (Nederland): gedelegeerd bestuurder

-de Heer Tim Buijs, wonende te Van Oldebameveltstraat 63, 6512 AT Nijmegen (Nederland): bestuurder -Dynamite NV, met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Marcottedreef 24, vertegenwoordigd door mevrouw Thekla de Leeuw: bestuurder,

3. De naamloze vennootschap Kasteel Kapellen Bos, met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Marcottedreef 24.

De vennootschap heeft ondememingsnummer 0464.459.566 en is ingeschreven in het rechtspersonenregister van ondernemingen te Antwerpen.

Overeenkomstig de gecoördineerde statuten luidt het maatschappelijk doel van de vennootschap ais volgt:

"Het beheer van vermogen (met dien verstande evenwel dat de werking van de vennootschap buiten de toepassing van de wet over de financiële verrichtingen en de financiële markten blijft), zo roerende ais onroerende goederen, daaronder verstaan: het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals aile welkdanige onroerende goederen, evenals aile welkdanige transacties en verrichtingen; - het kopen en verkopen, beheren enzovoorts van alle roerende goederen en waarden, het beleggen en investeren van gelden en waarden, het huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen.

Alle activiteiten van een holdingmaatschappij.

Financiële, administratieve en consultatieve bijstand verlenen aan ondernemen en personen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managernentsadvies en aanverwante verrichtingen.

Het zijn van een bureau voor studie, onderzoek, bijstand, uitvoering en advies inzake organisatorische, financiële, administratieve, handels en sociale opleiding, opleidingen en marketing, public relations en managementaangelegenheden. Elke dienstverlening van welke aard ook, de bijstand en deelnamen in het bestuur van vennootschappen, ondernemingen en instellingen. Het verhuren van haar diensten of van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

diensten van derde, vennoot of niet; het verstrekken van raad, beheers- of bestuursadvies; het waarnemen van belangen, het uitvoeren van studies, de zaakvoering, het opnemen en uitvoeren van kosteloze en bezoldigde mandaten, het aangaan van commissiecontracten, handelsvertegenwoordiging, het optreden als tussenpersoon in het verstrekken van alle diensten en van alle activiteiten ln verband met de vestiging, de ontwikkeling, de administratie, het beleid, de controle van handels -of industriële bedrijven. De makelaardij ln onroerende goederen. Financiering, leasing en verrekeningen in verband met onroerend goed. Het verstrekken van aile bijstand aan alle personen, vennootschappen, organisaties, besturen en verenigingen, zowel op juridisch, fiscaal, administratief of organisatorisch vlak. De ontwikkeling, het kopen en verkopen, het in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en andere intellectuele rechten en immateriële vaste activa. Dit alles in de ruimste zin genomen, zowel in eigen naam, als tussenpersoon of ais commissionair, in binnen- en buitenland. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met , deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, elle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aar is de verwezenlijking ervan te bevorderen"

De bestuurders van de vennootschap zijn tot de algemene vergadering van 2016:

-de heer Joris Buijs, wonende te Kasteeldreef 50, 2950 Kapellen: gedelegeerd bestuurder

-de heer David Buijs, wanende te Bongerdstraat 8, 6573 AH Beek-Ubbergen (Nederland): bestuurder.

Vennootschappen 2 en 3 worden hierna de overgenomen vennootschappen of de over te nemen vennootschappen genoemd.

Datinilare Holding NV zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van Joco Finance Belgium NV en Kasteel Kapellen Bos NV.

B. Waardering en ruilverhouding

1. Algemeen

De bestuursorganen zijn van mening dat een waardering van aile vennootschappen op basis van het eigen vermogen per 31 december 2013 als meest relevante waarderingsmethode moet worden weerhouden voor de vaststelling van de toe te passen ruilverhouding.

Het maatschappelijk en volgestort kapitaal van Datinilare Holding NV bedraagt EUR 850.000 en wordt vertegenwoordigd door 64.602 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/64.602de van het kapitaal vertegenwoordigen,

Het maatschappelijk en volgestort kapitaal van Jaco Finance Belgium NV bedraagt EUR 61,500 en wordt vertegenwoordigd door 84.552 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/84.552ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk en volgestort kapitaal van Kasteel Kapellen Bos NV bedraagt EUR 62.000 en wordt vertegenwoordigd door 2.500 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/2.500ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De waarde van de betrokken vennootschappen wordt vastgesteld op:

Datinilare Holding NV: EUR 3.044.515,28

Joco Finance Belgium NV: EUR 2.934.872,99

Kasteel Kapellen Bos: EUR 36932,88

2. Ruilverhouding

De berekening van de ruilverhouding op basis van de cijfers per 31 december 2013 is als volgt:

Datinilare Holding NV:

, ").

te

i.

Waarde per 31 december 2013 EUR 3.044.515,28

Aantal aandelen 64.602

Waarde per aandeel EUR 47,13

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Joco Finance Belgium NV

Waarde per 31 december 2013 EUR 2.934.872,99

Aantal aandelen 84.552

Waarde per aandeel EUR 34,71

Kasteel Kapellen Bos N\t

Waarde per 31 december 2013 EUR 36.932,88

Aantal aandelen 2.600

Waarde per aandeel EUR 14,77

Ruilverhouding

Op basis van bovenstaande ruilverhouding bedraagt het aantal uit te reiken aandelen:

Voor 84.562 aandelen van Joco Finance Belgium NV verkrijgt

men 62.270 aandelen van Datinilare Holding NV.

Voor 2.500 aandelen van Kasteel Kapellen Bos NV verkrijgt men 783 aandelen van Datinilare Holding NV.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen,

3.Kapitaalverhoging

Het kapitaal bij de overnemende vennootschap tengevolge van de fusie zal EUR 973.500 bedragen.

Het maatschappelijk kapitaal zal na de fusie worden vertegenwoordigd door 127.655 aandelen.

C.Wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt Naar aanleiding van de fusie worden er 63.053 nieuwe aandelen uitgereikt.

Binnen de maand na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen bij het Belgisch Staatsbfad tekenen de bestuurders van de verkrijgende vennootschap in het aandelenregister van de verkrijgende vennootschap de volgende gegevens aam

-de identiteit van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschappen

-het aantal aandelen van de uit de overgenomen vennootschappen ontstane nieuwe aandelen dat hen

toekomen

-de datum van het fusiebesluit,

D. Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, en elke bijzondere regeling met betrekking tot dit recht

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2014.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

E.Datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap

Vanaf 1 januari 2014 zullen de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van directe belastingen) geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de overnemende vennootschappen.

F.Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de over te nemen vennootschappen geen aandeelhouders, die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

, + 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

G.Opdracht bedrijfsrevisor

Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verzocht om de verslagen op te stellen zoals vereist in de artikelen 695 en 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht wordt vastgesteld op in totaal EUR 1.750.

H.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de bestuurders van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

I.Statutenwijzigingen

De bestuurders van de overnemende vennootschap zijn van oordeel dat de volgende statutenwijzigingen dienen te worden doorgevoerd:

1.Na uitvoering van de kapitaalverhoging van EUR 123.500 ais gevolg van de fusie bedraagt het kapitaal EUR 973.500, vertegenwoordigd door 127.655 aandelen.

Vervanging van artikel 4 van de statuten door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op negenhonderddrieënzeventigcluizend vijfhonderd EURO (973.500 Euro), vertegenwoordigd door 127.655 aandelen zonder nominale waarde, en met een fractiewaarde van één honderdzeverientwintigduizend zeshonderd vijfenvijftigste (1/127.655ste) van het kapitaal."

2.De maatschappelijke benaming "Datinilare Holding" blijft behouden.

3.De maatschappelijke zetel blijft behouden te 2950 Kapellen, Marcottedreef 24.

4.Het huidige maatschappelijk doel zal behouden blijven.

5.De statuten worden volledig aangepast aan het nieuwe Wetboek van Vennootschappen,

K.Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

L. Besluit

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze ais voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de gecoördineerde statuten,

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap aile origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 30 juni 2014. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel,

4.1.

Voor. behouden ` aan het Ir

Beleth' Seaatsbiad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van gevolmachtigden van de organen van het bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap op uiterlijk 12 mei 2014.

Opgemaakt in VIER exemplaren op B mei 2014. Eik bestuursorgaan erkent twee door of namens aile bestuurders getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er een bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap.

Getekend,

David Buijs

Gedelegeerd bestuurder

,

02/10/2012 : AN336192
07/02/2012 : AN336192
31/10/2011 : AN336192
07/09/2011 : AN336192
01/09/2009 : AN336192
09/09/2008 : AN336192
10/09/2007 : AN336192
05/09/2006 : AN336192
30/06/2015 : AN336192
04/11/2005 : AN336192
06/01/2005 : AN336192
06/01/2005 : AN336192
19/08/2015 : AN336192
16/01/2003 : AN336192
03/01/2003 : AN336192
03/01/2003 : AN336192
07/09/2015 : AN336192
26/01/1999 : ANA058891

Coordonnées
JOCO FINANCE BELGIUM

Adresse
MARCOTTEDREEF 24 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande