JOL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.194.850

Publication

06/05/2014 : Benoeming van zaakvoerder - volmacht aan Fiduciaire Bourgoignie Met eenparigheid van de stemmen heeft de bijzondere algemene vergadering van 30.09.2013 beslist;
- De heer Joly Steven, Lange Lozanastraat 288 te 2018 Antwerpen, te benoemen als zaakvoerder en dit per

01.10.2013.

- volmacht te verlenen aan Fiduciaire Bourgoignie, Hamiltonpark 19 te 8000 Brugge. Zij worden belast met de formaliteiten voor de griffie en/of de ondememingsloketten.

Joly Steven

Zaakvoerder

.2 -3

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.
25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 29.06.2014, NGL 20.08.2014 14441-0453-014
24/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 I1U 11111111 lUI IlllI W

*1]0]8684*

Neergelegd Ier griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

1 2 APRr 2D12

Griffie

Ondernemingsrir

Benaming

(voluit) : Jol

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Lange Lozanastraat 288 bus 1, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - benoemingen

ER BLIJKT uit een akte verleden voor René Van den Kieboom, notaris met standplaats te Antwerpen, op

04/0412012, dat werd opgericht:

1.de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JOL;

2.zetel te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 288 bus 1;

3, de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur. De vennootschap heeft rechtspersoonlijkheid

vanaf neerlegging uittreksel ter griffie van de rechtbank van koophandel.

4. door:

de heer JOLY Kurt Mario Karl [I.K. 591-2089671-05] [R.R. 70092622345], geboren te Mortsel op zes-en-twintig september negentien,honderd -zeven-tig, en zijn echtgenote mevrouw ROMMELAERE Hilde Mireille Herman [l.K. 591-2234686-05] [R.R. 72042132404], geboren te Wilrijk op een-ten-twin-tig april negentien-honderd tweeën-zeven-'tig, wonende te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 288.

De echtgenoten Joly-Rommelaere zijn gehuwd onder het wettelijke stelsel, bij gebrek aan huwelijkscontract, welk stelsel zij niet conventioneel hebben gewijzigd_

5.bedrag van het maatschappelijk kapitaal: ACHT-TIEN-DUI-ZEND ZES-HON-DERD EURO (18.600,00 EUR) Het werd volstort ten belope van zesduizend tweehonderd. Het gestorte kapitaal werd gedeponeerd bij BNP Panbas-Fortis.

6.het kapitaal werd samengesteld uit inbreng in geld;

7.het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar;

8.Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo,

9.Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

10.De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder benoemt deze rechtspersoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doe! van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

11.Commissarissen: geen,

12.Doel: De vennootschap kan volgende activiteiten uitoefenen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementsbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikkingstellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

- advies, bijstand en know how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

- de organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen - als in buitenland, en alles wat daarmee verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

- trading in de meest ruime zin.

- allerlei klusjesdiensten, werken in onroerende staat en diverse onderhouds- en herstellingswerken, alsook

dienstprestaties aan derden.

- een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen verwerven, behouden, in de ruimste zin van het woord, beheren en oordeelkundig uitbreiden. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan, in België of in het buitenland, voor eigen rekening of deze van derden tot het verwerven, vervreemden, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, huren en verhuren van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, al dan niet als volle eigenaar, mede-eigenaar en/of vruchtgebruiker, naakte eigenaar en/of opstalnemer of-gever.

- de vennootschap mag ten voordele van derden, zowel in België als in het buitenland tevens alle waarborgen toestaan, aile roerende goéderen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. Deze opsomming is niet beperkend,

De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enige juridische band bestaat, zowel in België als in het buitenland tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag, zowel in binnen- ais buitenland, aile daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, aile handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen.

Zij kan, ondermeer bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, deelneming, inschrijving, financieel akkoord of op andere wijze belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een zelfde, een gelijkaardig of een verwant doel nastreven of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten, De vennoten zijn het er evenwel en uiteraard volkomen over eens, dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan noch mag zijn voor de eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Ze kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen.

Dit alles in de meest ruime zin,

Zij mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aan-verwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als com-merciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

13.De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste zondag van de maand juni om elf uur. Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Zaakvoerder: wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder de heer JOLY Kurt Mario Karl [I.K. 5912089671-051 [R.R. 70092622345], geboren te Mortsel op zes-'en-twin-'tig september negentienhonderd -zeven-tig, en zijn echtgenote mevrouw ROMMEIAERE Hilde Mireille Herman [I.K. 591-2234686-05] [R.R. 72042132404], geboren te Wilrijk op eenen-'twin-+tig april negentien-honderd twee"ënnzeven-tig, wonende te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 288,

De echtgenoten Joly-Rommelaere zijn gehuwd onder het wettelijke stelsel, bij gebrek aan huwelijkscontract, welk stelsel zij niet conventioneel hebben gewijzigd.. Het mandaat is onbezoldigd. De zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur.

Overgangsbepalingen:

* eerste boekjaar: vanaf datum neerlegging uittreksel akte oprichting tot een-en-dertig december twee-duizend dertien;

* eerste jaarvergadering: in het jaar tweeduizend veertien.

VOLMACHT:

De zaakvoerder, hier vertegenwoordigd zoals gezegd, geeft volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fiduciaire Bourgoignie, met zetel te 8000 Brugge, Hamiltonpark, 19, vertegenwoordigd door de heer Didier Bourgoignie, zaakvoerder, of diens vertegenwoordigers, die de bevoegdheid verkrijgt om op te treden met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, ter uitvoering van de wettelijk en administratieve formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten van het ondernemingsloket, de griffies van de rechtbanken van het koninkrijk en bij alle administratieve overheden, waaronder alle belastingadministraties,

de BTW administratie zijnde inbegrepen, ten gevolge van de door de vennootschap tot heden genomen beslissingen of toekomstige te nemen beslissingen.

De verantwoordelijkheid van voomoemde vennootschap en haar vertegenwoordigers wordt uitdrukkelijk beperkt tot het vervullen van de formaliteiten. Deze volmacht kan geen enkele verantwoordelijkheid meebrengen in hoofde van voornoemde vennootschap wat betreft de wettelijkheid en/of de gegrondheid van de door de vennootschap genomen beslissingen die aan de grondslag liggen van de in het kader van deze volmacht verrichte formaliteiten,

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL 

Voorbehouden "aan het Belgisch Staatsblad

.

René Van den Kieboom, notaris,

Tegelijk hiermee neergelegd expeditie van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van I ulk B vermelden Recto Naam cri hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetze} van de perso(otn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16558-0343-013

Coordonnées
JOL

Adresse
HEIBOS 2 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande