JOKA - GROENTEN EN FRUIT

Divers


Dénomination : JOKA - GROENTEN EN FRUIT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 897.002.847

Publication

26/05/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Si Iltenntl

Ondernemingsnr 0.897.002.847 Benaming

(voluit) JOKA - GROENTEN EN FRUIT

(verkort)

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2820 Bonheiden, Putsesteenweg 377

(volledig adres)

Onderwer " akte: statutenwijziging

blijkt uit een akte verleden voor meester Steven Morrens, notaris te Bonheiden op 28 maart 2014, geregistreerd op het eerste registratiekantoor te Mechelen op 31 maart daarna boek 995 nummer 31 vak 06, dat een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JOKA  GROENTEN EN FRUIT, met zetel te 2820 Bonheiden, Putsesteenweg 377 werd gehouden.

" Volgende beslissingen werden genomen:

erste beslissing

" e) de voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder met het oog op de hierna vermelde doelwijziging. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passive van 31 december 2013 gehecht.

Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel. De vennoten verklaart kennis te habben genomen van bedoelde stukken.

L,) de vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen mits toevoeging aan artikel 4 van de statuten van volgende tekst:

Het identificeren van, participeren in, structureren, opzetten, beheren en vereffenen van vennootschappen al dan niet met een verschillend doel;

Het uitvoeren van studie-, organisatie-, en adviesverleningsopdrachten inzake financiële, handels-, sociale, informatica-, telecommunicatie- en managementaangelegenheden voor personen, ondernemingen en instellingen. Hieronder valt ondermeer de adviesverlening inzake fusies en overnames, de strategische adviesverlening en ondersteunende diensten aan ondernemingen en organisaties in ruime zin;

Management;

Verlenen van adviezen en hulp aan het bediijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezioht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort

Managementsactiviteiten van holdings: tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enzovoort

Consultancy;

Consultancy algemeen: communicatie en marketing advies

Onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op verkoopbevordering en ontwikkeling van nieuwe producten

Onderzoek naar de opvattingen van het publiek over politieke, economische en sociale onderwerpen en statistische analyses daarvan

Het nemen van participaties in, alsook het beheren en vereffenen van vennootschappen al dan niet met een verschillend doel,

Daartoe kan de vennootsohap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen en ondernemingen.

Op de iaatste biz van Luik B vermelden ; Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij handelt zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en zowel in binnen- als in buitenland. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht-, vruchtgebruik- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom ais in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, promotie en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen;

De verhuur van alle roerende goederen, materialen en benodigdheden die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.. Alsook het verkopen en verhuren van machines, toestellen en allerhande voertuigen aan bedrijven en particulieren.

De handel, distributie, levering van alle soorten brandstoffen ( vloeibaar, vaste en gasvormig) zowel klein-als groothandel aan bedrijven en particulieren. Het verdelen van motorbrandstoffen.

d.m.v. het exploiteren van tankstations voor motorvoertuigen. Het exploiteren van shops behorend bij tankstations.

Tussenpersoon in de handel, aile mogelijke vertegenwoordigingen.

Het plaatsen van sanitaire inrichtingen van welke aard ook. De aan- en verkoop van deze producten. De uitvoering van lood- en zinkwerken, De installatie van waterverzachters en andere waterbewerkingstoestellen evenals airco installaties. Het bedekken van gebouwen met het om het even welke materialen, net waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer of met andere producten en het droogmaken van gebouwen met om het even welke producten. Het reinigen van schoorstenen. De handel, de distributie, de fabricatie, de levering en plaatsing, het herstellen en onderhouden van alle soorten installaties voor verwarming en klimaatregeling, luchtconditionering, isolatie, pijpleidingen en dit voor alle doeleinden en in aile soorten materialen, zowel in gedeelten als in zijn geheel, De aan- en verkoop van gas in flessen of in containers hetzij rechtstreeks of als tussenpersoon. De aan- en verkoop, de in en uitvoer van alle toestellen, installaties en producten, kortom van aile goederen, die de uitvoering van aile werken mogelijk maken.

Aanleggen en onderhouden van tuinen, parken, bossen en gazonperken met inbegrip van de aanplantingen. Snoeien van bomen en heggen. Landschapsverzorging. Het vellen van bomen struiken

Training en opleiding.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in vennootschappen, instellingen of ondernemingen.

Renovatiewerken, allerhande kleine werkzaamheden aan onroerende goederen.

Tweede beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de benaming van de vennootschap te wijzigen in

HAVECO en overeenkomstig artikel 1 der statuten aan te passen.

Derde beslissing

De vergadering beslist het lopend boekjaar af te sluiten op 30 september 2014,

De vergadering beslist dat het boekjaar voortaan zal beginnen op 1 oktober van elk jaar en eindigen op 30

september van het daaropvolgend jaar.

Vierde beslissing

De vergadering beslist de datum van de jaarlijkse algemene vergadering te wijzigen naar de tweede woensdag van de maand maart om 18.00 uur.

Aangezien het lopende boekjaar verkort werd tot 30 september 2014, zal de jaarlijkse algemene vergadering met betrekking tot het lopend boekjaar gehouden worden op de tweede woensdag van de maand maart in 2015 om 18.00 uur.

Vijfde beslissing

De vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, om, voor onbepaalde duur tot niet-statutair zaakvoerder aan te stellen: mevrouw Vanbrabant Kathleen Veronique Jan Ghislaine, geboren te Sint-Truiden op 31 januari 1968, wonende te 2820 Bonheiden, Donkerstraat 2, die verklaart hiertoe de vereiste bekwaamheid te bezitten en dit mandaat te aanvaarden.

Zesde beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen aan te stellen als bijzondere lasthebber de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KD Consulting (KBO: 885.438.665), met zetel te 2820 Bonheiden, Tinstraat 73, vertegenwoordigd door de heer Kris Daniëls, of enige andere door hem aangewezen persoon, om over de fondsen te beschikken, aile documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen met het oog op de voldoening namens de vennootschap van haar wettelijke verplichtingen tot bekendmaking, neeriegging en publicatie van haar (wijzigings-)beslissingen en akten, bij het ondememingsloket, de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel of enige andere administratie. Te dien einde heeft deze bijzondere lasthebber de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de

vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en aile documenten te ondertekenen en in het algemeen alle daden te stellen die nuttig en noodzakelijk zijn voor voormeld doel.

Zaakvoerdersraad

Is hier onmiddellijk bijeengekomen na deze algemene vergadering de zaakvoerdersraad, bestaande uit de heer Verworst Hans en mevrouw Vanbrabant Kathleen, allen voornoemd, die besluiten de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2820 Bonheiden (Rijmenam), Don kerstraat 2.

Aan de zaakvoerder wordt geen vaste wedde toegekend; zijn eventuele bezoldiging wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

Tegelijk hiermee neergelegd

-afschrift van de akte;

-uittreksel uit de akte;

- bijzonder verslag van de zaakvoerder;

- staat van activa en passiva;

-gecoördineerde statuten;

NOTARIS STEVEN MORRENS

Voor-

tibehouen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedarugheid van de instrumenterende notaris, betzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzten van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

18/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.03.2014, NGL 14.03.2014 14063-0571-012
22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 20.08.2013 13436-0009-012
26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 21.06.2012 12198-0303-015
16/12/2011
ÿþ Er Md 2.t

.J'Aç I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

 - -

s II IJII,1.11111j1111111

0897.002.847

JOKA GROENTEN -EN FRUIT

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : TURNHOUTSEBAAN 362 2970 SCHILDE

Onderwerp akte : Ontslag/benoeming zaakvoerder + verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij besluit van de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden te 2850 Bonheiden Putsesteenweg 377 , op datum van 1011112011 werd beslist met éénparigheid van stemmen, dat Mevrouw Evy Hens werd ontslagen als zaakvoerder met ingang van 14/11/2011 er werd geen décharge verleend aan mevrouw Hens voor het lopende boekjaar de heer Hans Verworst, wonende Donkerstraat 2 te 2820 Rijmenam wordt benoemd tot zaakvoerder met ingang van 14/11/2011 . Zijn mandaat is onbezoldigd, tenzij de Algemene Vergadering anders bepaald .

De maatschappelijke zetel wordt met ingang van 14/11/2011 verplaatst naar : Putsesteenweg 377 te 2820 Bonheiden.

Al deze beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen.

Hans Verworst

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 19.07.2011 11313-0598-014
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.06.2010, NGL 29.06.2010 10248-0572-014
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 17.06.2009, NGL 13.07.2009 09413-0107-013

Coordonnées
JOKA - GROENTEN EN FRUIT

Adresse
Zetel: 2820 Bonheiden, Putsesteenweg 377

Code postal : 2820
Localité : BONHEIDEN
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande