JOGI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOGI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.307.265

Publication

30/11/2011
ÿþMod 2.1

e { In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

18 -11- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANgete MECHELEN

+11180371*

Orldernemingsnr : 0449.307.265

Benaming

(voluit) : JOGI

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Omgangstraat 145 - 2880 BORNEM

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING  TOEBEDELING ONROEREND GOED

Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOGI" met maatschappelijke zetel te 2880 Bornem, Omgangstraat 145, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen met ondernemingsnummer 0449.307.265, opgemaakt door notaris Johan VAN den NIEUWEN HUIZEN, te Bornem, op éénentwintig oktober tweeduizend en elf, dragende de registratiemelding: "Geboekt te Puurs, de -8 NOV. 2011 Deel 482, blad 42, vak 05 vier bladen en geen verzendingen Ontvangen Honderd euro (¬ 100,00) De ontvanger, ai (volgen de handtekeningen) CARINE VERGAUWEN", waaruit onder meer blijkt dat de vergadering beslist heeft:

1. kennis te nemen van het verslag van de vereffenaar over de door haar gestelde vereffeningsverrichtingen.

Dit verslag van de vereffenaar de dato vier augustus tweeduizend en elf, omvattende het plan van verdeling van de activa en de passiva, werd goedgekeurd door de Rechtbank van Koophandel te Mechelen op zes september tweeduizend en elf.

De vergadering verklaart zich bij deze akkoord met zelfde plan van verdeling van de activa en passiva de dato vier augustus tweeduizend en elf.

2. mevrouw Gislaine Octavie Pierre MAEREVOET, geboren te Dendermonde op vijf september negentienhonderd tweeënveertig, echtgenote van de heer Jozef Karel Maria VAN HEMELRYK, wonende te 2880 Bornem, Omgangstraat 145, wordt zonder voorbehoud noch beperking ontheven van haar functie en er wordt haar volledige kwijting gegeven over de door haar vervulde taak.

3. het perceel achtergrond gelegen te Bomem (vierde afdeling Mariekerke), nabij de Omgangstraat, volgens titel ten kadaster bekend sectie A, deel van nummer 190X2, met een oppervlakte bij benadering van vijfhonderd tweeënzestig vierkante meter (562 m2) en volgens een recent kadastraal uittreksel ten kadaster bekend sectie A, nummer 190H3 met een oppervlakte van vijfhonderd éénenzestig vierkante meter (561m2), overeenkomstig voormeld plan van verdeling, toe te bedelen aan de heer Michel Philemon Louise VAN HEMELRYK.

4. vast te stellen dat de vereffening van de vennootschap beëindigd is en dat de vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vennootschap blijven gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn neergelegd en bewaard door de heer Jozef VAN HEMELRYK voornoemd op volgend adres: Omgangstraat 145 te 2880 Bornem.

5. bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Jozef VAN HEMELRYK, met recht van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen in het ondememingsloket en/of BTW- kantoor.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Johan VAN den NIEUWENHUIZEN

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011- Annexes du Moniteur belge

07/07/2011
ÿþA

ERGELE ..~~1D

..v.~~- :~.~ _....

Y 7 -06- 2~11

GRIFFIE RECH i'i ANK

KOOPHANE7ÊL MECHELENrt t

Voor t_

behouden aan het Belgisch _ Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0449.307.265

Benaming

(voluit) : JOGI

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Omgangstraat 145 - 2880 BORNEM

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VAN VEREFFENAAR - COORDINATIE STATUTEN

Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOGI" met maatschappelijke zetel te 2880 Bornem, Omgangstraat 145, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen met ondernemingsnummer 0449.307.265, opgemaakt door notaris Johan VAN den NIEUWENHUIZEN, te Bornem, op vijfentwintig mei tweeduizend en elf, dragende de registratiemelding: "Geboekt te Puurs, de 26 MEI 2011 Deel 480, blad 83, vak 10 drie bladen en geen verzendingen Ontvangen VIJFENTWINTIG EURO (¬ 25) De ontvanger, (getekend) R. VAN DE VELDE", waaruit onder meer blijkt dat de vergadering beslist heeft:

1. na lezing over te gaan tot goedkeuring van het bijzonder verslag van de zaakvoerders de dato twintig mei tweeduizend en elf alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerders, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba "LUC CALLAERT', vertegenwoordigd door de heer Luc CALLAERT, bedrijfsrevisor te Londerzeel, met betrekking tot de voorgestelde ontbinding van de vennootschap, evenals van de staat van activa en passiva van de vennootschap opgesteld per dertig april tweeduizend en elf.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato drieëntwintig mei tweeduizend en elf luidt als volgt:

"Tot besluit van ons onderzoek met verwijzing naar artikel 181 § 1 van Wetboek van Vennootschappen, verklaart ondergetekende, Luc Callaert BV odes EBVBA, vertegenwoordigd door Luc Callaert dat de staat van activa en passiva, afgesloten per 30 april 2011, van de bvba JOGI, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2880 Bornem, Omgangstraat (Mar) 145, een balanstotaal vertoont van 277.819,47 Euro en een netto actief van 256.677,52 Euro.

Deze staat van activa en passiva werd opgesteld in het kader van de procedure van vereffening van de vennootschap, voorzien door het vennootschapsrecht, binnen de drie maanden voor de datum van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken en rekening houdend met de realisatievooruitzichten van de vennootschap.

Op basis van ons beperkt onderzoek dat werd uitgevoerd volgens de vigerende normen van het instituut der Bedrijfsrevisoren, geeft deze staat van Activa en passiva, naar ons oordeel volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weer op die datum, indien de door de Zaakvoerders vooropgestelde veronderstellingen met succes kunnen gerealiseerd worden.

Dit verslag werd opgesteld in het kader van artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde de aandeelhouders toe te laten zich uit te spreken over het voorstel tot liquidatie. Onderhavig verslag mag en kan dan ook niet voor andere doeleinden worden aangewend. Er zijn geen andere inlichtingen die wij te voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten.

Opgesteld te goeder trouw,

Londerzeel, 23 mei 2011.

Luc CALLAERT Burg Vennootschap odes EBVBA

Vertegenwoordigd door

(getekend)

Luc Callaert

Bedrijfsrevisor"

Beslissing

De vergadering beslist hierop de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en in vereffening te stellen, en dit met ingang van 25 mei 2011. De vennootschap bestaat enkel nog voor de noodwendigheid van haar ontbinding en vereffening.

Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is gesteld.

2. te benoemen als vereffenaar, onder opschortende voorwaarde van homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel: Mevrouw Gislaine Octavie Pierre MAEREVOET, geboren te Dendermonde op vijf

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

september negentienhonderd tweeënveertig, wonende te 2880 Bornem, Omgangstraat 145, welke verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Op vraag van ondergetekende notaris verklaart zij niet getroffen te zijn door enige wettelijke verbodsbepaling om haar mandaat uit te oefenen.

Zij zal over alle bevoegdheden beschikken die voorzien zijn in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij mag de handelingen verrichten voorzien in de artikelen 187 en 190 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Zij mag tevens verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen reet of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar zal onder meer mogen vervreemden, verkopen, afstaan en overdragen alle goederen van de vennootschap, zelfs uit de hand, voor de tegenwaarde en onder de voorwaarden die zij zal goedvinden.

De vereffenaar mag, onder haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van haar machten, die zij zal bepalen, overdragen aan één of meerdere lasthebbers voor de duur die zij vaststelt.

Alle akten, van welke aard ook, welke de vennootschap in vereffening verbinden, zullen door de vereffenaar mogen ondertekend worden.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd.

3. het einde vast te stellen van de opdracht van de zaakvoerders gelet op de ontbinding en de in vereffeningstelling van de vennootschap en de benoeming van een vereffenaar.

4. dat de statuten voortaan gelezen en geïnterpreteerd dienen te worden, rekeninghoudend met de toestand van ontbinding en in vereffeningstelling.

De bepalingen welke handelen over de duur van de vennootschap, het bestuur en toezicht, de ontbinding en vereffening, zijn niet meer van toepassing in de mate zij onverenigbaar zijn met deze toestand.

De laatst gecoördineerde tekst van de statuten wordt aangevuld met een nieuwe bepaling, welke zo nodig voorgaande artikels vervangt en die luidt als volgt:

"Toestand na ontbinding en in vereffeningstelling

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 25 mei 2011, werd de vennootschap ontbonden en in vereffening gesteld, zodat zij nog slechts bestaat voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap berust thans bij de vereffenaar, mevrouw Gislaine MAEREVOET, wonende te 2880 Bornem, Omgangstraat 145, die verantwoording verschuldigd is onder het wettelijk voorziene toezicht.

Machten van de vereffenaar

Zij zal over alle bevoegdheden beschikken die voorzien zijn in artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Zij mag de handelingen verrichten voorzien in de artikelen 187 en 190 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Zij mag tevens verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar zal onder meer mogen vervreemden, verkopen, afstaan en overdragen alle goederen van de vennootschap, zelfs uit de hand, voor de tegenwaarde en onder de voorwaarden die zij zal goedvinden.

De vereffenaar mag, onder haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van haar machten, die zij zal bepalen, overdragen aan één of meerdere lasthebbers voor de duur die zij vaststelt.

Alle akten, van welke aard ook, welke de vennootschap in vereffening verbinden, zullen door de vereffenaar mogen ondertekend worden."

5. bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Jozef VAN HEMELRYK voornoemd, met recht van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen in het ondernemingsloket of de rechtbank van koophandel.

Tevens wordt bijzondere volmacht verleend aan mevrouw Gislaine MAEREVOET voornoemd, vereffenaar van de vennootschap teneinde over te gaan tot de indiening van het verzoekschrift tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Johan VAN den NIEUWENHUIZEN

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte - kopie van het schrijven van de rechtbank van koophandel dd 09.06.2011 met betrekking tot benoeming van de vereffenaar + c o o r d i n a t i e statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.11.2010, GGK 29.04.2011, NGL 21.05.2011 11121-0225-007
03/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.11.2009, GGK 30.04.2010, NGL 27.05.2010 10140-0250-009
19/01/2009 : ME077887
16/10/2008 : ME077887
30/07/2008 : ME077887
12/07/2007 : ME077887
05/03/2007 : ME077887
29/06/2006 : ME077887
27/06/2005 : ME077887
30/07/2004 : ME077887
04/07/2003 : ME077887
29/06/2002 : ME077887
20/02/1993 : MEA7106

Coordonnées
JOGI

Adresse
OMGANGSTRAAT 145 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande