JOLA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOLA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.905.609

Publication

13/06/2013
ÿþV,

beh, aai Bel

Staa

Mod word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111

*13069641*

NEERGELEGD

-4 JUNI 2013

GRIFFIE RECI-eitedelK van KOOPHANDEL te MECHFI

Oridernemingsnr: S3 {t..90.f. 6.5

Benaming (voluit) : Jola

{verkort)

Rechtsvorm ; BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel (volledig adres) : 2220 HEIST-OP-DEN-BERG (HALLAAR), SCHRANSSTRAAT 9

Onderwerpen) akte : Oprichting

Uittreksel uit de akte oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Joie verleden voor notaris Erika Isenborghs te Heist-op-den-Berg op 30 mei 2013, ter registratie neergelegd.

" Opgericht door;

De heer VAN DEN BROECK Geert, NN 72.12.02-239.36, geboren te Lier op 2 december 1972, niet' gehuwd, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg (Hallaar), Schransstraat 9. Wettelijk samenwonend met mevrouw, MEULENSTEEN Maria Richards Hendrika, NN 66.07.28-068.42, geboren te Antwerpen op 28 juli 1966,, ingevolge verklaring van wettelijke samenwoning afgelegd voor de ambtenaar van de Burgerlijke Stand van de: gemeente Heist-op-den-Berg op 14 december 2011.

- onder de benaming Jola, met zetel te 2220 Heist-op-den-Berg (Halfaar), Schransstraat 9 en met een: onbepaalde duur;

- waarvan het kapitaal:

achttien duizend zeshonderd euro bedraagt en volledig geplaatst werd;

. ten belope van achttien duizend zeshonderd euro in geld gestort werd;

verdeeld is in honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder vernielde waarde, waarop is: ingeschreven door de heer VAN DEN BROECK Geert, voormeld, die stortte ten belope van achttien duizend zeshonderd Euro (18.600,00,-¬ ), waarvoor hem, honderd zesentachtig (186) volledig volstorte aandelen; worden toegekend;

Voormelde aandelen werden allen voor de geheelheid volstort zodat de vennootschap vanaf heden beschikt: over een bedrag van achttien duizend zeshonderd Euro (18.600,00,-¬ ).

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE32 1430 8680 5102 op naam van de vennootschap in oprichting, bij de FINTRO..

Het bewijs van deponering, werd door voornoemde bank afgeleverd op 28 mei 2013 en zal bewaard blijven in het vennootschapdossier van ondergetekende notaris.

- met boekjaar lopend van één januari tot éénendertig december van ieder jaar (het eerste boekjaar loopt; vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid tot 31 december 2014);

- met jaarvergadering op de eerste dinsdag van de maand juni om twintig uur, of, als dit geen werkdag is,' op de eerstvolgende werkdag, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de` uitnodiging bepaald (de eerste jaarvergadering heeft plaats in juni 2015);

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per fax, telefax, e-mail of enig ander middel: vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering, Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie: werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de,

toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd. "

Verder zal de algemene vergadering beraadslagen volgens de regels, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de; aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke; benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te; ondertekenen.

- die wordt vertegenwoordigd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten die ieder? afzonderlijk de meest uitgebreide macht hebben om namens de vennootschap op te treden, Tot gewone zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur, de heer VAN DEN BROECK Geert, voormeld.

- de vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van, derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

ruwbouw;

-algemene bouwwerkzaamheden;

-het restaureren, reinigen en wassen van gebouwen, gevels en monumenten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

-leggen van klinkers;

-kopen en verkopen van onbebouwde enlof bebouwde onroerende goederen;

-kopen en verkopen van onroerende goederen "sleutel op de deur" in eigen naam of in opdracht van derden;

- het leggen van parket;

- algemene bouw van residentiéle gebouwen;

- optrekken van de ruwbouw van individuele huizen;

- bouw van individuele huizen volgens de formule "sleutel op de deur";

- optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstructuur (appartementsgebouwen, enz.);

- bouw van appartementen volgens de formule "sleutel op de deur;

-optrekken van de ruwbouw van gebouwen;

- algemene coördinatiewerkzaamheden bouwwerf;

- algemene bouw van andere niet-residentiële gebouwen;

- optrekken van de ruwbouw van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, van stel- en

stapelplaatsen, scholen, ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur, enz..;

- montage van hangars, loodsen, schuren, silo's, enz..., voor landbouwdoeleinden;

- bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers (inclusief het

plaatsen van vangrails);

- grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen,

verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven;

- proefboren en het nemen van bodemmonsters ten behoeve van de bouw of voor geofysische, geologische

of andere doeleinden;

- plaatsen van vloerbedekking en wandbekleding van hout;

- vloer- en tegelwerken;

- overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen;

- gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enz...;

- het restaureren, reinigen en wassen van gebouwen, gevels en monumenten;

- onderneming voor het uitvoeren van metselwerk;

- onderneming voor het uitvoeren van voegwerken;

- onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien;

- onderneming voor het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting;

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een ° = aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

- winstverdeling

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen vormt het resultaat van het boekjaar.Van het positief resultaat van het boekjaar na aanrekening van eventueel overgedragen verliezen, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.Geen uitkering zal evenwel mogen geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

- verdeling vereffeningsaldo

Na vereffening van gans het passief zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn, hetzij , door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

- Als bijzondere gevolmachtigde wordt aangesteld: Gorrds Accountants BVBA met zetel te 2220 Heist-op- ` den-Berg, Boudewijnlaan 34, RPR 0465.725.704, aan wie macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling, teneinde huidig opgerichte vennootschap te kunnen vertegenwoordigen bij alle administraties, onder meer de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de bevoegde ' B.T.W.-administratie, teneinde alle verklaringen te kunnen tekenen en in het algemeen, alles te kunnen doen dat noodzakelijk blijkt te zijn.

Voor Analytisch Uittreksel.

Sam en hiermede neergelegd expeditie akte,

Notaris Erika Isenborghs

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbei oden nl- Belgisch Staatsblad

Coordonnées
JOLA

Adresse
SCHRANSSTRAAT 9 2220 HALLAAR

Code postal : 2220
Localité : Hallaar
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande