JOMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 467.115.277

Publication

24/05/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
14/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 06.09.2011, NGL 07.10.2011 11577-0229-013
15/07/2011
ÿþ~

n+od 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de aee E R G E L E G D

(RIFFIF RECHTBANK VAN

0 5 JULI 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier,

Griffie

1111111111111111111111111

*11108354*

bel a; BE Sta

Ondememingsnr : 0467.11 5,277

Benaming

(voluit) : JOMA

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2491 Balen (Olmen), Stotert 80

: Onderwerp akte : kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in natura - wijziging van de

maatschappelijke zetel- doelsuitbreiding - statutenwijziging

Blijkens akte verleden voor notaris Danny Geerinckx te Aarschot op 29 juni 2011, voor registratie neergelegd, is gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap:. met beperkte aansprakelijkheid "JOMA" met zetel te 2491 Balen (Olmen), Stotert 80, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout onder het ondernemingsnummer 0467.115.277.

Opgericht onder de benaming "DETAILHANDEL VAN DEN PLAS" bij akte verleden voor notaris MOORTGAT Luc te Geel op 14 oktober 1999, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 november nadien onder nummer 991104/32. De naam werd gewijzigd in "A.A.-VL." bij akte verleden voor ondergetekende notaris, GEERINCKX Danny te Aarschot op 28 november 2005, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 januari 2006, onder nummer 06010053.Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden waarbij de naam werd veranderd in huidige benaming bij akte verleden voor ondergetekende notaris, GEERINCKX Danny te Aarschot, op 8 april 2008, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 mei daarna, onder nummer 08070215.

Waarop alle aandelen aanwezig waren, en volgende besluiten werden goedgekeurd met eenparigheid van. stemmen:

Eerste Besluit:

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder eng van het verslag van de bedrijfsrevisor.

Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen en alle leden van de vergadering erkennen vooraf een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen. De conclusie van het revisorale verslag luidt als volgt:

"Conclusie:

Ondergetekende, Geert Duchateau, bedrijfsrevisor-zaakvoerder van BVB "Geert Duchateau & C°",. bedrijfsrevisoren, kantoorhoudenden te B-3500 Hasselt, Anne Frankplein 13, benoemd krachtens aanstellingsbrief van de zaakvoerder dd. 23 mei 2011, verklaart op basis van zijn controles met betrekking tot de inbrengen in natura verricht naar aanleiding van de kapitaalverhoging van de BVBA "JOMA" dat:

1) verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der' Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en, duidelijkheid;

3) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de inbrengwaarden waartoe deze methoden van waardering leiden, met voorbehoud, omtrent het ontstaan en de eigendom van de ingebracht vordering in rekening-courant, tenminste gelijk zijn aan het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit vierduizend (4.000) aandelen van de BVBA "JOMA"

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende. de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus gedaan in ons kabinet te Hasselt op 17 juni 2011.

Voor BVBA "Geert Duchateau & C°

Geert Duchateau

Bed rijfs revisor-za a kvoerde r

IBR A-1547 B-254"

Een exemplaar van ieder verslag zal worden neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

_

Tweede besluit:

De vergadering beslist met unanimiteit de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

' Derde besluit:

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van negenennegentig duizend tweehonderd euro (99.200,00 ¬ ) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) naar honderd zeventien , duizend achthonderd euro (117.800,00 ¬ ) waarbij een deel van een schuldvordering in rekening-courant ' ingebracht wordt in onderhavige vennootschap door mevrouw LODEWIJCKX Marleen Augusta Elisabeth, , geboren te Olmen op 28 april 1960, echtgenote van de heer FOETS Johan Leonard Monique, wonende te 2491 Balen (Olmen), Stotert 112..

VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

1. De inbrenger verklaart dat de ingebrachte schuldvordering vrij is van alle verzet (en lasten) welkdanig ook.

2. De inbrenger verklaart dat de ingebrachte schuldvordering niet het voorwerp heeft uitgemaakt van een pand, van een bewaargeving of van een onderpand.

3. De vennootschap wordt gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen van de inbrenger voortvloeiend uit ' de huidige inbreng.

BOEKHOUDKUNDIGE VERWERKING.

De vergadering verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat de netto waarde van de hierboven omschreven schuldvordering in eigendom overgaat op onderhavige vennootschap "JOMA", ten bedrage van negenennegentig duizend tweehonderd euro (99.200,00 ¬ ) als volgt zal geboekt worden in onderhavige vennootschap "JOMA":

- negenennegentig duizend tweehonderd euro (99.200,00 ¬ ) wordt geboekt op de rekening "kapitaal"; Hierdoor zal het kapitaal van onderhavige vennootschap "JOMA" verhoogd worden met negenennegentig

" duizend tweehonderd euro (99.200,00 ¬ ).

Vierde besluit:

De vergadering beslist de zetel te verplaatsen naar 2491 Balen (Olmen), Stotert 112, met ingang vanaf

heden.

Vijfde besluit - verslag zaakvoerder doelsuitbreiding:

De vergadering stelt de voorzitter vrij van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder over de

hiernavermelde doelswijziging, opgesteld op 21 juni laatstleden overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek

van Vennootschappen. Aan dit verslag is een staat van activa en passiva is gevoegd die dateert van 31 maart

2011, hetzij minder dan drie maanden oud.

Iedere vennoot erkent kennis te hebben genomen van dit verslag.

Zesde besluit- doelsuitbreiding:

De vergadering beslist het doel van de vennootschap als volgt uit te breiden door toevoeging van de tekst,

zoals beschreven in punt 6 van de agenda, tussen de woorden: "... voor alle derden." en "In algemene regel...":

"De vennootschap kan, enkel voor eigen rekening:

- het vormen en beheren van een onroerend en/of roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of

, onlichamelijke onroerende en/of roerende goederen;

- het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen en onroerende

leasing;

' - het verwerven en beheren van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of in het

buitenland." "

Zevende besluit - Aanpassing van artikel 2, 4 en 5 van de statuten aan de genomen besluiten:

"Artikel 2.

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 2491 Balen (Olmen), Stotert 112.

De zetel kan zonder statutenwijziging in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels

. Hoofdstedelijk Gewest, worden verplaatst bij besluit van het bestuur. Zij wordt bekendgemaakt in de bijlagen

van het Belgisch Staatsblad.

' Het bestuur mag in België of in het buitenland, overat waar het nuttig geoordeeld wordt, administratieve- of uitbatingszetels oprichten, evenals bijhuizen, burelen of agentschappen.

DOEL.

Artikel 4.

Het doel van de vennootschap is als volgt:

Kleinhandel en horeca-artikelen en konfiserie, drank, wijnen en likeuren, rookartikelen, snoep, koffie en toebehoren, papierwaren, bestek, algemene voedingswaren, zowel vers als diepvries. Het produceren, vervaardigen of laten vervaardigen, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen, produkten, materialen, materieel en diensten die verband houden met haar doel. Alle vervoer, rechtstreeks of in onderaanneming of door tussenkomst van derden, bewaren in depot van goederen.

Onderneming voor grondwerken, grote werken en droogleggen van pompen, irrigatiewerken, regeling van waterlopen, fundering, heien van palen en damplanken, versterkingswerken van de bodem, draineringswerken, rioleringswerken, onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, onderneming voor het leggen van kabels en diverse leidingen, onderneming voor gas- en watervoorzieningen, onderneming voor het aanleggen, aanplanten en onderhouden van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen, onderneming voor het plaatsen van afsluitingen, onderneming voor bosbouw en bosontginning, onderneming voor het aanbrengen van wegsignalisatie en wegmarkeringen, onderneming voor slopingswerken van gebouwen en kunstwerken, onderneming voor wegeniswerken, inclusief bestrooiingswerken en sneeuwruimen, groot- en kleinhandel in

4-oor-behouden aan hetBelgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

bouwproducten en materialen, met inbegrip van grond en bouwpuin, onderneming voor afbraak, sortering en

recyclage van gebouwen en kunstwerken.

De groot- en kleinhandel, verhuur, commissionair, aan- en verkoop van allerlei machines onder meer voor

aanneming van bouwwerken, graafwerken en sloopwerken.

De vennootschap zal eveneens tot doel hebben :

Reparatie van machines in het algemeen.

Laswerken aan machines

kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten, zij kan hen leningen, voorschotten en "

kredieten toestaan, bedoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of

vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen,

groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het

handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor leningen, kredietopeningen en andere ondernemingen,

zowel voor haarzelf als voor alle derden.

- het vormen en beheren van een onroerend en/of roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of

onlichamelijke onroerende en/of roerende goederen;

" - het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen en onroerende leasing;

- het verwerven en beheren van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of in het buitenland.

In algemene regel mag de vennootschap alle financiële, burgerrechterlijke, roerende en onroerende, commerciële en industriële verrichtingen doen, welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezelijking ervan te bevorderen en dit zowel in binnen- als buitenland.

Voorgaande opsomming is niet beperkend. De vennootschap zal in het algemeen alle handelingen mogen

" verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of de het bereik ervan geheel of ten dele

vergemakkelijken. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in andere vennootschappen en

ondernemingen met eender welk doe, onder andere het aannemen van bestuursmandaten ervan.

KAPITAAL.

Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op honderd zeventien duizend achthonderd euro

(117.800,00 E), vertegenwoordigd door vierduizend zevenhonderd vijftig (4.750) aandelen zonder aanduiding

van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal kan worden verhoogd of verminderd, in één of meerdere malen, door

beslissing van de algemene vergadering mits inachtname van de voorschriften van statutenwijziging."

Achtste besluit - Machtiging zaakvoerder:

De vergadering verleent aan de zaakvoerder de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren.

Negende besluit- Coordinatie van de statuten:

De vergadering verleent volmacht aan de instrumenterende notaris tot coördinatie van de statuten.

Tiende besluit - Volmacht formaliteiten:

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde boekhoudkantoor STEVENS te 3945

Kwaadmechelen, Hoogblokstraat 5, vertegenwoordigd door de heer STEVENS Tom, met recht van

indeplaatsstelling, aan te stellen ten einde alle formaliteiten te verrichten die nodig zouden zijn ingevolge

onderhavig proces-verbaal, onder meer deze bij het bevoegde ondernemingsloket.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen: expeditie van de akte, verslag van de zaakvoerder aangaande de kapitaalverhoging, verslag van

" de zaakvoerder aangaande de doelswijziging, verslag van de bedrijfsrevisor, staat van activa en passiva, gecoördineerde statuten

4

V or-behoutlen waan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 07.09.2010, NGL 29.09.2010 10568-0207-013
06/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 01.09.2009, NGL 28.03.2010 10078-0450-013
09/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 02.09.2008, NGL 05.12.2008 08839-0380-010
26/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 04.09.2007, NGL 20.09.2007 07725-0349-009
02/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 04.09.2006, NGL 29.09.2006 06818-4240-014
10/01/2006 : TU089109
04/11/2005 : TU089109
22/09/2005 : TU089109
03/09/2005 : TU089109
09/01/2003 : TU089109
12/10/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
19/12/2001 : TU089109
02/06/2001 : TU089109
04/11/1999 : TUA015468

Coordonnées
JOMA

Adresse
STOTERT 112 2491 OLMEN

Code postal : 2491
Localité : Olmen
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande